Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Chuck (2007) / Чък
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи
FrAgMaKeR

Заглавие: Chuck / Чък
Връзки: imdb.com, tv.com, бг фен сайт
Жанр: Екшън, Комедия
Създател: Джош Шварц
В ролите: Закхари Леви, Сара Ланкастър, Натали Мартинез, Адам Боудуин

Резюме: "Чък" е екшън-комедия от изпълнителния продуцент Джош Шуорц ("The O.C.") и изпълнителния директор-продуцент McG ("Ангелите на Чарли"). В сериала се разказва за живота на Чък Бартовски (Закри Леви от "Less Than Perfect"), компютърен специалист, който бива въвлечен в нова кариера - най-важен правителствен таен агент. Когато Чък отваря имейл, майсторски кодиран с различни правителствени тайни, той несъзнателно прехвърля строго секретна информация в мозъка си. Сега съдбата на света е в неподходящите ръце на човек, работещ в "Купи Още" - хипермаркет за бяла и черна техника. Вместо да се бори с компютърни вируси, той трябва се се изправя лице в лице с наемни убийци и международни терористи.

Download:
- Сезон 1
- Сезон 2 Епизод 1 PREAIR
Alanna
Хаха сега го изгледах. Много е забавен smile.gif

sulu
Да и на мен ми хареса пилотното епизодче.Доста забавни моменти имаше biggrin.gif
demonnndays
Днес изгледах първи епизод-наистина доста добър сериал се очертава,историята е интересна.
CheerFuL-F
Много забавно сериалче мисля да продължа д го гледам...
FrAgMaKeR
Историята макар и много "измислена" и нереална е забавна и интересна.. заслужава добра оценка този сериал. smile.gif
FaLLOuTbOy
Bump! because Chuck is the best worthy.gif
Mai4et0
Много ми харесва сериала smile.gif Супер е blush.gif
FaLLOuTbOy
Малеее този епизод беше върха!

От NBC са поръчали още 9 епизода от сериала, което значи че са доволни от рейтинга и ще го задържат на ефира happy.gif
pretty_girl
Много готино сериалче,първоначално подцених pilot епизода,но сега като изгледах останалите смея да твърдя,че адски много ми допада и смятам да го следя.Във всички епизоди има тръпка и интрига,която да държи интереса.Препоръчвам го горещо на всеки,просто няма друго такова сериалче сполучлива смесица от екшън,драма и комедия.Определено си струва само надявам се да не го развалят или по-вероятно спрат заради стачката.
FaLLOuTbOy
Цитат(pretty_girl @ Dec 29 2007, 18:32) *
Много готино сериалче,първоначално подцених pilot епизода,но сега като изгледах останалите смея да твърдя,че адски много ми допада и смятам да го следя.Във всички епизоди има тръпка и интрига,която да държи интереса.Препоръчвам го горещо на всеки,просто няма друго такова сериалче сполучлива смесица от екшън,драма и комедия.Определено си струва само надявам се да не го развалят или по-вероятно спрат заради стачката.

И с твоя пост темата стана гореща biggrin2.gif

bump! "Chuck" търси нови фенове.. дайте му шанс на сериалчето, няма да съжелявате 10.gif

"Chuck" започва на 24 януари.Има още 2 серий. NBC го местят в четвъртък заради невероятния успех на тяхното ново реалити шоу - American Gladiators.

П.П. - Вече има и бг субтитри @ subs.sab.bz
neohl
Сериалът е много добър!!! Има си и фен сайт вече, който не е много довършен но и това ще стане;) Като гледах Pilot-a мислех, че ще е много детски, но вече почна да ми харесва и с нетърпение очаквам 24-тииии smile.gif
FaLLOuTbOy
Невероятен Season Finale. Епизодите и двата бяха смешни и ме държаха в напрежение през цялото време. Рейтинг ще има чак в петък :Р
neohl
ей сега ги тегля и почвам да зяпам smile.gif
FrAgMaKeR
Товал и са последните епизоди за сезона.. ?
FaLLOuTbOy
Цитат(FrAgMaKeR @ Jan 26 2008, 20:25) *
Товал и са последните епизоди за сезона.. ?

Да, това бяха последните 2 серий. Все още не се знае дали ще има 2ри сезон.
FaLLOuTbOy
NBC RENEWS DRAMA SERIES 'CHUCK, 'LIFE' AND 'HEROES' FOR 2008-09 SEASON

BURBANK - February 13, 2008 - NBC has picked up its freshman drama series "Chuck" and "Life" -- as well as its hit "Heroes" -- for the 2008-09 season, it was announced today by Ben Silverman, Co-Chairman, NBC Entertainment and Universal Media Studios, and Marc Graboff, Co-Chairman, NBC Entertainment and Universal Media Studios.

All three series will have major re-launch campaigns next year.

"We are thrilled to be bringing back the high-energy dramas 'Chuck' and Life' for next season," said Silverman. "Additionally, we will be saving and re-launching our #1 drama and most successful franchise, 'Heroes,' so that it will run in all original episodes in the fourth quarter."

"These pickups are a sign of our confidence in these quality series and will allow the respective producers to get a head start on their creative arc for next season," said Graboff. "As a result, they give us a lot to build on as we point to next year's schedule.

"Chuck" has averaged a 3.5 rating, 9 share in adults 18-49 and 8.7 million viewers overall this season. The most recent telecast of "Chuck" on December 3 won the time period in adults 18-49, adults 18-34 and all key adult-male demographics. "Chuck" has increased its adult 18-49 rating from half-hour to half-hour with each of its 11 Monday telecasts this season.

Ще има втори сезон на Chuck, официално е biggrin2.gif
pretty_girl
Супер много се радвам!
neohl
Айде малко време остана до втори сезон wink.gif На 29-ти пак ще ни радваа smile.gif
FrAgMaKeR
Излезна PREAIR на първият епизод на вторият сезон, който започва попринцип другата седмица, можете да го свалите от тук - Чък сезон 2 епизод 1 preair wink.gif
neohl
Гледах епизода smile.gif Хареса ми много tongue.gif Няма да коментирам повече по него, че ще взема да ви го разкажа, за което ще ме мразите после biggrin.gif

Скоро излиза втори епизод smile.gif Чакам го с нетърпение smile.gif tongue.gif
neohl
Ето линк за втори епизод smile.gif Zamunda.Net

P.S. Гледах епизода и много ме нарадва biggrin.gif Български затвор biggrin.gif biggrin.gif И това накрая с телевизорите... умрях да се смея ония като излезе отзаде biggrin.gif
FrAgMaKeR
Джули Купър в Български затвор.. biggrin.gif и какъв акцент вкарваше не е истина. На няколко момента споменаваха България, което ми беше много забавно.. а цялата тая работа с бг затвора вероятно е покрай скандала с ЦРУ и български и румънски затвори преди време.. smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.