Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Bionic Woman
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
Gossip Girl

Режисьор: Лаета Калгоридис
Година: 2007-??.?
Резюме:
Джейми Уелс Самърс не е нищо повече от една здраво работеща жена, която съчетава работата си на барманка, грижите за сестра си Бека и връзката с гаджето си Уил. Тя винаги се е наслаждавала на живота си като обикновена работеща жена, но съдбата е решила друго. Джейми претърпява катастрофа и попада в топ секретен експеримент, който й дарява живота, но на висока цена..

Каст:
Мишел Раян
Джейми Самърс
Мигел Ферер
Джонас Бледсоу
Луси Хейл
Бека Самърс

Линкове:
IMDb , Buddy Tv

Download:
Episod 1 Zamunda
Episod 1 ArenaBg

Промо:
NBC Fall Premiere

Лично Мнение:
Сериала е Ж-Е-С-Т-О-К, по мое мнение. Не очаквах да ми хареса кой знае колко, но стана така. Мацката, която играе Джейми ми е много сладка и симпатична, а и онзи китаецът е симпатяга. Сега се чудя след като първата серия излезе по-рано, кога ли ще е втората?! Чакам я с нетърпение.
mad
Казано честно мислех изобщо да не го гледам, но все пак се реших и доста ми допадна biggrin2.gif и определено ще го добавя в листа си rolleyes.gif biggrin2.gif
ThePinkDuck
Абе не е кой знае какво. Дадох му шанс преди време, защото ми изглеждаше интересен, но не смятам да го следя. Може по-нататъка пак да го пробвам, но нещо сериозно му куца. Каста е горе-долу кадърен, обстановката бива, идеята е супер ама изпълнението като цяло не струва. След 1ви еп може и по-интересно да става и ако някой ден ми щукне да го гледам ще видим дали мнението ми ще се промени! mrgreen[1].gif
sulu
Ми хич не ми хареса.Като цяло идеята ми е някак си позната,но според мен не това е проблема.Актъорската игра просто куцаше ужасно и направо не ми хареса изобщо сериала.Незнам мое си мнение, сигурна съм че ще хареса на доста хора, но просто не на мен rolleyes.gif
Gossip Girl
Bionic Woman 01x02 @zamunda.net
Bionic Woman 01x02 @ArenaBg.com

Еми след този епиздо малко си промених мнението за сериала. Пак ми харесва, но много неща бяха ей така, претупани. В това гадчето, влязоха, сби се един път Джейми и си отидоха. Пък това за газа беше просто върха на тортата. Същата работа като в Джерико. Чак се ядосах. Само дето в Джерико почти всички бомби избухват.
Mr. Winchester
Изобщо куца от всякъде. Едвам изгледах пилотния епизод...
Gossip Girl
Bionic Woman 01x03@zamunda.net
Bionic Woman 01x03@ArenaBg.com

Серията не е лоша, всъщност повече ми харесва от 2-рата, но сериала наистина не е нещо особено. Тази Сара ми е интересна, но ще видим.
kentrildumon
А субтитри има ли ,защото ми се стори доста интересен : )
Gossip Girl
Субтитри има в subs.sab.bz.

Bionic Woman 01x04@zamunda.net
Bionic Woman 01x04@ArenaBg.com

Bionic Woman 01x05@zamunda.net
Bionic Woman 01x05@ArenaBg.com
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.