Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Малко спойлери от Kristin@E!Online
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлъри > Архив
toho
Ето ги и тях:

- Лана ще заживее за постоянно във фермата на Кент.
- Лана ще ревнува Кларк от Рейчъл(Кристина Милиан) в епизода "Action".
sonofsparda
То си беше от всякъде ясно, че тя ще заживее при Кларк. Все пак, в стария й апартамент е малко претъпкано, едва ли ще иска да се върне при "онзи психопат" както уж се беше изразила наскоро, а леля Нел живее чаааак в Метрополис. wink.gif Та как няма нашто момиче да заживее при Кларк. А и още нещо много важно - майката на Кларк вече не живее там, какви ли планове има г-ца Ланг,а? tongue.gif Да, ама и Кара е там, така че все пак трябва да внимава малко.

П.П.: Да видим тоя път дали поне ще си изкарва прехраната по някой начин. wink.gif Ама той Си Кей фермер, така че...
Apfh
Лана и Кара под един покрив... а ние се чудихме защо ще има напрежение м/у тях biggrin.gif
Ванка а дано верно си заработи покрива докато е там. Не бих отказах още една еротична сценка... в която накрая Лойс влиза ненадейно... примерно! biggrin.gif biggrin.gif ... почнах много да фантазирам нещо. wink.gif
free_soul
Хехе, всичко това звучи доста интересно, и ако се окаже вярно ще е супер. Ще стана най-вероятно свидетел на доста комични моменти във фермата на семейство Кент.
sulu
Да наистина звучи интересно, а и вече Лана знае истината за Кларк и поне няма да има вечните криеници,недомлъвки и лъжи какво точно прави Кларк ,как стана това,как стана онова,как е възможно тва...аве разбрахте ме.
Enchanted
biggrin2.gif Забавно,Кларк и Лана живеят заедно...а нека не забравям и Кара и найстина как нма да има напрежение между тях biggrin2.gif Ще е много весело,а за изкарването на прехраната си не вярвам Ланчето да има проблеми 10.gif
sonofsparda
Е, да Кларк ще я храни и в двата смисъла. 18.gif 18.gif
toho
Тоя сезон Ланчето ще го удари на селско-стопански труд mrgreen[1].gif, в Талон ще бъде Кара така, че хващай мотиката мойто момиче. laugh.gif
Enchanted
Мда ще си хапва Ланчето и Кларк..няма дагаладуват biggrin2.gif
Май коментарите ми станаха малко мръснишки,за което се извинявам 10.gif
sonofsparda
О няма нищо, добре е да поразпускаме напрежението от време на време докато чакаме големия тупаник след 3 дни. smile.gif
MaLkIq_MuKi
То беше ясно, че ще се пренесе при него. Не ми се мисли на какво ще се правят всяка вечер biggrin2.gif
sonofsparda
LOL! По-леко с приказките, френд. 15.gif
vikihill96
Цитат(logicfox @ Sep 25 2007, 22:36) *
....... 15.gif

Това наистина беше много грубо blush.gif ! То вярно,че Ланчето ще трябва да си "отработва" престоя при Кларк по някакъв начин, но не си представях "заплащането" да бъде точно в натура blush.gif !!! И какво сега- Лана ,за да не забременее ще използват крипотнитни презервативи ли 10.gif 10.gif ?

П.П- То и аз не съм най-големия фен на Лана, ама не смятам,че героинята или Кристин заслужават точно такива изказвания де(едно е да го мислим нещо-съвсем друго е и да го изкажем,аз поне гледам да се ограничавам откъм подобни "отрицателни" изказвания blush.gif ).

П.П.П- А и Емо ако смяташ че и моето изказване е прекалено грубо, кажи-аз сам ще си го "затрия" (буквално) .
toho
Цитат(vikihill96 @ Sep 25 2007, 23:11) *
И какво сега- Лана ,за да не забременее ще използват крипотнитни презервативи ли 10.gif 10.gif ?

Е с тоя лаф ме хвърли в царвичака, Вики. 8.gif
MaHeKeHa
Грубите изказвания по адрес на героите на Смолвил са недопустими тук. Мнението е изтрито. Следващия път този, който си позволи такова нещо, ще бъде санкциониран според системата на форума. Оценявам свободата на словото, но не и простотията.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.