Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Gossip Girl
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
Gossip Girl

Име: Жанет(никой не смее да ми каже така, освен госпожата по литература)
Малко име: Жани.
Рожден ден: 13.07.1993г.
Зодия: Рак
Ръст: 163см.
Очи: Зелени
Коса: В момента червена
Музика: Не се ограничавам в стилове и мога да слушам всичко освен чалга. Все пак предпочитам рок, метъл, алтърнатив, инди и класическа музика.
Като изключим по една две песни от изпълнител, много харесвам музиката на The Hush Sound, Breaking Benjamin, Yiruma и Plumb.
Кино: Принципно допреди около година бях върл фен на така наречените хоръри, или по-скоро бози като Hostel & SAW. Вече предпочитам да изгледам една стойностна драма, отколкото нещо, от което стомахът ми ще вдигне стачка и в салатата ще виждам отрязани пърсти. Любим филм...чак толкова любим...май нямам такъв. Но много харесвам Star Wars, The Green Mile, Lemony Snicket: Series Of Unfortunate Events, Resident Evil, X-Men и тям подобни. Главно си падам по супер герои и супер битки. biggrin.gif
Любими актьори и актриси. Хм..Кристен Стюърт, Рейчъл МакАдамс, Рейчъл Лий Кук, Нора Зехетнър, Робърт Патинсън, Джони Деп, Стивън Стрейт, Хелена Бонъм-Картър, Алан Рикман, а в последно време започнах да харесвам и Елън Пейдж, въпреки че отначало косата ми се изправяше като я видех, след като гледах Hard Candy.
Сериали: Преди гледах бая сериалки, 20-30. Но половината са в спрени вече, а другата половина ми писнаха. Сиреч си оставих само един сериал-Supernatural. Бля, нещо в последно време нервите ми не издържат да се завра у дома и да гледам 40 минути Майкъл Скофийлд да се опитва да избяга от затвора за 5-ти път, или Брук да събира Пейтън и Лукас, докато иска сперма за бебе от него. Смешна работа.
Книги: Книгите са ми малка мания. TWILIGHT поредицата са заковани на първо място! Няма нещо, което да обожавам толкова много. Неуписуеми..Има толкова много думи, които мога да кажа и пак няма да стигнат.
Огромна фенка съм на Стивън Кинг, той е просто брилиантен. Не случайно и една от любимите ми книги е "Зеленият Път" на Кинг. Освен нея харесвам "Властелина на пръстените" на Толкин, "Портретът на Дориан Грей" на Уайлд, "Хрониките на Спайдъруик" на Холи Блек и Тони ди Терлизи(детска работа), "Хрониките на Нарния" на Клайв Луис, "Поредица от злополучия" на Лемъни Сникет. Това е малка част от любимите ми(тоест тези, които се сещам на прима виста). Ъъ и "Хари Потър", бе...Къде без него?!
Характер: Тук няма какво толкова да кажа. Предпочитам другите хора да кажат какво мислят за мен, защото преценката на човек за самият него, много често е по-висока от това, което другите мислят(и в някои случаи мнението на околните е вярно). Не плащам "данък обществено мнение", но ценя мнението на другите. Не обичам да се хваля и самоизтъквам(колкото и клиширано да звучи), а когато някой друг ме хвали в по-честите случаи ме хваща срам, макар че не страдам от сценична треска. Обичам да плямпам, това мога с чисто сърце да го кажа, защото и познатите и приятелите ми го забелязват. Какво, какво друго?! Мм обожавам историята, любим предмет в училище и извън него. На пристъпулката съм си взела учебник по история, там май се коренят нещата. Колкото и да ми е неприятно да го кажа и да се опитвам да го променя, много лесно се паля. Това е черта от македонските ми корени. Колко забавно е, от една страна на семейството ми са хладнокръвните плевенчани(родния ми град), а от друга нервните петричани(градът, във който живея, за свое нещастие). Горе долу си падам златна среда, но по някой път чертите на едните или другите надделяват. Мии не знам какво друго да кажа, честно казано...

Това беше от мен. Целта е хората, с които не се познавам тук(и които по мое мнение са доста, макар че съм сравнително отдавна във форума) да ме опознаят. Нямам скрити подбуди, хах. Peace, kidz!

xx
Жани
LiQuIfY
За книгите те които обичаш те уважавам особено много е добър Стивън Кинг но немога да кажа същото за Паулу Коелю иначе изглеждаш симпатична на снимката за хлапе
hristin4e
много се радвам като говоря с нея (макар и по-рядко напоследък), разсъждава по невероятен начин...
Много е различна от другите на нейната възраст, което е супер, защото така е специална smile.gif
Пък нали и аз съм наполовина от македония, как няма да се рабирам с нея wink.gif

Айде поздрави и винаги напред и нагоре! bigarmhug.gif
Fixer
Ае и на мен ме кефи, щом е рак, как няма wink.gif
Gossip Girl
Ей, мерси и на тримата, очарована съм emoticon1 (44).gif blush.gif
kunlao, съгласна съм, че Коелю не е от авторите, които се харесват на всеки. Дори аз, която го харесвам признавам, че на места книгите му са леко скучновати, а в зависимост от читателя може и целите книги да са скучни.
Хриси, слънце, вярно е, че не сме си писали от известно време, но сега с училище, със новите сезони на сериалите и тн, не ми остава време и в скайп да покисна малко.
Fixer, ако кажеш, че и ти си рак, пълен респект! Много уважавам колегите по зодия. Все сме едни такива печени. 18.gif

И мерси отново и на тримата!
LiQuIfY
Не виждам от кой град си можели да кажеш че не мога да видя къде пише
Fixer
Ами да, колега по зодия съм ти tongue.gif Мчи кЪк супер печени biggrin.gif
Gossip Girl
Цитат(kunlao @ Sep 24 2007, 21:27) *
Не виждам от кой град си можели да кажеш че не мога да видя къде пише

В Петрич живея, но съм родена в Плевен.
qwe123
Отдавна си ми направила впечатление на много умно момиче smile.gif Имам те в скайпа си май, ама не сме си писали smile.gif Трябва някой път...
*PeyT*
Само с хубави впечатления съм от теб. :}
Bloody_Tears
Страшен сладур си bigarmhug.gif
Mrs.Ackles
Супер готин човек! Умна, сладка, забавна..
Много я уважавам. icon_peace.gif
bigarmhug.gif
Gossip Girl
Ауу, слънца, чак сега видях, че имам нови коментари. Мерси на всички, много си ви обичкам. emoticon1 (56).gif bigarmhug.gif Само с Марти не сме се запознали официално, но и това може да се промени passifier.gif .
susito
Цитат(qwe123 @ Sep 29 2007, 01:02) *
Отдавна си ми направила впечатление на много умно момиче smile.gif

и аз така biggrin2.gif обаче много често не ти схващам профилите blink.gif ама тогава най-много ме кефят и си повтарям с дни написаното в подписа wacko.gif обаче си голям сладур....на оная снимка дето си с пижама много ми харесваш(ама тя нз къде се изгуби)...малко сме общували,но има време rolleyes.gif full respect,princess biggrin2.gif mrgreen[1].gif
Tedds
Много готино момиче,само хубави неща мога да кажа за теб smile.gif
vivata123
Ъм..

Аз само минах да те поздравя за великия профил, обаче пък се загледах в темата ии виждам, че си голяма сладурка.. happy.gif Явно имаме много общи интереси, ще ми бъде много приятно някой път да се запознаем..
happy.gif
Gossip Girl
Сус, мерси много! Направо се изчервих...на ум, де(нещо не мога да се червя наистина biggrin.gif). Хихи, интересно кои профили така са те затормозили.
Теди, сладурко, мерси много. emoticon1 (56).gif
Виви, мерси, и на мен ще ми е много приятно да се запознаем. Драсни едно ЛС със скайпа ти, ако искаш. happy.gif
qwe123
Жани, честит ти нов ник biggrin.gif Много е готин. Дано само да не спрат сериала...
ladysunshine
Гооляма сладурана smile.gif Ейй кви дълги описания си вкарала... Бравос само така smile.gif Много ме кефиш, а от мненията ти съм останала с впечатлението, че си супер човек :Р
brooke_scott
ми радвам се че вечве се разбираме, и че си опраихме отношенията smile.gif иначе ми изглеждаш готина и в последно време мн ме радваш
Gossip Girl
Ох, съвсем я бях забравила тази тема. biggrin.gif

Дидз
, мерси и дано наистина. Тъкмо му дадоха зелена светлина за 22 серии и пак ги намалиха на половина заради стачката.
Сианна, мерси и на теб. Радвам се, че оставям добри впечатления. biggrin.gif
Вяра, и аз се радвам, че се оправихме, защото беше много напечено по темите. biggrin.gif И мерси!
Mai4et0
Еми, какво да кажа.... аа да моята врачка е тва blush.gif хаха 18.gif Супер си, скъпа. Lofff ya emoticon1 (55).gif
Enchanted
Жанито е сладур,има какво да си кажеш с нея-готин човек!
Както обичам да казвам:
Go,Go girl smile.gif
Gossip Girl
Ее, мило, откога чакам да видя как ще се изкажеш за мен? Мерси, лоф та! emoticon1 (56).gif
Меги, мерси и на теб. *хъг*
Катeто
Между другото ти си ми една от любимките във форума,сигурно не знаеш,обаче да те информирам 16.gif наистина много готина ми изглеждаш,а аватарите ти се невероятни,то се и вижда и от подписът ми smile.gif само хубави неща ти пожелавам и само напред happy.gif
divata_airis
Жани....ОЛе, майко с толкова неща си ми помогнала, че са неизброими направо 8.gif ...Кефи ме всяка тема, която пуснеш, профилите ти както бе споменато са супер...За годините си много по-зряла от маса народ, които познавам (повече и от мен вероятно passifier.gif )...Много си готина, точна и добричка... bigarmhug.gif
Gossip Girl
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Dec 11 2007, 22:47) *
Между другото ти си ми една от любимките във форума,сигурно не знаеш,обаче да те информирам 16.gif наистина много готина ми изглеждаш,а аватарите ти се невероятни,то се и вижда и от подписът ми smile.gif само хубави неща ти пожелавам и само напред happy.gif
Уау, мерси страшно много. Поласкана съм! happy.gif

Цитат(divata_airis @ Jan 7 2008, 16:08) *
Жани....ОЛе, майко с толкова неща си ми помогнала, че са неизброими направо 8.gif ...Кефи ме всяка тема, която пуснеш, профилите ти както бе споменато са супер...За годините си много по-зряла от маса народ, които познавам (повече и от мен вероятно passifier.gif )...Много си готина, точна и добричка... bigarmhug.gif
Мерси, Поли! Хаха, винаги е удоволствие да се общува с теб, така че не е необяснимо, че съм ти помагала, когато съм могла. Тцтц, направо се изчервих, трогната съм, мерси за всички мили думи. bigarmhug.gif
VeRonICa^^
Жанито,много миличка,добричка,услужлива и си е супер,много, здраве и късмет ти пожелавам smile.gif
bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
ludoto_mimi
Готино момиче. smile.gif Няма да ти откаже помощ, ако ти е нужна пък и става супер лаф с нея. biggrin.gif
Mai4et0
Ох ох... мойто малко анщайнче.... се кат я питам ко праи и се чете ли чете .... нищо няма лошо, образовай се скъпа а ние (аз и др като мен) ще си останем тапички ... uhhh.gif ББ emoticon1 (56).gif
Gossip Girl
Ох, хора, окьоравявам. Как съм пропуснала да отговоря на такива хубави кометари. biggrin2.gif

Цитат(VeRonICa^^ @ Jan 7 2008, 22:48) *
Жанито,много миличка,добричка,услужлива и си е супер,много, здраве и късмет ти пожелавам smile.gif
bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
Ах, мерси много! Направо се изчервих. mrgreen[1].gif

Цитат(ludoto_mimi @ Jan 7 2008, 23:30) *
Готино момиче. smile.gif Няма да ти откаже помощ, ако ти е нужна пък и става супер лаф с нея. biggrin.gif
Мерси! За теб бих казала абсолютно същото. Още повече, че ти си ми помагала 100 пъти. biggrin.gif

Цитат(Mai4et0 @ Feb 4 2008, 14:20) *
Ох ох... мойто малко анщайнче.... се кат я питам ко праи и се чете ли чете .... нищо няма лошо, образовай се скъпа а ние (аз и др като мен) ще си останем тапички ... uhhh.gif ББ emoticon1 (56).gif
Оф, мани мани. Казах ли ти аз, че госпожата ме тормози за тази книга, която четях вчера, когато ми звънна? Днес първото нещо като влезе в час беше да пита: "Жанет, докъде стигнахте с книгата?"...а второто: "Как може да си горите така косата?"(относно новата червена боя 18.gif ).
Mai4et0
Цитат(Gossip Girl @ Feb 4 2008, 15:14) *
Цитат(Mai4et0 @ Feb 4 2008, 14:20) *
Оф, мани мани. Казах ли ти аз, че госпожата ме тормози за тази книга, която четях вчера, когато ми звънна? Днес първото нещо като влезе в час беше да пита: "Жанет, докъде стигнахте с книгата?"...а второто: "Как може да си горите така косата?"(относно новата червена боя 18.gif ).

хахахахахахахахах 18.gif Казах ти аз "Г-жо много искате" тва й кажи 16.gif
The_Man_Of_Steel
не я познавам но виждам че е сладка
DeViL^PLaYeR
Много си сладка
Gossip Girl
Цитат(Mai4et0 @ Feb 4 2008, 17:56) *
хахахахахахахахах 18.gif Казах ти аз "Г-жо много искате" тва й кажи 16.gif
Прочетох я тая книга и в последната глава авторката се жалва, че й е писнало от европейски имена в българските дневници, и цитира имена като Ивет, Жанет, Катрин..Направо побеснях и на другия ден се карах с госпожата на училище. 18.gif
Цитат(The_Man_Of_Steel @ Feb 4 2008, 20:07) *
не я познавам но виждам че е сладка
Мерси! blush.gif
Цитат(DeViL^PLaYeR @ Feb 14 2008, 18:26) *
Много си сладка
Благодаря много.
Mai4et0
Не я турмозете, бе хора ! Само аз мога, бахти ! Защото мен е принудена да търпи, нали Жани biggrin.gif Как си душко ? 10.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.