Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Рейтинг за 8-ми епизод
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
Страници: 1, 2
MaHeKeHa
Направо го копирам в оригинал:

-Yesterday’s Winners:
Survivor: China (CBS), CSI (CBS), Grey’s Anatomy (ABC), The Office (NBC), Without a Trace (CBS)

-Down But Far From Out:
Ugly Betty (ABC)

-Honorable Mention:
Smallville (CW), Are You Smarter Than a 5th Grader? (Fox), Don’t Forget the Lyrics (Fox)

-Yesterday’s Losers:
Big Shots (ABC), ER (NBC)

CW’s Smallville (Viewers: #5, 5.08 million; A18-49: #5, 1.9/ 5).

CW's Smallvile - last rating: 5.38 million.

Ето ви рейтинга от 2-ри епизод на сезон 7 "Кара" - според най-добрата рейтинг система на Нилсен.

Smallville
8:00 p.m. V: 4.23 million, A18-49: 1.7/ 5 - за първата половина
8:30 p.m. V: 4.89 million, A18-49: 2.0/ 5 - за втората половина

Ето как са подредени по рейтинг сериалите/шоутата на телевизия CW от първата седмица:

5.38 Smallville
4.91 Friday Night Smackdown! (28Sept, prior week)
4.52 America's Next Top Model
2.99 The Game
2.97 Supernatural
2.88 Gossip Girl
2.81 Reaper
2.65 Beauty & The Geek
2.59 Girlfriends
2.58 Everybody Hates Chris
2.33 Alien's in America
0.698 Online Nation
0.780 CW Now

Обща сумаризация и разлика за първите 2 епизода от сезон 6 и сезон 7 е:

150, 000 повече зрители за сезон 7.

ОБНОВЕНО ЗА ЕПИЗОД 3 "Fierce"

Half Hour Breakdown

Smallville
8:00 p.m. V: 4.50 million, A18-49: 1.7/ 5
8:30 p.m. V: 5.00 million, A18-49: 2.0/ 5

ОБНОВЕНО ЗА ЕПИЗОД 4 "Cure"

Half Hour Breakdown

Smallville
8:00 p.m. V: 5.07 million, A18-49: 3.7/ 5
8:30 p.m. V: 5.15 million, A18-49: 3.8/ 5

sonofsparda
Ако всички епизоди продължават така, осмия сезон ни е в кърпа вързан. smile.gif
toho
Цитат(sonofsparda @ Sep 28 2007, 22:03) *

Едва ли ще така, пак ще стане както беше и миналия сезон 3-4 мил.
MaHeKeHa
Цитат(toho @ Sep 28 2007, 21:07) *

Е мерси, но ние искаме да мислим в позитивен план, а не в негативен. А и сега нещата с този сезон са доста по.... напред в някои отношения. И няма нужда да споменавам, че рекламацията на Смолвил този сезон (преди да почне) я нямаше никаква. Считайки това, мога да кажа, че е абсолютен напредък. Даже повече от това, ако ме питате, но никой не ме пита.
vikihill96

А дано се окажеш пророк Ванка mrgreen[1].gif !!! Макар че аз както винаги ще се изкажа като максималист. Да рейтинга си е много добър наистина. Но аз като заклет фен искам повече, искам още по-голям рейтинг. Както се казваше(макар и в друга връзка) в едно вече станало ми любимо аниме- motto, motto, motto(още, още,още mrgreen[1].gif ). Но несъмнено качеството на седмия сезон ще е на най-високо ниво worthy.gif worthy.gif !!!
smallville_f
Напълно заслужен рейтинг!!! И както каза Вики, още по-висок рейтинг хич няма да е зле. Но определено този сезон не би трябвало да падне под 5те милиона... Защото ще бъде върхът!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wink.gif
toho
Цитат(MaHeKeHa @ Sep 28 2007, 22:10) *

Е мерси, но ние искаме да мислим в позитивен план, а не в негативен. А и сега нещата с този сезон са доста по.... напред в някои отношения. И няма нужда да споменавам, че рекламацията на Смолвил този сезон (преди да почне) я нямаше никаква. Считайки това, мога да кажа, че е абсолютен напредък. Даже повече от това, ако ме питате, но никой не ме пита.

Ами и аз искам същото ама все пак съм заклет реалист dry.gif
didssy
реалистите не са на почит тохо smile.gif

ДАНО наистина смолвил да получи признанието което ззаслужава ...
sonofsparda
За мен по принцип няма значение колко е висок рейтинга, стига да е достатъчен, за да не могат копелетата да ни спрат сериала щото тогава много ще ги е*ем. Сега, никой сериал, задържал се толкова като Смолвил, по една или друга причина не може да възвърне рейтинга, който е имал в началото. Както отдавна ни е ясно, Смолвил се усъвършенства все повече и повече всяка година, но истината е, че американците имат нужда от уж нови неща и занемаряват стойностните такива. Тъй че аз продължавам да се надявам не толкова рейтинга да е много висок, а по-скоро да не бъде сравнително нисък, защото да не ви говоря как треперих към края на миналия сезон, когато някои от последните епизоди имаха рейтинг 3 и нещо. Иначе после си отдъхнах спокойно. Но особено приятно ми беше да науча какъв е рейтинга на премиерния "Bizarro", имайки предвид че наистина почти не беше хайпван. Почти застигна "Justice", който пък беше най-хайпвания за миналия сезон! Дее*а! smile.gif
vikihill96
Така е Ванка ! Ша ги ши.аме до дупка mrgreen[1].gif !! Егати, част от американците просто не разбират какво "истинско злато " им се предлага blush.gif !! А дано го поосъзнаят през този сезон повечко mrgreen[1].gif ! А иначе като за без голяма реклама-епизодът наистина си е с добър рейтинг mrgreen[1].gif !
MaLkIq_MuKi
ОМГ, сега се прибрах и веднага свалих Смолвил и сега ще го гледам biggrin2.gif Много се радвам за рейтингчето, макар че очаквах повечко де, но пак е екстра, дано все така та и по-добре да продължава : biggrin2.gif
MaHeKeHa
Цитат(toho @ Sep 28 2007, 21:20) *
Цитат(MaHeKeHa @ Sep 28 2007, 22:10) *

Ами и аз искам същото ама все пак съм заклет реалист dry.gif

Ей ся ако обясниш на какво се дължи твоята реалистична гледна точка, ще те поздравя. Искам пълна обосновка на това, което ти казваш, че си.
toho
Цитат(MaHeKeHa @ Sep 28 2007, 23:18) *
Ей ся ако обясниш на какво се дължи твоята реалистична гледна точка, ще те поздравя. Искам пълна обосновка на това, което ти казваш, че си.

Ама настояваш ли? 5.gif
MaHeKeHa
Цитат(toho @ Sep 28 2007, 22:27) *

Ама настояваш ли? 5.gif

Ами излагаш аргумент, който трябва да обясниш. Иначе какъв е смисъла от това, което казваш? И кое от това, което казах, е смешно?
toho
Цитат(MaHeKeHa @ Sep 28 2007, 23:35) *

Ама настояваш ли? 5.gif

Ами излагаш аргумент, който трябва да обясниш. Иначе какъв е смисъла от това, което казваш? И кое от това, което казах, е смешно?

А защо трябва да го обяснявам ? Да не съм на разпит случайно ?
MaHeKeHa
Цитат(toho @ Sep 28 2007, 22:38) *
Цитат(MaHeKeHa @ Sep 28 2007, 23:35) *

Ама настояваш ли? 5.gif

А зашо трябва да го обяснявам ? Да не съм на разпит случайно ?

Ти какво, глупав ли си? Нали излагаш аргумент, а всеки аргумент трябва да се обоснови. Ако ли не, значи нищо не си казал.
Lois Lane
Емо, човека е песимист, т.е. РАЗЛИЧЕН е от теб. Остави го да диша. В крайна сметка като него останаха единици, с които да се гордеем. И да си песимист не е аргумент, а факт.

P.S. Ей, толкова ми е забавно в тая тема, че чак забравих да я коментирам...Това с рейтинга е хубава новина разбира се. Съгласна съм с второто мнение на Иван, че американците за жалост имат нужда от т.нар. свежо шоу за гледане. Каквото й да става от тук насетне със Smallville, едно е сигурно ще е грандиозно.
sonofsparda
Момчета, стига вече де. Такъв светъл ден беше днес за нас феновете, айде да не го обръщаме на конфликти. smile.gif
MaLkIq_MuKi
Оффффф, тва го превърнахте на простотия! Направо ми се развали кефа от серията която току що изгледах!
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Sep 28 2007, 23:45) *
Момчета, стига вече де. Такъв светъл ден беше днес за нас феновете, айде да не го обръщаме на конфликти. smile.gif

Има и момичета Ванка, не забравяй mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif !!! А колкото до спора ще ви разправя едно кратко клипче, пък вие си направете извода от смисъла на спора !
Описание на зодия Водолей....Хубав, току що направен басейн. Човекът си мисли как да го напълня с вода blink.gif ?После взима кофата и отива някъде за вода.След малко се връща и я налива в басейна . И така много време, докато напълни басейна. Накрая сяда доволен и се наслаждава на постигнатото. Камерата се отдалечава , отдалечава и виждаме къде се намира човека... на самотен, изоставен ОСТРОВ biggrin2.gif ! Айде дано сте схванали смисъла от това разказче и престанете с безсмисления спор blush.gif !
MaHeKeHa
Цитат(sonofsparda @ Sep 28 2007, 22:45) *

Че той пак си е светъл, бе, Ванка. Ти винаги си мислиш за каране, а няма такова нещо е батка. Между впрочем, Ванич, нищо не каза за епизода, а искам да видя подробно мнение точно от теб.
MaHeKeHa
Темата е обновена: виж в първото мнение!

Изглежда и този сезон Смолвил няма да има конкуренция от другите сериали/шоута по телевизия CW, така че това може да ви говори само едно... и то е? :>
sonofsparda
Че може да се надяваме за "Кларк 8". smile.gif
ViruZzZ
8 сезон bigarmhug.gif rolleyes.gif
Enchanted
Не мога да повярвам на очите си...СТРАХОТНО много добър рейтинг 4.gif 4.gif 4.gif
Осми сезон 3.gif 3.gif
smallville_f
Ау бравооооооооооооооооооооо 4part[1].gif !!! Леле толко се радвам!!! Мерси за радостната информация happy.gif
Wallker
Аз също като си представям още колко време,ще можем да се радваме на този сериал и адски много се радвам!!!
vikihill96
Ами какво друго да кажа освен браво. НАистина изглежда, че осмия сезон ни е вързан в кърпа. Ами да "благодарим" на CW за очевидно "страхотните" нови сериали(кой ли залъгвам mrgreen[1].gif ). С тяхна помощ няма начин да не видим със сигурност осми сезон на любимото сериалче happy.gif !
MaHeKeHa
Обновено: виж в първото мнение - 5 милиона за тази седмица - хехехе
toho
а дано ни върви все така по 5 милиона че и повече да са зрителите blush.gif
smallville_f
Хехе, че то по-малко и да искаме не може да бъде, защото Smallville RockZ wink.gif Мерси, Емо biggrin.gif
didssy
аааааааа размазвам се от кеф !!! smallville 4eva !!!!!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
vikihill96
Ами ей това трябва да се чува до края на сезона-5,5,5 worthy.gif ! Ако вдигнат и до 6, вече ще почна и аз да "летя" от кеф . Отлично ,както се казва 4.gif !!!
MaHeKeHa
Темата е обновена: виж 1-то мнение и предвид негативите за този великолепен епизод, (които все още не разбирам)... този рейтинг е повече от невероятен.
smallville_f
Леле сериала как го подкара 3.gif Ууу дано да продължава в същия дух!!! Започнах да усещам полъха на Осми сезон 4.gif 4.gif 4.gif
sonofsparda
Пак чукнахме петте милиончета. smile.gif Супер, значи засега мога да се надявам да видя увличането на Кларк по Лоис в 8 СЕЗОН! biggrin.gif Шегата настрана, страхотно е, че засега имаме такъв рейтинг. А аз между другото за "Cure" в някои чуждестранни форуми попаднах на много повече позитивни отколкото негативни отзиви, особено спрямо Дийн. smile.gif
MaHeKeHa
Цитат(smallville_f @ Oct 19 2007, 23:40) *
Леле сериала как го подкара 3.gif Ууу дано да продължава в същия дух!!! Започнах да усещам полъха на Осми сезон 4.gif 4.gif 4.gif

Това не е полъх, а вече всеизвестен факт...
MaHeKeHa
Цитат(sonofsparda @ Oct 19 2007, 23:41) *
Пак чукнахме петте милиончета. smile.gif Супер, значи засега мога да се надявам да видя увличането на Кларк по Лоис в 8 СЕЗОН! biggrin.gif Шегата настрана, страхотно е, че засега имаме такъв рейтинг. А аз между другото за "Cure" попаднах на повече позитивни отколкото негативни отзиви, особено спрямо Дийн. smile.gif

Ами за разлика от повечето потребители тук, в криптонсайт (а и не само там) се оказа, че обожават този епизод, а тук... no comment.
sonofsparda
Ммм, ами аз в К-сайт-community-то рядко гледам, Емо, защото там съм бил свидетел на масово оплюване на епизодите на Смолвил и затова не влизам в техните форуми. Ама това че и на тях им е харесал би трябвало да говори много. smile.gif
MaHeKeHa
Не. Крейг просто наложи нова политика във форума.
Enchanted
За разлика от повечето фенове на Смолвил тук,аз много харесах епизода,проверих и в КриптонСайт и там имаше много добри отзиви както каза MaHeKeHa,що се отнася до рейтинга страхотно просто съм много доволна!
MaHeKeHa
Всичкото е въпрос на личен вкус и виждане. Както при филмите. Много от епизодоите на Смолвил (а и не само за този сериал) има различни жанрове. Дори да си фен на определен сериал, и ако жанра на самата серия не ти допадне, никой не може да те вини затова.

От друга страна, хората все се оплакват от : "писна ми да гледам Лана, или Кларк да прави това или онова и точно за това не ми хареса епизода"

Е добре питам аз: Лана Ланг ще участва във всичките епизоди (ай, -1 епизод да речем) възможно ли е само заради това да не харесваш Смолвил като цяло? Според мен звучи глупаво, не знам за вас...

Да не говорим, че сезон 7 засега се представя повече от великолепно... и какво излиза, че този сезон е страхотен, но не точно страхотен, понеже Лана и Кларк били заедно. Или репликите им били прекалено скучни и нейсе, за туй 7 sux so hard. Нек'ви ей такива аномалии, на които да се смееш ли, да плачеш ли... не знам и аз :>
sonofsparda
Американците са си американци. Иди им разбери логиката. Особено за ей такива подобни оплаквания, имайки предвид, че Смолвил го карат много внимателно спрямо събирането на Кларк и Лана - както виждаме няма пламенни моменти или разговори относно колко са си липсвали, аз доколкото си спомням, дори и целувка не са показали между тях. Все едно едва ли не живеят като съквартиранти. И точно затова едни се оплакват, че не трябвало да ги събират, други че събирането било много зле скалъпено и че заслужавали повече и тем подобни глупости. Не ги разбирам тия хора и честно казано въобще не ме и интересува. Ако искат да си говорят глупостите, важното е да правят рейтинг! wink.gif
Enchanted
Цитат(sonofsparda @ Oct 19 2007, 23:35) *
Американците са си американци. Иди им разбери логиката. Особено за ей такива подобни оплаквания, имайки предвид, че Смолвил го карат много внимателно спрямо събирането на Кларк и Лана - както виждаме няма пламенни моменти или разговори относно колко са си липсвали, аз доколкото си спомням, дори и целувка не са показали между тях. Все едно едва ли не живеят като съквартиранти. И точно затова едни се оплакват, че не трябвало да ги събират, други че събирането било много зле скалъпено и че заслужавали повече и тем подобни глупости. Не ги разбирам тия хора и честно казано въобще не ме и интересува. Ако искат да си говорят глупостите, важното е да правят рейтинг! wink.gif

Съгласна съм с теб ,важното е да правят рейтинг,а що се отнася до това че Лана и Калрк ги дават все едно живетя като съквартиранти и на мен ми направи впечатление,предполагам че в предстоящите епизоди ще има малко по-страстни моменти wink.gif
vikihill96
Ами много се радвам за определено добрият рейтинг на 4-ти епизод mrgreen[1].gif ! Както се казва винаги се радвам, когато на Смолвил му се случват хубави неща happy.gif !!! А и сам и тук да отбележа. Аз си казах защо не харесах чак толкова този епизод(изобщо не говоря за направата и ефектите-те си бяха перфектни както винаги 4.gif )-просто някои моменти, а аз точно ги посочих кои бяха, не ми харесаха happy.gif ! Колкото до връзката Кларк и Лана , хич изобщо не ми пречи. Да си живеят докато могат заедно, абсолютно нищо против. Даже и ако не ми го натякват прекалено в очите, дори ми е приятно да ги гледам двамката заедно blush.gif ! Просто ме ядосаха( дано де е само за момента mrgreen[1].gif ) с нещата около Кара. Дори да я изкарат накрая гадничка( в което все пак се съмнявам), просто доста кофити ми стана като си отлетя от фермата sad.gif ! А както казах - за Клои да не говорим. Там съм си направо бесничък- Току виж ще извадя моят saber-staff и ще ги почна, ако продължат в тази насока biggrin2.gif !!! Но се радвам за рейтинга, проделено се радвам smile.gif !!!

MaHeKeHa

ОБНОВЕНО ЗА ЕПИЗОД #05 - "Action"

(За изминалата седмица Смолвил отново беше най-гледания сериал в телевизия CW)

1. Smallville 5.18 million viewers - "Cure"
2. America's Next Top Model 4.94
3. Friday Night SmackDown! 4.73
4. Beauty and the Geek 3.6
5. Reaper 3.27
6. Supernatural 3.03
7. The Game 2.68
8. Everybody Hates Chris 2.61
9. Girlfriends 2.43
10. Gossip Girl 2.41
11. Aliens in America 2.25
12. ANTM ® 1.58
13. Life Is Wild 1.57
14. AIA ® 1.29
15. CW Now 0.88

Рейтинг за епизод #05 - "Action"

Имайте предвид, че това не е финалния рейтинг, тъй като системата, рейтинг системата на Нилсън все още я няма в нета.

Half Hour Breakdown

Smallville
8:00 p.m. V: 4.67 million, A18-49:

Само за първата половина.
Enchanted
Дано това не е финалния рейтинг,защото не е много висок сравнение с останалите епизоди unsure.gif
sonofsparda
Напротив. Важното е да не е прекалено нисък. А и Емо е написал "първата половина". Първата половина на "Кара" също беше 4.50. А и това в никакъв случай не е нисък рейтинг. От сезон 6 май само 2 епизода имаха рейтинг над 5("Zod", "Justice") и ето - седми сезон. Ако този сезон продължава както е досега или дори да е примерно не повече от 4, пак ще имаме осми сезон - убеден съм. smile.gif
MaHeKeHa
Цитат(sonofsparda @ Oct 26 2007, 23:02) *
Напротив. Важното е да не е прекалено нисък. А и Емо е написал "първата половина". Първата половина на "Кара" също беше 4.50. А и това в никакъв случай не е нисък рейтинг. От сезон 6 май само 2 епизода имаха рейтинг над 5("Zod", "Justice") и ето - седми сезон. Ако този сезон продължава както е досега или дори да е примерно не повече от 4, пак ще имаме осми сезон - убеден съм. smile.gif

Ами Милър и Майлс говориха за първата половина на сезон 7, който обективно погледнато води в телевизия CW като най-гледан сериал. Каквото и да стане, тези 5 серии доказаха само едно, а именно заявка за сезон 8. Друг е въпроса дали онези имат финансите да покрият разходите на Смолвил.
sonofsparda
Е, "дъщерна" телевизия на WB, съмнявам се да нямат. smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.