Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Hitman: Blood Money
GGbit.info > Развлечение > Игри
The Shaman
IPB Image

http://www.ioi.dk/games/hitmanbloodmoney.htm

Minimum Requirements:

Windows 2000/XP, 95/98/ME/NT not supported, Pentium 4 1.5GHz or Athlon XP equivalent, 512MB RAM, Direct3D 9 compliant video cards supporting pixel shader 2.0 (nVidia GeForce FX or ATi Radeon 9500), Direct X compatible sound card, DVD-ROM drive, 5GB Free HDD Space
Крадец на рози
1-ви януари мина sad.gif Шаманчо знаеш ли друга дата?
The Shaman
26-May-2006 европейски релийз smile.gif
Крадец на рози
Честито!
Играта току що я качиха и би трябвало да е страхотна.
Настоявам тази тема да бъде за дискуский по гейм плея smile.gif
The Shaman
Така де цяла тема при условие,че си има вече smile.gif Слях ги.
Onlyshits
Е тя излезна ама дали ще върви на 256 рам 2.4 процесор Ати радеон 9200 128мб
АКо някой има подобна машинка като моята и е подкарал да обажда :П
The Shaman
Minimum Requirements:
Windows 2000/XP, 95/98/ME/NT not supported, Pentium 4 1.5GHz or Athlon XP equivalent, 512MB RAM, Direct3D 9 compliant video cards supporting pixel shader 2.0 (nVidia GeForce FX or ATi Radeon 9500), Direct X compatible sound card, DVD-ROM drive, 5GB Free HDD Space
unitec
Изглежда ми доста обещаваща 4.gif
Крадец на рози
QUOTE(The Shaman™ @ May 18 2006, 23:51) *

Така де цяла тема при условие,че си има вече smile.gif Слях ги.

Много бях въодошевен снощи и за това smile.gif
Onlyshits
QUOTE(The Shaman™ @ May 18 2006, 23:07) *

Minimum Requirements:

Аз видях изискванията но нали знаете че винаги като пуснат играта и се изсилват с изискванията....
Аз за тва по малко се обощих и казах ако някой е подкарал да каже дали върви добре :Д
never_mind
Ми да ви кажа как върви на Athloh Barton 2Ghz, 512 DDR 400Mhz, Ati 9200. НЕ върви!. По-точно тя си тръгва, не е невъзможно да се играе от лаг, и при това на възможно най-ниските настройки от менюто, при което графиката заприличва на Quake 2! Или рилийза е осран, или нещо ми има на компа.
boomearst
Като гледам играта не е РЕЛОАДЕД да питам как се подкарва ...?
never_mind
Подкарва се супер елементарно, не е там проблема, Проблема е да се научат да пишат енджини и тогава да покажат нещо свястно...
Крадец на рози
http://ggbit.info/forum/index.php?s=&showt...indpost&p=64889
Help me!!!
Hacko
Оле кажете как да я пуснем blush.gif
never_mind
Инсталираш я, после разархивираш пакета с securerom и вътре има едно .ехе. Пускаш го и указваш пътя до .ехе-то на играта. Тава е всичко. Имиджа трябва да е маунтнат.
m_jay77
да ама нестава гледам клипчето след инвидия и после хоп затваря се и нема никои никва игра никав Хитман не ми излиза аре ако някой по та пич от вас знае нещо по въпроса да каже моля и много ме сърбът пръстите на рацете аако знаите как ми се играе хубав екшан малее 16.gif
never_mind
Явно не отговаряш на минималните изисквания...
m_jay77
да бре сигурно само дето процесора мие Атлон 2,8/1,8 видео Ати радеон 9550 128/128 рам 1,5 е кво повече от тва или тва екзе не го слагам кадето му е мястото ли незнамconfused.gif unsure.gif
ПП!!!! Ха пичове оправих проблемчето разбрах за кво не ми тръгваше просто бях деинсталирал ати контрол центъра само драйверите бях оставил с ати треи тулс като преинсталирах цялата история с контрол центъра и сичко си тръгна biggrin2.gif минах първото ниво супер е игрицата само едно ме дразни че не са напрайли да скача само ходи и бяга пък не скача тъпо ама иначе е супер!!Да на графиката не са се постарали но иначе да не ви прай вчипитление wink.gif biggrin2.gif
Крадец на рози
Hitman: Blood Money-RELOADED (2006)

Честито !
never_mind
Мерси. Дано сега нямаме проблеми.
The Shaman
Много яко ми лагва играта.При друг има ли го тоя проблем?Абе направо не може да се играе.С Radeon 9550 GE съм с 64 битов Атлон с 512 памет ?!?!
never_mind
Така е Шамане, и при мен е така ( 2gh, 512 ram ati 9200). ЗА мен е необяснимо. М/у версията на reloaded и unleashed няма разлика, само крак-а. Така че който си я е инсталнал, да си свали само крак-а.
Р.S.Разправят ,че само 1-вата мисия лагвала така, но незнам, не съм я минал да кажа... ще се пробвам утре.
The Shaman
Ами дори в менюто курсора е така а тогава няма логика да е временно.То направо изнервя.Виж ако измислиш нещо аз няма да се пробвам,че не ми се копува нов монитор. sad.gif
never_mind
Никакво подобрение с крак-а... все същия лаг... Абсурд е да се мине дори 1-вата мисия... На тези, на които върви, честито, аз си оставам с разочарованието.
The Shaman
QUOTE(never_mind @ May 24 2006, 17:04) *

Никакво подобрение с крак-а... все същия лаг... Абсурд е да се мине дори 1-вата мисия... На тези, на които върви, честито, аз си оставам с разочарованието.

От мен същото...Ако някой има идея да казва... dry.gif
Craft
добре покрижам минималните системни изискжания игрицата пак не трагжа
never_mind
Пиши на кирилица
Какво означава " не тръгва". Изхвърля те от играта ли, засича ти емулатора ли, какво? Толкова ли е трудно да се опише проблема, а не само да са спами?
stapos
Ще пробвам може би довечера на мойта машина да видим. Дано се оправя с инсталацията де. 1Г рам, 3Гхз Процесор, 6600 PCI express 128МБ ..........ще видим. Съмнява ме и мен нещо в енджина на играта. Може от там да е проблема или някакъв бъг.
Craft
просто лагва апак компа ми покри минималните системни изисквания procesop2.00GHz видео ATI X700 128bit. 512ddr памет и не тръгва

Възможно ли е играта да не трагжа заради някакъв бъг.Става въпрос да е от самата игра. А не от компа
The Shaman
Ами май я сваляме от едно място,ние я подкарваме така,че не е от играта.
Craft
от каде е сваляте

примене и звука е гаден един такъв браждящ
The Shaman
QUOTE(@MITAKA@ @ May 26 2006, 08:27) *

от каде е сваляте

примене и звука е гаден един такъв браждящ

Сваляме от локалния.Ще те помоля да не пускаш поредни постове.
Craft
наистина след първата мисия лагожете малко се пооправят но пак ги има
GENERALAT
Имам едно питане за играта: Нещо няма звук при мен? Някой има ли такъв проблем?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.