Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Пен Багдли
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl
Страници: 1, 2
Gossip Girl

Пен Багдли е роден на 1 Ноември 1986г. в Балтимор, Мериленд, но е израснал в Ричмънд, Вирджиния и Сиатъл, Вашингтон. Завършва академия Чарлс Райт и участва в малки пиеси в Детски Театър Сиатъл. Когато с майка му се мести в Холивуд, Пен учи в Санта Моника Колет, а след това отива за малко и в Университетът на Южна Калифорния. В The Young and the Restless играе Филип Канселър и получава номинация за най-добър млад актьор, на нагрдите на сапунените сериали. Появява се и в множество други филми като "Джон Тъкър трябва да умре", като братът на Джон Тъкър.

Дан Хъмфри е млад и чувствителен поет, който е пристрастен към кофеин и цигари. Той е мечтател, който лети по вятъра и се грижи за най-близките си, особено за сестра си Джени. Той също е бисексуален, който има еднакво дълбоки връзки с жените и мъжете. И макар, че го приобщават към елитните групи, той не е във същите социално и парични групи като него.

Инфо: Аз

Лично Мнение:
Пич отвсякъде...Харесах го в Джон Тъкър, но бях го забравила докато не погледнах биографията. Иначе Дан е невероятен, но честно казано не бях чувала нито, че е пристрастен към цигари и кафе, нито че е бисексуален. Странно..
Tedds
Много е готин.Мислех че ще е скучен,ноо съм сгрешила.Сладур.
ViruZzZ
Супер е biggrin2.gif
brooke_scott
мн мн мн сладък пи4, просто с-р мн ми хареса, бтв аз веднага загрях, 4е е от John Tucker Must Die, но там не ми харесваше с тая коса, а сега е направо wub.gif
qwe123
Любимеца ми в момента tongue.gif Актьора не ме кефи много като външност, но иначе добре играе smile.gif Самият герой е страхотен smile.gif Преди малко установих, че ми прилича на Сет от "O.C." mrgreen[1].gif Мил, добър, не обича да е център на внимание, знае какво говори, умен е, пази сестра си, приятел е с баща си... Невероятен! Дано сценаристите не го развалят прекрасния герой, че ще е много глупаво... Както стана с Люк от ОТХ според мен...
Жани, и аз въобще нямах представа, че е би... Нито пък за другото. Наистина странно biggrin.gif
brooke_scott
Цитат(qwe123 @ Sep 29 2007, 01:05) *
Жани, и аз въобще нямах представа, че е би... Нито пък за другото. Наистина странно biggrin.gif

и аз не знаех, как може такова нещо, горки4кия Дан, винаги трябва да оплескат нещо wacko.gif мн гадно, не можаха да си го оставят нормален....милия. както и да е това не променя мнението ми за него и все още си ми е любимец
vivata123
Би, ми.. Взимам го! mrgreen[1].gif Таковата, много ми харесва.. Много е чаровен. wub.gif
ladysunshine
Дан отначало ми се стори малко невзрачен, но посл емного ми хареса. Е Нейт естествено е къде къде по-хубав, но и Дан е голям сладур
Jolly_GirL
И на мен персонажът му ми е любим(поне за сега) 10.gif Наистина мечтаният брат-грижовен,мил,отзивчив...а и е хубавичък...мммм не е за изхвърляне biggrin2.gif

sulu

На мен ми е абсолютен любимец и както бях писала в една друга тема много ми прилича на Карев от "Анатомията на Грей".Харектера на Дан е много готин и ми харесва, че е земен и не го е срам от къде е.Хареса ми като каза нещо то сорта "Аз живея в Бруклин не в Озаркс".
Иначе нещо не схванах как точно разбрахте че е бисексуален,фен на цигарите и тн.В смисъл инфото от книгите ли сте го взели или от CW?
Gossip Girl
Цитат(sulu @ Sep 30 2007, 10:13) *
Иначе нещо не схванах как точно разбрахте че е бисексуален,фен на цигарите и тн.В смисъл инфото от книгите ли сте го взели или от CW?

Инфото е от сайта на buddytv, който доколкото ми е известно е в сътрудничество с The CW.
Аз лично се очудих на написаното, но го преведох достоверно:
Цитат
Dan is a sensitive young poet who is addicted to cigarettes and caffeine. He is also a bisexual who had serious relationships with both men and women.
brooke_scott
На мен ми е абсолютен любимец и както бях писала в една друга тема много ми прилича на Карев от "Анатомията на Грей".Харектера на Дан е много готин и ми харесва, че е земен и не го е срам от къде е.Хареса ми като каза нещо то сорта "Аз живея в Бруклин не в Озаркс".

ей аз се чудих на кого ми прилича, мерси много worthy.gif ...наистина напомня на Алекс (като изключим носа му де) и с-р сладур, и двамата са ми любимци и мн си ги харесвам mrgreen[1].gif
ladysunshine
Вяра, аз вчера тъкмо си мсилех да ти обеснявам, че прилича ан Алекс, ама псоле нещо се отплеснах и забравих. Малко прилича на него, обаче на мен лично Алексчо повече ми харесва :Р
brooke_scott
е, мн ясно, че Алекс си е по-хубав, обаче и тоя е готин wink.gif
sulu
Цитат(Prinston Girl @ Sep 30 2007, 11:11) *

Инфото е от сайта на buddytv, който доколкото ми е известно е в сътрудничество с The CW.
Аз лично се очудих на написаното, но го преведох достоверно:
Цитат
Dan is a sensitive young poet who is addicted to cigarettes and caffeine. He is also a bisexual who had serious relationships with both men and women.

Ужаст wacko.gif Тея си нямат акъл.Нямам нищо простив бисексуалните, ма по-добре ако са решили да вкарват такова развитие поне да го направят хомосексуален, а не посредата blink.gif
Катeто
оуу той ми е любимец,гоялма е сладур...знаех си,че го познавам от някъде,съвсем бях забравила,че участвал в джон тъкър трябва да умре,според мен си играе добре ролята и наистина прилича на Алекс smile.gif
brooke_scott
Цитат(sulu @ Sep 30 2007, 12:23) *
Ужаст wacko.gif Тея си нямат акъл.Нямам нищо простив бисексуалните, ма по-добре ако са решили да вкарват такова развитие поне да го направят хомосексуален, а не посредата blink.gif

а как хомосексуален, така няма да е със Серина, най-добре щеше да е ако си е нормален wacko.gif дано само да не са го написали с цел, по нататък да тръгне с мом4ета sick1.gif
{KiSs4EtO}™
За сега мн ме радва и има хубаво чувство за хумор smile.gif ама до сега не са намеквали че е би unsure.gif може би след време ....ахаха а ако тръгне с Чък 16.gif 18.gif
DesiTo

Всъщност това е нещо като спойлер, защото това се случава в книгите.
Мисля, че в "Don't You Forget About Me" (последната издадена книга от поредицата от романи на Cecily von Ziegesar ) той разбира, че може и да е бисексуален. Но това се отнася до книгите, все още не е ясно дали сценаристите ще ги следвт напълно, може и да има промени.
Катeто
Цитат({KiSs4EtO}™ @ Sep 30 2007, 15:33) *
За сега мн ме радва и има хубаво чувство за хумор smile.gif ама до сега не са намеквали че е би unsure.gif може би след време ....ахаха а ако тръгне с Чък 16.gif 18.gif

e не това ме уби 18.gif 18.gif да пази господ все пак ... 18.gif
ladysunshine
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Sep 30 2007, 19:11) *

Такаммм до преди малко с Вяра си говорихме точно на тази тема. И аз подметнах това за Чък(ест на нея това не и се понрави). Така де това съвсем в кръга на шегата. Според мен, така докато обсъждахме стигнах до извода), че тази информация се отнася за героите от книгата. Жани, права ли съм? Защото ако е така, нещата с филма най-вероятно ще са по-различни smile.gif
Eто една снимчица на Дан, на която попаднах днес и да кажем, че ме впечатли хаха
http://prikachi.com/files/24494a.jpg
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Sep 30 2007, 20:54) *

Такаммм до преди малко с Вяра си говорихме точно на тази тема. И аз подметнах това за Чък(ест на нея това не и се понрави). Така де това съвсем в кръга на шегата. Според мен, така докато обсъждахме стигнах до извода), че тази информация се отнася за героите от книгата. Жани, права ли съм? Защото ако е така, нещата с филма най-вероятно ще са по-различни smile.gif

о боже мой!!! аз мислех, че само ти си измислила подобно нещо, нно явно има и други такива, както и да е, да се надяваме, че няма да оплескат работата dry.gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Sep 30 2007, 20:32) *

о боже мой!!! аз мислех, че само ти си измислила подобно нещо, нно явно има и други такива, както и да е, да се надяваме, че няма да оплескат работата dry.gif

Това да ви кажа не е толкова налудничава идея. ЗаЧък пише: "Чък изпада в близки сексуални отношения с Джени и Серена, но всъщност никой не знае каква е ориентацията му". Така чеее....
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Oct 1 2007, 08:28) *
Това да ви кажа не е толкова налудничава идея. ЗаЧък пише: "Чък изпада в близки сексуални отношения с Джени и Серена, но всъщност никой не знае каква е ориентацията му". Така чеее....

това вече ми го каза вчера , да се надяваме,че въпреки всичко ще оставят Дан намира mad.gif
♥Didito♥
Цитат(brooke_scott @ Oct 1 2007, 08:43) *
да се надяваме,че въпреки всичко ще оставят Дан намира mad.gif

И аз искам да го оставят,той е такъв сладур и си ги искам със Серена заедно пък защо винаги с най-хубавите-герои оплескват нещата mad.gif sad.gif mad.gif
ViruZzZ
Дан и Нейт 18.gif 18.gif 18.gif
Gossip Girl
Eто една снимчица на Дан, на която попаднах днес и да кажем, че ме впечатли хаха
http://prikachi.com/files/24494a.jpg

Ами по принцип там се излага резюме на героите от сериалите. Има разбира се възможност тъй като сериала е нов, да са взели информацията от книгите.
Иначе снимката е страхотна. mrgreen[1].gif

ПП. Ще е жалко и Дан и Чък да обърнат резбата, но поне единия, ако го направи мисля, че сериала ще се разнообрази, защото иначе се получава, че всички мъже са някакви 100%-ви мачовци, а жените 100%-ви секссимволи в обществото си. Някак не върви, никъде хората не са толкова перфектни.
ladysunshine
Ако някой ще обръща резбата дано да е Чък, че за Дан ще ми е жал, а Чък няма да е кой знай каква загуба
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Oct 1 2007, 13:15) *
Ако някой ще обръща резбата дано да е Чък, че за Дан ще ми е жал, а Чък няма да е кой знай каква загуба

е най-после нещо добре казано biggrin2.gif а относно снимката направо е.....луда 18.gif 18.gif 18.gif
vivata123
Моля, моля, Чък изглежда доста перверзен, но хайде да не го правим баш п*дал.. rolleyes.gif А иначе, някакси ще ми е много странно да видя Дан в подобна светлина, хич не ми мяза героя на 'мека китка'.. mrgreen[1].gif
renito818
Ами честно казано в началото не ме впечатли особено с визията си Пен/Дан, обаче впоследствие може би заради характера ми стана симпатичен. А относно това за Чък не съм мн съгласна, все си мисля че има потенциал...
brooke_scott
eй хора, изпуснахме рождения ден sad.gif сега малко на патерици, но ЧРД на Пен, да си ни е жив и здрав, мн успехи, любов и да продължава да ни радва biggrin.gif а щях да забравя и да не си пуска дълга коса 18.gif
ladysunshine
Ооо ама той бил скорпионче ли бе 18.gif Ето защо ми е толкова симпатичен.
Това, което ме дразнив него е, че както и във сериала, така и в книгата той винаги се съмнява в Серена. В книгата също - докато беше със Серена при най-малкото нещо той се съмняваше в нея, а когато е с Ванеса по същия начин. Само да стане нещо малко и той веднага се отдръпва и вярва на чъждите приказки. Надявамм се във филма да попроменят малко тази страна от характера му
Enchanted
Мен Дан ми допада,като персонаж,а и вънжния му вид ми харесва,не е нищо особенно,но пък някакси ми е симаптичен
...изглежда,мил,а и ролята му много му подхожда happy.gif biggrin2.gif
brooke_scott
ето две нови снимчици на Пен
Пен Пен2
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Nov 3 2007, 16:02) *
Пен Пен2

Много са готини smile.gif На втората преспокойно бих го объркала с Алекс от анатомията 18.gif
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Nov 3 2007, 16:07) *
Цитат(brooke_scott @ Nov 3 2007, 16:02) *
Пен Пен2

Много са готини smile.gif На втората преспокойно бих го объркала с Алекс от анатомията 18.gif

дам, приличат си
Ani4ka81
Цитат(sulu @ Sep 30 2007, 09:13) *

наистина е сладък и определено външно ми прилича на Карев, който пък ми е любимец в Анатомията... Абе готин си е
[dEs]
Може аз де не съм гледала добре, но къде го дават да пуши shocking.gif shocking.gif dry.gif confused.gif А за това да ли е бисексуален по добре да си го оставят така... представям си го как се целува с Нейт хахахах гледката не е много приятна. Ама каквото и да правят само да го подстригват редовно, че изглежда просто очарователно с дълга коса. biggrin2.gif
ladysunshine
Цитат(desitoo_91 @ Dec 19 2007, 21:13) *
Може аз де не съм гледала добре, но къде го дават да пуши shocking.gif shocking.gif dry.gif confused.gif А за това да ли е бисексуален по добре да си го оставят така... представям си го как се целува с Нейт хахахах гледката не е много приятна. Ама каквото и да правят само да го подстригват редовно, че изглежда просто очарователно с дълга коса. biggrin2.gif

И аз това се чудих още в началото като видях, че пише това за него. Значи в книгите определено е пристрастен към цигари и кофеин, но да е бисексуален още нищо не е казвано, освен ако не броят Ванеса(това в кръга на шегата mrgreen[1].gif ).
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Dec 20 2007, 13:02) *
И аз това се чудих още в началото като видях, че пише това за него. Значи в книгите определено е пристрастен към цигари и кофеин, но да е бисексуален още нищо не е казвано, освен ако не броят Ванеса(това в кръга на шегата mrgreen[1].gif ).

хахха верно и аз не се бях замисляла за Ванеса, ама ако съдя по портретното описание в книгите определено Дан си пада би mrgreen[1].gif и то не в кръга на шегата wink.gif
Marissa Cooper

wink.gif
moni_hs
Голям сладур, много ме кефи... Много се надявам със Серена да се съберат, защото бяха много сладка двойка! smile.gif
elitu
Много е симпатичен.И има един такъв готин глас.
Mai4et0
Кефи момчето, много е симпатичен.Характера му в сериала напълно отговаря на визията му.Какво мога да кажа, супер е ! blush.gif
za_psihoto^f
Най-големия!!! В сериала е много мил има прекрасен характер, ама доколкото явно вкнигата не е точно така biggrin2.gif А и попринцип си е много хубав worthy.gif
moni_hs
Penn Badgley като малък:

Източник
naley_
Той е участвал в Джон Тъкър?!?!?Е това беше като гръм от ясно небе 16.gif
Е аз тогава не гледах Gossip Girl обаче нямам никакви спомени за него blink.gif
Както и да е biggrin2.gif Много му се кефя,особено на робята му 4.gif
Снимките са много добри,само че с дълга коса не ми се нрави wacko.gif
traiana
Любимец ми е от момчетата wub.gif ..Страхотно излъчване и играе много готина роля в сериала wink.gif ..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.