Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Субтитри за One Tree Hill
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
vIkToRsHeFa
Реших че подобна тема горе ще е нужна за да не се създават нови теми и всичко да е на едно място относно субтитрите...
Всички субтитри които излизат в момента се качват тук : http://oth.ggbit.info/seasones.php и можете да ги свалите от там. За жалост за да бъдат направени субтитрите се изисква първо да бъдат създадени англииски субтитри, а след това превода им се прави за по-малко от 24 часа...

Англииски субтитри : http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=2336
Български субтитри : http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=26
Shanel
Някой може ли да ми прати .суб на 8 и 9 сериа, защото аз не мога да ги намеря?
Благодария предварително!
AZDEAZ
Ако ги имаше мислиш ли, че нямаше да знаеш това и че нямаше да успееш да ги откриеш. Просто още няма английски субтитри за двете серии, оттам няма и български титри.
FrAgMaKeR
За съжеление, от subs.unacs.bg са решили, че за да свалите дадени субтитри от тях, трябва да минете задължително през търсачката им. Директните линкове неработят, затова и тези от сайта водят всички към търсачката.. но ръцете ви не са ви заврени в **** и можете да си ги намерите с малко търсене, а ако не ви се занимава съвсем можете да свалите директно тези, които съм прикачил в този, пост.
По новите, ще бъдата добавяни от преводачите и в този форум освен там за по-голямо удобство на вас.. wink.gif

viktorshefa: Коригирах картинките на двата вида атачмъни... смени ги от фтп-то ако искаш... във директория /www/root/forum/style_images/1 att_srt.gif е за srt субтитрите а att_subs.gif е за .sub субтитрите wink.gif
KiD^ViCiOuS
най-накрая преведох субтитрите за Peyton's podcast 5 и 6..само че има някои неща които ги нямаше и в английските субтитри и аз не мойах да ги разбера точно като го слушах sad.gif
AZDEAZ,някой път като си online бъзни ме да ти ги пратя да ги оправиш smile.gif
AZDEAZ
Хора най-сетне доживяхме за титри на БГ за 8 серия. Може да ги дръпнете от този форум гледайте за 303 пост, така ви давам линка, за да можете да си ги дръпнете веднага, тъй като на сайта на subs.uncs.bg все още чакат одобрение и не знам кога ще се появят на търсачката.

ЛИНКЧЕ
solenka
AZDEAZ, огромни благодарности!!!! worthy.gif
KiD^ViCiOuS
бравооо smile.gif
мерси много много мноооого smile.gif
alexa
субтитри на 8 епизод можеш да намериш вав subs.unacs.bg
blink.gif ohmy.gif sad.gif
AZDEAZ
QUOTE(alexa @ Dec 15 2005, 01:38 PM) *

субтитри на 8 епизод можеш да намериш вав subs.unacs.bg
blink.gif ohmy.gif sad.gif

Какви са тези физиономии Алекса?! Някакво затруднение ли имаш? Кажи да помогнем.
alexa
QUOTE(AZDEAZ @ Dec 15 2005, 05:14 PM) *

Какви са тези физиономии Алекса?! Някакво затруднение ли имаш? Кажи да помогнем.

нямам затруднение защо питаш
iLLuSioN
А за 9 серия.Ще кажете ли кога ше направите??
AZDEAZ
Работя по въпроса, последата съм. Утре вечерта трябва да са готови. Стига да не стане някой сакатлък.
AZDEAZ
Потърсете титрите за девета серия за ОТН от форума на subs.unacs.bg . Приятно гледане и Весели празници на всички фенове.
Ralna
QUOTE(AZDEAZ @ Dec 23 2005, 04:22 PM) *

Потърсете титрите за девета серия за ОТН от форума на subs.unacs.bg . Търсете пост номер 322. Приятно гледане и Весели празници на всички фенове.

Eй мерси много, сега ще потърся, Весели празници и от мен 4.gif А и как да намерим този пост 322?confused.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Ralna @ Dec 23 2005, 05:41 PM) *

Eй мерси много, сега ще потърся, Весели празници и от мен 4.gif А и как да намерим този пост 322?confused.gif

Ами то ти отваря директно на него... и все пак...

Едит: Хора, много се извинявам за объркването wink.gif happy.gif
eL
QUOTE(ludoto_mimi @ Dec 23 2005, 08:09 PM) *

Ами то ти отваря директно на него... и все пак...

Едит: Хора, много се извинявам за объркването wink.gif happy.gif

Mимоскин biggrin2.gif мноого ти благодаря за титрите ! smile.gif 4.gif
vIkToRsHeFa
Всички принадлежащи към групата на преводачите могат да качват титрите и във форума тук защото там се чака за одобрение и т.н. Иначе сега ще се пробват...
AZDEAZ
Благодаря, Шефе! Кларк Кент вече ми обърна внимание върху тази функция, ще я ползвам и аз. Досега не я бях видяла. smile.gif
Nathan
Имам само една малка забележка към субтитрите.
Много правописни грешки бре.Не че нещо ,но много смущават.Сгрешени са букви като ч и я ,сгрешен е пола и така.
Иначе БРАВО ,че го прежедате.
AZDEAZ
В последните титри за трети сезон или говориш за предните два сезон, ако е за тях - да има такива неща, но тогава толкова много работа ни чакаше - цели 45 серии, че гледахме да ги направим колкото се може по-бързо, за да ни се махнат от главата и от бързането сме допуснали такива грешки. Съжалявам, за което, но това е. Мисля, че сега при тези серии от трети сезон не би трябвало да има такива грешки, защото ги правим сега много по-спокойно от преди.
А иначе от грешки никой не е застрахован. Хубаво е след като се преведе някоя серия след това някой друг, който също разбира как се правят субтитри и разбира английски, също да ги погледна и да им направи редакция, но при положение, че бързахме да ги пуснем колкото се може по-скоро (защото ни писваше вече, защото ни мрънкаха да не се бавим и защото след като преведеш една серия с дни вече не ти се гледа, а и да я гледаш сам не си виждаш грешките защото вече всичко си научил наизуст) и при липса на такива желаещи това успяхме да произведем.

Щом казваш - ВИНОВНИ СМЕ
Признат грях, половин грях.
Nathan
Не исках да прозвучи по този начин sad.gif
Разбирам ви напълно.Ок
казах,че ми е все едно
даже ми е по-забавно с грешки
respect?
Ralna
Хей някой има ли английски субтитри за 10-ти епизодconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gif??
Jordan
проблема е, че въобще субтитрите на какъвто и да е език се бавят, то ако имаше на английски до сега някой да ги е превел... sad.gif
vIkToRsHeFa
http://subs.unacs.bg/search.php?page=3&tas...ll%20-%20Season Сега ще проверя дали забавят...
ludoto_mimi
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Jan 19 2006, 03:59 PM) *

http://subs.unacs.bg/search.php?page=3&tas...ll%20-%20Season Сега ще проверя дали забавят...

Той искаше да каже, че излизат по-късно, а не че тайминга не е добър. rolleyes.gif
fleur
A някой има ли бг субтитрите на 11 епизод?
AZDEAZ
Някой, ако ги имаше едва ли щеше да ги стиска само за себе си.
fleur
QUOTE(AZDEAZ @ Jan 22 2006, 08:15 PM) *

Някой, ако ги имаше едва ли щеше да ги стиска само за себе си.

Добре де, не знаех че не са излязли. Виновна!
pool^babygirl
А излезли ли са поне английските субс за 11-ти епизод?
AZDEAZ
Ако бяха отдавна да сме ги превели. Проверявам всеки ден по няколко пъти на различни места, но никъде нищо.
ludoto_mimi
Таа... търсете ги в сайта по някое време, като ги пусне azdeaz. За 11 говоря.

П.С.: В някоя тема ставаше въпрос за най-късен пост... бия ви всичките. 10.gif 18.gif
AZDEAZ
Нападайте, хора. Титрите за 11 серия може да вземете оттук.
Laurus
QUOTE(AZDEAZ @ Dec 26 2005, 02:33 PM) *

Благодаря, Шефе! Кларк Кент вече ми обърна внимание върху тази функция, ще я ползвам и аз. Досега не я бях видяла. smile.gif

AZDEAZ браво,браво,добре,че си ти. Имам въпрос за 11 и 12 епизод кога ще излязат българскитесубтитри,ако не сте ги направили де,а английски има ли вече? 4.gif
AZDEAZ
Гледкай малко. Поста преди твоя пише точно за субтитрите за 11 серия, а за 12 още няма английски, затова няма и БГ. Няма чакане за регистрация, прескочихме го този момент. Във форума на сайта има линк към субтитрите. Не мога да сложа директен, защото сайта за субтитри ограничи тази функция с цел да се популяризира, а за нас е интересно колко е даунлоуда на серията и искаме да проследяваме това на едно място, а не да събираме от всички сайтове, където пускаме титрите.
Но айде от мен да мине:Вижте прикачените файлове
boy_07
оо мерси много за субтитрите...
solenka
МЕРСИ много за субтитрите! 4.gif 4.gif 4.gif Ако не сте вие, незнам как щях да си гледкам сериалчето.
fenka_lucas_i_brooke
Аз да попитам,макар че съм нахална,какво става със субтитрите за 12 епизод?!много сорка че питам много ми е неудобно!по-точно въпроса ми е скоро ли ще излезнат!Пак се извинявам че ви притеснявам с тъпи въпроси! blush.gif unsure.gif
solenka
Никой не знае дали ще е скоро, защото все пак решават "онези" кога да ги пуснат, тогава и ние ще ги получим. Когато излезнат и когато се преведат, мисля, че всички във форума ще разберат.
fenka_lucas_i_brooke
мерси!Дано да е скоро!
AZDEAZ
Ето ви субтитрите за 12 серия на ОТН.

Вижте прикачените файлове
Menna
QUOTE(AZDEAZ @ Feb 6 2006, 08:28 PM) *

Много благодаря smile.gif
boy_07
ей и аз много благодарско за субчетата.
Nasi

Мерси много!!! 4.gif 4.gif 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
мерси и от мен
^Mim0zKa^

AZDEAZ много благодаря!Ако не бе6е ти незнам какво 6тяхме да правим worthy.gif
Christina
Едно голямо БЛАГОДАРЯ и от мен.
_Lukas_
Искам да помоля някой ако може да коригира суб.. на първа серия от сезон 2 ,защото се разминавар много кофти плс
Chad Michael Murray
QUOTE(_Lukas_ @ Feb 9 2006, 08:41 PM) *

Искам да помоля някой ако може да коригира суб.. на първа серия от сезон 2 ,защото се разминавар много кофти плс

Свали си програмата SubRip и си ги нагласи с нея.
AZDEAZ
Ето субтитрите за 13 серия, превода е на the_creator_pz.

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.