Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Крис Келър
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3
Toshev
Не знам за вас, но отначало му се дразних , но напоследък ме кефи много той е един от малкото персонажи които знаят какво искат и действат направо .Супер директен и нагъл както и арогантен.

Правилно наеба Брук така трябваше и ще ме изкефи ако резне и Рейчъл:(
Гадно ми е за Лукас , но той определено не действа а чака всичко на готово трябва по директно и напористо
RoXXy_
мен чак да ме кефи супер, не biggrin2.gif ама е мноого забавен понякога....пуска някви такива шеги.. =]на него пък май най - малко му пука
аааа и гласът му бива blush.gif тц, може да пее момчето../по - точно баткото biggrin2.gif
абе сега като се змаисля ...сигурно Крис е проекция на Дан като млад само че с 2о килограма по малко mrgreen[1].gif щот е съупер клечка

e естествено ми харесва да гледам Нейтън как му бие крушета biggrin2.gif
Ralna
Мен пък определено не ме кефи, толова ми е противен и мазен тоя, е ми се повръща като го видя, ще се изкефя максимално когато Нейтън най-накрая го накърти тоя загубеняк
ThePinkDuck
Хаха и мене много ме радва когато Нейтън го поступва малко!Иначе наистина знае какво иска и как да се докопа до него!!!Вярно арогантен и противен е , но нещо ме кара да мисля че в крайна сметка ше прецака Дан.Едва ли гадостите които Дан е замислил ще са от голяма полза за Келър и от елементарен егоизъм ше му бие шута и то както той си знае - мнооого брутално , унизително и най - вероятно публично!Незнам за вас ама на мене ми се ще да вярвам в това , защото един противен гадняр (Дан) във филма ми е предостатъчен!!!
vIkToRsHeFa
Хехе гаднярите да се трепят да си трошат главите нашите да не закачат че... 12.gif starwars.gif bash.gif

ПП. Почти го изядох за 2 дена... mrgreen[1].gif (майка ми като го налегна и ... какво да правя хитлер мога ли да го изритам от бункера пред компютъра... biggrin.gif ) Та започнах и аз да го гледкам... mrgreen[1].gif
Ralna
QUOTE(ThePinkDuck @ Dec 6 2005, 02:56 AM) *

Хаха и мене много ме радва когато Нейтън го поступва малко!Иначе наистина знае какво иска и как да се докопа до него!!!Вярно арогантен и противен е , но нещо ме кара да мисля че в крайна сметка ше прецака Дан.Едва ли гадостите които Дан е замислил ще са от голяма полза за Келър и от елементарен егоизъм ше му бие шута и то както той си знае - мнооого брутално , унизително и най - вероятно публично!Незнам за вас ама на мене ми се ще да вярвам в това , защото един противен гадняр (Дан) във филма ми е предостатъчен!!!

Блестящва логика, харесва ми, дано наистина Крис да постпи така да уници Дан брутална, унизително и ПУБЛИЧНО
Nasi
QUOTE(ThePinkDuck @ Dec 6 2005, 01:56 AM) *

Адано сатане така!
На мен Крис ми е много противе- не мога да го понасям. Физиономията му е супер мазна. Много е нагъл.
Toshev
Много глас има аз си изтеглих 3 те му песни които има в дата.бг

Много заразителен глас
Като цяло мен и Дан ми харесва има много черти в характера му които ми харесват само ,че не благодари на лукас като разбра , че му е спасил живота ме издразни,но иначе има много добри попадения като персонаж
Clark Kent
Само че нека си кажем истината без хора като Дан и Крис сериала нямаше да го има и да е същия щеше да е поредната съпунка така че колкото и да ги плюете и да ги псувате те си остават най яките персонажи във сериала особено Дан си е номер едно не че нещо ги плюя другите но без специално Дан сериала просто нямаше да е това което е сега
solenka
Да, вярно, че без гаднярите Дан и Крис, филма нямаше да е толкова интересен, но в действителност аз не мога да ги понасям. 14.gif Дан ми е толкова противен с неговото желание да властва над всичко и всички, но като видя мазната физиономия на Крис ми иде да си фрасна компа. 7hit[1].gif
ThePinkDuck
Хехе , ами то почти никой сериал не може да мине без типичние villans .Тея двамата са едни от любимите ми.И факта че всички не можем да ги понасяме означава според мен само едно - идеално измислени и изиграни персонажи , които ярко изпъкват над останалите герои!!!Всеки един в този филм има силно изразена самоличност и смесена с на тея двамата...абре всички виждаме крайния резултат! mrgreen[1].gif
Ralna
QUOTE(Toshev @ Dec 7 2005, 01:05 AM) *

Много глас има аз си изтеглих 3 те му песни които има в дата.бг

Много заразителен глас
Като цяло мен и Дан ми харесва има много черти в характера му които ми харесват само ,че не благодари на лукас като разбра , че му е спасил живота ме издразни,но иначе има много добри попадения като персонаж

Боже да ти имам вкусът, кефиш се на Келър и харесваш Дан, и и двамата немога да ги дишам, признавам, че без гадняри филма няма да е стока и приемам, че Дан е необходимото зло, но тоя Крис........напаво немога да му гледам противната физиономия, поне Нейтън чат пат му светва по един иначе неможе да се търпи. Знам че се повтарям, но нямам търпение да гладм 9 епизод та Нейт да го натупа малко, чакам го със затаен дъх4.gif
AZDEAZ
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Dec 6 2005, 02:47 AM) *

Хехе гаднярите да се трепят да си трошат главите нашите да не закачат че... 12.gif starwars.gif bash.gif

ПП. Почти го изядох за 2 дена... mrgreen[1].gif (майка ми като го налегна и ... какво да правя хитлер мога ли да го изритам от бункера пред компютъра... biggrin.gif ) Та започнах и аз да го гледкам... mrgreen[1].gif

Хехе, Шефе, най - сетне и ти да гледаш сериала. Много поздрави на Хитлер biggrin.gif
Toshev
Трябва да гледаш позитивното във всеки персонажsmile.gif

мен ме харесват всички герой без Хейли - тя просто ме вбесяваsmile.gif.И пейтън леко ме дразни . другите са ми любими всичкиsmile.gif
Ralna
QUOTE(Toshev @ Dec 8 2005, 12:04 AM) *

Трябва да гледаш позитивното във всеки персонажsmile.gif

мен ме харесват всички герой без Хейли - тя просто ме вбесяваsmile.gif.И пейтън леко ме дразни . другите са ми любими всичкиsmile.gif

Макар, че попринципно Нейтън и Хейли са ми любимата двойка във филма, признавам си, че когато заряза така грозно Нейтън и му причини толкова болка ми идеше да я разстрелям и на моменти ме дразни, но както казваш трябва да гледаме позитивното във всеки герой, а в първите серий Хейли много ме кефеше
Ralna
Ей в 9 епизод Келър с едно стъпало ми се издигна в очите smile.gif
Nasi
QUOTE(Ralna @ Dec 8 2005, 01:32 PM) *

Ей в 9 епизод Келър с едно стъпало ми се издигна в очите smile.gif

да много готино постъпи...ама и доста бой изяде.
Първо в колата biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif После в гората biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Този епизод беше много забавен biggrin.gif
Добре, че му дойде акъла в главата.
ludoto_mimi
Цитат(Nasi @ Dec 8 2005, 06:34 PM) *
да много готино постъпи...ама и доста бой изяде.
Първо в колата biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif После в гората biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Този епизод беше много забавен biggrin.gif
Добре, че му дойде акъла в главата.

Ми и на тебе да ти блъскат главата постоянно (колата, гората)... и на тебе щети дойде, направо ще ти се разбърка мозъка 10.gif biggrin2.gif
Toshev
boyzone wink.gif[сигнатурата на мими]
Ralna
QUOTE(ludoto_mimi @ Dec 8 2005, 08:21 PM) *

Ми и на тебе да ти жлъскат главата постоянно (колата, гората)... и на тебе щети дойде, направо ще ти се разбърка мозъка 10.gif biggrin2.gif

Аха така си е
common_sense
в срвнение с другите герой е доста противен, понбе за момента. общо взето почти всички са ми по-симпатични от него. 9.gif много е забавно, когато Нейт му вкарва тупалки!!! 18.gif
Ralna
QUOTE(niki_r @ Dec 8 2005, 11:21 PM) *

в срвнение с другите герой е доста противен, понбе за момента. общо взето почти всички са ми по-симпатични от него. 9.gif много е забавно, когато Нейт му вкарва тупалки!!! 18.gif

Kaто Нейт го бие е много яко, ама е много възможно поне в следващите 5-6 серий да не се появи smile.gif
Nasi
QUOTE(Ralna @ Dec 8 2005, 10:30 PM) *

ама е много възможно поне в следващите 5-6 серий да не се появи smile.gif

да...и според мен няма да се появи.
heli
и мен не ме кефи особено, обаче много ми се дигна в очите с момента когато си продаде китарата. Много мъжка постъпка.
Ralna
QUOTE(heli @ Dec 9 2005, 12:16 PM) *

и мен не ме кефи особено, обаче много ми се дигна в очите с момента когато си продаде китарата. Много мъжка постъпка.

Дам правилно постъпи, но не променя факта, че заради него Хейли заряза Нейт
Toshev
Хейли е курва той не я е карал да замине тя сама избра.
Съмнявам се да видим Крис отново..
eL
QUOTE(Toshev @ Dec 9 2005, 05:14 PM) *

Хейли е курва той не я е карал да замине тя сама избра.
Съмнявам се да видим Крис отново..

Хейли воабще не е курва! 19.gif Просто Крис й показа неща за които тя винаги е мечтала... а Нейтън през цялото време я подтикваше да следва мечтите си 9.gif ... няма нищо лошо в това ...когато ти се отвори възможност която може да промени живота ти ...няма ли да се впуснеш със всичка сила в новото предизвикателство ? или ще седиш при 18 годишния си съпруг да му переш чорапите 15.gif biggrin2.gif мен чесно да ви кажа и принца на бял кон да ме чака ...все тая biggrin.gif
е виж ако беше Джеймс Лафърти ...тва е др въпрос ...
ThePinkDuck
QUOTE(Peyton Sawyer @ Dec 9 2005, 08:03 PM) *

Хейли воабще не е курва! 19.gif Просто Крис й показа неща за които тя винаги е мечтала... а Нейтън през цялото време я подтикваше да следва мечтите си 9.gif ... няма нищо лошо в това ...когато ти се отвори възможност която може да промени живота ти ...няма ли да се впуснеш със всичка сила в новото предизвикателство ? или ще седиш при 18 годишния си съпруг да му переш чорапите 15.gif biggrin2.gif

Аз съм на абсолютно същото мнение!!!Мен Хейли си ме кефи все така както и в началото!Според мен тя постъпи много смело когато замина да си търси късмета!!!А и все пак Нейтън най - накрая си отвори очите , преглътна обидата и се върна към най - хубавото нещо което му се е случвало в живота!!! mrgreen[1].gif
common_sense
QUOTE(ThePinkDuck @ Dec 9 2005, 09:01 PM) *

Аз съм на абсолютно същото мнение!!!Мен Хейли си ме кефи все така както и в началото!Според мен тя постъпи много смело когато замина да си търси късмета!!!А и все пак Нейтън най - накрая си отвори очите , преглътна обидата и се върна към най - хубавото нещо което му се е случвало в живота!!! mrgreen[1].gif

спред мен изпбщо не постъпи правилно като замина на турнето. 9.gif има късмет, че Нейт реши да й прости.... wacko.gif и все пак това не означава, че не ме кефи като герой...
Toshev
Абе тя се е оженила за него и изведнъш си би шута.Можеше да поговорат и да се разберат как да го направат а то какво стана?Хоп прибираш се и ти казват ,че женати си е била шута нанекъде си без дори да си погорови с теб
eL
QUOTE(Toshev @ Dec 10 2005, 03:35 AM) *

Абе тя се е оженила за него и изведнъш си би шута.Можеше да поговорат и да се разберат как да го направат а то какво стана?Хоп прибираш се и ти казват ,че женати си е била шута нанекъде си без дори да си погорови с теб

Tи май нещо си заспивал докато си гледал серияла biggrin2.gif ...как да не са си говорили ... даже Нейтън и постави ултиматум ... той или музиката й ... точните му думи бяха : "ако искаш да отидеш - върви, но направиш ли го - с нас е свършено" 10.gif кариерата или съпруга ... каква сложна дилема biggrin2.gif
Ralna
QUOTE(Peyton Sawyer @ Dec 10 2005, 12:19 PM) *

Tи май нещо си заспивал докато си гледал серияла biggrin2.gif ...как да не са си говорили ... даже Нейтън и постави ултиматум ... той или музиката й ... точните му думи бяха : "ако искаш да отидеш - върви, но направиш ли го - с нас е свършено" 10.gif кариерата или съпруга ... каква сложна дилема biggrin2.gif

Дилемата хич не е сложна, поне за мен. Как нейтън може да се откаже от кариерата си и отказа да иде в онова баскетболно училище, а Хейли веднагически си избра кариерата и се изнесе, що единият миусли за другият, а другият мисли за себеси. Каквото и да ми кажете, Хейли не постъпи правилно, и макар, че се радвам затова, че се събра с Нейтън, заслужава си да се помъчи повече за да си го върне
common_sense
абе, дост ае относително.... huh.gif едно е сигурно - 100% не постъпи правилно спрямо Нейт. но от друга страна - евала му на него, че й прости. аз винаги съм била ЗА втория шанс, но не и за третия....
_HriS_TinA_
QUOTE(niki_r @ Dec 10 2005, 12:56 PM) *

аз винаги съм била ЗА втория шанс, но не и за третия....

Ооо да то4но wink.gif ...пък и трябва6е да й прости за6тото тя на колко пъти му бе про6тавала отна4алото biggrin2.gif ... въпреки 4е бе6е все за дребни не6тица...и не 4ак толкова дрeбни happy.gif ...дано наистина ве4е да си са заедно и най-накрая той да си сложи халката на пръста...където и й е мястото... dry.gif оу оба4е ве4е по4нахме леко да се разминаваме с темата ... smile.gif
Toshev
Ми той Келър май вече е минало което е много жалко вкарваше много цвят в сериала.Без него няма да е същото ,но аз съм сигурен ,че сценаристите са ни подготвили няколко сериозни изненади за след Януари.Все си мисля ,че ще се разбере за Лукас и примерно Брук и Майка му ще му забранат да играе баскетбол , но той ще продължи
Ralna
QUOTE(Toshev @ Dec 10 2005, 04:28 PM) *

Ми той Келър май вече е минало което е много жалко вкарваше много цвят в сериала.Без него няма да е същото ,но аз съм сигурен ,че сценаристите са ни подготвили няколко сериозни изненади за след Януари.Все си мисля ,че ще се разбере за Лукас и примерно Брук и Майка му ще му забранат да играе баскетбол , но той ще продължи

Да интригите тепърва предстоят, всепак сме едва на средата на сезона, ще има какво да се гледа
dimitar1212
И на мен Крис Келър много ми харесва,особенно в моментите когато Нейтън му вкарва по някой юмрук.
Eli_Baby
Ми определено в 9 епизод Крис се показа в една по-добра светлина 16.gif Направо не можах да повярвам че е направил такава жертва за Хейли blush.gif Ама то в началото и Нейтън беше някъв такъв гаден и надут,ама през тия 3 сезона определено се промени многоо така че нищо чудно и с Крис да стане така blink.gif
Electrum
QUOTE(Eli_Baby @ Jan 13 2006, 12:23 PM) *

Ми определено в 9 епизод Крис се показа в една по-добра светлина 16.gif Направо не можах да повярвам че е направил такава жертва за Хейли blush.gif Ама то в началото и Нейтън беше някъв такъв гаден и надут,ама през тия 3 сезона определено се промени многоо така че нищо чудно и с Крис да стане така blink.gif

Напълно съм съгласна с теб.Квото и да си говорим нито ХиЙли е курва нит пък Крис е просто някъв гадняр чиято роля е да разваля сичко...сигурна съм че освен тва с китарата той ще направи още няква запомнящата се добра постъпка!Ама лично мен най много ме кефи как Нейт му фкарва яката тупалка 18.gif
Eli_Baby
Ето едно клипче на Тейлър...не знаех каде да го постна затва тука http://www.dropshots.com/day.php?use...cdate=20060221 happy.gif
april^^
Абе за мен Крис винаги си е бил голяма скица,винаги имаше какво да каже и супер оригинално такова 4.gif ... макар и надуто 18.gif Жалко, че си тръгна sad.gif
Но за 9-ти епизод вече тотално му свалям шапка!Пък и е яко като видиш ,че дори и отрицателните герои разкриват доба душица smile.gif (не включвам Дан в тва число 18.gif )
Menna
Имам чувството,че откакто го няма взе да ми липсва адски много този човек! sad.gif sad.gif
Истина е,че ме дразнеше много,но ако трябва да съм искрена както каза april^^ винаги е бил голяма скица и внасяше настроение. 18.gif 18.gif
Да вземат да го върнат,все ще се намери някоя млада мръвка да му върже....и не само една.Ще си направят едно Groupies 18.gif
Ехх,хубави времена бяха с този Келър! rolleyes.gif
IPB Image
Nasi
Ауу супер снимка. Както ти казах как ми се иска да се появи на свадбата....ама няма. Дано поне ако има 4 сезон се появи в някои серии.
В началото ми беше много противен, но вече не НЕ.
~*Haley*~
Много му се дразнех като замина с Хейли..отчасти защото ми беше гадно за Нейтън!Но иначе беше супер забавенsmile.gifособено когато отидоха с Нейтън на оня кораб в 3ти сезон беше някво лудо 18.gif А и накрая моея да се каже че беше добричък...а и според мен чрез него Нейтън осъзна колко много обича Хейли happy.gif
april^^
QUOTE(Menna @ Mar 18 2006, 12:17 AM) *

Имам чувството,че откакто го няма взе да ми липсва адски много този човек! sad.gif sad.gif
Истина е,че ме дразнеше много,но ако трябва да съм искрена както каза april^^ винаги е бил голяма скица и внасяше настроение. 18.gif 18.gif
Да вземат да го върнат,все ще се намери някоя млада мръвка да му върже....и не само една.Ще си направят едно Groupies 18.gif
Ехх,хубави времена бяха с този Келър! rolleyes.gif
4.gif

Искам го пак този свежар sad.gifАз вече съм изказвала мнение ама нищо...според мен това беше героят в ОТХ ,който си казваше всичко което мисли направо,без недомлъвки!Това си е пример за човек,който знае какво иска и не го интересува кой ще го мисли за арогантен и кой не smile.gif Да оставим това,че сьм пристрастна към хора занимаващи се с музика,особено с guitar punk.gif
Спомнете си само думите му от последния епизод с негово участие:"Крис Келър умее кучешката,Пич" 18.gif 18.gif
Как да не му се радваш bigarmhug.gif
IPB Image
Inn0c3nCe
аз мисля че Крис Келар е педал и си е партийка с Устата
girl_from_hell
много хубави очички има иначи мисля че е ръб smile.gif
^Mim0zKa^
Хйхийийи сега и аз като се замисля сяка6 малко ми липсва ,6тото супер мн забавлява6е ама много.. smile.gifХахаха мн му се дразнех по дно време но после разбрах 4е не е толкова ло6 smile.gif6те е много хубаво ако пак го дадат поне за няколко серийки или за сватбата поне.. smile.gif
winona
Стига бе хора, как можете да слагате Крис заедно с Дан?
Крис изобщо не е зъл.
Просто е "малко" арогантен и с ебати самочувствието, но никога не е направил мръсно на никого.
Мен много ме кефи ролята му. Физически също rolleyes.gif
Дано се върне пак в 4 сезон..
Хейли
Ха мен Крис също много ме кефи много ме разтварва.Много ме кефи моментът когато Крис и Нейтън бяха онзи кораб и играха покер беше много забавно тогава дваматаsmile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.