Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Сезон 4
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > House MD
Страници: 1, 2
Nasi

Епизоди

4.01 - "Alone"
25 септември 2007

House.S04E01.HDTV.XViD-Caph@Zamunda
House.S04E01.HDTV.XViD-Caph@Arena

4.02 - "Right Stuff"
02 Октомври 2007

House.S04E02.HDTV.XviD-XOR@Arena
House.S04E02.HDTV.XviD-XOR@Zamunda

4.03 - "97 Seconds"
09 октомври 2007

House.S04E03.HDTV.XviD-2HD@Arena
House.S04E03.HDTV.XviD-2HD@Zamunda

4.04 - "Guardian Angels"
23 Октомври 2007

House.S04E04.HDTV.XviD-LOL@Arena
house.404.hdtv-lol@Zamunda

4.05 - "Mirror, Mirror"
6 Ноември 2007

House.S04E05.HDTV.XviD-LOL@Arena
house.405.hdtv-lol@Zamunda

Това ще е темата за дискусии на всички епизоди този сезон, без спойлери
toho
House - 04x02 - The Right Stuff - Promo

Промото за следващия епизод.
Nasi
Мерси за промото, наобяд не можах да го открия.

Определено премиерата беше обещаваща за още един силен сезон на Хаус. Имаше си всичко, естествено липсваше The Team-а, но предполагам по някакъв начин ще се появят и останалите. Историята с двете момичета беше интересна, Хаус и Къди, както винаги бяха върха както винаги, а за Уйлсън няма какво да говоря...голям смях беше с това "отвличане" на китарата. А и чистача-доктор 18.gif 18.gif 18.gif

House is House -никога няма да се предаде така лесно.

PS: Промото .......Аууу нямам търпение за следвата седмица, не трябваше да го гледам.
ludoto_mimi
Хахаха, отвличането на китарата беше супер! Особено, когато Хаус и Уилсън си правеха номера. 18.gif
Това наистина е обещаващ старт и нямам търпение да видя големия екип на Хаус. 15.gif
Чистачът как набързо го направиха доктор само. 18.gif

Промото е много яко, мерси. Нямам търпение за следващия епизод, определено ще е интересно.
FrAgMaKeR
Отвличането на китарата.. да забавно беше, както и чистача, то не било толкова трудно да си лекар. smile.gif Следващият епизод се очартава да е доста интересен, чакам с голямо нетърпение. smile.gif
Secretly
Мн забавна серия .Добър старт и за Хаус worthy.gif
ludoto_mimi
Серията беше много и, както винаги, забавна. biggrin.gif
Как ги уволняваше един по един. "Ред D - уволнени сте. Нее, грешка, Ред C са уволнени."
Хаха онзи дядото ми беше много забавен, как си похъркваше или пък "На колко си?" - "21" 18.gif
toho
Както винаги страхотен епизод. Хаус в пълна мощност. Въобще не им завиждам на стажантите. Следващия епизод с импровизиорания Сървайвър ще е култово. worthy.gif
sulu
Много добър епизод беше, хареса ми кои хора избра за новия си екип, но честно казано ме дразни, че изобщо ще има нов екип.Аз съм си фен на старата "банда" и някак си не ми се нрави, че трябва да гледам нови хора.По този начин ще има много по-малко изяви на Чейс,Камерън и Формън.Не знам за вас, но тези два епизода, макар и да бяха страхотни на мен ми липсваше стария тийм wink.gif
the_mouse
Добавих линк към промото за новата серия в първият пост smile.gif
ludoto_mimi
УАУ! shocking.gif Това промо направо ме уби! Дано с Хаус не се случи същото.
Нямам търпение за следващата седмица.
vasinka_{P}
И аз сега гледах промото shocking.gif , нямам търпение да излезе следващия епизод
demonnndays
Цитат(sulu @ Oct 4 2007, 08:54) *
Много добър епизод беше, хареса ми кои хора избра за новия си екип, но честно казано ме дразни, че изобщо ще има нов екип.Аз съм си фен на старата "банда" и някак си не ми се нрави, че трябва да гледам нови хора.По този начин ще има много по-малко изяви на Чейс,Камерън и Формън.Не знам за вас, но тези два епизода, макар и да бяха страхотни на мен ми липсваше стария тийм wink.gif

И на мен ми стана много гадно като ги видях.Тия новите изобщо не ми харесват,изключение е може би само номер 13(Алекс от О.С.)-нея имам чувството,че нарочно са я направили да изглежда като Камерън(в предишните епизоди де),само че е по-дръзка.
Nasi
Цитат(ludoto_mimi @ Oct 3 2007, 17:53) *
Серията беше много и, както винаги, забавна. biggrin.gif
Как ги уволняваше един по един. "Ред D - уволнени сте. Нее, грешка, Ред C са уволнени."
Хаха онзи дядото ми беше много забавен, как си похъркваше или пък "На колко си?" - "21" 18.gif

18.gif Супер беше епизодчето. Обаче доста от тези новите ме дразниха, тази русата най-много от всички. Серията обаче вече не мога да я коментарим, след това промо мисля само за следващият епизод. Както каза Мими найстина е УАУ. (18.gif)
toho
House.S04E03.HDTV.XviD-2HD
the_mouse
Пххаахаха, как им се обажда по телефона "Good morning, Angels" 18.gif като в Ангелите на Чарли 5.gif
ludoto_mimi
Цитат(the_mouse @ Oct 10 2007, 15:22) *
Пххаахаха, как им се обажда по телефона "Good morning, Angels" 18.gif като в Ангелите на Чарли 5.gif

Хахах, аз чак се стреснах като вместо да спре плейъра тръгна промото за следващия епизод. Определено ще е интересно с тия ангели и онази, която вижда мъртъвци. 18.gif

А сега какво се оказа, че Хаус и онзи са се хванали на бас дали докторите ще направят грешка и той ще умре? "I'm sorry to say... "I told you so." shocking.gif
Nasi
Цитат
А сега какво се оказа, че Хаус и онзи са се хванали на бас дали докторите ще направят грешка и той ще умре? "I'm sorry to say... "I told you so." shocking.gif

аз го разбрах по-друг начин. Нали този искаше да умре, защото очакваше, че ще иде на по-хубаво място, но Хаус му отговори, че не може да знае какво ще е там, и че най-вероятно няма нищо. После Хаус реши да види какво има и затова бръкна в контакта, когато Уйлсън го попита какво е видял Хаус си замълча, но явно не е видял нищо и го каза на онзи, потвърди му че е бил прав-както винаги. /ама и аз как го обясних само/.

Промото си е интересно, както винаги.

Тази русата ме дразни изключително много, дано я разкарат.
ludoto_mimi
Ахаааа, ясно. Добре, че ми го обясни. Аз го разбрах по друг начин, но мисля, че твоя е по-правилен.

Тоя момент направо ме уби от смях:
House: Hey Wilson! I'm gonna cut some cripple's eye out. Wanna come watch?
Wilson: Good times.

...

demonnndays
Цитат(Nasi @ Oct 10 2007, 22:07) *
Тази русата ме дразни изключително много, дано я разкарат.

И на мен ми е супер неприятна,но според мен ще я оставят.
toho
House - 2 New Clips

Ето две клипчета сляти в един от следващия епизод.

ПП: Тоя човек няма спирка, сега пък се е***а с Ангелите на Чарли. 10.gif
the_mouse
Eeeе, днеска се бях приготвил да гледам новата серия, то се оказа, че тая седмица пропускат sad.gif

ПП клипчето е мн забавно smile.gif
Alanna
пфф как така пропускат.. и аз си чакам.. и се чудя защо никъде го няма? unsure.gif
the_mouse
Ами ето обявените дати на излъчване за сериите:
http://epguides.com/House/
Следващата серия е планирана за:
74. 4- 4 23 Oct 07 Guardian Angels
тоест на 24 октомври - сряда ще се появи в нета sad.gif
Bloody_Tears
Няма да коментирам всички серии по отделно, само ще кажа, че сезона се очертава много интересен. Харесва ми екипа му, с изключение на онази русата, която ме дразни адски много dry.gif Радвам се, че ще виждаме и стария му екип, макар, че не е същото без тях. sad.gif С нетърпение очаквам следващия епизод, промото изглежда много интересно. smile.gif
mim4eto0o0o
Въпросът ми не е по темата, за което се извинявам, но къде мога да намеря сериите от третия сезон confused.gif Благодаря ви предварително!
Jolly_GirL
Цитат(mim4eto0o0o @ Oct 21 2007, 12:05) *
Въпросът ми не е по темата, за което се извинявам, но къде мога да намеря сериите от третия сезон confused.gif Благодаря ви предварително!

Ето целият 3ти сезон: Цък
mim4eto0o0o
Цитат(Jolly_GirL @ Oct 21 2007, 11:21) *
Цитат(mim4eto0o0o @ Oct 21 2007, 12:05) *

Ето целият 3ти сезон: Цък

Мерси много!!! smile.gif
Bloody_Tears
Чeтвърти епизод- Zamunda.net
toho
Поредното хубаво епизодче!!! Хаус рулира!!! worthy.gif
ludoto_mimi
Хах, много ми хареса последният епизод. Беше много забавно с Ангелите на Хаус. 18.gif

Жалко за Бозли. Аз много го харесвах. sad.gif
Bloody_Tears
Хареса ми епизодчето. Само не ми хареса, че не даваха Чейс dry.gif mrgreen[1].gif Надявам се да изгони най-сетне тая русата. 14.gif Страшно ми лази по нервите 14.gif
Bloody_Tears
Пети епизод- Zamunda.net
ludoto_mimi
Новата серия беше много готина. Супер много се смях на Хаус и Къди. 18.gif Особено накрая ме разбиха. И Хаус как танцуваше и "стреляше" с бастуна си. 18.gif Жестоко!
Aeryn_Sun
Последната(пета) серия определено ме разби!Отдавна не се бях смяла така!Почти през цялото време!Имаше някой безценни моменти.А любимият ми беше с това;And I know when my vikodin is not vikodin.But do you know when your birthcontrol pills are NOT birthcontrol pills?! ohmy.gif blink.gif mrgreen[1].gif И както се хилеше, челюстта на Къди удари пода!Загинах!Накрая с теста кой доминира във взаимоотношенията им -просто нямам думи.Жалко, че не го оставиха да говори повече....Интересно какво щеше да каже...
brooke_scott
някой може ли да ми каже дали са излязли субс? или ще трябва да го гледам без
ludoto_mimi
6 епизод

Хихи, беше много готин. Особено накрая Къди как го прецака. 18.gif
lex's_girl
Мерси, дано скоро да излезнат и английските субтитри fun.gif
toho
House:"Имам свободно работно място на пениса си. Oпа, чакай малко развалих шегата."
miladima
Ами новия епизод с фокусника беше върховен....

Bring me the THiongs of Lisa Cuddy!!! worthy.gif biggrin2.gif
ludoto_mimi
Хаха, новият епизод ме уби. Ж-Е-С-Т-О-К. Особено края. Сега поне ще си легна с усмивка. biggrin2.gif
storm
Цитат(ludoto_mimi @ Nov 30 2007, 02:19) *
Хаха, новият епизод ме уби. Ж-Е-С-Т-О-К. Особено края. Сега поне ще си легна с усмивка. biggrin2.gif

Новият епизод беше О-Т-В-Р-А-Т-И-Т-Е-Л-Е-Н. Най-вече краяТ! Как можа да изгони Амбър и да остави стария плешив гном и смесицата от нещо черно и костенурка заедно с психясалата лекарка, която не желае да разбере дори собственото си здраве. dry.gif Не стига, че от предишния екип остана най-неприятният (Форман), а сега сложиха и Камерън 2, трябваше едно свежо попълнение, да Амбър беше bitchy (много модерна дума), но лично на мен ми писна да гледам драматизиращи миловидни какички, ревящи непрестанно заради бездомните кученца. biggrin2.gif ОК, беше агресивно от моя страна, ама Амбър sad.gif ...
lex's_girl
*sigh* Беше доста очевидно че 13 ще остане. Предполагам че сега болестта й ще се превърне в подобен вариант на смъртта на съпруга на Камерън което ще ги направи още по-еднакви от колкото вече са.. Исках Амбър да остане ,тя беше действително интересна.. Хаус много ме очуди тоя епизод защото никога не съм предполагала че ще се интересува и от причините не само от резултата rolleyes.gif А плюс това впредвид уволняването й беше основателно,да. Това с Уилсън--- тоя пациент беше съвсем откачил да го съди защото ще живее ахах Ужас обаче че сега трябва да чакаме чак до януари за нов епизод 16.gif
demonnndays
Отначало страшно много ме дразнеше Амбър,но сега исках и тя да остане-трябва някоя да им разказва играта на другите.Но най-много ме е яд,че избра пластичния хирург sick1.gif тоя актьор ми е толкова антипатичен,не мога да го гледам...дано по някое време се махне,ама не ми се вярва... emoticon1 (16).gif
sulu
Този сезон не е и на половина добър, колкото предишните 3.Просто с този нов екип,с тези игрички.Хаус винаги е играел разни игри с екипа си, но никога не е прекарвал толкова време в мислене на различни капани за тях.Не мога да разбера как зрителите ще забравят 2 интересни персонажи, гледани в продължение на години и изведнъж ще харесат некво екипче сглобено за 10 серии.Както и да е.Дори медицинските случаи не са толкова интересни, даже безинтереснички.Даже в момента не мога да се сетя какво му беше на последния пациент на Хаус.Абе общо взето хич не ми харсва на къде отива тоя сезон, мое си мнение за вас незнам...
BLASTERS
Целия 4ти сезон ми хареса поне до девета серия гигледах всичките и много ми харесаха докато пуснат субтитри на девета серия малко се изнервих,но като немога сама да си го преведа почаках и си струваше.
сезона си беше много хубав,но разбрах,че ще гледаме 10ти епизод чак през януари заради стачката на сценаристите.
http://arenabg.com/details.php?id=b7fd9de4...78fcd36b677d0fa

Девети епизод мисля,че беше за един певец наркоман и разбирасе в нея избира новия екип.
the_mouse
Кога ще дават новия епизод? Май не са планирали повече за сезона?
http://epguides.com/House/ ;(
lex's_girl
През януари ще е, но незнам точно коя дата sad.gif Ето го трейлъра:
http://www.dailymotion.com/cluster/fun/vid...i_news?from=rss
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.