Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Крис Келър
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3
mimetyyy
Има много як глас,обаче ми е леко антипатичен, но поне изцепките му понякога са много весели!
brooke_scott
да наистина пее с-р яко и пуска яки лафове, ама по някой път мн дразни, ина4е не е лош
ladysunshine
абе крис ме кефи. пуска мн яки лафове и пее страхотно. въобще много е забавен. само ме дразнеше като се месеше в отношенията на нейли, ама иначе ме кефи
dqvol4eto94
Мене ме кефи. Голяма скица е smile.gif
Mr. Winchester
Кефи ме тоя персонаж :]
aria
Мене много ме дразни,хич не мие симпатичен.
Jason_Pain
Винаги ми е харесвал във филма, дори като беше "много лош". Личеше си, че е странен, но готин пич. А Тайлър е страшен музикант. Албумът му е много силен!
Mr. Winchester
Първо като тръгна Хейли с Крис много ама много ме дразнеше, ама после като почна да се появява периодично като гост и ми ставаше интересно че той нали беше малко балък
Gossip_Girl
Много е забавен и голяма скица.Харесва ми че говори това което мисли.
pinko_z
Мен много ми хареса постъпката му когато си продаде китарата за да върне парите на Нейт, които пропиля!
heili
Крис определено мен ме радваше biggrin2.gif образ и некви адските шеги където пускаше biggrin.gif имаше хубави моменти с него и такива малко гадни ...но като цяло ми хареса всмисъл това което направи продаде си китарата зада върне на нейт парите .Пък и Крис е скица голямо лице icon_peace.gif Харесва ми това,че си казва това което е направо smile.gif Инъче Съм си изтеглила негови песни и определено много ми харесват.Страхотен е !!!Има много хубав глас!
Marissa Cooper
Дразнещо забавен ми е,на моменти толкова ме дразнеше с неговите простотиии с Хейли например.А и не мисля,че наистина е спал с Брук,не ми се вярва..
О,иначе има хубави песни това момче..
nelito_91
Отначало ме дразнеше, но после започна да ме кефи. Все ги ръси едни 1 (4).gif 1 (4).gif 1 (4).gif
А и песните са му много хубави. Най-много ми харесва дуета му с Бетъни happy.gif
gan4e70oo
Крис Келър рулира от където и да го погледнеш.На него май наи-много съм му се смяла.Постоянно си просеше боя и не само от Нейт.Сваляше всичко що мърда и не му пукаше от нищо.
moni_hs
Голям идиот и та моменти ме кефи, особено като говори за себе си в 3 лице 18.gif
naley_
О,не 18.gif 18.gif 18.gif Тоя човек е пълен с моменти,в автобуса на път за Хънигруув,когато с Нейтън отидоха да си връщат парите,а и как говори за себе си в 3то лице 18.gif
Просто невероятен е..в началото не му симпатизирах,но после се осъзнах biggrin2.gif
traiana
Амии..първоначално не го харесвах,защото пречеше на Нейли (та тогава му се бях разярила biggrin2.gif ) Ама послее..абе готин е..като пуска някакви такива странни шеги biggrin2.gif ..Особенно когато Хейли му каза,че е бременна,а той вика на Нейт- "Не е мое,пич" 18.gif 18.gif ..Умрях си тогава biggrin2.gif
badbaby22
Съгласна съм! Големи бисери ръсеше, малко ми липсва... emoticon1 (24).gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.