тои е супер луд!харесва ми това 4е не се саобразява с никои!тои е тотално диване
Nasi
Jun 12 2006, 19:25
QUOTE(GaRgAmElKa @ Jun 12 2006, 18:13)
тои е супер луд!харесва ми това 4е не се саобразява с никои!тои е тотално диване
Да..страшно забаван е!!! с Нейтън в началото на трети сезон имаха велики сцени хахха всеки коментар му беше забавен. като изключим случката с Брук- крис беше положителен герой през трети сезон, не създаваше проблеми, само смях.
това не е много смешно за Крисчо:
Menna
Jun 12 2006, 19:32
QUOTE(winona @ Jun 12 2006, 14:29)
Дано се върне пак в 4 сезон..
Дано,дано! Има още какво да покаже .
ПС:Насе-страхотен подпис Както е тръгнало и Патън ще видим скоро
Nasi
Jun 12 2006, 19:35
QUOTE(Menna @ Jun 12 2006, 20:32)
ПС:Насе-страхотен подпис Както е тръгнало и Патън ще видим скоро
без заплахи моля ти се.
мерси за снимката
и за да не става офф
GaRgAmElKa
Jun 13 2006, 16:15
а са6то искам да се варне
Bebssii
Jun 15 2006, 22:56
Абе незнам ама още от първия момент ,в който го жидях и ми беше супер антипатичен.Има нещо супер долно в него поне за мен де.Хич не му се радвам
fenka_lucas_i_brooke
Jun 16 2006, 16:06
QUOTE(Хейли @ Jun 12 2006, 16:23)
Ха мен Крис също много ме кефи много ме разтварва.Много ме кефи моментът когато Крис и Нейтън бяха онзи кораб и играха покер беше много забавно тогава двамата
Тоя момент беше разбиващ,голям смях падна тогава!
brooke*
Jun 16 2006, 16:26
много беше яко на кораба,а също и в звукозаписното студио,когато нейт блъскаше крис! а по темата...ми да,може да се каже,че ме кефи,както и ролята му!трябваше да има и малко сълзи при нейли-не може всичко да е розово!
GaRgAmElKa
Jun 16 2006, 16:59
това на кораба бе6е мн яко.само като се сетя колко мн се смяь
winona
Jun 16 2006, 17:06
Ето от мен един wallpaper :
fenka_lucas_i_brooke
Jun 16 2006, 17:29
ееее суперски е бравооо
CrAzY_AbOuT_OTH^^
Jun 16 2006, 17:43
Както на повечето от вас Крис също ме дразнеше много заради Хейлс общовзето но с времето стана много як а и никога не е било лъжа че е супер ама супер забавен ..................... а и адски много прилича на еднин сладур (бившето на GaRgAmElKa ) Но любимият ми момент с него е когато......Брук и Лукас бяха в хотела до Крис и Хейлс...и докъто Лукчо и Хейлс се разхождаха Брук се върна от покупки И го завари да свири на китарата си и чрез измислен текст я привика в стаята като едно от нещата които изпя беше "...Ела в стаята ....изчкай се с Крис Келър..." При което Хейлс и Лукчо влезнаха в стаята......... И тогава Брук се обърна към Хейлс с думите...(момент на симулация на задушаване.. ) "Немога да дишам..........в стаята няма място от ЕГОТО му....нека да си вървим......" Тогава се расипах от смях...и с ръка на сърцето мога да кажа "Мен Крис Келър ме кефи максимално"
brooke*
Jun 16 2006, 19:11
QUOTE(CrAzY_AbOuT_OTH^^ @ Jun 16 2006, 18:43)
Както на повечето от вас Крис също ме дразнеше много заради Хейлс общовзето но с времето стана много як а и никога не е било лъжа че е супер ама супер забавен ..................... а и адски много прилича на еднин сладур (бившето на GaRgAmElKa ) Но любимият ми момент с него е когато......Брук и Лукас бяха в хотела до Крис и Хейлс...и докъто Лукчо и Хейлс се разхождаха Брук се върна от покупки И го завари да свири на китарата си и чрез измислен текст я привика в стаята като едно от нещата които изпя беше "...Ела в стаята ....изчкай се с Крис Келър..." При което Хейлс и Лукчо влезнаха в стаята......... И тогава Брук се обърна към Хейлс с думите...(момент на симулация на задушаване.. ) "Немога да дишам..........в стаята няма място от ЕГОТО му....нека да си вървим......" Тогава се расипах от смях...и с ръка на сърцето мога да кажа "Мен Крис Келър ме кефи максимално"
Valeto
Jun 17 2006, 17:32
Абе Крис Келър понякога беше адски забавен. Много съм се смяла, когато бяха с Нейтън заедно и той му правеше своите признания. И винаги ми е бил забавен с изказваниято, които правеше, все се изтъкваше, голяма откачалка. Но много се дразнех като се навърташе около Хейли и когато я убеждаваше да замине с него. Направо не се побирах в кожата си тогава.
CrAzY_AbOuT_OTH^^
Jun 18 2006, 12:47
QUOTE(Valeto @ Jun 17 2006, 18:32)
Но много се дразнех като се навърташе около Хейли и когато я убеждаваше да замине с него. Направо не се побирах в кожата си тогава.
Даааа и когато и казваше това е твоя шанс веднъж в живота......ако го изпуснеш ще съжаляваш ..............бля бля оле тогава щях да си потруша компа
winona
Jun 28 2006, 11:57
вижте само какъв е сладур:
Juneau
Jun 28 2006, 20:13
В сериала има голяма уста и това ме кефи. Забавен е и диво шубе Иначе и аз се дразнех, когато си мислех, че Хейли ще зареже Нейтън заради него, но не стана така. От песните му съм чувала само When It Comes (пееше я в един от епизодите) и много ми хареса.
smithy
Jun 28 2006, 21:42
Крис Келър кърти ... особено когато са с Нейт кви базици фърля. Даже помня в един епизод беха трагнали на някъде с колата и тоя Крис се нещо истърсеше и Нейт през 5 минути спираше .... Много се съм смял на изпълненията на тоя щурак
Nasi
Jun 28 2006, 23:35
дам тези моменти са ми от любимите!!!!!
ПС: Дано Смит се оправи за новия сезон!!!
smithy
Jun 29 2006, 15:07
Ще се оправи той е здраво момче ... А сега кат земат и Ф.Торес , Ман. Утд. пак ще почнат да къртят както преди , пък кой знае може и шампиони да станат
Nasi
Jun 29 2006, 17:17
дано и аз чувам слухове за Торес, дано само не го вземат други
lemmy
Jul 18 2006, 10:37
Харесвам музиката на Тайлър от много отдавна и знаех че играе в ОТХ, той е и другата при4ина да го дръпна и като го видях просто ми изпадаха о4ите, а и героя му Крис е наистина много интересен наясно с живота си наясно със си4ко, забавен и с прекрасен глас, никога не съм му се дразнила винаги ме е забвлявал, жалко 4е у4астието му приклю4и.
Ледено_момиче
Jul 18 2006, 11:24
QUOTE(Bucky_ @ Jul 18 2006, 11:37)
Харесвам музиката на Тайлър от много отдавна и знаех че играе в ОТХ, той е и другата при4ина да го дръпна и като го видях просто ми изпадаха о4ите, а и героя му Крис е наистина много интересен наясно с живота си наясно със си4ко, забавен и с прекрасен глас, никога не съм му се дразнила винаги ме е забвлявал, жалко 4е у4астието му приклю4и.
Напълно съгласна съм и мен Тайлър Хилтън ми харесва,и като изпълнител и като Крис Келър .
BlaCk~RoSe~
Jul 18 2006, 15:18
[i]Ми мен не ме кефи особено много нито като външност нито като характер верно че е много откровен ама е прекалено нагъл и нахален..не ми харесва..
Mrs.Ackles
Jul 26 2006, 23:27
ХаХаХаХаХаХаХа, аз мога ли да повърна?? Тоя е невероятно.....грозен!!! И с тва огромно самочувствие и с тоя нагъл поглед.... Нз, нерви ме! Само накрая, когато продаде китарата си ме изкефи, защото тва беше много мило, ама пак си ме дразни!
ludoto_mimi
Jul 26 2006, 23:28
Много си е хубав даже.
*PeyT*
Jul 27 2006, 00:12
Има супер яка прическа, все едно е бръкнал в контакта Супер мизерник е тоя и как говори в 3-то лице за себе си
born_4_you
Jul 27 2006, 17:40
ААа....голям образ е Крис, много смях вкарва...голям сладур (макар и малко гадняр, ама в това му е чара). Супер много му съм се хилила на постъпките и реакциите. Супер е, че ще го има и в 4 сезон, да става купона...
Nasi
Jul 27 2006, 18:44
QUOTE(*PeyT* @ Jul 27 2006, 01:12)
и как говори в 3-то лице за себе си
Ами точно това му е забавното. Дано се окаже истина новината, че ще се появява в 4 сезон. Въпреки че малко ме съмнява. Доколкото знам Т. Хилтън в момента снима филм и участва в различни турнета.
Аз искам да се върне
*PeyT*
Jul 27 2006, 19:39
Да, не може да се отрече, че имаше няколко силни моменти(особено като заминаха двамата с Нейт ) Забавен е, но доста често дразни..с тая самоувереност и лудо самочувствие..тц тц А и на външен вид честно казано е отвратителен(лично мнение ), но нямам нищо против да се появява в 4-ти сезон, малко или мн развеселява обстановката,особено като си проси боя, дразнейки Нейт!
^EmPiRe^GiRl^
Aug 2 2006, 12:23
Кефи ме кат напраи някой тъп коментар , нищо друго, ина4е мноо ме дразни, все пак раздели Нейтън и Хейли,но накрая ми хареса постъпката му кат си продаде китарата,поне 1 добро дело свърши
sladuranka
Aug 6 2006, 19:11
Във втори сезон ме дразнеше на макс. В трети беше забавно като ядосваше Нейтън, ама тъй или инъче пак ме дразнеше . Сега ще го видим в 4-и сезон к'ви ще ги надроби пак .
seduction_55
Aug 19 2006, 10:09
DaniEl
Sep 7 2006, 12:57
Мен Крис Келар ме дразни максимално Мразя го той е отвратителен супер противен ми е и на външност и по характер .Толкова хитър и подъл Трябваше някой да му тегли много здрав бой(под някой имам предвит Лукас или Нейтън )Много ми хареса онази сцена когато Лукас поиска топката от Нейтън , той му е подаде и испраска Крис по мазната физиономия
Bloody_Tears
Sep 9 2006, 19:45
мен крисчо ми е супер сладък.макар че бях го намразила,в 2 сезон. но в трети.....
*PeyT*
Sep 9 2006, 20:02
QUOTE(DaniEl @ Sep 7 2006, 13:57)
Много ми хареса онази сцена когато Лукас поиска топката от Нейтън , той му е подаде и испраска Крис по мазната физиономия [/b]
И мен много ме изкефи, супер яко беше....размазах се от смях!
Menna
Nov 22 2006, 21:32
Честит Рожден Ден на Тайлър!
С пожелание за много здраве,щастие,бъдещи успехи на сцената.... и разбира се,повече сън! =>
Тук слагам и още една негова снимка....просто защото.....
Bloody_Tears
Nov 22 2006, 21:38
Ей миличък,ама ти си имал РД ли?Честит рожден ден красавецооо! Пожелавам ти много здраве,много нови песни,да станеш много известен,много обичан да си,много щастлив...Пожелавам ти цялата любов на земята!!!!! !!!! П.С. Дарче,благодаря,че сподели с нас това.Поне едно хубаво нещо тази вечер.
ludoto_mimi
Nov 22 2006, 22:43
Честит рожден ден, Тайлър. Не че ще ни чуе, но желая ти много щастие, дълга и успешна музикална кариера и малко повече сън, наистина.
~F.A.T.E~
Dec 2 2006, 22:27
мен пък ме дразни максимално,добре ,че се разкара
Haley_James_Scott
Dec 12 2006, 19:24
Тоя ме дразни , но ме кефи в трети сезон серията дето Нейт го приби Там си изяде боя дето заслужаваше Галям гадняр е Крис заради него Хейли хареса сцената той раздели Нейли Макар , че нестана нищо между тях (и това е хубаво) и на всичкото отгоре е грозен и сега се е постригал (войнишка прическа) и е като коза
ludoto_mimi
May 12 2007, 14:32
Крис Келър е един от най-готините персонажи, които са се появявали в ОТХ! А Тайлър Хилтън е толкова добър певец, колкото и актьор. Наистина ще ми липсва и се радвам, че се появи в предишната серия. Малко го бяха разлигавили, но лафовете които пуска са винаги на ниво.
Една от новите му песни е You'll Ask For Me, която беше включена в последната серия на ОТХ. Другата е I'd Rather Be Lonely, която е страхотна!
~●R@Li●~
May 21 2007, 12:43
Забележете коя е фризьорката на Тайлър София
susito
May 21 2007, 19:46
Не е истина колко много го харесвам Глас,визия ...това за Тайлър!А Крис си е просто ДЪ БЕСТ !Винаги с високо самочувствие(почти винаги с покритие).И като говори в 3-то лице за себе си много ме забавлява!Винаги ми е забавно да го гледам И той няма никаква вина за временната раздяла на Нейли Хейли си е виновна!Крис просто искаше да сбъдне мечтата й!А като продаде китарата беше много мило
много беше забавен този момент... Хейли:Брук какво ти е? Брук:О,не мога да дишам!Няма въздух в стаята от егото на Крис Келър!!!
И както той сам каза...Господ обича Крис Келър
как да не го обичаш този талант!
П.С.София е много добра фризйрка
ludoto_mimi
Jun 1 2007, 15:37
Aко някой от вас тук е китарист и иска да се научи как да свири "You'll Ask for Me" нека да види това клипче. Самият Тайлър обяснява как става номера.