Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Любим персонаж
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl > Персонажи
Страници: 1, 2
Gossip Girl
Блеър, Нейт, Серена, Дан, Джени, Чък

Макар, че съм лудо влюбена в Нейт открай време, гласувам за Блеър. Тя като всички други е объркана, но е добра душа. Сигурна съм, че със Серена ще се оправят..най-малкото, че съм чела резюметата на книгите. Иначе освен Блеър харесвам всички без Джени. Тя ми падна в очите с това подмазване.
ViruZzZ
Дан 10.gif
Tedds
Гласувах за Блеър.Колебаех се между нея и Дан,но Блеър определено ми хареса най-много от всички.
nadezhda_had
Нейт е невероятен ,обожавам го ,очите му ме пленяват
brooke_scott
ами колебаех се м/у Серина и Дан, но гласувах за нея, нз защо просто така реших, ина4е те двамата са ми най-любимите, а после Нейт и Блеър, абе вобще по4ти вси4ки мн си оби4кам
qwe123
За момента най-много ми харесва Дан. Харесва ми начина, по който той НЕ се вписва в обществото на богатите. Забавен е, сладък и мил, обожава сестра си, готов е да я пази с цената на всичко. Прилича ми на Сет от "Квартала на богатите", само че той нямаше сестра biggrin.gif
Още не съм гласувала и нямам намерение скоро да го правя. Все пак сме още на 2ри епизод tongue.gif
vivata123
Чудех се между Чък и Блеър и май избирам Чък.. Кефи ме на характер..
MoLlY
На мен всички ми харесват,но най-вече Блеър,Нейтън,Чък,Джени и Селена!!!Дан не ми харесва чак толково,но по-нататък може и да ми хареса!!!
ladysunshine
За сега ги харесвам всички без Чък. Гласувах за Серена, но и Дан много ми харесва, когато са заедно. А Нейт wub.gif wub.gif
Roxanne
Гласувах за Чък, незнам защо в сериалите винаги ми е най-интересен персонажът на отрицателния герой. Лекс от Smallville, Алекс от Grey`s Anatomy,Сойър от Lost...Предполагам, че при тях всичко е поза и във всеки има добро, което не показва, защото е твърде наранен и объркан. Надявам се и с Чък да е така.
Иначе останалите герои също ми се струват интересни, всички имат положителни и отрицателни качества и не се знае кои ще надделеят. Само Дан засега се представя като "рицарят на бял кон", но като прочетох, че бил бисексуален и пушел явно и той ще се промени.
brooke_scott
Цитат(Roxanne @ Sep 29 2007, 13:49) *
Гласувах за Чък, незнам защо в сериалите винаги ми е най-интересен персонажът на отрицателния герой. Лекс от Smallville, Алекс от Grey`s Anatomy,Сойър от Lost...

ами аз 4естно казано Алекс и Сойър никога не съм ги приемала като отрицателни и всъщност не са, докато Лекс например той ли е лош, но Алекс и Сойър те са някви добри, просто са ирони4ни и се заяждат... Но Чък определено е гаден(за сега)
sulu
Дан biggrin.gif
Adorkable
Дан наистина е прекрасен персонаж и гласувах за него wink.gif.
CheerFuL-F
от мъжете: Дан
от жените: Серена
Катeто
гласувах за Дан happy.gif ,но ако може да избирам дна жена и един мъж това щяха да са Серена и Дан ест
sladurkata_f
Аз пък гласувах за Чък 10.gif Супер мн ме кефи и като визия,пада си гаднярче и ги реже другите мн мощно happy.gif
^^HeLa^^
Дан, поне за сега той ми е най-симпатичен rolleyes.gif
Enchanted
Серина харесва ми като характер happy.gif и е много сладка!

П.П.Защо всички пишете ''Серена'',като тя се казва ''Серина''..аз ли греша или какво huh.gif
ladysunshine
Цитат(nepokornata_princesa @ Oct 9 2007, 14:44) *
Серина харесва ми като характер happy.gif и е много сладка!

П.П.Защо всички пишете ''Серена'',като тя се казва ''Серина''..аз ли греша или какво huh.gif

Ами защото на английски е с "Е", но като се изговори се чува "И" и затова едни пишат Серена, а други Серина. Абе на кой както му харесва. smile.gif
Enchanted
smile.gif Хах,определено е така,аз не се бях замисляла,по простата причина че го гледам без субтитри и не съм забелязала как го пишат там....
За да не съм савсем off topic ще спомена ,че Дан е много остроумен,умрях да се смея с това ''помахване'',в първия епизод 18.gif
divata_airis
Аз харесвам Джени. Нейт ме кефи, ма от книгата и сега леко от филма съм много разочарована...Блеър я разбирам от сякъде, но не мога да оправдая поведението и на моменти, Серена е голяма вейка, Дан в книгата беше много, ама много зле пича...сега пак е добре, ама и той е от рода ти върви аз ще дойда
WorZy
Серена...прилича ми на мен wink.gif
renito818
Аз съм за Чък biggrin2.gif . Само като го видя и ми става смешно, повдига ми настроението. Макар че не изглежда особено добре...в епизода с маскарада, маската му отиваше. Харесва ми и защото той е, така да се каже, лошия в цялата "картинка".
Tigerton
Серена, в мига който я видях в 1-ви епизод ми грабна погледа , и актрисата и персонажа
rali4kata
Аз съм за Нейт и Серина,но гл;асувах за Нейт.Те са ми любимците. wub.gif
lyoni
дан smile.gif 10.gif
Mr. Winchester
Всичките ми са любими и не мога да определя кой то4но
Julsyto
Дан си е номер 1 smile.gif Точно такива личности според привличат вниманието
A_l_e_x
На мен любимка от началото още ми е Серена wub.gif
GeRiTo0o
Любим персонаж ... хмм голяма дилема м/у Блеър и Чък. Но избирам Блеър. И двамата супер много ме радват.
anji_banji
Цитат(CheerFuL-F @ Sep 30 2007, 12:48) *
от мъжете: Дан
от жените: Серена

worthy.gif Мн точно казано smile.gif
ashley_love
Блеър
heili_^
Нейт и Серена
^FANTAZIA^
Гласувах за Серена rolleyes.gif Тя е ми е любимка.Много е готинка,и лъчезарна.С Дан са много хубава двойка 10.gif
VeRonICa^^
Аз съм за Блеър,защото е супер мила,добра и изискана и не точно веднага,но прости на Нейт и Серена изневярата.Много ми се иска да тръгне с Чък,те ще са съпер двойката за мен,не че вече не са smile.gif
music_girl
Това за мен е Дан! :}
nel4eto__
гласувах за Серена happy.gif ,но и Дан happy.gif е мн готин и сладък smile.gif ... се пак ПЪТ НА ДАМИТЕ 4.gif 10.gif
sofi7o
Серена 4.gif
mimsity666
Mi mojebi Serina...Vupreki vsi4ko tq e nai zemna,ne e naduta... smile.gif
Marissa Cooper
Блеър.
lady_iz
Чък ми е любимец, след него Блеър, после Серена може би
slipped^
Дан, Серена и до някъде Чък.
PayTon__
Serena
Lorrein
Блеър&Чък
fai7h
Определено Б happy.gif
slavcheto93
Гласувам за Дан..Той е много готин и добра душа smile.gif
Bloody_Tears
Дан определено. worthy.gif Не само защото е адски сладък wub.gif blush.gif biggrin.gif А и защото е единственния персонаж, който не ме е ядосвал с някоя своя постъпка. Винаги се е опитвал да помогне, държи се добре с всички, обича Серена страшно много, миличък е...the perfect man 18.gif Нейт също много ме кефи. Е, по едно време доста ме дразнеше, първо не иска Блеър, после пак я иска, после пак не я иска.... dry.gif Серена попринцип я харесвам, но в последните епизоди малко ме подразни.
ViruZzZ
айде сменям си мнението xD Дан със сигурност вече ми не е любимия O_o Блеър or Нейт това е въпроса biggrin.gif
Bloody_Tears
Бе ти нищо не разбираш mrgreen[1].gif Блеър е много странна. В един момент е много миличка, в друг само прави мръсно на някой. O.o А Нейт е пълна обърквация biggrin.gif Не знае какво иска цял сезон, накрая кво стана, тръгна с тая Ванеса O.o Дан рлз punk.gif mrgreen[1].gif
ViruZzZ
Кхъм.. Първо Блеър показа и доказа, че как се държат с нея, тя отвръща със същото ;]
Второ ... Нейт вече не е с Ванеса
И трето... ооо пресветия Дан, знаещия всичко, не беше ли Дан човека, който се колебаеше между Ванеса и Серена отначало, не беше ли Дан човека, който увика Серена, защото му била "изневерила" , а той отиде да си яде сладоледче с Джорджи и после да се натиска с нея.
ПП. Не обвинявай нито Ванеса, нито Джорджи, защото там кво тряя се прай се прай от двама човека не от един, тъй че ...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.