Не знам за вас, но отначало му се дразних , но напоследък ме кефи много той е един от малкото персонажи които знаят какво искат и действат направо .Супер директен и нагъл както и арогантен.
Правилно наеба Брук така трябваше и ще ме изкефи ако резне и Рейчъл:(
Гадно ми е за Лукас , но той определено не действа а чака всичко на готово трябва по директно и напористо
мен чак да ме кефи супер, не

ама е мноого забавен понякога....пуска някви такива шеги.. =]на него пък май най - малко му пука
аааа и гласът му бива

тц, може да пее момчето../по - точно баткото
абе сега като се змаисля ...сигурно Крис е проекция на Дан като млад само че с 2о килограма по малко
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
щот е съупер клечка
e естествено ми харесва да гледам Нейтън как му бие крушета
Мен пък определено не ме кефи, толова ми е противен и мазен тоя, е ми се повръща като го видя, ще се изкефя максимално когато Нейтън най-накрая го накърти тоя загубеняк
ThePinkDuck
Dec 6 2005, 01:56
Хаха и мене много ме радва когато Нейтън го поступва малко!Иначе наистина знае какво иска и как да се докопа до него!!!Вярно арогантен и противен е , но нещо ме кара да мисля че в крайна сметка ше прецака Дан.Едва ли гадостите които Дан е замислил ще са от голяма полза за Келър и от елементарен егоизъм ше му бие шута и то както той си знае - мнооого брутално , унизително и най - вероятно публично!Незнам за вас ама на мене ми се ще да вярвам в това , защото един противен гадняр (Дан) във филма ми е предостатъчен!!!
vIkToRsHeFa
Dec 6 2005, 02:47
Хехе гаднярите да се трепят да си трошат главите нашите да не закачат че...

ПП. Почти го изядох за 2 дена...
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
(майка ми като го налегна и ... какво да правя хитлер мога ли да го изритам от бункера пред компютъра...

) Та започнах и аз да го гледкам...
QUOTE(ThePinkDuck @ Dec 6 2005, 02:56 AM)

Хаха и мене много ме радва когато Нейтън го поступва малко!Иначе наистина знае какво иска и как да се докопа до него!!!Вярно арогантен и противен е , но нещо ме кара да мисля че в крайна сметка ше прецака Дан.Едва ли гадостите които Дан е замислил ще са от голяма полза за Келър и от елементарен егоизъм ше му бие шута и то както той си знае - мнооого брутално , унизително и най - вероятно публично!Незнам за вас ама на мене ми се ще да вярвам в това , защото един противен гадняр (Дан) във филма ми е предостатъчен!!!
Блестящва логика, харесва ми, дано наистина Крис да постпи така да уници Дан брутална, унизително и ПУБЛИЧНО
QUOTE(ThePinkDuck @ Dec 6 2005, 01:56 AM)

Адано сатане така!
На мен Крис ми е много противе- не мога да го понасям. Физиономията му е супер мазна. Много е нагъл.
Много глас има аз си изтеглих 3 те му песни които има в дата.бг
Много заразителен глас
Като цяло мен и Дан ми харесва има много черти в характера му които ми харесват само ,че не благодари на лукас като разбра , че му е спасил живота ме издразни,но иначе има много добри попадения като персонаж
Clark Kent
Dec 7 2005, 01:44
Само че нека си кажем истината без хора като Дан и Крис сериала нямаше да го има и да е същия щеше да е поредната съпунка така че колкото и да ги плюете и да ги псувате те си остават най яките персонажи във сериала особено Дан си е номер едно не че нещо ги плюя другите но без специално Дан сериала просто нямаше да е това което е сега
solenka
Dec 7 2005, 02:10
Да, вярно, че без гаднярите Дан и Крис, филма нямаше да е толкова интересен, но в действителност аз не мога да ги понасям.

Дан ми е толкова противен с неговото желание да властва над всичко и всички, но като видя мазната физиономия на Крис ми иде да си фрасна компа.
ThePinkDuck
Dec 7 2005, 03:06
Хехе , ами то почти никой сериал не може да мине без типичние villans .Тея двамата са едни от любимите ми.И факта че всички не можем да ги понасяме означава според мен само едно - идеално измислени и изиграни персонажи , които ярко изпъкват над останалите герои!!!Всеки един в този филм има силно изразена самоличност и смесена с на тея двамата...абре всички виждаме крайния резултат!
QUOTE(Toshev @ Dec 7 2005, 01:05 AM)

Много глас има аз си изтеглих 3 те му песни които има в дата.бг
Много заразителен глас
Като цяло мен и Дан ми харесва има много черти в характера му които ми харесват само ,че не благодари на лукас като разбра , че му е спасил живота ме издразни,но иначе има много добри попадения като персонаж
Боже да ти имам вкусът, кефиш се на Келър и харесваш Дан, и и двамата немога да ги дишам, признавам, че без гадняри филма няма да е стока и приемам, че Дан е необходимото зло, но тоя Крис........напаво немога да му гледам противната физиономия, поне Нейтън чат пат му светва по един иначе неможе да се търпи. Знам че се повтарям, но нямам търпение да гладм 9 епизод та Нейт да го натупа малко, чакам го със затаен дъх
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Dec 6 2005, 02:47 AM)

Хехе гаднярите да се трепят да си трошат главите нашите да не закачат че...

ПП. Почти го изядох за 2 дена...
(майка ми като го налегна и ... какво да правя хитлер мога ли да го изритам от бункера пред компютъра...

) Та започнах и аз да го гледкам...
Хехе, Шефе, най - сетне и ти да гледаш сериала. Много поздрави на Хитлер
Трябва да гледаш позитивното във всеки персонаж

мен ме харесват всички герой без Хейли - тя просто ме вбесява

.И пейтън леко ме дразни . другите са ми любими всички
QUOTE(Toshev @ Dec 8 2005, 12:04 AM)

Трябва да гледаш позитивното във всеки персонаж

мен ме харесват всички герой без Хейли - тя просто ме вбесява

.И пейтън леко ме дразни . другите са ми любими всички

Макар, че попринципно Нейтън и Хейли са ми любимата двойка във филма, признавам си, че когато заряза така грозно Нейтън и му причини толкова болка ми идеше да я разстрелям и на моменти ме дразни, но както казваш трябва да гледаме позитивното във всеки герой, а в първите серий Хейли много ме кефеше
Ей в 9 епизод Келър с едно стъпало ми се издигна в очите
QUOTE(Ralna @ Dec 8 2005, 01:32 PM)

Ей в 9 епизод Келър с едно стъпало ми се издигна в очите

да много готино постъпи...ама и доста бой изяде.
Първо в колата

После в гората

Този епизод беше много забавен
Добре, че му дойде акъла в главата.
ludoto_mimi
Dec 8 2005, 19:21
Цитат(Nasi @ Dec 8 2005, 06:34 PM)

да много готино постъпи...ама и доста бой изяде.
Първо в колата

После в гората

Този епизод беше много забавен
Добре, че му дойде акъла в главата.
Ми и на тебе да ти блъскат главата постоянно (колата, гората)... и на тебе щети дойде, направо ще ти се разбърка мозъка
boyzone

[сигнатурата на мими]
QUOTE(ludoto_mimi @ Dec 8 2005, 08:21 PM)

Ми и на тебе да ти жлъскат главата постоянно (колата, гората)... и на тебе щети дойде, направо ще ти се разбърка мозъка

Аха така си е
common_sense
Dec 8 2005, 22:21
в срвнение с другите герой е доста противен, понбе за момента. общо взето почти всички са ми по-симпатични от него.

много е забавно, когато Нейт му вкарва тупалки!!!
QUOTE(niki_r @ Dec 8 2005, 11:21 PM)

в срвнение с другите герой е доста противен, понбе за момента. общо взето почти всички са ми по-симпатични от него.

много е забавно, когато Нейт му вкарва тупалки!!!

Kaто Нейт го бие е много яко, ама е много възможно поне в следващите 5-6 серий да не се появи
QUOTE(Ralna @ Dec 8 2005, 10:30 PM)

ама е много възможно поне в следващите 5-6 серий да не се появи

да...и според мен няма да се появи.
и мен не ме кефи особено, обаче много ми се дигна в очите с момента когато си продаде китарата. Много мъжка постъпка.
QUOTE(heli @ Dec 9 2005, 12:16 PM)

и мен не ме кефи особено, обаче много ми се дигна в очите с момента когато си продаде китарата. Много мъжка постъпка.
Дам правилно постъпи, но не променя факта, че заради него Хейли заряза Нейт
Хейли е курва той не я е карал да замине тя сама избра.
Съмнявам се да видим Крис отново..
QUOTE(Toshev @ Dec 9 2005, 05:14 PM)

Хейли е курва той не я е карал да замине тя сама избра.
Съмнявам се да видим Крис отново..
Хейли воабще не е курва!

Просто Крис й показа неща за които тя винаги е мечтала... а Нейтън през цялото време я подтикваше да следва мечтите си

... няма нищо лошо в това ...когато ти се отвори възможност която може да промени живота ти ...няма ли да се впуснеш със всичка сила в новото предизвикателство ? или ще седиш при 18 годишния си съпруг да му переш чорапите

мен чесно да ви кажа и принца на бял кон да ме чака ...все тая
е виж ако беше Джеймс Лафърти ...тва е др въпрос ...
ThePinkDuck
Dec 9 2005, 21:01
QUOTE(Peyton Sawyer @ Dec 9 2005, 08:03 PM)

Хейли воабще не е курва!

Просто Крис й показа неща за които тя винаги е мечтала... а Нейтън през цялото време я подтикваше да следва мечтите си

... няма нищо лошо в това ...когато ти се отвори възможност която може да промени живота ти ...няма ли да се впуснеш със всичка сила в новото предизвикателство ? или ще седиш при 18 годишния си съпруг да му переш чорапите
Аз съм на абсолютно същото мнение!!!Мен Хейли си ме кефи все така както и в началото!Според мен тя постъпи много смело когато замина да си търси късмета!!!А и все пак Нейтън най - накрая си отвори очите , преглътна обидата и се върна към най - хубавото нещо което му се е случвало в живота!!!
common_sense
Dec 9 2005, 21:11
QUOTE(ThePinkDuck @ Dec 9 2005, 09:01 PM)

Аз съм на абсолютно същото мнение!!!Мен Хейли си ме кефи все така както и в началото!Според мен тя постъпи много смело когато замина да си търси късмета!!!А и все пак Нейтън най - накрая си отвори очите , преглътна обидата и се върна към най - хубавото нещо което му се е случвало в живота!!!
спред мен изпбщо не постъпи правилно като замина на турнето.

има късмет, че Нейт реши да й прости....

и все пак това не означава, че не ме кефи като герой...
Toshev
Dec 10 2005, 03:35
Абе тя се е оженила за него и изведнъш си би шута.Можеше да поговорат и да се разберат как да го направат а то какво стана?Хоп прибираш се и ти казват ,че женати си е била шута нанекъде си без дори да си погорови с теб
QUOTE(Toshev @ Dec 10 2005, 03:35 AM)

Абе тя се е оженила за него и изведнъш си би шута.Можеше да поговорат и да се разберат как да го направат а то какво стана?Хоп прибираш се и ти казват ,че женати си е била шута нанекъде си без дори да си погорови с теб
Tи май нещо си заспивал докато си гледал серияла

...как да не са си говорили ... даже Нейтън и постави ултиматум ... той или музиката й ... точните му думи бяха : "ако искаш да отидеш - върви, но направиш ли го - с нас е свършено"

кариерата или съпруга ... каква сложна дилема
QUOTE(Peyton Sawyer @ Dec 10 2005, 12:19 PM)

Tи май нещо си заспивал докато си гледал серияла

...как да не са си говорили ... даже Нейтън и постави ултиматум ... той или музиката й ... точните му думи бяха : "ако искаш да отидеш - върви, но направиш ли го - с нас е свършено"

кариерата или съпруга ... каква сложна дилема

Дилемата хич не е сложна, поне за мен. Как нейтън може да се откаже от кариерата си и отказа да иде в онова баскетболно училище, а Хейли веднагически си избра кариерата и се изнесе, що единият миусли за другият, а другият мисли за себеси. Каквото и да ми кажете, Хейли не постъпи правилно, и макар, че се радвам затова, че се събра с Нейтън, заслужава си да се помъчи повече за да си го върне
common_sense
Dec 10 2005, 12:56
абе, дост ае относително....

едно е сигурно - 100% не постъпи правилно спрямо Нейт. но от друга страна - евала му на него, че й прости. аз винаги съм била ЗА втория шанс, но не и за третия....
_HriS_TinA_
Dec 10 2005, 13:10
QUOTE(niki_r @ Dec 10 2005, 12:56 PM)

аз винаги съм била ЗА втория шанс, но не и за третия....
Ооо да то4но

...пък и трябва6е да й прости за6тото тя на колко пъти му бе про6тавала отна4алото

... въпреки 4е бе6е все за дребни не6тица...и не 4ак толкова дрeбни

...дано наистина ве4е да си са заедно и най-накрая той да си сложи халката на пръста...където и й е мястото...

оу оба4е ве4е по4нахме леко да се разминаваме с темата ...
Toshev
Dec 10 2005, 15:28
Ми той Келър май вече е минало което е много жалко вкарваше много цвят в сериала.Без него няма да е същото ,но аз съм сигурен ,че сценаристите са ни подготвили няколко сериозни изненади за след Януари.Все си мисля ,че ще се разбере за Лукас и примерно Брук и Майка му ще му забранат да играе баскетбол , но той ще продължи
QUOTE(Toshev @ Dec 10 2005, 04:28 PM)

Ми той Келър май вече е минало което е много жалко вкарваше много цвят в сериала.Без него няма да е същото ,но аз съм сигурен ,че сценаристите са ни подготвили няколко сериозни изненади за след Януари.Все си мисля ,че ще се разбере за Лукас и примерно Брук и Майка му ще му забранат да играе баскетбол , но той ще продължи
Да интригите тепърва предстоят, всепак сме едва на средата на сезона, ще има какво да се гледа
dimitar1212
Jan 13 2006, 06:06
И на мен Крис Келър много ми харесва,особенно в моментите когато Нейтън му вкарва по някой юмрук.
Eli_Baby
Jan 13 2006, 12:23
Ми определено в 9 епизод Крис се показа в една по-добра светлина

Направо не можах да повярвам че е направил такава жертва за Хейли

Ама то в началото и Нейтън беше някъв такъв гаден и надут,ама през тия 3 сезона определено се промени многоо така че нищо чудно и с Крис да стане така
Electrum
Jan 15 2006, 13:23
QUOTE(Eli_Baby @ Jan 13 2006, 12:23 PM)

Ми определено в 9 епизод Крис се показа в една по-добра светлина

Направо не можах да повярвам че е направил такава жертва за Хейли

Ама то в началото и Нейтън беше някъв такъв гаден и надут,ама през тия 3 сезона определено се промени многоо така че нищо чудно и с Крис да стане така

Напълно съм съгласна с теб.Квото и да си говорим нито ХиЙли е курва нит пък Крис е просто някъв гадняр чиято роля е да разваля сичко...сигурна съм че освен тва с китарата той ще направи още няква запомнящата се добра постъпка!Ама лично мен най много ме кефи как Нейт му фкарва яката тупалка
Eli_Baby
Mar 9 2006, 14:12
Ето едно клипче на Тейлър...не знаех каде да го постна затва тука
http://www.dropshots.com/day.php?use...cdate=20060221
april^^
Mar 10 2006, 01:01
Абе за мен Крис винаги си е бил голяма скица,винаги имаше какво да каже и супер оригинално такова

... макар и надуто

Жалко, че си тръгна
Но за 9-ти епизод вече тотално му свалям шапка!Пък и е яко като видиш ,че дори и отрицателните герои разкриват доба душица

(не включвам Дан в тва число

)
Ауу супер снимка. Както ти казах как ми се иска да се появи на свадбата....ама няма. Дано поне ако има 4 сезон се появи в някои серии.
В началото ми беше много противен, но вече не НЕ.
~*Haley*~
Apr 26 2006, 14:03
Много му се дразнех като замина с Хейли..отчасти защото ми беше гадно за Нейтън!Но иначе беше супер забавен

особено когато отидоха с Нейтън на оня кораб в 3ти сезон беше някво лудо

А и накрая моея да се каже че беше добричък...а и според мен чрез него Нейтън осъзна колко много обича Хейли
april^^
Apr 26 2006, 14:13
QUOTE(Menna @ Mar 18 2006, 12:17 AM)

Имам чувството,че откакто го няма взе да ми липсва адски много този човек!
Истина е,че ме дразнеше много,но ако трябва да съм искрена както каза april^^ винаги е бил голяма скица и внасяше настроение.
Да вземат да го върнат,все ще се намери някоя млада мръвка да му върже....и не само една.Ще си направят едно Groupies
Ехх,хубави времена бяха с този Келър!
Искам го пак този свежар

Аз вече съм изказвала мнение ама нищо...според мен това беше героят в ОТХ ,който си казваше всичко което мисли направо,без недомлъвки!Това си е пример за човек,който знае какво иска и не го интересува кой ще го мисли за арогантен и кой не

Да оставим това,че сьм пристрастна към хора занимаващи се с музика,особено с guitar

Спомнете си само думите му от последния епизод с негово участие:"Крис Келър умее кучешката,Пич"
Как да не му се радваш

Inn0c3nCe
Apr 29 2006, 02:05
аз мисля че Крис Келар е педал и си е партийка с Устата
girl_from_hell
Apr 29 2006, 08:58
много хубави очички има иначи мисля че е ръб
^Mim0zKa^
Apr 29 2006, 11:44
Хйхийийи сега и аз като се замисля сяка6 малко ми липсва ,6тото супер мн забавлява6е ама много..

Хахаха мн му се дразнех по дно време но после разбрах 4е не е толкова ло6

6те е много хубаво ако пак го дадат поне за няколко серийки или за сватбата поне..
winona
Jun 12 2006, 13:29
Стига бе хора, как можете да слагате Крис заедно с Дан?
Крис изобщо не е зъл.
Просто е "малко" арогантен и с ебати самочувствието, но никога не е направил мръсно на никого.
Мен много ме кефи ролята му. Физически също
Дано се върне пак в 4 сезон..
Ха мен Крис също много ме кефи много ме разтварва.Много ме кефи моментът когато Крис и Нейтън бяха онзи кораб и играха покер беше много забавно тогава двамата
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.