Име: Жанет(никой не смее да ми каже така, освен госпожата по литература)
Малко име: Жани.
Рожден ден: 13.07.1993г.
Зодия: Рак
Ръст: 163см.
Очи: Зелени
Коса: В момента червена
Музика: Не се ограничавам в стилове и мога да слушам всичко освен чалга. Все пак предпочитам рок, метъл, алтърнатив, инди и класическа музика.
Като изключим по една две песни от изпълнител, много харесвам музиката на The Hush Sound, Breaking Benjamin, Yiruma и Plumb.
Кино: Принципно допреди около година бях върл фен на така наречените хоръри, или по-скоро бози като Hostel & SAW. Вече предпочитам да изгледам една стойностна драма, отколкото нещо, от което стомахът ми ще вдигне стачка и в салатата ще виждам отрязани пърсти. Любим филм...чак толкова любим...май нямам такъв. Но много харесвам Star Wars, The Green Mile, Lemony Snicket: Series Of Unfortunate Events, Resident Evil, X-Men и тям подобни. Главно си падам по супер герои и супер битки.
Любими актьори и актриси. Хм..Кристен Стюърт, Рейчъл МакАдамс, Рейчъл Лий Кук, Нора Зехетнър, Робърт Патинсън, Джони Деп, Стивън Стрейт, Хелена Бонъм-Картър, Алан Рикман, а в последно време започнах да харесвам и Елън Пейдж, въпреки че отначало косата ми се изправяше като я видех, след като гледах Hard Candy.
Сериали: Преди гледах бая сериалки, 20-30. Но половината са в спрени вече, а другата половина ми писнаха. Сиреч си оставих само един сериал-Supernatural. Бля, нещо в последно време нервите ми не издържат да се завра у дома и да гледам 40 минути Майкъл Скофийлд да се опитва да избяга от затвора за 5-ти път, или Брук да събира Пейтън и Лукас, докато иска сперма за бебе от него. Смешна работа.
Книги: Книгите са ми малка мания. TWILIGHT поредицата са заковани на първо място! Няма нещо, което да обожавам толкова много. Неуписуеми..Има толкова много думи, които мога да кажа и пак няма да стигнат.
Огромна фенка съм на Стивън Кинг, той е просто брилиантен. Не случайно и една от любимите ми книги е "Зеленият Път" на Кинг. Освен нея харесвам "Властелина на пръстените" на Толкин, "Портретът на Дориан Грей" на Уайлд, "Хрониките на Спайдъруик" на Холи Блек и Тони ди Терлизи(детска работа), "Хрониките на Нарния" на Клайв Луис, "Поредица от злополучия" на Лемъни Сникет. Това е малка част от любимите ми(тоест тези, които се сещам на прима виста). Ъъ и "Хари Потър", бе...Къде без него?!
Характер: Тук няма какво толкова да кажа. Предпочитам другите хора да кажат какво мислят за мен, защото преценката на човек за самият него, много често е по-висока от това, което другите мислят(и в някои случаи мнението на околните е вярно). Не плащам "данък обществено мнение", но ценя мнението на другите. Не обичам да се хваля и самоизтъквам(колкото и клиширано да звучи), а когато някой друг ме хвали в по-честите случаи ме хваща срам, макар че не страдам от сценична треска. Обичам да плямпам, това мога с чисто сърце да го кажа, защото и познатите и приятелите ми го забелязват. Какво, какво друго?! Мм обожавам историята, любим предмет в училище и извън него. На пристъпулката съм си взела учебник по история, там май се коренят нещата. Колкото и да ми е неприятно да го кажа и да се опитвам да го променя, много лесно се паля. Това е черта от македонските ми корени. Колко забавно е, от една страна на семейството ми са хладнокръвните плевенчани(родния ми град), а от друга нервните петричани(градът, във който живея, за свое нещастие). Горе долу си падам златна среда, но по някой път чертите на едните или другите надделяват. Мии не знам какво друго да кажа, честно казано...
Това беше от мен. Целта е хората, с които не се познавам тук(и които по мое мнение са доста, макар че съм сравнително отдавна във форума) да ме опознаят. Нямам скрити подбуди, хах. Peace, kidz!