Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Four Months Later"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Heroes > Епизоди > Сезон 2
toho
"Four Months Later"

Без Спойлери

Резюме : Във втората част на Герои, съдбите на Питър, Нейтън и Мат стават ясни. Появява се нова сила, която е против героите. Бенет се мести в Калифорния и се опитва да живее с дъщеря си Клеър под радарите, но това се оказва трудна задача. През това време, Хиро се връща във феодална Япония и се среща с неговия герой, Такезо Сенсей. Обратно в наше време, близнаците Мая и Алехандро Херера се опитват да влязат в САЩ, преминавайки мексиканската граница, за да получат помощ, относно техните смъртоносни способности.

Download
Heroes.S02E01.HDTV.XviD-XOR

Субтитри:

Link by Sisq0
FrAgMaKeR
Интересен епизод.. но малко неясен. smile.gif
f0rgy
QUOTE(FrAgMaKeR @ Sep 25 2007, 17:13) *

А,сефте 18.gif Иначе данке,свалям на момента(ах много обичам да гледам в биткомет-а Prison Break и Heroes happy.gif )
toho
Цитат(FrAgMaKeR @ Sep 25 2007, 17:13) *

Ами то така трябва rolleyes.gif

ludoto_mimi
То така трябва, ама вече 5 минути гледам тъпо. biggrin2.gif
Нямам търпение за следващите епизоди. Толкова много въпроси се появиха. Чудно ми е кой уби бащата на Хиро. Къде е бил Питър досега и как така са се разделили с Нейтън? И откъде пъкна пък този летящият? 18.gif
Много е мъчително това чакане всяка седмица.
Apfh
Цитат(ludoto_mimi @ Sep 25 2007, 22:38) *
То така трябва, ама вече 5 минути гледам тъпо. biggrin2.gif
Нямам търпение за следващите епизоди. Толкова много въпроси се появиха. Чудно ми е кой уби бащата на Хиро. Къде е бил Питър досега и как така са се разделили с Нейтън? И откъде пъкна пък този летящият? 18.gif
Много е мъчително това чакане всяка седмица.

Кой уби бащата на Хиро - както дискутирахме в един друг форум, кой от целият епизод е най-вероятният извършител? happy.gif Замисленте се, кой им беше ядосан, къде беше мама Петрели, когато видя снимката и кой бутна Андо в началото на епизода, когато той носеше вестника със снимката на Накамура. wink.gif
4-те месеца, през които незнаем, какво е станало най-вероятно ще ги видим като флашбек в идните епизоди. Интересно е, че Питър носеше медальон с хеликса много подобен на този на Хейтянина, който липсваше в този епизод wink.gif
"Летящият" е новата любов на Клеар. И там ще има завръзка, тъй като са се срещали и преди с Бенет, но при малко по-различни обстоятелства. wink.gif

Епизода.. ех.. страхотия беше smile.gif Зяпах го 2 пъти сутринта. wink.gif
ludoto_mimi
Шшш не издавай спойлери. biggrin2.gif

Аз като го гледах ми мина през главата идеята за Нейтън, но набързо я прогоних и ти сега като каза се замислих по-задълбочено (сложен процес) и се сетих, че Андо като погледна от покрива само бащата на Хиро беше там. Което е обяснимо след като Нейтън може да лети. Мерси за жокера. 18.gif
FrAgMaKeR
Интересна беше и сцената с огледалото, в което Нейтън вижда отражението на Питър, обяснението, че е от алкохола ми се вижда твърде елементарно. Тоя щом лети неможе ли да е със сериозни роднински връзки спрямо останалите. smile.gif

ludoto_mimi
Вече ще стане прекалено, ако им е роднина.
Честно казано бях малко разочарована, че и този лети. Не ми се ще да се повтарят.
FrAgMaKeR
Цитат(ludoto_mimi @ Sep 26 2007, 04:43) *
Вече ще стане прекалено, ако им е роднина.
Честно казано бях малко разочарована, че и този лети. Не ми се ще да се повтарят.

Може да неможе да лети, а само да левитира, един вид телекинеза да се повдигне малко и да се поддържа увиснал във въздуха, така няма ли да е по-добре. biggrin.gif
sulu
Ами аз честно казано мислех че и Нейтън левитира иначе няма някакво обяснение с което да се обясни летенето му.(поне аз не намирам)
Иначе за епизода-беше интересен на 100%(но това е безсъмнение).Стана ми най-любопитно за Питър и след като свърши епизода се замислих, че може би той е убиеца от покрива.В смисъл ние не знаем какво му се е случило, може някой да го използва и тн.Според мен има смисъл той да е мистериозния убиец, тъй като е най-силен от всички герой(дори от Сайлър) и има най-много логика той да бъде изпратен.Но се надявам това да не е така, защо той беше в Ирландия, а и си е типичен типаж добро момче.
Също ми стана интересно за Хиро и историята с Кенсей.Почвам да си мисля, че всъщност Хиро ще е Кенсей.Отначало като разбрах за историята с Кенсей не ми хареса цялостния замисъл, но сега определено ми хареса.
Също така ми стана много интересна историята на мексиканците брат и сестра-по това което дадоха в епизода е ясно,че сестрата има способности, но братът нищо не показа.Но от друга страна си мисля, че е вероятно единствения начин тя да си контролира способностите е около брат си, тоест той е нещо като катализатор.
Ох впуснах се в размисли и страсти, айде стига толкова, за край ще кажа, че това беше най-завладяващата примиера досега.С нетърпение чакам другия Вторник biggrin.gif
angel_girl
Убедена съм, че не е Нейтън. Онзи на покрива беше малко по-дребен. Пък и бащата каза:"От всички, не очаквах да си ти." А преди това като си говориха с мамчето, споменаха и другите убити. Което ме навежда на мисълта, че с убиеца тепърва ще се запознаем, по простата причина, че е от по-старите играчи.
А и още нещо. Защо бащата на Хиро, каза на Андо да му донесе меч? Не можеше ли просто да му поиска един обикновен пистолетconfused.gif Може пък да има някаква възможност да е от "Компанията"(убиецът де), от която беше г-н Бенет. Спомняте ли си как им правеха "нещо", но никой не знаеше какво? Ами ако и те са намерили начин да извличат и копират частта от ДНК-ато им, която отговаря за силите им? Тогава ще могат да създадат някой, който да притежава всички способности....
Малеее!!!! Аз взех да полудявам! Мноу мистерия, мноу нещо. Спирам да мисля!!!
Gossip Girl
Ууф, гледах го още вчера, но се чудя как да си кажа мнението без да издам спойлери. Ще кажа само, че епизода беше изключително добър, но остави в мен повече въпроси отколкото края на миналия сезон. А да и успях да се посмея на "интересния" разговор на семейство Бенет, или както им е новата фамилия.
Иначе каквото и друго да кажа, че си е меко казано спойлер, макар че доста неща в момента се чудя около догатките, които ни дадоха.

ПП. Аз защо си помислих, че в огледалото Нейтън видя своето отражение?
klopesss
Супер епизод!!!На мен ми е най-интересно да разбера какво точно е станало с Питър, защо е в Ирландия, защо не помни кой е.Историята с Мая и брат й също ме заинтригува, не мога да разбера защо убива хората, май е нещо подобно като способността на Ники т.е. не може да се контролира.Иначе както спомена някой по-горе и аз си мисля, че всъщност Хиро ще се окаже Кенсей.Друго доста интересно нещо беше, когато бащата на Хиро говореше с Анджела Петрели и й каза, че след смъртта на Линдерман, мъжа й и бащата на Симон са останали само 9 ...Очертава се много добър сезон!!!
Cartman
Цитат(klopesss @ Sep 26 2007, 16:11) *
Историята с Мая и брат й също ме заинтригува, не мога да разбера защо убива хората, май е нещо подобно като способността на Ники т.е. не може да се контролира.

Ники си контролира способността от доста време вече, а мексиканците просто трябва да вървят в комплект за да няма зараза.Не е особенно трудно за проумяване smile.gif
Mr. Winchester
Епизода беше много добър. Финала още повече когато дадоха на Клер гаджето от бъдещето че има способност но когато дадоха Питър и новата му способност стана доста по интересно,!
Tedds
И аз най-после стигнах до втори сезон,дръпнах си епизода днес и го изгледах,много беше интересен.Много ми е интересно Моли какво/кой сънува(нали тя каза че някой много по-лош от Сайлър я виждал) .Кой уби бащата на Хиро това боже много ме заинтригува Ники не се появи този епизод.Клеър ам замесва се в неприятности и тя.Оня новия може да лети wacko.gif а пък онез от Мексико ей тей са появиха много са ми странни,сигурно ще ги разберем в другите епизоди какви са..Нейтън горкия съспан и кво прай Питър в Ирлания huh.gif .Веднага тегля следващите излезли епизоди! rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.