Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Director's cut: Smallville, #01 "Bizzaro" (2 сцени)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
MaHeKeHa
Етo ви Director's cut-a за първи епизод на сезон 7. Както знаете сцените в Director's cut-а не са обработени, така че пълна версия ще можем да видим в петък сутринта :>

Връзка #1: Heat vision - Clark at the River

Връзка #1: Bizzaro and Lois in Luthor's mansion
Victoria
Пфууу, най-после!
Enchanted
Мда....най-после happy.gif
repeto
Определено останах приятно изненадан. Доста добре ми с отразиха тези две клипчета и само ми засилиха интереса за петък.
А сцената между Кларк и Лоис е страшна, а както се вижда на Лоис и хареса пошляпването. smile.gif
free_soul
Мерси за клипчетата Емо, ама аз дочаках толкова много до четвъртък / петък, че сега неискам да си развалям удоволствието, което ми предостои да изпитам и затова ще ги пропусна този път.

Благодарско иначе за клиповете.

Keep up the good work.
tzvetka
Само не разбрах какво беше това нещо, което Кларк изпари?
vikihill96
Ааа момента с пошляпването беше страхотен 10.gif !!! Както и момента когато Кларки използва Heat vision-а си happy.gif ! Мерси за клипчетата. А епизода се очертава да бъде наистина апокалиптичен 4.gif !!! А това дето Кларк изпари е онова което "напира"(буквално) след каскадата която Кларк и Бизаро направиха на стената на язовира happy.gif !!!
sonofsparda
Малиии, ей за това говоря! Аиде бе, кога най-сетне ще дойде петък сутринта? 0039[1].gif Бизаро май е наследил част от "червено-криптонитната" персона на Кларк. 15.gif Yeah, baby, let me smack that ass. tongue.gif
smallville_f
само три думи ... WTF, OMG, w0w 3.gif Кларк изпари водата от язора... Е това беше МОЩНО!!!!!!!!!! А Бизаро как шляпна Лоис по дупето ... малиииииииииииииииииииииииииииииии 15.gif 15.gif 15.gif 15.gif УжасТ!!! Да идва по-бързо "петък в четири сутринта" ... Първа писта по тракерите ше бъда 18.gif Не, честно, нямам търпение.... Мерси, Емо!!!
sonofsparda
Това с язовира наистина ще е нещо грандиозно. Нямам търпение да видя завършената версия! И което още повече ми харесва, че и тук не изневеряват на комиксовата митология - в комиксите, Бизаро също си пада по Лоис. smile.gif "Bizarro think Lois hot. Kent Clark stupid." 18.gif
vikihill96
Ми Ванка, мен ако ме питаш много си е прав "белокожия странник" 18.gif !!! А иначе егати якото беше,детето се опитва да събуди баща си, ама като видя какво прави нашия и малко се "отклони" от заниманията си 10.gif 10.gif ..
MaLkIq_MuKi
Малей, спуках се от смях. Как я заглеждаше 18.gif Супер бяха, още малко остана дръжте се biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.