Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Завръщането на Брейниак
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлъри > Архив
toho
Слуховете се подтвърдиха! От телевизия CW официално обявиха, че Джеймс Мастърс ще се въплъти за втори път в ролята на Милтън Файн a.k.a Брейниак през новия 7-ми сезон на хитовото шоу Смолвил. За последен път се сбъскахме с г-н Файн във финалния епизод на 5-ти сезон "Vessel". Няма още информация как точно ще се завърне, но е известно, че Мастърс ще участва в четири епизода, излъчването на които ще започне януари месец.

Mr. Winchester
Интересно.
sonofsparda
Браво - слуховете се потвърдиха. smile.gif Въпреки че Брейниак не е любимият ми злодей от вселената на Супермен, образът му в Смолвил беше много готин и Джеймс Марстърс се справи перфектно в сериала. Ами така е, авторите не могат да изправят Кларк срещу Дарксайд примерно, така че правят the next best things. smile.gif

П.П.: Джеймс е като някое момченце на снимката сериозно. biggrin.gif
vikihill96
Ааа, браво - професор Файн отново в действие mrgreen[1].gif !!! Ми така си е Ванка- не могат да ни праснат Дарксайд или Дуумсдей, затова Брейниак е един от възможно най-добрите избори. Колкото до това кога ще участва, абе нали бяхте споменали в някаква тема, че Лекс и Кларк ще се обединяват в един от епизодите, срещу техен стар враг- ми кой друг ако не Брейниак ще да е това mrgreen[1].gif !!! А Джеймс наистина изглежда доста добре на снимката(като си помислим само на колко годинки е-евала му правя 4.gif ).
smallville_f
YesT!!! *почва да се тресе на стола от кеф* Мечтите ми се сбъдват една по една blush.gif
Само дето епизодите явно ще са след зимната пауза... А като знам как обичат да си почиват... Пак ще пощръклея от нерви dry.gif
Мерси за инфото smile.gif
MaLkIq_MuKi
Аз пък не знам всички злодеи от Супермен, но определно ми харесва как си играеше ролята тоз човек smile.gif Супер че ще го видим пак 4.gif
lyubenski
Определено е битка, която не беше завършена wink.gif. Достоен противник за вече доста по-различен Кларк.
didssy
супер !!! нооооо наистина .. чак януари ?! wacko.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.