Кристофър Чейс Кроуфърд 18 Юли 1985г. в Лъбок, Тексас. Завършил е Християнска Академия Тринити, в Далас, където е отраснал. След това, отново в Далас бил модел, но не и актьор. Когато се преместил в Малибу, Калифорния, за да учи в университетът Пепърдин, бил окуажен от майка си да се пробва като актьор. По-късно Чейс решил да следва актьорство. Първата му роля била на Марк в Long Lost Son през 2006, а по-късно същата година се появил и като Тайлър Симс в The Covenant. През 2007 той приема ролята на Нейт Арчибалд в сериалът на The CW Gossip Girl.
Нейт Арчибалд е здрав играч на лакрос(мисля, че е нещо свързано с бягане). Майка му е една от дамите в елита на Ню Йорк, а баща му е бивш военен. Той е навътре с наркотиците, алкохола и срещите с жени като Джени Хъмфри, Серена Ван Дер Уудсен и Джорджина Спарк. Единствената му сериозна връзка, обаче е с Блеър Уолдорф, най-добрата приятелка на Серена.
Gossip Girl проследява живота на няколко тийнейджъри, които живеят в свят на наркотици, алкохол, секс и клюки от безмилостната Интригантка(Gossip Girl).
Инфо: Аз
Лично Мнение:
ОМГ! Обожавам Чейс, само като разбрах, че ще играе Нейт щях да почина. Харесах си го много още от Заветът. Тоооолкооова е готин, че не е истина. Нейт както вече много пъти казах, е объркан тийнейджър, който не е нясно с чувствата си, а родителите му решават живота му без негово желание. Очаквам развитието му, засега ми напомня на Остин Еймс от A Cinderella Story(Чад Майкъл).

.jpg)
.jpg)