Толкова бях заплеснат по първи епизод, че чак сега виждам тази тема (Уоу... още едно доказателство за това, колко добър беше епизода). Та по темата... трейлърчето изглежда доста интересно. Май брат'чедите ще се сбият още в началото на сезона... Ух.. цяла седмица остава...
ViruZzZ
Sep 29 2007, 13:35
Кара явно ще покаже сила : 10х за трейлъра Следващият епизод ще бъде доста добър!!!Ама чак другата седмица
sonofsparda
Sep 29 2007, 13:47
О, нямам търпение да видя как Кара разказва на Кларк за родната му планета и близките му. Нещо, което винаги съм искал да видя в сериала обяснено с малко повече подробности.
vikihill96
Sep 29 2007, 14:58
И аз нямам търпение за това Ванка. Ма само като си представя как ще му падне ченето на Кларки като разбере, че Кара му е братовчедка !!! Ще бъде незабравим момент !!!Абе ще има шоу и много зрелище. Както се казва- "във въздуха се носи мириса за това" !!!
sonofsparda
Sep 29 2007, 15:56
Едит: когато/ако намеря цялото клипче, ще го постна.
toho
Sep 29 2007, 16:06
Цитат(sonofsparda @ Sep 29 2007, 16:56)
LOL!
Еееееееее тва е разбиващо!!! Представям си кво и казва : "Де ша ходиш ма, я се връщай."
sonofsparda
Sep 29 2007, 16:13
Супер ще е - и в двата смисъла. Съжалявам, че го поднесох така, обаче не можах никъде да намеря линк за него и го копнах от един сайт. Ако намеря линк към клипчето, веднага го слагам, а и director's cut-а трябва да излиза съвсем скоро.
Enchanted
Sep 29 2007, 16:20
Супер..мерси много и на двамата за инфото и готините клипове, много интересно ще бъде ,нямам търпение да стане време за епизода
vikihill96
Sep 29 2007, 17:09
Абе Ванка, недей така бе !!! Дори така пуснато на бавни обороти клипчето, пак щях да падна на земята от смях !!! Уау! Това наистина беше размазващо-първо единия,после и другия крак и айде обратно !!! Много "болезнени" моменти май ще има във втори епизод(буквално)! Мерси за видеото !!!
smallville_f
Sep 29 2007, 18:30
Ох ... тфа и мене ме заболя Иначе в клипчето от YouTube има една сцена дето Кара е в синя рокля и рита някой... Някой с дълга тъмна коса ... [Кака Лана, maybe ] ... Ако разбира се съм видяла като хората Мерси
sonofsparda
Sep 29 2007, 20:37
П.П.:Кара: "Зимай си гаджето и изчезвай."
didssy
Sep 29 2007, 20:42
хм .. съмнявеа ме да е кака лана ама ще видиме
smallville_f
Sep 29 2007, 20:48
ОМГ като някоя кукла Барби - Тфа става като ми пипаш работите Ма Лоис бая го отнесе... Сигурно като се събуди ще е получила мини-амнезия, както в повечето случаи с повечето герои
vikihill96
Sep 29 2007, 20:55
Е това беше Ванка. Сега направо се влюбих в това момиче !!! "Това става с всеки, който ми пипа нещата" ....ааааа, как ще издържа до следващата седмица бе !! А това с "вземи си гаджето..." , направо ме заби в земята от кеф също !!!
sonofsparda
Sep 29 2007, 21:31
Няма съмнение, че този епизод ще е разкошен. А ето благодарение на Тедо, клипчето, което ви бях обещал - "Kara" Preview Така че благодарностите към него.
П.П.: Невидимост ли? Че това момиче по принцип няма такава способност. Деспииинааааа...
toho
Sep 29 2007, 21:37
Цитат(sonofsparda @ Sep 29 2007, 22:31)
Няма съмнение, че този епизод ще е разкошен. А ето благодарение на Тедо, клипчето, което ви бях обещал - "Kara" Preview Така че благодарностите към него.
П.П.: Невидимост ли? Че това момиче по принцип няма такава способност. Деспииинааааа...
Ванка аз доколкто разбрах въпроса беше какви сили би искала да има по принцип, а не кои сили от тези на Кара.
sonofsparda
Sep 29 2007, 21:40
Да бе, сега го гледах отново. Вярно, така е. Е, без грешки не може.
vikihill96
Sep 29 2007, 22:18
Мдааа, невидимостта и аз я искам определено.....за да мога да се приближа незабелязано до Лора/Кара и да направя поне това, което Бизаро стори с Лойс в първия епизод(мисля че всички се сещате кое) !!! А иначе клипчето просто кърти отвсякъде. Май Кара не "повярва" особено, когато Кларк й каза -"можеш да ми вярваш...." !!!
sonofsparda
Sep 29 2007, 22:38
И виждаш ли какво стана после? Не, смятам, че този момент със "събарянето" се случва преди Кларк да помогне на Кара да се изправи. Вижда се, че сцените са накъсани.
ViruZzZ
Sep 29 2007, 23:16
Това падане сигурно е боляло
free_soul
Sep 30 2007, 07:44
Страхотно Благодаря Ви за трейлърите. Имам възможност чак сега да ги изгледам. Мнението ми: СТРАХОТЕН 2 епизод се задава...
Още няколко дена до старта на 2 епизод момчета и момичета. . .
MaHeKeHa
Sep 30 2007, 09:29
Темата е обновена:
Ако не знаете, в уеб сайта на CW направиха така, че само Американците да гледат тези трейлъри, директно от уеб сайта. Дори Канадците са набутани и нямат право - lawl.
free_soul
Sep 30 2007, 11:29
Цитат(MaHeKeHa @ Sep 30 2007, 10:29)
Темата е обновена:
Ако не знаете, в уеб сайта на CW направиха така, че само Американците да гледат тези трейлъри, директно от уеб сайта. Дори Канадците са набутани и нямат право - lawl.
Хахах Американска им работа....какво мога да кажа повече.
Enchanted
Sep 30 2007, 12:57
Лал страхотно беше...само как Кара каза ,това става като някой ми пипа нещата
lex's_girl
Sep 30 2007, 13:07
уоу супер много ме изкефи като сплеска телефона, go kara!! Дано излезе и втори director's cut
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.