Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Сезон 4
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > House MD
Страници: 1, 2
nelito0o0
Знае ли се нещо за новия епизод .. confused.gif
the_mouse
Ще излезе на 29 Януари, а в интернет един ден по-късно wink.gif

ПП, благодаря за промото smile.gif
ludoto_mimi
4x10

Много готин епизод. Умрях от смях накрая Уилсън като си мърдаше рогата. 18.gif 18.gif Естествено, както винаги, the day is saved by... HOUSE! happy.gif
ThePinkDuck
Сезон 4 Епизод 11 @ zamunda
Konspin
Супер ,че вече излезна 11 епизод после ще го сваля wink.gif
FrAgMaKeR
Интересен епизод.. наистина оригинална идея.. а финалът беше.. най-малкото неочакван. smile.gif
ludoto_mimi
Цитат(FrAgMaKeR @ Feb 4 2008, 12:59) *
Интересен епизод.. наистина оригинална идея.. а финалът беше.. най-малкото неочакван. smile.gif

О, да определено беше неочакван, тя не беше и в моя списък. biggrin2.gif

Много хубава серия. Може би най-добрата от този сезон. Умрях от смях Уилсън като бягаше от Хаус. 18.gif Също случаят беше доста интересен. Хихи. smile.gif
ludoto_mimi
12 епизод @ Замунда
sulu
Тея през ден ги пускат тея серии, какво се случва просто не знам.
Иначе съм съгласна, че това е най-добрия епизод, от най-лошия, за мен сезон.За пръв път да ме впечетли диагнозата , от десетки случаи насам.
Браво на Хаус, само не разбирам за кво вкарват Камерън и Чейс в епизодите за нищо- или да са си редовни или да ги махат изцяло.За некви тъпотии ги дават само и тва ме дразни адски много dry.gif
FrAgMaKeR
Днешният епизод беше невероятен, много хубаво разиграна мистерия.. скрашен финал.. и разбира се интересни екзотични танци на пилон. smile.gif
ludoto_mimi
Цитат(FrAgMaKeR @ May 13 2008, 22:48) *
Днешният епизод беше невероятен, много хубаво разиграна мистерия.. скрашен финал.. и разбира се интересни екзотични танци на пилон. smile.gif

Хахах защо танците ги остави на последно място? biggrin.gif
Иначе и на мен много ми хареса серията. Честно казано от този сезон нямаше серия, която така да ме държи в напрежение и да е толкова мистериозна. Както винаги свърши на най-интересното. Нямам търпение за следващата! biggrin.gif
Kovalsky
как се казваше 1вата песен дето тая му танцуваше и другата дет Къди му танцуваше ?
FrAgMaKeR
Готина сцена, a песента е на Chk Chik Chick - There's No Fucking Rules, Dude

ludoto_mimi
Най-добрият season finale на всичките сериали, които гледам. Но колкото добър, толкова и гаден. sad.gif
mi6eto_
Да и аз така мисля, не харесвах Амбър, но плаках като умря. А може и да съм плакала заради Уилсън, незнам. Но много хубава серия. А Хаус как му стана тъпо, че сега Уилсън няма да му прости. Поне Къди беше до него. Искам да има роман там през 5 сезон.
the_mouse
Малее, последните две серии на 4тия сезон бяха направени страхотно! Въобще всичките парченца от историята как ги разкриха постепенно, супер беше! Жалко за Амбър, доста драматично беше sad.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.