Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Крис Келър
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3
GaRgAmElKa
тои е супер луд!харесва ми това 4е не се саобразява с никои!тои е тотално диване
Nasi
QUOTE(GaRgAmElKa @ Jun 12 2006, 18:13) *

тои е супер луд!харесва ми това 4е не се саобразява с никои!тои е тотално диване

Да..страшно забаван е!!!
с Нейтън в началото на трети сезон имаха велики сцени хахха
всеки коментар му беше забавен. като изключим случката с Брук- крис беше положителен герой през трети сезон, не създаваше проблеми, само смях. 18.gif 18.gif 18.gif

това не е много смешно за Крисчо:
IPB Image
Menna
QUOTE(winona @ Jun 12 2006, 14:29) *

Дано се върне пак в 4 сезон..

Дано,дано!
Има още какво да покаже . biggrin2.gif 3.gif

IPB Image

ПС:Насе-страхотен подпис 4.gif rolleyes.gif Както е тръгнало и Патън ще видим скоро 18.gif 18.gif
Nasi
QUOTE(Menna @ Jun 12 2006, 20:32) *

ПС:Насе-страхотен подпис 4.gif rolleyes.gif Както е тръгнало и Патън ще видим скоро 18.gif 18.gif

без заплахи моля ти се.

мерси за снимката

и за да не става офф
IPB Image
GaRgAmElKa
а са6то искам да се варне 4.gif
Bebssii
Абе незнам ама още от първия момент ,в който го жидях и ми беше супер антипатичен.Има нещо супер долно в него поне за мен де.Хич не му се радвам blink.gif
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(Хейли @ Jun 12 2006, 16:23) *

Ха мен Крис също много ме кефи много ме разтварва.Много ме кефи моментът когато Крис и Нейтън бяха онзи кораб и играха покер беше много забавно тогава дваматаsmile.gif

Тоя момент беше разбиващ,голям смях падна тогава!
brooke*
много беше яко на кораба,а също и в звукозаписното студио,когато нейт блъскаше крис!
а по темата...ми да,може да се каже,че ме кефи,както и ролята му!трябваше да има и малко сълзи при нейли-не може всичко да е розово! 10.gif
GaRgAmElKa
това на кораба бе6е мн яко.само като се сетя колко мн се смяь 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
winona
Ето от мен един wallpaper :
IPB Image
fenka_lucas_i_brooke
ееее суперски е бравооо
CrAzY_AbOuT_OTH^^
Както на повечето от вас Крис също ме дразнеше много заради Хейлс общовзето но с времето стана много як а и никога не е било лъжа че е супер ама супер забавен ..................... а и адски много прилича на еднин сладур 10.gif (бившето на GaRgAmElKa biggrin2.gif biggrin2.gif )
Но любимият ми момент с него е когато......Брук и Лукас бяха в хотела до Крис и Хейлс...и докъто Лукчо и Хейлс се разхождаха Брук се върна от покупки 4.gif 4.gif И го завари да свири на китарата си и чрез измислен текст я привика в стаята като едно от нещата които изпя беше "...Ела в стаята ....изчкай се с Крис Келър..." 18.gif 18.gif При което Хейлс и Лукчо влезнаха в стаята......... 18.gif 18.gif И тогава Брук се обърна към Хейлс с думите...(момент на симулация на задушаване.. biggrin2.gif ) "Немога да дишам..........в стаята няма място от ЕГОТО му....нека да си вървим......" 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif Тогава се расипах от смях...и с ръка на сърцето мога да кажа "Мен Крис Келър ме кефи максимално" 10.gif 10.gif
brooke*
QUOTE(CrAzY_AbOuT_OTH^^ @ Jun 16 2006, 18:43) *

Както на повечето от вас Крис също ме дразнеше много заради Хейлс общовзето но с времето стана много як а и никога не е било лъжа че е супер ама супер забавен ..................... а и адски много прилича на еднин сладур 10.gif (бившето на GaRgAmElKa biggrin2.gif biggrin2.gif )
Но любимият ми момент с него е когато......Брук и Лукас бяха в хотела до Крис и Хейлс...и докъто Лукчо и Хейлс се разхождаха Брук се върна от покупки 4.gif 4.gif И го завари да свири на китарата си и чрез измислен текст я привика в стаята като едно от нещата които изпя беше "...Ела в стаята ....изчкай се с Крис Келър..." 18.gif 18.gif При което Хейлс и Лукчо влезнаха в стаята......... 18.gif 18.gif И тогава Брук се обърна към Хейлс с думите...(момент на симулация на задушаване.. biggrin2.gif ) "Немога да дишам..........в стаята няма място от ЕГОТО му....нека да си вървим......" 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif Тогава се расипах от смях...и с ръка на сърцето мога да кажа "Мен Крис Келър ме кефи максимално" 10.gif 10.gif

1clap[1].gif
Valeto
Абе Крис Келър понякога беше адски забавен. Много съм се смяла, когато бяха с Нейтън заедно и той му правеше своите признания. 18.gif И винаги ми е бил забавен с изказваниято, които правеше, все се изтъкваше, голяма откачалка. biggrin.gif
Но много се дразнех като се навърташе около Хейли и когато я убеждаваше да замине с него. Направо не се побирах в кожата си тогава. 14.gif
CrAzY_AbOuT_OTH^^
QUOTE(Valeto @ Jun 17 2006, 18:32) *

Но много се дразнех като се навърташе около Хейли и когато я убеждаваше да замине с него. Направо не се побирах в кожата си тогава. 14.gif

Даааа и когато и казваше това е твоя шанс веднъж в живота......ако го изпуснеш ще съжаляваш ..............бля бля оле тогава щях да си потруша компа 14.gif 14.gif mad.gif 19.gif 19.gif
winona
вижте само какъв е сладур:
IPB Image
Juneau
В сериала има голяма уста и това ме кефи. Забавен е и диво шубе biggrin.gif Иначе и аз се дразнех, когато си мислех, че Хейли ще зареже Нейтън заради него, но не стана така. От песните му съм чувала само When It Comes (пееше я в един от епизодите) и много ми хареса.
smithy
Крис Келър кърти ... особено когато са с Нейт кви базици фърля. Даже помня в един епизод беха трагнали на някъде с колата и тоя Крис се нещо истърсеше и Нейт през 5 минути спираше .... Много се съм смял на изпълненията на тоя щурак 18.gif
Nasi
дам тези моменти са ми от любимите!!!!!
IPB Image

ПС: Дано Смит се оправи за новия сезон!!!
smithy
IPB ImageЩе се оправи той е здраво момче ... А сега кат земат и Ф.Торес , Ман. Утд. пак ще почнат да къртят както преди , пък кой знае може и шампиони да станат 4.gif
Nasi
дано
и аз чувам слухове за Торес, дано само не го вземат други

IPB Image
lemmy
Харесвам музиката на Тайлър от много отдавна и знаех че играе в ОТХ, той е и другата при4ина да го дръпна и като го видях просто ми изпадаха о4ите, а и героя му Крис е наистина много интересен наясно с живота си наясно със си4ко, забавен и с прекрасен глас, никога не съм му се дразнила винаги ме е забвлявал, жалко 4е у4астието му приклю4и.
Ледено_момиче
QUOTE(Bucky_ @ Jul 18 2006, 11:37) *

Харесвам музиката на Тайлър от много отдавна и знаех че играе в ОТХ, той е и другата при4ина да го дръпна и като го видях просто ми изпадаха о4ите, а и героя му Крис е наистина много интересен наясно с живота си наясно със си4ко, забавен и с прекрасен глас, никога не съм му се дразнила винаги ме е забвлявал, жалко 4е у4астието му приклю4и.

4.gif 4.gif 4.gif Напълно съгласна съм и мен Тайлър Хилтън ми харесва,и като изпълнител и като Крис Келър blush.gif 4.gif .
BlaCk~RoSe~
[i]Ми мен не ме кефи особено много нито като външност нито като характер верно че е много откровен ама е прекалено нагъл и нахален..не ми харесва..
Mrs.Ackles
ХаХаХаХаХаХаХа, аз мога ли да повърна?? sick1.gif yuk.gif Тоя е невероятно.....грозен!!! 10.gif И с тва огромно самочувствие и с тоя нагъл поглед.... dry.gif Нз, нерви ме! Само накрая, когато продаде китарата си ме изкефи, защото тва беше много мило, ама пак си ме дразни! blink.gif
ludoto_mimi
Много си е хубав даже. rolleyes.gif 18.gif
*PeyT*
Има супер яка прическа, все едно е бръкнал в контакта 18.gif Супер мизерник е тоя и как говори в 3-то лице за себе си 18.gif biggrin.gif 10.gif
born_4_you
ААа....голям образ е Крис, много смях вкарва...голям сладур (макар и малко гадняр, ама в това му е чара). Супер много му съм се хилила на постъпките и реакциите. Супер е, че ще го има и в 4 сезон, да става купона...
Nasi
QUOTE(*PeyT* @ Jul 27 2006, 01:12) *

и как говори в 3-то лице за себе си 18.gif biggrin.gif 10.gif

Ами точно това му е забавното. Дано се окаже истина новината, че ще се появява в 4 сезон. Въпреки че малко ме съмнява. Доколкото знам Т. Хилтън в момента снима филм и участва в различни турнета.

Аз искам да се върне 4.gif
*PeyT*
Да, не може да се отрече, че имаше няколко силни моменти(особено като заминаха двамата с Нейт 18.gif ) 10.gif 18.gif Забавен е, но доста често дразни..с тая самоувереност и лудо самочувствие..тц тц huh.gif А и на външен вид честно казано е отвратителен(лично мнение unsure.gif ), но нямам нищо против да се появява в 4-ти сезон, малко или мн развеселява обстановката,особено като си проси боя,
дразнейки Нейт! 18.gif 18.gif
^EmPiRe^GiRl^
Кефи ме кат напраи някой тъп коментар smile.gif, нищо друго, ина4е мноо ме дразни, все пак раздели Нейтън и Хейли,но накрая ми хареса постъпката му кат си продаде китарата,поне 1 добро дело свърши
sladuranka
Във втори сезон ме дразнеше на макс. В трети беше забавно като ядосваше Нейтън, ама тъй или инъче пак ме дразнеше dry.gif . Сега ще го видим в 4-и сезон к'ви ще ги надроби пак wink.gif .
seduction_55
IPB Image
DaniEl
Мен Крис Келар ме дразни максимално mad.gif Мразя го той е отвратителен 14.gif супер противен ми е и на външност и по характер sick1.gif .Толкова хитър и подъл 15.gif Трябваше някой да му тегли много здрав бой(под някой имам предвит Лукас или Нейтън biggrin2.gif )Много ми хареса онази сцена когато Лукас поиска топката от Нейтън , той му е подаде и испраска Крис по мазната физиономия 15.gif mrgreen[1].gif
Bloody_Tears
мен крисчо ми е супер сладък.макар че бях го намразила,в 2 сезон.
но в трети..... wub.gif blush.gif
*PeyT*
QUOTE(DaniEl @ Sep 7 2006, 13:57) *

Много ми хареса онази сцена когато Лукас поиска топката от Нейтън , той му е подаде и испраска Крис по мазната физиономия 15.gif mrgreen[1].gif [/b]

4.gif И мен много ме изкефи, супер яко беше....размазах се от смях! 18.gif 18.gif 18.gif
Menna
Честит Рожден Ден на Тайлър! 4part[1].gif

С пожелание за много здраве,щастие,бъдещи успехи на сцената.... banana.gif и разбира се,повече сън! 18.gif =>

Тук слагам и още една негова снимка....просто защото..... 18.gif

Bloody_Tears
Ей миличък,ама ти си имал РД ли?Честит рожден ден красавецооо! wub.gif blush.gif Пожелавам ти много здраве,много нови песни,да станеш много известен,много обичан да си,много щастлив...Пожелавам ти цялата любов на земята!!!!! 4bira[1].gif
iloveu.gif iloveu.gif iloveu.gif iloveu.gif iloveu.gif iloveu.gif iloveu.gif iloveu.gif iloveu.gif iloveu.gif !!!!
П.С. Дарче,благодаря,че сподели с нас това.Поне едно хубаво нещо тази вечер. smile.gif
ludoto_mimi
Честит рожден ден, Тайлър. 3.gif Не че ще ни чуе, но желая ти много щастие, дълга и успешна музикална кариера и малко повече сън, наистина. 18.gif
~F.A.T.E~
мен пък ме дразни максимално,добре ,че се разкара blush.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
Haley_James_Scott
Тоя ме дразни , но ме кефи в трети сезон серията дето Нейт го приби 18.gif 18.gif 18.gif Там си изяде боя дето заслужаваше 18.gif Галям гадняр е Крис 19.gif 19.gif 19.gif заради него Хейли хареса сцената 14.gif той раздели Нейли 14.gif Макар , че нестана нищо между тях (и това е хубаво) 14.gif и на всичкото отгоре е грозен и сега се е постригал (войнишка прическа) и е като коза sick1.gif
ludoto_mimi
Крис Келър е един от най-готините персонажи, които са се появявали в ОТХ! А Тайлър Хилтън е толкова добър певец, колкото и актьор. smile.gif Наистина ще ми липсва и се радвам, че се появи в предишната серия. Малко го бяха разлигавили, но лафовете които пуска са винаги на ниво. smile.gif

Една от новите му песни е You'll Ask For Me, която беше включена в последната серия на ОТХ. Другата е I'd Rather Be Lonely, която е страхотна!
~●R@Li●~
Забележете коя е фризьорката на Тайлър biggrin2.gif София 18.gif

susito
Не е истина колко много го харесвам worthy.gif Глас,визия ...това за Тайлър!А Крис си е просто ДЪ БЕСТ mrgreen[1].gif !Винаги с високо самочувствие(почти винаги с покритие).И като говори в 3-то лице за себе си много ме забавлява!Винаги ми е забавно да го гледам rolleyes.gif И той няма никаква вина за временната раздяла на Нейли dry.gif Хейли си е виновна!Крис просто искаше да сбъдне мечтата й!А като продаде китарата беше много мило blush.gif happy.gif

много беше забавен този момент...
Хейли:Брук какво ти е?
Брук:О,не мога да дишам!Няма въздух в стаята от егото на Крис Келър!!! 18.gif 18.gif 18.gif

И както той сам каза...Господ обича Крис Келър 4.gif

как да не го обичаш този талант!

П.С.София е много добра фризйрка 18.gif
ludoto_mimi
Aко някой от вас тук е китарист и иска да се научи как да свири "You'll Ask for Me" нека да види това клипче. Самият Тайлър обяснява как става номера.

Тайлър - You'll Ask for Me
Tedds
Крис много гаден,когато Нейтън го преби заслужаваше още бой! biggrin.gifАма иначее много готин и има страхотен глас,пуска лафчета smile.gif)
PoLiTy'
Крис е супер антипатичен,гаден и дразнещ!
ALeX4e7y^
Намерих едно аватарче biggrin2.gif
ludoto_mimi
Цитат(LoF_Chad @ Jun 25 2007, 20:55) *
Намерих едно аватарче biggrin2.gif http://prikachi.com/images/jpg/27540c.jpg

Жалко, че той се казва Tyler. rolleyes.gif
ALeX4e7y^
Цитат(ludoto_mimi @ Jun 25 2007, 21:28) *
Цитат(LoF_Chad @ Jun 25 2007, 20:55) *
Намерих едно аватарче biggrin2.gif http://prikachi.com/images/jpg/27540c.jpg

Жалко, че той се казва Tyler. rolleyes.gif

Олл верно.Доста се чудих как се пише точно името му,но явно не е било така,няма нищо rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.