Gossip Girl
Sep 28 2007, 20:40
Блейк Кристин Ливли е родена на 25 Август 1987г. в Тарзана, Калифорния и е най-малката от 5 деца. Израстнала в семейство от развлекателния бизнес, тя започнала да играе още от малка. Първата й голяма роля в игрален филм е в The Sisterhood of the Traveling Pants, където играе Бриджит Врийланд, и за която е била номинирана за Най-добра Женска Поддържаща Роля в Teen Choice Awards.
Серена Ван Дер Уудсен е една от най-споменаваните личности от Ню Йорксия горен Ийст Сайд, която учи в най-елитните частни училища и излиза с най-известните хора. Висока, руса..не би могла да има каквито и да били проблеми. Най-добрата й приятелка е Блеър Уолдорф, с която имат доста близки отношения. Е, поне докато Серена не преспива с гаджето на Блеър и ужасена от този факт, и от самия живот на Ню Йоркския елит, тя избягва от града.
Gossip Girl проследява живота на няколко тийнейджъри, които живеят в свят на наркотици, алкохол, секс и клюки от безмилостната Интригантка(Gossip Girl).
Инфо:
АзЛично Мнение:
Блейк е готина, макар че изглежда с една-две години по-голяма. Класическа мадама е-руса, красива, изискана. Харесвам я като цяло. Очаквах Серена да е по-задръстена, но и тя се оказа готина..Като цяло ми е сред любимците в момента..
brooke_scott
Sep 28 2007, 21:33
аз с-р мн й се кефя, мн е красива и мн хубава роля играе, абе направо си е перфектна
vivata123
Sep 29 2007, 10:17
По принцип актрисата си ми харесва, ама героинята й някак.. Всъщност не, и героинята й не е толкова лоша.. Още не знам дали точно ми харесва или не. Май трябва да погледам още няколко серии да реша..
CheerFuL-F
Sep 29 2007, 19:45
Много е сладка и ролята и много ми харесва

Любимка ми е в сериала заедно с Дан
mimi_k5
Sep 30 2007, 11:56
страшно е сладкааа
Катeто
Sep 30 2007, 13:12
засега ми е любимка,много е яка,обаче малко не ми зиглежда на 16
{KiSs4EtO}™
Sep 30 2007, 14:40
мн е добричка
DeSeRt^RoSe
Sep 30 2007, 18:29
Досега от всички тя най много ме кефи.Вярно,че момичето е направило голяма грешка,но важното е че разбира това и съжалява и се опитва да я поправи.И не е като повечето богаташки разглезена и с някъкво супер голямо самочувствие.
Много ме кефи.Отначало малко не ми хареса,но после си промених мнението.Голяма сладурана е
♥Didito♥
Oct 1 2007, 10:17
И на мен от на4ало нещо не ми харесваше,но сега ми е една от любимките
A_l_e_x
Oct 27 2007, 12:48
Присъединявам се-от началото не я харесвах,но сега много я харесвам. Тя прави всичко по силите си,за да оправи отношенията си с Блеър,а с Дан са много сладки
На външен вид не ми харесва особено-има хубаво тяло,ама в лицето изглежда доста стара
ladysunshine
Oct 28 2007, 12:48
Сега забелязах, че Блейк и Рейчъл Билсън са родени на една и съща дата 25 август
brooke_scott
Oct 28 2007, 12:52
Цитат(ladysunshine @ Oct 28 2007, 12:48)

Сега забелязах, че Блейк и Рейчъл Билсън са родени на една и съща дата 25 август
тай ли? браво, аз за Блейк знаех, че е родена на 25, ама за Рейчъл - не
renito818
Oct 30 2007, 20:25
Абе не е лоша Серена, ама Блейк ми се струва че може да изиграе по-добър образ от тоя който са и дали във сериала. Например в Сестринството е някак си по-готина и открояваща се за мен.
koti987
Nov 5 2007, 23:03
Адски ми харесва,много е сладка и героинията и е сладка малко зла на моменти,но нали винаги има такива персонажи иначе няма да е интересно и предизвекателно!!!
brooke_scott
Nov 6 2007, 14:08
Цитат(koti987 @ Nov 5 2007, 23:03)

Адски ми харесва,много е сладка и героинията и е сладка малко зла на моменти,но нали винаги има такива персонажи иначе няма да е интересно и предизвекателно!!!

ъъъъ Серина ли е зла?
Enchanted
Nov 6 2007, 18:59
Цитат(brooke_scott @ Nov 6 2007, 14:08)

Цитат(koti987 @ Nov 5 2007, 23:03)

ъъъъ Серина ли е зла?

Кети,май я бъркаш с Блеър,защото,Серинчето е самата майка Тереза

,много е найвна горката...
MoRJiNi_F
Nov 11 2007, 15:37
На мен лично геройнята й ми харесва засега ,но например Ванеса е много по-хубавка. Друго си е най-добричката ,най-милата и т.н. (главната) да е и най-хубава.
Иначе и Блейк си има чар. Особено като я понагласиха там в епизода дето ги снимаха малко като модели с Блеър , беше супер готинка тогава. Но тя си е с по-строго излъчване ,не й отива да играе 16-годишна просто.
brooke_scott
Nov 11 2007, 20:24
Ванеса по-хубава от Блейк

Блейк е направо мис свят в сравнение с Ванеса (която си е иуууууууууууууууууууууууууууууууу)
Miss_Duff
Nov 11 2007, 20:54
От самото начало на първата серия ми стана любимка.
Има нещо много симпатично и добро в нея.Засега е любимият ми персонаж.
ladysunshine
Dec 8 2007, 21:55
Мерси за снимчиците, Жани. Тази рокля е много хубава, а и Блейк е страхотна както винаги
brooke_scott
Dec 9 2007, 10:56
да, определено е мн яка роклята, макар че по принцип не харесвам мн жълтото за такива официални дрехи
A_l_e_x
Dec 10 2007, 19:46
Незнам защо с тази рокля(която е много красива) Блейк ми изглежда доста напълняла...
Lucas^Scott
Dec 25 2007, 13:10
ooo не можете да сравнявате ванеса със серенна...К'во и харесвате на Ванеса някви ошъшавена така се едно не се е сресвала от 2 години... не не.. Попринцип не харесвам мн мн руси жени(предимно си падам по чернокоси..) Нооо С. е невероятна...Още от 1-вата и поява ми е любимка..няма по-як персонаж за мен в сериала от нея..А й още нещо много ама много тя и дан причат на мен и моята бивша приятелка...Само външния вид е различен иначе сериозно мн ми напомнят на нас..Особено в 7-ми епизод...беше 99% сниман от моя живот
Enchanted
Dec 29 2007, 15:43
Много добре изглежда на снимките,абстрахирам се от цвета на роклята...
Mr. Winchester
Dec 31 2007, 10:11
Серина е суперР , двамата с Дан са много сладки
divata_airis
Jan 8 2008, 21:46
Мене тя ми харесва повече от Блеър, макар аз да съм по скоро като втората и все пак някак тя ми е симпатична - осъзнава грешката си...макар че образът и в книгата ме нервеше, там хептен не знаеше какво иска, точно като колибри е описана - пърха от цвят на цвят ....
VeRonICa^^
Jan 17 2008, 18:52
Много е сладка и ми е любим персонаж (след Блеър и Чък ест
),супер си е
Marissa Cooper
Apr 22 2008, 09:14
Хах, родена е ден преди мен.....
Харесвам я,героинята и, тя май не ми е мн симпатична
~RoRyYy~
May 2 2008, 11:10
Много я бичкммм.Любимата ми Госип Гърлка
slavcheto93
May 6 2008, 20:27
Много е готина...Още от началото ми е любимка
djesito
May 18 2008, 17:10
Много ми харесва.Тя ми е любимката в сериала,а и не само в него.Харесва ми като цяло.Изглежда ми симпатична и много готина.
BaRbInCeTo
Jun 11 2008, 18:20
Има прекрасна усмивка много я харесвам.(един въпрос тотално не по темата чудя се как всички Брукас фенове харесват Серена, на нея изневярата и е простена но на Пейтън -не , интересно)Актрисата има огромен чар и камерите я обожават , с Дан са перфектна двойка!
И на мен много ми харесва. Страшно ми е сладка. Много хубава усмивка има. А с Дан са страшен тъндем дано се съберат. (Пейтън кога е изневерявала?)
brooke_scott
Jun 11 2008, 21:20
малко артчета, които си харесах от
FF 
by Missml
+ wall4eby BrokenxDoll
by Eliz18
by Imagine* Цитат(BaRbInCeTo @ Jun 11 2008, 19:20)

(един въпрос тотално не по темата чудя се как всички Брукас фенове харесват Серена, на нея изневярата и е простена но на Пейтън -не , интересно)
има огромна разлика м/у сериалите и конкретния случай със Серена и Нейт, защото те бяха
ПИЯНИ, а Пейтън го направи два пъти напълно съзнателно, но да не обърщаме и тази тема на Брук срещу Пейтън
djesito
Jun 12 2008, 13:31
В,страхотни са..благодаря,че ги сподели с нас.Много яко са ги направили.
Marissa Cooper
Jul 4 2008, 02:53
'Pants' Off at New York PremiereThe Sisterhood of the Traveling Pants 2 Premiere

Още снимки
тукTeen Choice Awards Winners 2008Choice TV Actress Drama --->
Blake Lively, Gossip GirlChoice TV Breakout Star Female --->
Blake Lively, Gossip GirlThe Dark Knight Premiere
Още снимки
тук
moni_hs
Aug 5 2008, 21:54
Сигурно има доста почитатели щом е спечелила цели две награди от Teen Choice
Mai4et0
Aug 11 2008, 00:33
Аз не й симпатизирам много ... по принцип русокоси не ми правят впечатление...
~RoRyYy~
Sep 2 2008, 14:55
Аз пък много си я харесвам и победи Хилари и София(въпреки,че тя е сладур)Мн ми харесва Блейк-мн красива,мн естествена.
ladysunshine
Sep 2 2008, 14:58
djesito
Sep 2 2008, 15:56
Оу жестока е!Много сладурски снимки.Мс мн пак
moni_hs
Sep 5 2008, 14:26
Blake Lively като малка:
Източник
Като я видях за първи път в Gossip Girl и се влюбих в нея

Страхотно излъчване,добра актриса!Определено й симпатизирам

бтв като малка е била невероятен сладур
badbaby22
Sep 9 2008, 15:33
Изгледах първия епизод и тази никак не ми хареса. Гледам, обаче че някои от вас са имали същото първо впечетление, така че и аз ще изчакам...Може да си променя мнението! Иначе ми изглежда поне на 23!
Marissa Cooper
Sep 9 2008, 21:00
Много ми е някаква винаги усмихната, чак неестествено ми изглежда на снимки.
Лейтън повече ми харесва.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.