repeto
Oct 26 2007, 23:49
Е ако искат да имат висок рейтинг ще намерят финанси за 8-ми сезон. Освен Смолвил които се представя повече от добре бих казал, само Supernatural има рейтинг от около 3 мил. и малко зрители. Другите сериали се движат около 2,5 мил. а да не говорим че има и 1-2 които са от порядака на 1 мил и нещо.
Тъй че ако за Смолвил не намерят пари за 8-ми сезон просто не виждам за какво ще се борят. Като се има в предвид че Friday Night Smackdown и America's Next Top Model не са продукции на CW ако не се лъжа, само Смолвил остана да им носи такъв висок рейтинг от продукцията която те правят.
Тъй че няма да е лошо в скоро време да го направят официално и да поръчат и 8-мия сезон. Ако не се лъжа имаше слухове че са поръчали пълен сезон на Gossip Girl при положение, че рейтинга му е около 2,5 мил просто незнам какво чакат и не обявяват и за Смолвил.
sonofsparda
Oct 26 2007, 23:59
Чакай сега, обявяването на нов сезон обикновено става след като свърши настоящия. Така беше и с шести към седми. Ако вече още от началото на сезона, един сериал се представя зле, телевизията им казва да го завършат набързо. Смолвил обаче има рейтинг, така че засега поне няма повод да се притесняваме.
MaHeKeHa
Oct 27 2007, 00:10
Цитат(sonofsparda @ Oct 27 2007, 00:59)

Чакай сега, обявяването на нов сезон обикновено става след като свърши настоящия. Така беше и с шести към седми. Ако вече още от началото на сезона, един сериал се представя зле, телевизията им казва да го завършат набързо. Смолвил обаче има рейтинг, така че засега поне няма повод да се притесняваме.
Напротив, Ванка. Обявяването на нов сезон става след половината сезон на настоящия седми. Така както беше и със 6-ти. И това е политика за всички сериали, не само за Смолвил. След епизод "Justice" вече имаше новини за сезон 7 на Смолвил.
sonofsparda
Oct 27 2007, 04:02
Аха, всъщност минималния спад за "Action" спрямо миналия епизод, е бил поради Първенството по футбол на американците(изоставащ само и единствено след него по това време), но за сметка на това, епизода е показал най-доброто представяне на Смолвил до сега при аудиторията на тийнейджъри от мъжки пол. Чакаме CW да поръчат 8 сезон.

П.П.: Еееех, от половин година не съм тийнейджър вече, дее*а.
MaLkIq_MuKi
Oct 28 2007, 12:07
При всички положение не ми се вярва да е под 5 млн. Обаче като гледам как е тръгнало, аз мисля че ще си има 8 сезон и тва си е.
MaHeKeHa
Oct 28 2007, 12:11
Цитат(MaLkIq_MuKi @ Oct 28 2007, 13:07)

При всички положение не ми се вярва да е под 5 млн. Обаче като гледам как е тръгнало, аз мисля че ще си има 8 сезон и тва си е.
Nah, ще ще, Муки. Даже ако искаш, моем се хванем на басче, че Смолвил ще разцъка още една годинка - lol
MaLkIq_MuKi
Oct 28 2007, 12:26
Че аз не съм казала обратното
MaHeKeHa
Oct 28 2007, 12:30
Ма не бря, аз не в такъв аспект. Meh...
MaHeKeHa
Nov 3 2007, 00:10
Ето ви рейтинга за епизод #06 - "Lara"
Half Hour Breakdown
8:00 SV 3,962,000
8:30 SV 4,659,000
Не се заблуждавайте от последните цифри. Последен рейтинг за епизод #06 е 4.31 million
Говорих с няколко приятелчета, които ми казаха, че CW просто не могат да си рекламират сериалите и по-специално хитовият им сериал Смолвил. Много хора са разочаровани и не могат да повярват, че епизод като този има такъв рейтинг. Е, аз също съм разочарован, защото този епизод залужаваше много, много повече от това. Да не говорим за митологии и корени.
MaHeKeHa
Nov 9 2007, 23:09
Прекрасен епизод с много хубаво рейтинг:
Fast Nationals Ratings
This is what was posted:
Smallville (Viewers: #5, 4.95 million; A18-49: #5, 1.9/ 5)
sonofsparda
Nov 9 2007, 23:35
Суперррррр.
Enchanted
Nov 12 2007, 18:11
Страхотен рейтинг!
Аз имам една молба или по скоро въпросче към по запознатите,
така,в Четвъртък,когато се излъчва Смолвил,кой друг поплулярен сериал(или по скоро,кои други) върви заедно с него и съответно рейтинга му по-висок ли е от този на Смолвил...
Krypton
Nov 12 2007, 21:58
Цитат(nepokornata_princesa @ Nov 12 2007, 19:11)

Страхотен рейтинг!
така,в Четвъртък,когато се излъчва Смолвил,кой друг поплулярен сериал(или по скоро,кои други) върви заедно с него и съответно рейтинга му по-висок ли е от този на Смолвил...
Да, има сериали (например като "Герои") на който средния рейтинг е от 9.0 милиона, но нещата в тв мрежа не се изчисляват така, защото Смолвил и Герои не са в една и съща мрежа. Когато се правят съпоставки, се гледа рейтинга на сериала сходен от другите такива в същата мрежа. Естествено, че има конкуренция, но там нещата са в друга насока. Пък и по времето когато се излъчва Смолвил дават и Американски спортове, на които американците (повечето) са върли фенове и това донякъде прави спад в пунктовете. Аз бих добавил поне с 1.5 пункта.
Ако Смолвил беше в телевизия като ACB, това нямаше да е така. Но имайки предвид новата мрежа и тези обстоятелства, бих добавил че се справя повече от задоволително.
ViruZzZ
Nov 12 2007, 22:14
Цитат(nepokornata_princesa @ Nov 12 2007, 18:11)

Страхотен рейтинг!
Ми в четвъртък май е само Supernatural в CW и рейтинга му не е по-висок/поне досега

/
Enchanted
Nov 12 2007, 22:19
Цитат(Krypton @ Nov 12 2007, 21:58)

Да, има сериали (например като "Герои") на който средния рейтинг е от 9.0 милиона, но нещата в тв мрежа не се изчисляват така, защото Смолвил и Герои не са в една и съща мрежа. Когато се правят съпоставки, се гледа рейтинга на сериала сходен от другите такива в същата мрежа. Естествено, че има конкуренция, но там нещата са в друга насока. Пък и по времето когато се излъчва Смолвил дават и Американски спортове, на които американците (повечето) са върли фенове и това донякъде прави спад в пунктовете. Аз бих добавил поне с 1.5 пункта.
Ако Смолвил беше в телевизия като ACB, това нямаше да е така. Но имайки предвид новата мрежа и тези обстоятелства, бих добавил че се справя повече от задоволително.
Meрси за подробното обяснение,стана ми ясно!
apophis
Nov 15 2007, 15:08
ето с кои сериали Смолвил е в една и съща часова зона в четвъртък вечер:
My Name Is Earl 8:00 pm NBC
Smallville 8:00 pm CW
Ugly Betty 8:00 pm ABC
все пак и в коя телевизия е сериала също си оказва думата за рейтинга.CW все пак е сравнително нова телевизия(от 2006) и не се приема във всички домове.Поп принцип сериалите в големите телевизии имат високи рейтинги.ABC,NBC & CBS са трите най стари и популярни телевизии затова неможем да сравняваме примерно рейтингите на Lost(ABC) и Smallville(CW)
Enchanted
Nov 15 2007, 16:12
Цитат(apophis @ Nov 15 2007, 15:08)

ето с кои сериали Смолвил е в една и съща часова зона в четвъртък вечер:
My Name Is Earl 8:00 pm NBC
Smallville 8:00 pm CW
Ugly Betty 8:00 pm ABC
все пак и в коя телевизия е сериала също си оказва думата за рейтинга.CW все пак е сравнително нова телевизия(от 2006) и не се приема във всички домове.Поп принцип сериалите в големите телевизии имат високи рейтинги.ABC,NBC & CBS са трите най стари и популярни телевизии затова неможем да сравняваме примерно рейтингите на Lost(ABC) и Smallville(CW)
Meрси,за дойзчерпателния отговор!
My Name Is Earl е скучно според мен,а Ugly Betty,си го бива,но не може да се сравни със Смолвил!
apophis
Nov 15 2007, 18:01
от кой сайт гледате рейтингите

EDIT:благдаря за линка
MaHeKeHa
Nov 16 2007, 22:50
За тази седмица, синият епизод успя да направи:
Smallville on the CW (Viewers: #5, 4.49 million; A18-49: #5, 1.9/5)
За момента Смолвил има всички индикации за сезом 8 (който най-вероятно ще се случи)
repeto
Nov 16 2007, 23:27
От твоита уста в ушите на ръководството на CW и най-вече в ръцете на сценаристите, защото както се видя и от тях зависели нещата
Wallker
Nov 16 2007, 23:42
То хубаво 8-ми ами да не ни прецакат седми,че тугаФъ става лошу
didssy
Nov 17 2007, 00:09
като гледам натам отиват нещата за съжаление .......
Enchanted
Nov 17 2007, 13:21
Много добър рейтинг...
lyubenski
Nov 17 2007, 18:18
Браво. Но мен рейтинга не ме претеснява, а стачката

.
Mr. Winchester
Nov 17 2007, 22:08
Добър рейтинг.
А какъв е рейтинга на 9-ти епизод?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля