Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Bones (2005) / Кости
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи
Alanna
Bones

IMDB Официален сайт - FoX

Ревю: Д-р Темперънс Бренън (Emily Deschanel) е съдебен антрополог, който работи в института Джеферсониън във Вашингтон, и пише романи като добавка към интересната си работа. Когато стандартните процедури за идентифициране на тяло се оказват безполезни, когато останките са прекалено разложени, изгорени или унищожени - тогава се появява Д-р Бренън с нейната необичайна способност да разчита улики оставени върху костите на жертвите.
Специален Аген Сийли Буут (David Boreanaz) от ФБР единствен успява да се сработи с необикновенната докторка. Буут разкрива психологическите подбуди за извършване на престъплението, докато Бренън и нейният екип "мижльовци" събират доказателствата по случая. Така тези два компонента на съвместната им работа ги правят непобедим екип при разрешаването на заплетени убийства.
Освен Буут в екипът на Бренън се включват още няколко ярки личности. Анджела Монтенегро(Michaela Conlin) е художничка, която специализира в реконструкцията на местопрестъплението и външните белези на жертвите.
Специализантът съдебен антрополог д-р Зак Ади (Eric Millegan), "човекът с буболечките" д-р Джак Ходжинс (T.J. Thyne), д-р Камил Сароян(Tamara Taylor) която е съдебен лекар и най-новия член на екипа във втори сезон, замества досегашния шеф на отдела д-р Д.Гудман (Jonathan Adams).

Актьорски състав:

Д-р Темперънс Бренън (Emily Deschanel)

Сийли Буут (David Boreanaz)

Анджела Монтенегро(Michaela Conlin)

д-р Зак Ади (Eric Millegan)

д-р Джак Ходжинс (T.J. Thyne)

д-р Камил Сароян(Tamara Taylor)

д-р Д.Гудман (Jonathan Adams)

===============================================================================

Сезон 1 - 22 епизода

- за сваляне -

Сезон 1 + субтитри Axelbg.net
Сезон 1 + субтитри ArenaBG.com

Сезон 2 - 22 епизода

- за сваляне -

Сезон 2 + субтитри Axelbg.net
Сезон 2 +субтитри ArenaBG.com

Сезон 3

- за сваляне -

Eпизод 1
ArenaBG.com
Zamunda.net + Субтитри

Eпизод 2
ArenaBG.com + Субтитри

Eпизод 3
ArenaBG.com

Eпизод 4
ArenaBG.com

Eпизод 5
ArenaBG.com

Лично мнение: Сериалът е страхотен! Заплетени убийства, епизод за епизод. Има от всичко - малко екшън, достатъчно инфо, за да си размърдаш мозъка, интересни персонажи, кой от кой по цветист. И освен това страхотен хумор.
Видях, че няма тема. Или поне се надявам да не съм я пропуснала и реших да запълня тази празнина, защото си заслужава да се гледа. А и сега започва 3 сезон и много им завиждам на хората, на които тепърва им предстои да се запознават с този сериал... rolleyes.gif
sulu
Да и аз съм се чудила защо няма тема, но вече и този проблем е решен.А колкото до сериала-за мен той е в топ 5 любими сериали и номер 1 от криминалните сериали.Любимец ми е Буут, но най-обичам да гледам как Бренън и Буут се карат по някакви въпроси и как накрая винаги могат да разчитат един на друг.
Този сезон се очертва доста интересен(поне така смятам от спойлерите) така че с последни сили чакам примиерата на 3 сезон biggrin.gif
Nathan_Lee
Yayyyyyyyyy biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif Най-накрая тема и за Bones! Време им беше! Подкрепям мнението на Аlanna - много добро филмче, определено си заслужава worthy.gif worthy.gif worthy.gif Аз още не съм изгледала втори сезон, но смятам да го направя при първа възможност rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif Моят съвет е да не се чудите, ами да го почвате, няма да съжалявате изобщо biggrin2.gif
ThePinkDuck
Мнооого добър сериал. То общо взето каквото имах да кажа е казано вече, така че също ще повторя Nathan_Lee и ще кажа - не се чудете, ами го почвайте, няма да съжалявате изобщо! mrgreen[1].gif
sulu
Вече излезе пилотния епизод от 3-ти сезон.Още не съм го гледала, защото нямах време, но съм сигурна, че няма да ме разочарова.Като го изгледам ще коментирам biggrin.gif
Peyton___
David Boreanaz ЛОЛ този серял определено 6те го гледам спец заради него Copy of wub.gif
а и по описанието ми изглежда срташно интересен 4.gif
Alanna
Сложила съм линкове за епизода.
Мога само да кажа, че ни очаква много интересен сезон. Със участието на сериен убиец. Готино е, че ще има голям случай за решаване. Освен това напрежението между Бренън и Буут ще има развръзка, по мое мнение. biggrin2.gif
Ох много ми е трудно обаче да чакам. unsure.gif
brooke_scott
на тоя филм са гледала само 1 епизод и не беше лош, но ако не у4астваше Дейвид, дори нямаше да ми направи впе4атление
Nathan_Lee
Ми радвай се, че най-накрая се е навил да играе в нещо, което в действителност става за гледане sad.gif
sulu
Епизода беше супер интересен и пълен с напрежение.Интересно ми е какво се е случило с Зак в Ирак и какво ще се случи с Анджела и фективния й брак.Особено крийпи беше, когато онзи започна да обеснява за вкуса на месото, направо ме побиха тръпки, а накрая като разбрах, че са цяло общество направо ми стана лошо shocking.gif .А относно Бренън и Буут- аз от 2 сезона ги чакам да се вземат и мисля, че евентуално към края на този сезон ще има развръзка в тази насока, но ще гледаме и ще разберем biggrin.gif
Alanna
Новият епизод излезе .. слагам линк в първия пост smile.gif
sulu
Досега този сезон е доста добър.Хареса ми как вкараха мистерия, която ще проследяват през сезона( а може и в следващи сезони) за тайното общество на канибалите.Според мен този сезон ще завърши със сериозен катаклизъм, но е още рано за такива прогнози де.
Буут беше много сладък в 3-ти епизод как обясни на Бренън какво е любовта.А тя като се съгласи с него аз останах по-изненадана и от него.Мирише ми на любов между тях, но вече им е време според мен, аз от кога си повтарям да се вземат, де да ме чуваше някой punk.gif
ladysunshine
Ааах Дейвид wub.gif Само зарди него бих го гледала сериала и сега всъщност наистина си мсиля да го започна
sulu
Тази седмица има ли епизод?
Alanna
Ми аз открих само тук качен 4 епизод. Сега го тегля ама мноу бавно unsure.gif
Но не съм сигурна.. че щом House MD пропускат и Bones също няма да пропуснат тази седмица! Не знам! unsure.gif
ммм да навсякъде пише - Next episode: The Secret in the Soil - Tuesday October 23, 2007 !!! Жалко ;(
sulu
Цитат(Alanna @ Oct 17 2007, 14:16) *
Ми аз открих само тук качен 4 епизод. Сега го тегля ама мноу бавно unsure.gif Bones Епизод 4 - thepiratebay.org
Но не съм сигурна.. че щом House MD пропускат и Bones също няма да пропуснат тази седмица! Не знам! unsure.gif

Мерси, аз предполагам че ще го качат и по българските сайтове, но с голямо закъснение.Малко ми е странно защо не са го качили още, все пак всяка седмица го качват, но явно тая седмица няма кой dry.gif
Alanna
ммм това май не е новия епизод.. след малко ще свърша с тегленето и ще ти кажа със сигурност. Защото както казах по горе навсякъде пише, че излиза чак на 23 sad.gif
Както и предполагах .. нищо.. няма нова серия! sad.gif sad.gif sad.gif
sulu
Цитат(Alanna @ Oct 17 2007, 14:25) *
ммм това май не е новия епизод.. след малко ще свърша с тегленето и ще ти кажа със сигурност. Защото както казах по горе навсякъде пише, че излиза чак на 23 sad.gif
Както и предполагах .. нищо.. няма нова серия! sad.gif sad.gif sad.gif

А добре значи спирам епизода, жалко че няма епизод тая седмица.Нищо другата... biggrin2.gif
Beti_ss
Тема за Боунс. Това е чудесно biggrin2.gif Сериалчето наистина е върхът. Не е натоварващо и е забавно worthy.gif
Alanna
Дългоочакваният 4 Епизод - ArenaBG.com !!!!! mrgreen[1].gif
elly
Е, и ако някой сийдваше, щеше да е перфектно. dry.gif unsure.gif
Alanna
Ами аз уж сийдвам.. добавила съм и линк в първия пост за Аватарбг ако от там ти е по-бързо.
Не знам защо в Замунда вече не ги качват. sad.gif
sulu
Епизода с Хелоуин беше адски готин.Най-ми хареса когато Бренан простреля Буут или когато му се качи на гърба, защото я беше страх от змиите biggrin.gif
А когато му каза:"Пистолета ми е много голям за мен" направо умрях от смях.Малко се поуплаших за Буут, защото ми се стори, че е прострелян в корема, но после като върнах видях, че е само одраскан.Досега сезона просто няма серия, която е да е по-слаба от другите, което е трудно за сериал, въпреки че в този епизод ми се стори, че това с мумифицирането е невъзможно.Примерно мумуите в Египет са на колко милиона години, а оня ги прави същите сухи такива за една година.Но все пак епизода беше екстра biggrin.gif
elly
Е, случи се, най-очаквания момент, предполагам за всички - Целувката между Booth и Brennan. Макар, че аз си мисля, че можеше и по-добре да се направи, но и така го приемам smile.gif rolleyes.gif Сега ми е много интересно как ще развият нещата след това happy.gif
sulu
Много беше сладък епизода за Коледа.Много беше сладко как Буут й занесе елха за Коледа, просто много съобразителен biggrin.gif .Естествено и на мен много ми хареса заветният монент на целувката, но като за пръв път не отношенията между тях са ми интересни, а Гормагон и защо аджеба се опита да ги убие.Нали то е ясно, че е защото те работят по случая му или пък може да знаят нещо повече отколкото осъзнават.Оф заплетох се, жалко че има почивка.
Някой знае ли кога са следващите епизоди?
elly
Еми, в един сайт пише, че ще е на 4 януари. Между другото на официалния сайт има едно клипче, където Емили и Дейвид се подготвят за въпросната целувка и накрая завършва със забавна реплика от страна на Емили smile.gif biggrin2.gif
sulu
Цитат(elly @ Dec 4 2007, 23:04) *
Еми, в един сайт пише, че ще е на 4 януари. Между другото на официалния сайт има едно клипче, където Емили и Дейвид се подготвят за въпросната целувка и накрая завършва със забавна реплика от страна на Емили smile.gif biggrin2.gif

Еми дай линк де, иначе ще бъде трудно чакането до Януари, ако въобще е тогава, защото с тая стачка нищо не се знае wacko.gif
sulu
Много се затъжих за сериала, някой знае ли кога и дали въобще ще излизат нови серии?

Edit: Влязох в сайта на сериала и там имаше брояч, според който следващият епизод е след 5 дни.Това по моитe изчисление значи, че новата серия ще бъде тук в Петък.Дано, дано biggrin.gif
sulu
Новият 10 епизод в Арената -------> Сезон 3 еп. 10
sulu
Епизода беше наистина много готин.Само какво конче направи Буут- струва ми се и преди е правил глинени неща biggrin.gif
Кога най- после ще се сгаджосат моите хора, когаааа...
FrAgMaKeR
Ето го и новият епизод - Bones S03E12 @ Zamunda.NET wink.gif
sulu
Днешният епизод беше невероятен просто с това бебе беше незабравим епизода. Не знам какво повече да кажа, това ми е един от най-любимите, ако не най-любимият сериал, а и един лош епизод не е имал за 3 години.

Нещо съвсем замря темата, май си говоря сама вече от 3 месеца uhhh.gif
elly
Епозода с бебето много ми хареса, като оставим на страна, че убийствата продължават да са на ниво, Буут и Бренан бяха изключително сладурски, особено накрая, когато Буут каза: " Looks like our little guy is going to be fine...The little guy" laugh.gif rolleyes.gif
sulu
От бая време търся една пeсен и тъй като в раздела "търся саунднтрак" зададох 1 въпрос преди 2 месеца и още няма отговор, реших тук да попитам: някой знае ли коя е тази песен: --------> so2,ep11 Judas on a pole
sulu
Леле какъв епизод, какъв край... оная лудата да гори в ада. Как простреля Буут. Направо не знам, то е ясно, че не може главният актъор да умре, но такова напрежение ми съсдават.Добре че това не е последният епизод за сезона, че иначе не знам как щеше да се издържи.
Остават още 6 дни до новата серия, да идва по-бързо Вторник....
elly
А, напълно съгласна съм за лудата AR15firing.gif 0039[1].gif angry.gif . То е ясно, че няма да умре, ама сега само нерви ще ми създават. Честно да си призная наистина не очаквах това развития на събитията, ама това, ей така се прави ....най-якия серия worthy.gif
sulu
Финалът на сезона, очертава се да бъде много интересно ------------> Финалът на сезона @ Arenabg.com и в Zamunda.NET
Alanna
Зааааак!
elly
Оле, хора супер сте, че сте дали толкова бързо епизода, защото не знам как, но никога не намирам актуалната серия в замундата. Нямам търпения да я изгледам и да разбера какво става с Буут.. unsure.gif

Edit:
А, тия хора ще ме довършат. Първо наистина помислих, че Буут е мъртъв, макар че казах в предния пост, че това няма как да стане, после това със Зак въобще не го очаквах shocking.gif
sulu
Така финалът на сезона беше много добър от страната на Гормагон мистерията, но не и от страната на отношенията между Буут и Бренан.Все едно де.

Инфо за предстоящия сезон- новият четвърти сезон започва на 27 Август с двучасова премиера.
Прочетох във форума на сериала , че ще има епизоди заснети в Лондон, дано това се осъществи и дано сезона е пълен, че този бая ни окастриха.
sulu
Ето интервю с Харт Хансон в което обеснява решението Зак да бъде помощника на Гормагон.-----> Клик
Определено новия сезон се очертава интересен.Примиерата на 4-ти сезон не само ще е 2 часа, но и снимана в Лондон. biggrin.gif
vesko_oth_fen
Цитат(sulu @ May 23 2008, 22:45) *
Инфо за предстоящия сезон- новият четвърти сезон започва на 27 Август с двучасова премиера.

Датата е променена на 3 September 2008 и сезона ще е пълен с 22 епизода smile.gif
sulu
Ех ех тези хора само ни удалжават мъките ден след ден.Нищо то не е чак толкова голяма разликата все пак.
Нямам търпение да започне пак Боунс biggrin.gif
elly
Въобще не ми се чака вече, искам новите епизоди!!!!! Особено щом премиерата ще е двучасова и ще има " funny English people" mrgreen[1].gif worthy.gif mrgreen[1].gif
milenchita
ехаааа тема за Боунс 57.gif ....много се радвам, че я намерих. Евала на създателя. 13.gif 4.gif
Това е любимия ми сериал, въпреки че не съм гледалавсички епизоди. Леле много се радвам emoticon1 (119).gif
sulu
Ах ето го и новия епизод- Bones season 4 ep.1-2
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.