Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: GGbit pool
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Потребителски събирания > Неофициални събирания
Страници: 1, 2
Angel-oF-DeatH
Та какво ще кажете да се съберем и да си направим едно малко турнирче по билярд! Та хайде да видим колко човека ще се съберем
Записали се хора: never_mind , ogata falosa kunlao tania ASTERIX**_89 melkor (+1) Th3_SpY vIkToRsHeFa Angel-oF-DeatH
never_mind
Аз.. аз.. pick me... pick me...
ogata
Аз и фил сме там smile.gif
falosa
КОга? Къде?
LiQuIfY
Aз не мога да играя но поне мога да се опитам .Иначе същата идея ми дойде преди няколко седмици и на мен
но не бях сигурен че ще има желаещи .
tania
Охоо, там съм. kunlao, не се безпокой, по-голям сакатлък от моя на дали има. Ще наравим 2 турнира - за мастъри и "мастъри". tongue.gif
**ASTERIX**
Може и аз да дойда ...
кажете кога ще е ...
Ледено_момиче
rolleyes.gif Да бе,кога тва?
melkor
Бройте още двама. biggrin2.gif
never_mind
То като гледам, ще трябва да запазим всички маси за нас biggrin.gif
fNatic.
ако е 9ка съм там (:
vIkToRsHeFa
Цитат(never_mind @ Sep 24 2007, 16:18) *
То като гледам, ще трябва да запазим всички маси за нас biggrin.gif

Грабваме щеките и... А някой ни е припарил до масите, а... Шляяяяя... tongue.gif
Брой ме и мене, иначе да не е зле да се реши кога къде какво що... emoticon1 (107).gif
Th3_SpY
Играя всичко без снукър затова може и да дойда, стига да кажете кога и къде? biggrin.gif
falosa
Хайде бе младежи? Ще ми свърши отпуската и няма да мога да дойда! А така ми се играе билярд(ама трябва да ми обясните правилата....) и щека си имам....
Angel-oF-DeatH
ок виждам че бая хора се събрахме! Та мойто предложение е направим тази малка срещата следващатата неделя което се пада 7 октовмри. Само остава да изберем мястото където ще ходим да играем (клуба) и часа на започване на пуцаницата mrgreen[1].gif
never_mind
Малииии, чак на 7-ми... аз може да не съм в Пловдив до тогава...
sanuvam
Аз също! За това Енджъла каза че може да смени дататаsmile.gif Та и аз искам !
Angel-oF-DeatH
Ок защом има 2-3 човека който на 7-ми няма да могат да дойдат какво ще кажете да го направим тази неделя 30 ?
LiQuIfY
Може ама как ще ги нагласим със ходенето на СЛЪНЧЕВА ПОЛЯНА над МАРКОВО ИНАЧЕ СЪМ СЪГЛАСЕН
Freaky
Тая игра не съм я играл от ... 6 години ... а и преди 6 години не бях добър ... ще пропусна да не развалям играта щом е турнир rolleyes.gif
Brooke
Като гледам датите май ще пропусна,защото ще съм в София 16.gif .Но определено се очартава да е доста забавно,само не знам коя зала ще се навие да забази всичките си маси .Ще има доста несъгласни посетители huh.gif
fNatic.
и аз ще съм + 1-2ма
tania
Цитат(Freaky @ Sep 25 2007, 16:59) *
Тая игра не съм я играл от ... 6 години ... а и преди 6 години не бях добър ... ще пропусна да не развалям играта щом е турнир rolleyes.gif

То и аз съм гола вода. Идвай, тъкмо да си направим отделен турнир. smile.gif
Freaky
Цитат(tania @ Sep 25 2007, 19:56) *
Цитат(Freaky @ Sep 25 2007, 16:59) *

То и аз съм гола вода. Идвай, тъкмо да си направим отделен турнир. smile.gif

Ще ни се смеят много ... поне на мен biggrin2.gif
LiQuIfY
А и аз ще съм така че няма да сте сами wink.gif
tania
Цитат(Freaky @ Sep 25 2007, 21:00) *

Какво ти пука. Да си се смеят. Всеки е почнал от някъде все пак. Пък и няма да си сам . Моя милост също ще демонстрира как майсторски държи щеката. 18.gif
Freaky
Цитат(tania @ Sep 25 2007, 23:01) *
Цитат(Freaky @ Sep 25 2007, 21:00) *

Какво ти пука. Да си се смеят. Всеки е почнал от някъде все пак. Пък и няма да си сам . Моя милост също ще демонстрира как майсторски държи щеката. 18.gif

То жена добре държи щека винаги ... Ами аз като са разварта там най-много някой да си тръгне с избити зъби заради моите умения по билярд ... 3.gif
tania
Цитат(Freaky @ Sep 25 2007, 23:54) *
То жена добре държи щека винаги ... Ами аз като са разварта там най-много някой да си тръгне с избити зъби заради моите умения по билярд ... 3.gif

Еееее. Не мога да те убедя. happy.gif
Craft
И аз ще дойда да покажа "майсторски умения" с щеката tongue.gif 18.gif
**ASTERIX**
Като се реши кога точно ще е моля само да едитнете първия пост че да се вижда
Freaky
Цитат(tania @ Sep 26 2007, 16:24) *
Цитат(Freaky @ Sep 25 2007, 23:54) *

Еееее. Не мога да те убедя. happy.gif

Що бе ... можеш ве ... не се предавай biggrin2.gif
LiQuIfY
Та кога ще се събираме да по цъкаме малко билярд последно някои да задвижи малко работите по бързо че има хора като Филип който ще заминават във София и няма да могат да присъстват
Sexy`kart0f4o
Много оскъдна информация давате. Каде, кога, каква ира, какви са правилата и каква е наградата ?
never_mind
Ми аз викам довечера biggrin2.gif
tania
Ами ако е след 9 аз няма да мога да дойда. Ако няма да се ходи на пикник може в неделя да се иде. Най- добре една анкета да се направи.
Angel-oF-DeatH
Тази вечер ще пусна анкетите за местета където можем да играем и за дата малко търпение rolleyes.gif
Angel-oF-DeatH
Моето предложение да се съберем другата неделя и да отидем да играем в 9ball клуба какво ще кажете и да се разберем за час и място
never_mind
Е другата събота сме на рожден ден на Соарон ве...
Angel-oF-DeatH
Цитат(never_mind @ Sep 30 2007, 10:40) *
Е другата събота сме на рожден ден на Соарон ве...

Забравих променено е blush.gif
LiQuIfY
Извинете момчета но ако се съобразяваме със всички ще стане както стана на стойките
Angel-oF-DeatH
Предлагам тази неделя 7-ми да се съберем и да поиграем в 9-ball ? какво ще кажете . И предлагам примерен час 17.00
never_mind
I'm in...
LiQuIfY
Мен ме устройва
Angel-oF-DeatH
Май ще се провалят работите unsure.gif
sanuvam
Защо? Аз също съм с вас !
**ASTERIX**
Денска ще ходим ли да играем или не ?
sanuvam
Аз съм уморена от снощи.. мързи ме.. и трябва да уча.. ;/ охх няма ме wacko.gif
Angel-oF-DeatH
Да ще ходим да играем имаме среща 17.00 на чешмичката на джумаята
**ASTERIX**
Цитат(Angel-oF-DeatH @ Oct 7 2007, 11:28) *
Да ще ходим да играем имаме среща 17.00 на чешмичката на джумаята

Ок ще гледам да дойда smile.gif
fNatic.
ми ту smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.