Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: ПРЕМИЕРА: Смолвил, сезон 7 "Bizarro"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 7
Страници: 1, 2
MaHeKeHa
Не е за вярване, нали? Ето, най-сетне дойде този момент, който близо 7 месеца все си викахме, че ще дойде. Е, този момент дойде. Освен моментът, с него пристигна и Смолвил... на едно много по-високо ниво. Граница, която предполагахме, че ще стигне. Малцина бяха онези, които мислиха, че Смолвил ще се провали, но не би. Смолвил показа значителен напредък, а и с това нови ефекти. О, да. Ефектите са поразителни (както сами ще видите) Но има ли нужда да ви обяснявам? Малко ли бяха онези спойлери, с които не спирахме да (И ЩЕ) ви информираме през цялото време? Сега е време за реалността, която остава само да видите.

(Торент - Замунда)
Връзка: Smallville.S07E01.HDTV.XviD-2HD
Връзка: Smallville.S07E01.HDTV.XviD.PROPER-LOKi

(Торент - АренаБГ)

Връзка: (N/A)
MaHeKeHa
Приятно гледане и честит ви седми сезон 7, уважаеми фенове!
Victoria
Хайде на сезона smile.gif
Вече го има и в аксел и в арената.

П.П. Да ни е честит "новият" ъплоудър в замунда. smile.gif
petkox_ray
Дам аз вчера го свълих от Isohutn-a biggrin.gif
Много се радваммм.Обаче трябва да тръгвам на училище sad.gif
И чак когато се пребера ще го гледам.Приятно гледане.
Apfh
Хайде да ни е честит...
Ааааа...
Мога да опиша епизода само по един начина - както каза онова хлапе в началото:

Цитат
УОУ!

edit: Песента на края на епизода, за тези от вас, които се чудят е Kelly Clarkson - "Sober"
repeto
Определено чакането си заслужаваше. Сега проблемът е че другата серия е чак следващата седмица. sad.gif
А за епизода какво мога да кажа, просто страхотна работа на екипа от кадето и да я погледнеш.
Чакаме следващите.....
Apfh
Цитат(repeto @ Sep 28 2007, 09:34) *
Сега проблемът е че другата серия е чак следващата седмица. sad.gif

Дам, това е голям проблем... цяла седмица! Пффф.. не знам кое беше по-лошо едно лято без Смолвил или една седмица м/у два нечовешки епизода и Кара... wacko.gif
Аз вече два пъти го изгледах... има време до края на деня поне за още един-два smile.gif
tzvetka
Еее!Дочакахме епизода и сесзона!Да ни е честит новия сезон и приятно гледане на всички!Но съм сигурна, че то няма как да не е приятно tongue.gif
danisa
Смолвил се завърна!!! Така бях загорял smile.gif Гледах на ново лятото пак всички сезони и пак ми е интересно !
Честито!!!
HooRiyA
~Страхотноо ! Да ни е честит на всички новия сезон ! 11.gif wub.gif
Lois Lane
Е, честито наистина на всички. След това бурно лято, което бе изпълнено с преливаща информация за новостите покрай 7ми сезон, вече си мислех, че много от нас няма да доживеем да видим епизодите. Но ето, първият от тях е вече факт. Е, нямам какво повече да кажа от "НЕВЕРОЯТЕН БЕ". Както винаги всичко бе изпипано до най-малката подробност. А относно видението на Лекс във водата..е приличаше си на такова...Сега наистина предстои да се справим с проблема - "Как ще доживеем до втори епизод?".
logicfox
Цитат(Lois Lane @ Sep 28 2007, 14:14) *
Е, честито наистина на всички. След това бурно лято, което бе изпълнено с преливаща информация за новостите покрай 7ми сезон, вече си мислех, че много от нас няма да доживеем да видим епизодите. Но ето, първият от тях е вече факт. Е, нямам какво повече да кажа от "НЕВЕРОЯТЕН БЕ". Както винаги всичко бе изпипано до най-малката подробност. А относно видението на Лекс във водата..е приличаше си на такова...Сега наистина предстои да се справим с проблема - "Как ще доживеем до втори епизод?".

Как пък няма? smile.gif Изтърпяхме цяло лято, та една седмица няма...е са ще мине. biggrin2.gif

Иначе серията беше страшна! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Enchanted
Преди малко изгледах епизода,останах без дъх shocking.gif ..единственото което мога да кажа е само СМОЛВИЛshocking.gif
Невероятно,просто невероятно,ефектите,сценария,актьорската игра...ВСИЧКО worthy.gif
Но мен просто края ме разби... blush.gif
toho
Цитат(Lois Lane @ Sep 28 2007, 14:14) *
"Как ще доживеем до втори епизод?".

На системи в реанимацията , Деспина няма как иначе rolleyes.gif

Edit:
Chloe: This guy can fly?(about Bizarro) God, Clark, you got to get on that one. laugh.gif laugh.gif
sonofsparda
За пореден път ще изразя емоциите си с крайно клиширания, но за сметка на това много правилен израз - "Думите са просто излишни". This is what this show is all about. Защото изкуството не може да бъде описано с прости изречения, то просто трябва да се почувства. smile.gif
lex's_girl
Епизода беше *шок* *терор*, просто върха! Така се бях съсредоточила в екрана че можех да балансирам бисквитка на носа си, тът тът много яки ефекти, много немски метали голямо чудо..Е не очаквах Лекс така бързо да закрачи по пътя на изкуплението без толкова основателна причина но беше окей. А колкооо се зарадвах като видях неподвижната фигурка на Aaron Ashmore в кредитите в началото, оуу дано наистина да тръгне с Кара ;P И краят с Лана, Кларк и Кара беше- юпиии 5/5
vikihill96
Мдаа, едва сега поради доста натоварения ми график днес успях да изгледам премиерата на седмото сезонче. Първо ще започна с едно малко уточнение , къде ще се намирам следващата една седмица wink.gif :
След като изгледах епизода направо "изгубих съзнание" от кеф.... няколко дена по-късно.... Няколко дена по-късно се свестих в малка стая, цялата боядисана в бяло. Огледах се....
" Неееее, махнете Бизаро от мен ! " -изкрещях с пълно гърло.
Едва изрекъл това в стаята влезе медицинска сестра и ми би някаква солидна инжекция..... "Добре дошъл в отделението за пациенти с мозъчни отклонения! "-каза ми тя.
18.gif 18.gif .

Абе мога да кажа само, че чакането си заслужаваше! Останах прикован от първата до последната секунда happy.gif happy.gif !!!
smallville_f
Аз съм най-големият карък, който някога сте виждали ... Толкова исках да гледам епизода ... толкова бях нахъсана ... и като си пуснах компа и нета ми беше УМРЯЛ... бясна съм ...все още ... сега пускам да се сваля ... И наистина ЧЕСТИТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4part[1].gif
tzvetka
Изгледах епизода и просто какво да кажа повече от това, че беше просто страхотен!Не съм очаквала и нещо друго от Смолвил разбира се!Просто страхотен епизод и примиера на новия сезон!Хехе!интересно беше да се види Лана с руса коса laugh.gif А ианче много ми хареса това, че все пак Лекс не се съюзи с Бизаро против Кларк!Аз лично се надявам отношенията на Лекс и Кларк да се оправят малко поне!А сега какво Лекс бързо, бързо забрави Лана след като видя Кара! laugh.gif
sonofsparda
Миме, не си най-големия карък, повярвай. Защото аз от вчера вечерта нямах интернет и днес ми го пуснаха към един и половина. Ама си заслужаваше чакането определено. Няма друг такъв епизод. smile.gif Този сезон ще е най-големия без никакво съмнение.
smallville_f
Току що изгледах епизода ... Освен че се разплаках като малко дете от кеф, мога да кажа само още едно нещо: Man, that was a creepy one... Всички онези тела дето плуваха във водата huh.gif Иначе страшно много се накефих на Кларк - как се "презареди" на слънцето... Точно като в Nemesis happy.gif А на края като дадоха Лекс в килията да гледка снимката му с Лана... толкова тъжно ми стана. И онази разтърсваща песничка..................... Обаче Кара беше като някъф ангел просто 4.gif Ай, момчета, да ви е честита поредната нежна половинка в сериала 18.gif
free_soul
Епизода надмина всички мои очаквания. За мен беше един от най-страхотните епизоди досега. Имаше изключително много динамика и екшън. Кара добре я вместиха, макар и за кратко...е няма как сега, ще се чака за следващия епизод да видим изцяло как ще я впишат в картинката.
Битката м/у Кларк и Бизаро беше удивителна...и по-скоро последвалият Ъперкът на нашия Кларк при тяхната втора свада...направо на Марс го запрати.
Невероятно как толкова силен епизод като този може така да ме развълнува, че чак нищп свързано да не мога да напиша...

Сега очаквам много по-скоро да видя какво стана с Лайнъл Лутър..някои го спаси..но къде го завлече - ето това вече незнам и ще ми бъде интересно да разбера...

И да...очаквам Кара...!
didssy
... в момента не мога да говоря и едвам пиша ... разбиващщ 1ви епизод .. направо ... сърцето ми подксача от петите в главата и обратно ... толкова ... секи петък вече ще има ... ох ... зашеметяващ епизод ... а кара като я видях направо ми падна ченето със всичките зъби ... нечовешко същество ... и битката си я биваше ... абе велик сериал е SMALLVILLE !!! очаквам с нетърпение всеки петък отново да ми стане навик мими да ми надува главата и да въздишаме кой по лекс кой по кларк ... еххх честит 7ми сезон !!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Victoria
Субтитрите за -2hd са готови. smile.gif

Добър епизод, петица, макар че май очаквах малко повече.

Чудя се...
1. Какво стана с Лайнъл?
2. Лекс наистина ли е взривил колата с Лана?
3. Какво, по дяволите, прави Лана в Шанхай?

Edit:
Субтитрите за propera
smallville_f
Цитат(Victoria @ Sep 28 2007, 23:22) *
Субтитрите за -2hd са готови. smile.gif Скоро ще има и за proper-а.

Чудя се...
1. Какво стана с Лайнъл?

Браво и мерси за титрите worthy.gif
А колкото до въпросите ти - Лекс не е взривил Лана. Тя инсценира всичко, за да му се изплъзне. Да избяга от него. Затова е в Шанхай! smile.gif А Лайнъл - нямам идея кой го спаси.... unsure.gif
MaHeKeHa
Цитат(Victoria @ Sep 28 2007, 22:22) *
Субтитрите за -2hd са готови. smile.gif Скоро ще има и за proper-а.

Чудя се...
1. Какво стана с Лайнъл?

1. За момента е пълна мистерия онзи човек, който го дръпна. Но лично аз мисля, че беше ММ.
2. Лекс няма нищо общо със смъртта на Лана. Това беше инсцениран взрив от страна на Лана.
3. Крие се от Лекс Лутър, докато нещата утихнат. Защото при Лекс (предполагам знаеш) че празно място няма.
Victoria
ММ, хм, харесва ми като предположение. smile.gif

А относно взрива... чудя се, защото Лекс говореше така, сякаш той е виновен. Защо ще отива в затвора, ако не е и при това по свое желание?
toho
Мерси за субтитрите Вики.Както винаги си супер!!! icon_peace.gif
MaHeKeHa
Цитат(Victoria @ Sep 28 2007, 22:34) *
ММ, хм, харесва ми като предположение. smile.gif

А относно взрива... чудя се, защото Лекс говореше така, сякаш той е виновен. Защо ще отива в затвора, ако не е и при това по свое желание?

Ами всъщност, той пое цялата вина и всички онези неща, които е правил през целия си живот, Вики. Предполагам, че в другите епизоди ще се осъзнае. Пък и в спойлерите се говори, че хора на Лутър ще търсят Лана именно в Шанхай.
vikihill96
Дааа, мерси за субовете адашке happy.gif happy.gif !!! За супер епизод-супер субтитри 4.gif !!!
MaLkIq_MuKi
Нямам думи happy.gif Почти през цялото време бях настръхнала от кеф, толкова се радвам че любимото сериалче се завърна и то с пълна сила biggrin.gif
FrAgMaKeR
Чак сега намерих време да го изгледам, наистина много интересен епизод, имаше и динамика и екшън и забавни моменти, всичко необходимо. С нетърпение очаквам следващият епизод, да видим малко повечко Кара.

Защо си мисля, че Бизаро би трябвало да е отцелял, дане би марсианеца да го е пратил директно в слънцето.. би трябвало да се появи пак, някак си много лесно беше победен. unsure.gif
ViruZzZ
OMG!!!
Това беше епизод мечта,досега не е имало сезонна премиера,която да ме е държала в такова напрежение 17.gif За ефектите да не говориме,особено когато се срутва стената rolleyes.gif Просто няма такова вълнение само за тоя епизод мисла от доста време и в крайна сметка не ме разочарова(кога ли Смолвил е разочаровал някого rolleyes.gif) !!!А Кара просто беше великолепна,особено във водата,а Лекс как я гледаше 18.gif Имаше и доста кръв което много ми допадна 1.gif И все пак не мога да не спомена за Г-жа Лутър wub.gif Краят беше уникален!!!За Смолвил има само едно определение The BEST of The BEST 8.gif
P.S:Най сетне се реших да пиша във форума 18.gif 16.gif
MaHeKeHa
Цитат(ViruZzZ @ Sep 28 2007, 23:31) *
OMG!!!
Това беше епизод мечта,досега не е имало сезонна премиера,която да ме е държала в такова напрежение 17.gif За ефектите да не говориме,особено когато се срутва стената rolleyes.gif Просто няма такова вълнение само за тоя епизод мисла от доста време и в крайна сметка не ме разочарова(кога ли Смолвил е разочаровал някого rolleyes.gif) !!!А Кара просто беше великолепна,особено във водата,а Лекс как я гледаше 18.gif Имаше и доста кръв което много ми допадна 1.gif И все пак не мога да не спомена за Г-жа Лутър wub.gif Краят беше уникален!!!За Смолвил има само едно определение The BEST of The BEST 8.gif

За което те поздравяваме, Ице. Добре дошъл и се надяваме, че занапред отновно ще пишеш.
ViruZzZ
Цитат(MaHeKeHa @ Sep 29 2007, 00:33) *
Цитат(ViruZzZ @ Sep 28 2007, 23:31) *
OMG!!!

За което те поздравяваме, Ице. Добре дошъл и се надяваме, че занапред отновно ще пишеш.

Задължително happy.gif
Secretly
Епизода беше направо супер worthy.gif ..Накрая беше най смазващо ,а някой знаели как се казва песента в края ?
ViruZzZ
Цитат(Apfh @ Sep 28 2007, 07:52) *
edit: Песента на края на епизода, за тези от вас, които се чудят е Kelly Clarkson - "Sober"
Secretly
Цитат(ViruZzZ @ Sep 29 2007, 00:58) *
Цитат(Apfh @ Sep 28 2007, 07:52) *

Мерси много аз съм я имала и се чудя откъде ми е позната rolleyes.gif smile.gif..
Относно до Лайнъл горкия никой не се сети за него бая леженка направи biggrin2.gif
lyubenski
Епизода беше изпипан и подготвян доста време. Имаше някои малки детайли, които просто ме поразиха. Много се радвам, че направиха такъв силен старт и силно вярвам, че няма да е само старта wink.gif.
MaHeKeHa
Цитат(lyubenski @ Sep 29 2007, 22:27) *
Епизода беше изпипан и подготвян доста време. Имаше някои малки детайли, които просто ме поразиха. Много се радвам, че направиха такъв силен старт и силно вярвам, че няма да е само старта wink.gif.

Искрено се радвам, че ви е 'аресал, хора. Само така!
sulu
Гледах го още като излезе ма чак сега имам време да пиша.Та по същество-макар че знаех повечето неща които ще се случат ми беше изключително интересно и напрегнато.Стана ми най-любопитно кой измъкна Лайнъл от водата.А който американец беше казал, че ефектите с летенето са лоши просто е къорав по рождение.Изкючителни бяха ефектите във всяко отношение-когато язовирната стена падна,когато Лекс беше под вода,когато Кларк се биеше с фантомеца и разбира се когато имаше летене.Изобщо супер примиера biggrin.gif
Hell's angel
Цитат(sulu @ Sep 30 2007, 10:34) *
Изобщо супер примиера biggrin.gif

О, да! Епизодът беше страхотен! worthy.gif Оправда всички мои очквания. Както каза sonofsparda - "Думите са просто излишни". biggrin2.gif
Adorkable
Епизодът беше на моменти комичен(когато Бизаро сваляше Лоис,омфг 18.gif ),така и доста драматичен(когато Кларки разбра за смъртта на Лана и Клои,или съвсем накрая когато Лекс гледаше слимката си с Лана).
Някой забеляза ли ,че Кара беше боса О.о?
А и на Лана русото хичне й отива(по душа може би..).
Green_Arrow
Епизода беше СУПЕР просто нямам думи ... ще се опитам да не го гледам повече от 20 пъти ...
Victoria
Емооооооооооооооооо,
оправи поне връзка към пропъра да има де...
vikihill96
Абе ,всички знаете, че не съм човек който обича да се заяжда безпричинно, но кой е този веселяк, който е гласувал за епизода с "2" mad.gif ? То вярно че не всеки може да хареса епизода на сто процента, ама чак толкова "зле да е би" blush.gif ? Що ми се струва, че това е някой , който просто напук е решил да се "еб.ва" с любимия сериал mad.gif ?
sonofsparda
Е, всякакви ги има бе Вики, макар че аз съм човек, който по принцип зачита чуждото мнение. И аз се двоумя как този епизод би получил подобна оценка, макар че доколкото си спомням и аз бях получил негативна реакция, когато не дадох максимална оценка на "Promise". wink.gif Просто не ме грабна толкова, колкото и вас, които едва ли не го изкарахте най-добрия епизод за 6 сезон, че даже и за сериала, така че предполагам и че въпросния човек също не го е грабнал "Бизаро" толкова, въпреки че оценка 2 според мен си е баш обидно. Ама сега какво да се прави - разни хора...
Victoria
Цитат(vikihill96 @ Oct 3 2007, 12:02) *
Абе ,всички знаете, че не съм човек който обича да се заяжда безпричинно, но кой е този веселяк, който е гласувал за епизода с "2" mad.gif ? То вярно че не всеки може да хареса епизода на сто процента, ама чак толкова "зле да е би" blush.gif ? Що ми се струва, че това е някой , който просто напук е решил да се "еб.ва" с любимия сериал mad.gif ?

Много зависи какви са били предварителните очаквания. wink.gif
vikihill96
Е това за очакванията, ок. Както казах,може човек леко да се поразочарова. Но ако се замислим-какви очаквания-то имаше толкова спойлери, клипове,снимки, че на почти всеки му беше ясно какво да очаква в този първи епизод на седми сезон. Но докато чакахме началото на сезона, не видях никой от хората, които пишат тук, дори и по-редичко които го правят, да каже-първия епизод ще бъде скапан, или не очаквам нещо особено. Защото каквото се знаеше че ще има-имаше го. А ефектите бяха толкова добре изпипани, че зрелището си беше на много високо ниво. Просто ми е интересно,човек гласувал с тази оценка-"2" какво е очаквал- Кларки да литне и да облече костюма на Супермен ли blush.gif ? Що ми се струва, че е малко рано за това blush.gif ? Това ми беше идеята-какво е очаквал този човек. Друг, съвсем друг е въпроса, ако някой росто ей така се е изгаврил, да сложи тая оценка-не зак(щото е гледал, или пък дори да го е сторил, ей така, напук на всички останали- тогава негова си работа, негово си оношение. Но един реален фен не би гласувал никога за такъв епизод с двойка(в смисъл-наистина да не му ехаресал хич епизода biggrin2.gif ).
MaHeKeHa
Привидно това може да бъде човек, който НЕ Е гледал епизода, или просто няма какво да правим, па си казал: а бе я да гласувам тука с 2, че да подразня другите. Треа да си малоумен, за да не харесаш този епизод, сериозно. На който не му харесва да си пусне Пауър Рейнджърс и да се кефи...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.