Е това за очакванията, ок. Както казах,може човек леко да се поразочарова. Но ако се замислим-какви очаквания-то имаше толкова спойлери, клипове,снимки, че на почти всеки му беше ясно какво да очаква в този първи епизод на седми сезон. Но докато чакахме началото на сезона, не видях никой от хората, които пишат тук, дори и по-редичко които го правят, да каже-първия епизод ще бъде скапан, или не очаквам нещо особено. Защото каквото се знаеше че ще има-имаше го. А ефектите бяха толкова добре изпипани, че зрелището си беше на много високо ниво. Просто ми е интересно,човек гласувал с тази оценка-"2" какво е очаквал- Кларки да литне и да облече костюма на Супермен ли

? Що ми се струва, че е малко рано за това

? Това ми беше идеята-какво е очаквал този човек. Друг, съвсем друг е въпроса, ако някой росто ей така се е изгаврил, да сложи тая оценка-не зак(щото е гледал, или пък дори да го е сторил, ей така, напук на всички останали- тогава негова си работа, негово си оношение. Но един реален фен не би гласувал никога за такъв епизод с двойка(в смисъл-наистина да не му ехаресал хич епизода

).