Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Блейк Ливли
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl
Страници: 1, 2
Gossip Girl

Блейк Кристин Ливли е родена на 25 Август 1987г. в Тарзана, Калифорния и е най-малката от 5 деца. Израстнала в семейство от развлекателния бизнес, тя започнала да играе още от малка. Първата й голяма роля в игрален филм е в The Sisterhood of the Traveling Pants, където играе Бриджит Врийланд, и за която е била номинирана за Най-добра Женска Поддържаща Роля в Teen Choice Awards.

Серена Ван Дер Уудсен е една от най-споменаваните личности от Ню Йорксия горен Ийст Сайд, която учи в най-елитните частни училища и излиза с най-известните хора. Висока, руса..не би могла да има каквито и да били проблеми. Най-добрата й приятелка е Блеър Уолдорф, с която имат доста близки отношения. Е, поне докато Серена не преспива с гаджето на Блеър и ужасена от този факт, и от самия живот на Ню Йоркския елит, тя избягва от града.

Gossip Girl проследява живота на няколко тийнейджъри, които живеят в свят на наркотици, алкохол, секс и клюки от безмилостната Интригантка(Gossip Girl).

Инфо: Аз

Лично Мнение:
Блейк е готина, макар че изглежда с една-две години по-голяма. Класическа мадама е-руса, красива, изискана. Харесвам я като цяло. Очаквах Серена да е по-задръстена, но и тя се оказа готина..Като цяло ми е сред любимците в момента..
brooke_scott
аз с-р мн й се кефя, мн е красива и мн хубава роля играе, абе направо си е перфектна 4.gif

vivata123
По принцип актрисата си ми харесва, ама героинята й някак.. Всъщност не, и героинята й не е толкова лоша.. Още не знам дали точно ми харесва или не. Май трябва да погледам още няколко серии да реша.. mrgreen[1].gif
CheerFuL-F
Много е сладка и ролята и много ми харесва smile.gif Любимка ми е в сериала заедно с Дан smile.gif

mimi_k5

страшно е сладкааа
Катeто
засега ми е любимка,много е яка,обаче малко не ми зиглежда на 16 18.gif
{KiSs4EtO}™

мн е добричка smile.gif
DeSeRt^RoSe
Досега от всички тя най много ме кефи.Вярно,че момичето е направило голяма грешка,но важното е че разбира това и съжалява и се опитва да я поправи.И не е като повечето богаташки разглезена и с някъкво супер голямо самочувствие.
Tedds
Много ме кефи.Отначало малко не ми хареса,но после си промених мнението.Голяма сладурана еsmile.gif
♥Didito♥
И на мен от на4ало нещо не ми харесваше,но сега ми е една от любимките happy.gif
A_l_e_x
Присъединявам се-от началото не я харесвах,но сега много я харесвам. Тя прави всичко по силите си,за да оправи отношенията си с Блеър,а с Дан са много сладки 8.gif На външен вид не ми харесва особено-има хубаво тяло,ама в лицето изглежда доста стара rolleyes.gif
ladysunshine
Сега забелязах, че Блейк и Рейчъл Билсън са родени на една и съща дата 25 август
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Oct 28 2007, 12:48) *
Сега забелязах, че Блейк и Рейчъл Билсън са родени на една и съща дата 25 август

тай ли? браво, аз за Блейк знаех, че е родена на 25, ама за Рейчъл - не
renito818
Абе не е лоша Серена, ама Блейк ми се струва че може да изиграе по-добър образ от тоя който са и дали във сериала. Например в Сестринството е някак си по-готина и открояваща се за мен.
koti987
Адски ми харесва,много е сладка и героинията и е сладка малко зла на моменти,но нали винаги има такива персонажи иначе няма да е интересно и предизвекателно!!! biggrin2.gif
brooke_scott
Цитат(koti987 @ Nov 5 2007, 23:03) *
Адски ми харесва,много е сладка и героинията и е сладка малко зла на моменти,но нали винаги има такива персонажи иначе няма да е интересно и предизвекателно!!! biggrin2.gif

ъъъъ Серина ли е зла? shocking.gif
Enchanted
Цитат(brooke_scott @ Nov 6 2007, 14:08) *
Цитат(koti987 @ Nov 5 2007, 23:03) *

ъъъъ Серина ли е зла? shocking.gif

Кети,май я бъркаш с Блеър,защото,Серинчето е самата майка Тереза biggrin2.gif ,много е найвна горката...
MoRJiNi_F
На мен лично геройнята й ми харесва засега ,но например Ванеса е много по-хубавка. Друго си е най-добричката ,най-милата и т.н. (главната) да е и най-хубава. happy.gif
Иначе и Блейк си има чар. Особено като я понагласиха там в епизода дето ги снимаха малко като модели с Блеър , беше супер готинка тогава. Но тя си е с по-строго излъчване ,не й отива да играе 16-годишна просто.
brooke_scott
Ванеса по-хубава от Блейк spam.gif Блейк е направо мис свят в сравнение с Ванеса (която си е иуууууууууууууууууууууууууууууууу)
Miss_Duff
От самото начало на първата серия ми стана любимка. smile.gif Има нещо много симпатично и добро в нея.Засега е любимият ми персонаж.
Gossip Girl
Seventh On Sale Dinner Gala (15-ти Ноември)

..още..

Enchanted special screening at Ziegfeld theater (19-ти Ноемрви)

..още..
ladysunshine
Мерси за снимчиците, Жани. Тази рокля е много хубава, а и Блейк е страхотна както винаги
brooke_scott
да, определено е мн яка роклята, макар че по принцип не харесвам мн жълтото за такива официални дрехи
A_l_e_x
Незнам защо с тази рокля(която е много красива) Блейк ми изглежда доста напълняла... huh.gif
Lucas^Scott
ooo не можете да сравнявате ванеса със серенна...К'во и харесвате на Ванеса някви ошъшавена така се едно не се е сресвала от 2 години... не не.. Попринцип не харесвам мн мн руси жени(предимно си падам по чернокоси..) Нооо С. е невероятна...Още от 1-вата и поява ми е любимка..няма по-як персонаж за мен в сериала от нея..А й още нещо много ама много тя и дан причат на мен и моята бивша приятелка...Само външния вид е различен иначе сериозно мн ми напомнят на нас..Особено в 7-ми епизод...беше 99% сниман от моя живот smile.gif
Enchanted
Много добре изглежда на снимките,абстрахирам се от цвета на роклята...
Mr. Winchester
Серина е суперР , двамата с Дан са много сладки
divata_airis
Мене тя ми харесва повече от Блеър, макар аз да съм по скоро като втората и все пак някак тя ми е симпатична - осъзнава грешката си...макар че образът и в книгата ме нервеше, там хептен не знаеше какво иска, точно като колибри е описана - пърха от цвят на цвят ....
VeRonICa^^
Много е сладка и ми е любим персонаж (след Блеър и Чък ест rolleyes.gif ),супер си е smile.gif
Marissa Cooper
Хах, родена е ден преди мен.....
Харесвам я,героинята и, тя май не ми е мн симпатична
~RoRyYy~
Много я бичкммм.Любимата ми Госип Гърлка blush.gif
slavcheto93
Много е готина...Още от началото ми е любимка
djesito
Много ми харесва.Тя ми е любимката в сериала,а и не само в него.Харесва ми като цяло.Изглежда ми симпатична и много готина.

Petro
Мисля че тук е с уникални рокли smile.gif Тя е моята любимка от сериала.Много са сладки със Дан smile.gif

BaRbInCeTo
Има прекрасна усмивка много я харесвам.(един въпрос тотално не по темата чудя се как всички Брукас фенове харесват Серена, на нея изневярата и е простена но на Пейтън -не , интересно)Актрисата има огромен чар и камерите я обожават , с Дан са перфектна двойка!
[dEs]
И на мен много ми харесва. Страшно ми е сладка. Много хубава усмивка има. А с Дан са страшен тъндем дано се съберат. (Пейтън кога е изневерявала?)
brooke_scott
малко артчета, които си харесах от FF

by Missml

+ wall4e

by BrokenxDoll

by Eliz18

by Imagine*

Цитат(BaRbInCeTo @ Jun 11 2008, 19:20) *
(един въпрос тотално не по темата чудя се как всички Брукас фенове харесват Серена, на нея изневярата и е простена но на Пейтън -не , интересно)

има огромна разлика м/у сериалите и конкретния случай със Серена и Нейт, защото те бяха ПИЯНИ, а Пейтън го направи два пъти напълно съзнателно, но да не обърщаме и тази тема на Брук срещу Пейтън wink.gif
djesito
В,страхотни са..благодаря,че ги сподели с нас.Много яко са ги направили.
Marissa Cooper

wink.gif
DesiTo
'Pants' Off at New York Premiere

Sisterhood of the Traveling Pants 2

The Sisterhood of the Traveling Pants 2 Premiere

Още снимки тук

Teen Choice Awards Winners 2008
Choice TV Actress Drama ---> Blake Lively, Gossip Girl
Choice TV Breakout Star Female ---> Blake Lively, Gossip Girl

2008 Teen Choice Awards

Още снимки тук

The Dark Knight Premiere

Още снимки тук
moni_hs
Сигурно има доста почитатели щом е спечелила цели две награди от Teen Choice smile.gif
Mai4et0
Аз не й симпатизирам много ... по принцип русокоси не ми правят впечатление... sad.gif
~RoRyYy~
Аз пък много си я харесвам и победи Хилари и София(въпреки,че тя е сладур)Мн ми харесва Блейк-мн красива,мн естествена.
djesito
Оу жестока е!Много сладурски снимки.Мс мн пак biggrin2.gif

moni_hs
Blake Lively като малка:

Източник
naley_
Като я видях за първи път в Gossip Girl и се влюбих в нея blush.gif Страхотно излъчване,добра актриса!Определено й симпатизирам worthy.gif
бтв като малка е била невероятен сладур
badbaby22
Изгледах първия епизод и тази никак не ми хареса. Гледам, обаче че някои от вас са имали същото първо впечетление, така че и аз ще изчакам...Може да си променя мнението! Иначе ми изглежда поне на 23!
Marissa Cooper
Много ми е някаква винаги усмихната, чак неестествено ми изглежда на снимки.
Лейтън повече ми харесва.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.