Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Naruto Arena
GGbit.info > Развлечение > Игри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
ViruZzZ
Цитат(f0rgy @ May 10 2008, 14:30) *
Цитат(Tomahawk @ May 10 2008, 14:09) *
Не е кой знае кво..

при положение,че около 2 години изглежда по един и същи начин,цялата смяна на интерфейса си е като чисто нова игра..зависи от човека де,аз за мен говора че толкова време едно и също и ся добра промяна.. + разнообразието с герои,поне има за откриване вече..

П.С.Скоро се очаква и bleach-arena

bleach arena shocking.gif *nosebleeding* xD btw и на мен така по ми харесва, преди онова жълтото ми бъркаше в болното здраве wacko.gif
ПП.ф0рги4 скайп dry.gif xD
Tomahawk
Цитат(f0rgy @ May 10 2008, 14:30) *
Цитат(Tomahawk @ May 10 2008, 14:09) *
Не е кой знае кво..

при положение,че около 2 години изглежда по един и същи начин,цялата смяна на интерфейса си е като чисто нова игра..зависи от човека де,аз за мен говора че толкова време едно и също и ся добра промяна.. + разнообразието с герои,поне има за откриване вече..

П.С.Скоро се очаква и bleach-arena

Нещото , което ме радва е левъла и exp-то , иначе като изключим новия интерфейс няма промяна в геймплея освен това със левълите smile.gif
А блийчарената , ще е нещо също готино , ще почакаме малко и ще видим smile.gif
ViruZzZ
Вижте, вижте ама не знам колко е вярно
f0rgy
Чаръктър селекшъна сигурно е такъв,ама героя ме съмнява...

същото...и май няма да е по същия геймплей,смисъл с енергия синя,червена,че дори и жълта...ама не се надъхвайте много от декември месец пише "експект суун"

P.S.Снимките на тоя пича дето си дал пик са различни в чаръктър селекшъна и в менюто със скиловете xD
f0rgy
Малко инфо за (S) чаръктърите (права нов пост да се активизира темата)

The Prodigal Son Returns

Mission requirements
Ninja Rank: At least Genin

Mission Rewards
Mission "The Prodigal Son Returns" completion.
Character unlocked:

Uzumaki Naruto (S)

Mission Goals
* Win 8 battles with Naruto or Kyuubi Naruto in your team. (8/8)
* Win 2 battles in a row with Naruto or Kyuubi Naruto. (2/2)

A Genius of Hard Work

Mission requirements
Ninja Rank: At least Chuunin

Mission Rewards
Mission "A Genius of Hard Work" completion.
Character unlocked:

Rock Lee (S)

Mission Goals
* Win 10 battles with Lee in your team. (10/10)
* Win 4 battles in a row with Lee. (4/4)

The Green Beast

Mission requirements
Ninja Rank: ANBU

Mission Rewards
Mission "TThe Green Beast" completion.
Character unlocked:

Maito Gai (S)

Mission Goals

* Win 2 battles in a row with Lee. (2/2)
* Win 2 battles in a row with Tenten. (2/2)
* Win 2 battles in a row with Neji. (2/2)
* Win 4 battles in a row with Gai. (4/4)

A True Artist

Mission requirements
Ninja Rank: At least Sannin

Mission Rewards
Mission "A True Artist" completion.
Character unlocked:

Deidara

Mission Goals
* Win 12 battles with any Akatsuki member in your team. (12/12)

P.S. Днеска вкарах пауъра :

18.gif
ViruZzZ
*rofl* xD Да не съм на мястото на Шика XD бтв тоя русия е здравата урочасан XD бях 16:10 и как го сложих в отбора ся см 16:15 |-(
f0rgy
Аа,машина си е..особено ако го имаш а противника ти отвори 5 врата на Лий..и както расенгана на наруто (с) не може да бъде спрян xD Лий си отива smile.gif
ViruZzZ
Аз говорех за първия Наруто XD бтв срвра е супер бъгнат сега влизам да си допродължа мисията и съм 16:17 и как е станало тва като не съм играл O_o
f0rgy
7 in a row напрайх не ми лагва хич ;/ xD

Станах АНБУ xD ся си зиам Itachi и Fish-face smile.gif
f0rgy
Хм,човек без работа върши чудеса xD разг;едах чаръктърите и ето всеки един от тях с кой е перфектен в отбор smile.gif (добавено и в първия пост)

Char - Uzumaki Naruto:
Type - Полутанк
Best Teammates - Iruka-Chouji-Sasuke

Uchiha Saske:
Танк/Деймиджър
Тука най-добре си ползвайте Team 7

Sakura:
Стънър/Хийлър
Haku-Hinata-Shika

Kakashi:
Досадник |-( С тва "sharingan copy" винаги може да си вкараш таралеж в гащите
Kimimaro-Shikamaru-Naruto

Shino:
Източвач/Уоуър(Уоуър-демек може да прави героите ви неуязвими докато вие забивате яко деймидж)
Gaara Rehab-Jiraiya-Temari

Kiba:
Деймиджър/Хибрид
Zabuza-Iruka-Asuma

Hinata:
AoE Защита/Източвач(AoE-Area of Effect)
Kisame-Jiraiya-Ino

Kurenai:
Слаб AoE Деймиджър/Сингъл Стънър
Sandaime-Gaara-Kidoumaru

Lee:
Танк/Деймиджър
Haku-Gaara-Ino

TenTen:
Масов Деймиджър
Haku-Zabuza-Shikamaru

Neji:
Хибрид
Iruka-Ino-Kabuto

Gai:
Пасва във всеки отбор и прави герой като Киба да изглеждат жалки (Counter Punch)
Haku-Shikamaru-Kyuubi Naruto

Chouji:
Човекът-армия!Най-добрият деймиджър в играта!!!!!Nuclear Tank,използвайте отново и отново, и отново... smile.gif
Iruka-Kyuubi Naruto-Naruto

Ino:
Стънър
Hinata-Sakura-Kisame

Shikamaru:
Стънър/Дефенс Дисейблър
Sakura-Gaara-Lee

Asuma:
AoE Защита
Jiraiya-Hinata-Kimimaro

Gaara:
Танк/Стънър
Sakura-Shikamaru-Lee

Temari:
АоЕ/Уоуър
Shino-Yoroi-TenTen

Kankuro:
Деймиджър/Хибрид
Nidaime-Jiraiya-Temari

Baki:
Танк
Chouji-Iruka-Orochimaru

Zabuza:
Хибрид
Kyuubi Naruto-Haku-Chouji

Haku:
Просто..wow...С Demonic Ice Mirrors и малко късмет мача ти е в кърпа вързан smile.gif
Dosu-Sakura-Gai

Kimimaro:
Деймиджър/Самонараняване
Kakashi-Shizune-Kyuubi Naruto

Kabuto:
Дрейнър/Хибрид
Neji-Chouji-Lee

Anko:
Деймиджър
Dosu-Ino-Iruka

Tsunade:
Стънър/Масов Хийлър
Kidoumaru-Oboro-Kakashi

Orochimaru:
Дрейнър
Kabuto-Baki-Kin

Jiraiya:
Защитен AoE
Hinata-Asuma-Shino

Kyuubi Naruto:
Хибрд
Zabuza-Chouji-Shizune

До тука,повече не ми се мисли smile.gif
oL1pS
Лол днес направих 9+ рова много леко ги направих с тоя тийм: Итачи,Асума и Гай smile.gif само немога да разбера защо карата ми стои на Академи...
f0rgy
Време беше да ги зема тея 2мата мушмули (Тачко и Фиш-фейс) mrgreen[1].gif worthy.gif
На quick game напрайх 8 поредни ;/ + ей тая калитария :
oL1pS
Дайте някакви идеи за отбор трябва задължително да съм с Haku и Zabuza
f0rgy
Sasori (s) Kakashi (s) Sakura (s) Kisame (s) Itachi (s) Neji (s) Tenten (s) and Chiyo ADDED!!!!Мисиите по-късно ще бъдат добавени.Също така има вече и тая опция:

oL1pS
Тая игра става все по-хубава и добра smile.gif и ако сложат чат sad.gif ще е супер
f0rgy
Чат ще има скоро,но сигурно 1/20 от хората ще го ползват,щото ще е като стария ако и двамата не го отворите не може да си пишете...пък ги има такива дето ше пишат "PLS SURRENDER IM ON A MISSION,PLS PLS PLS" dry.gif
oL1pS
Ем то винаги има такива sad.gif аз поне преди толкова играх без да се моля на тия да се Surrender но хубаво е да направат чат отдоло малък и стилен и така да си пишат да има бутони IGNORE за да не ти флоод :/

П.С. тия снимки как ги направи лол ? - горе
f0rgy
QUOTE(oL1pS @ May 22 2008, 17:26) *
Ем то винаги има такива sad.gif аз поне преди толкова играх без да се моля на тия да се Surrender но хубаво е да направат чат отдоло малък и стилен и така да си пишат да има бутони IGNORE за да не ти флоод :/

П.С. тия снимки как ги направи лол ? - горе

change background blink.gif
Cartmans_ass
Мн ме зареби таз игра към февруари. Тогаз беше лесна. За 2 седмици станах легендарен санин и бях . . . доста як ( забраих ко да се праи biggrin2.gif ) А сега е ебаси кефа ! Едва едва се справям да не говорим за постоянните промени в херотата ве!!!
Аз играя и па че моят теам са го напраили на *цензура*. Хината Неджи и Кин картиха а сега . . . Варнах се на стария теам ама и той мн объркан с Шика тай че зех Тен Тен Темари и Таюя. Ника ми е Cartmans_ass а с аватар кат моя няа ме пропуснете rolleyes.gif на ви малко инфо :

Account information
Username:
Cartmans_ass
Site rank: Member
Registered on: February 9, 2008

Site activity
Status: online
Current online activity: June 3, 2008 00:14
Current page activity: Naruto Arena > In Game > Cartmans_ass vs ndgreen336
Naruto-Arena Ladder
Level:
15
Rank: Chuunin
Experience Points: 6307 xp
Ladder Rank: Not ranked
Wins: 25
Losses: 7
Win percentage: 78.13 %
Streak: +5
Highest Streak: +10
Highest Level: Level 24
Personal information

само за снимките и други работи дайте някакви насоки че не съм се зарибявал да знам как стаа :биггрин2:
f0rgy
След смяната на енджин-а е наложително тези промени,щото 2/3 бяха толкова overpowered...До сега само на двама промените са им в отрицателна посока - Кабуто и Канкуро...Кин в момента е най-силния genjutsu юзър..От личен опит мога да ти кажа,че глупав тийм няма...Откогато играя тая игра (доста одавна или поне достатъчно,че да имам всички) съм се убедил,че дори и да си с тийм от сорта на Tayuya, Kurenai, Ino ако знаеш как се играе може да победиш.Затова и няма такова нещо като най-добър тийм за победи...всеки е добър с различни тиймове...Сега с новия енджин най-малкото ледър-а е много по реален и не някви дето не могат 2 атаки да направат да са на по 3-4 място,ами сичко вече си зависи от скил-а smile.gif Luap писа,че до няколко дни излизат новите четирима от Shippuuden...айляк е xD
ViruZzZ
Йей, аз сега не може и аз да се не изфукам biggrin.gif. Вече официално имам всички герои от А ранг мисиите. Само 2-3 героя нямам от D и C ма извинявай, те онея мисии ги направили по-трудни от тези А O.o
ПП. Дей-Дей чакай ме xD
Cartmans_ass
HOLY SHIT biggrin2.gif някой ми чете написаното biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif ебаам се. Е то целия скил на наруто арена дет ти тряа е да мислиш малко и да имаш мн ама МН касмет. Играх с един дет го зарибих и си зех темари гара и рага рехаб и го бих! 3 пъти подред и то от самото начало ми даваше по 3 нинджутсу biggrin2.gif . А за Кин - развалиха я. Преди беше мн по яка и по ефективна. Беше масова и достатачно балансирана (Да не говорим че й бях намерил теам мечта rolleyes.gif ). А новия ладер ме кефи. По сложен е и няа лошо в това ама кат си начинаещ и видиш ко е тва директно ще се откажеш освен ако не си зарибен на наруто достатачно. Един приятел не е гледал наруто ама играта го кефи супер мн. Той е изключение лайнара му с лайнар biggrin2.gif . А иначе винаги има по добри теамове от други. Това зависи до колко знаеш как да го използваш също ама да те видим както преди малко играх: аз с канкуро, сакура и чоджи ( кат четох че чоджи е най луд не бях сагласен ама кат го почнах вече 30-40 игри ... луд е ве майка му да ... надебелее ) срещу итачи чоджи и шино. Той директно почна сичко. Той е 2ри и зема на чоджи хапче, на шион буба на канкуро и итачи си пуска шарингана. Аз пускам на канкуро ... оная магия за да работят другите biggrin2.gif на чоджи и се надявам да изяде още едно хапче и да го зема ( п.с. 1ви бях и не напраих нищо за да запазя чакрата) на чоджи хапче и сакуро го хеална. Той пуска буба на сакура и чоджи яде оче едно хапче, итачи нищо. Зеам чоджи и почвам шино с топката на чоджи. Тай тай тай накрая остана сам с итачи и ко ше праи. То без чоджи мре и как влезе в капана mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif кеф кеф кеф. Мн яко беше пък и точно ми тряаше шино за 1на мисия. Или пък само дмг деалери кат заку, тен тен и темари. Бих ги за секунди със теам
( любимия ми с него бях 20/2 ама загубих и от гняв се ресетнах wacko.gif ) неджи хината и кин (старата). Ама кат смениха на хината джентъл фист-а . . . и после кин . . . теама ми се заеба. Сега гледах и поне са върнали хината. А вместо кин ще тряа да сложа таюя. Пак е як ама не е същото dry.gif . Ае да видим дали пак някой ще ми прочете написаното (цяла книга написах ве братя българи biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif )
ViruZzZ
Аве не знам дали има или няма best team ,но с на ф0рги4а тийма откакто го взех съм 11 ин а роу и досега нямам загубен мач xD
Cartmans_ass
ОМФГ аве вирус я си намери живот ве пич biggrin2.gif . Закачка. Аве ти по цял ден ли седиш в тоз сайт ве, аз влязох да видя ко сте ми написали и да отгожоря пък сега е тва. Аве на мен ми се ше да жляза в някакъв клан а тоз бг клан ли е или просто купчиан хорца дет играят наруто-арена? П.С. май познавам един казваше се ... забраих да викайа biggrin2.gif . Качваше във vbox7-a едни яки пародии на серии на наруто мн яко озвучени.
ViruZzZ
Не е най много по 1 час и излизам ма сега като няма никой в скайп и затва, сега се запътвам към УЕФАта xD
f0rgy
ftw иам нет 18.gif Бахти айляка xD Само едно ше ви кажа след поправките по героите мисийте са почти невъзможни xD иди направи 8 поред с някой от санините,при положение,че за Summon ви тряят 2 B 2 G 2 N xD GG 4RD NP xD
Преди беше мн по яка и по ефективна
WTF?В момента Кин е най-добрия G user след промените...след като Kurenai я направиха до голяма степен съпорт чаръктър...Най много върви в момента един добре балансиран тийм от дрейнъри...въпреки,че един Т7 стана до голяма степен пълен спайкър тийм...Доста подценявани са AOE S тиймовете като примерно 1010/Shika/Zabuza...Срещу такъв теам много трудно се играе,освен ако не им пукнеш чейн стън-а...Чоуджи беше силен докато сега не промениха вече всички герой...сега Фати става за 1 в 1...Пък лично аз най-много обичам да играя срещу AOE D ...Едно тиймче да имам от редюсъри или спайкъри и "къде отиваш ти,може би ??! " ..Уеуерите няма да ги коментирам,най-лесно се играе срещу тях,щото по принцип им тряя по 2 спасивик и 1 рандом чакра... SS-ите са почти същите като Спайкърите...Лесно се бие такъв тийм,освен ако твоя не е с хора с много preparation...Много трудно се играе вече и срещу дефендърите..Пък срещу дефендъри най-лесно се определя един играч колко може...Удари ли с някоя спайк атака чар. с броня-тоя човек не стаа...(освен ако не е 1-3)НИКОГА не се хаби чакра върху чаръктър с броня или редюс...Сега лично аз си експериментирам с хибриди...най-лесно се играе с тях но да няма твърде много clash...Обаче като си правите тийм (хибрид) гледайте да не стане нещо като Sakura Tayuya и Zaku ...нямат clash обаче скилаовете им са толкова различни,че...

Мн ме зареби таз игра към февруари

xD За тва ти е лесно ... мисийте бяха твърде променени и елементарни и дори и човек,който не знае кво прай можеше да ги изълни без проблем...сега след като промениха чаръктърите,сичко се балансира...както и да е...

П.С.Късмета играе най-малка роля в NA...Ако знаеш коя чакра как да използваш,в какво да превърнеш,какво прави другия и му следиш chakra flow-a ... няя да имаш проблем да газиш wink.gif
Cartmans_ass
Виждам че разбираш повече от мен в таз игра ама не съм съгласен с теб за късмета. Това е главния периметър с който тряа се съгласува. Оня ден беше лайнян за мен мн и викам "Ко дай да се пробвам една игра!" ( и че съм тъп без да разбера съм натиснал ladder и не е за 1ви път ама миналия спечелих без да се замислям мн biggrin2.gif ) и ко стана? Уш бия . . . аз съм с тен тен и темари на по 50 кръв срещу гара. Играта в кърпа вързана ама не е! Само bloodline и genjutsu ве брат shocking.gif ! А тоз *цензура* един след друг кофчезите хварля . . . ко да прая? Как да разпределям чакрата и да промислям ходовете си за напред? Тва ако не беше шибан късмет пък на! А днес друга история. Сутрин за даскало идвам ама от 3тия до 6тия час че иаме само компютри biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif (ТЧ и ИТ). Викам ари да почвам . . .2 поредни загуби по най-тъпите начини. 1вия пак шибания гара 2ма взе с кофчега а 2рата повече от яд за 1вата я загубих rolleyes.gif . А сега малко се стегнах, сритах оная черна котка дет на път за училище ми е пресякла пътя (няма такава котка, използвам я за форма на лошия късмет, ама . . . е била жива . . . някога . . . преди 2 седмици . . . ама тва е друга история) и гледай ко стана 4 поредни и без дори да се изпотя rolleyes.gif , само таз дет ми тряа чакра дава! Така че сички дет имат проблеми с късмета . . . недейте игра наруто арена докат не почувствате че котката е мъртва или се гърчи от болка мамицата й! BDW кефи ме туй форумче, за първи път съм в някакви такива неща ама кърти ве biggrin2.gif .
f0rgy
Иам предвид ако имаш правилната чакра късмета не играе роля,иначе естествено,че (късмет силно казано-квото каже engine-a xD) играе роля...имаше преди разни щуротии за това,че по специален начин може ако ти останат 2 за рандом чакра да си направиш blood за следващия рунд ама мне... Иначе ето и % за всички чакри,коя колко е възможно да ти се падне при разни обстоятелства smile.gif (няма кво по добро да права,не за друго xD)

Примерно сме отворили портите на Лий и искаме да направим Konoha W. и след края на хода си нямаме taijutsu.Ето и шансовете за tai другия ход:

0 Taijutsu - 27/64 или 42.2%
1 Taijutsu - 27/64 или 42.2%
2 Taijutsu - 9/64 или 14.0%
3 Taijutsu - 1/64 или 1.6%

Шанса да имаме чакра за Konoha W са:
42.2%+14.0%+1.6%=57.8%

Примерно имаме Гаара...Правим препарейшън за Desert C. и след хода ни нямаме ninjutsu...Шансовете да киллнем противника с DC са:

0 Ninjutsu - 27/64 или 42.2%
1 Ninjutsu - 27/64 или 42.2%
2 Ninjutsu - 9/64 или 14.0%
3 Ninjutsu - 1/64 или 1.6%

Шанса да получим 2 или повече nin е: 14.0%+1.6%=15.6%

Понякога лийчърите крадат чакра от противника и тогава шансовете ви за nin/gen/blood/tai (видовете са примерни)са:

4 Чакра:
0 Taijutsu - 81/256 или 31.6%
1 Taijutsu - 108/256 или 42.2%
2 Taijutsu - 54/256 или 21.1%
3 Taijutsu - 12/256 или 4.7%
4 Taijutsu - 1/256 или 0.4%

5 Чакра:
0 Bloodline - 243/1024 или 23.7%
1 Bloodline - 405/1024 или39.5%
2 Bloodline - 270/1024 или 26.4%
3 Bloodline - 90/1024 или 8.8%
4 Bloodline - 15/1024 или 1.5%
5 Bloodline - 1/1024 или 0.1%

6 Чакра:
0 Ninjutsu - 729/4096 или 17.8%
1 Ninjutsu - 1458/4096 или 35.6%
2 Ninjutsu - 1215/4096 или 29.66%
3 Ninjutsu - 540/4096 или 13.18%
4 Ninjutsu - 135/4096 или 3.3%
5 Ninjutsu - 18/4096 или 0.44%
6 Ninjutsu - 1/4096 или 0.02%

7 Чакра:
0 Genjutsu - 2187/16384 или 13.348%
1 Genjutsu - 5103/16384 или 31.146%
2 Genjutsu - 5103/16384 или 31.146%
3 Genjutsu - 2835/16384 или 17.304%
4 Genjutsu - 945/16384 или 5.768%
5 Genjutsu - 189/16384 или 1.154%
6 Genjutsu - 21/16384 или 0.128%
7 Genjutsu - 1/16384 или 0.006%

Ето и още 1 таблица:
(# чакра , вид tai/nin/blood/gen , вероятност)

3 чакра за 1 рунд:
1,1,1,0 (tbn, tnb, btn, bnt, ntb, nbt) 3/32 (9.4%)
1,0,1,1 (tng, tgn, ntg, ngt, gtn, gnt) 3/32 (9.4%)
1,1,0,1 (tbg, tgb, btg, bgt, gtb, gbt) 3/32 (9.4%)
0,1,1,1 (bng, bgn, nbg, ngb, gbn, gnb) 3/32 (9.4%)
2,1,0,0 (ttb, tbt, btt) 3/64 (4.5%)
2,0,1,0 (ttn, tnt, ntt) 3/64 (4.5%)
2,0,0,1 (ttg, tgt, gtt) 3/64 (4.5%)
1,2,0,0 (tbb, btb, bbt) 3/64 (4.5%)
0,2,1,0 (bbn, bnb, nbb) 3/64 (4.5%)
0,2,0,1 (bbg, bgb, gbb) 3/64 (4.5%)
1,0,2,0 (tnn, ntn, nnt) 3/64 (4.5%)
0,1,2,0 (bnn, nbn, nnb) 3/64 (4.5%)
0,0,2,1 (nng, ngn, gnn) 3/64 (4.5%)
1,0,0,2 (tgg, gtg, ggt) 3/64 (4.5%)
0,1,0,2 (bgg,gbg, ggb) 3/64 (4.5%)
0,0,1,2 (nbb, bnb, bbn) 3/64 (4.5%)
3,0,0,0 (ttt) 1/64 (1.6%)
0,3,0,0 (bbb) 1/64 (1.6%)
0,0,3,0 (nnn) 1/64 (1.6%)
0,0,0,3 (ggg) 1/64 (1.6%)

2 чакра за един рунд:
1,1,0,0 (tb, bt) 1/8 (12.5%)
1,0,1,0 (tn, nt) 1/8 (12.5%)
1,0,0,1 (tg, gt) 1/8 (12.5%)
0,1,1,0 (bn, nb) 1/8 (12.5%)
0,1,0,1 (bg, gb) 1/8 (12.5%)
0,0,1,1 (ng, gn) 1/8 (12.5%)
2,0,0,0 (tt) 1/16 (6.3%)
0,2,0,0 (bb) 1/16 (6.3%)
0,0,2,0 (nn) 1/16 (6.3%)
0,0,0,2 (gg) 1/16 (6.3%)

1 чакра за един рунд:
1,,0,0,0 (t) 1/4 (25%)
0,1,0,0 (cool.gif 1/4 (25%)
0,0,1,0 (n) 1/4 (25%)
0,0,0,1 (g) 1/4 (25%)

Та ако няма кфо да правите разгледайте процентите,ако има xD Правете го а не зяпайте някви цифрички xD
Source-Naruto Arena
Cartmans_ass
Тез работи с вероятности и кви си там сега по амтематика ги учим и нищо не им схващам ама иначе няа ко да се мисли. Както сам написа ( 10х междо другото ) се вижда че за 1 чакра дет ти тряа е почти 50/50 тай че енджен да не ме преебеш (сащото беше и със стария гай. Ту блокира атака ту пропуска 2-3 ) Пак благодаря за данните не съм търсил ама съм мислил за тва и дори исках да питам учителката да ми ги сметне biggrin2.gif
Cartmans_ass
Аве още искам да пита нещо дет сега го забелязах и не го разбрах. 1во лийчарите не земат ли чакрата която противника има или ти дава рандом а на него зема също рандом. 2ро защо почваш от 4? Не схващам таблицата ( на лийчарите ).
f0rgy
QUOTE(Cartmans_ass @ Jun 9 2008, 16:49) *
Аве още искам да пита нещо дет сега го забелязах и не го разбрах. 1во лийчарите не земат ли чакрата която противника има или ти дава рандом а на него зема също рандом. 2ро защо почваш от 4? Не схващам таблицата ( на лийчарите ).

Зависи кво пише...ако е "destroy chakra" я унищожава,ако е "Steal chakra" применрно му зимаш 1 ген и ти го получаваш.Таблицата показва при 4/5/6/7 чакра каква е вероятността да ти се падне съответно 1/2/3...... чакра от един и същи вид smile.gif
Cartmans_ass
Аха 10ь и само да кажа нещо дет точно преди 2 мин стана. Играх с теам ино гара и чоджи и направих точно 3 поредни кила с на гара graveyard-а shocking.gif . Подред. . . Мое на вас да се е случвало ама хора за първи път ми е и е доста удивително кат го гледаш тай. Човека не схана ко стаа biggrin2.gif Е на пак зех с на гара graveyard-a rolleyes.gif . Мале тоз гара е мн бугнат ве. Почти няа кулдолн и дере сякакви дефенси. Тоз е мега луд!
f0rgy
QUOTE(Cartmans_ass @ Jun 11 2008, 16:47) *
Аха 10ь и само да кажа нещо дет точно преди 2 мин стана. Играх с теам ино гара и чоджи и направих точно 3 поредни кила с на гара graveyard-а shocking.gif . Подред. . . Мое на вас да се е случвало ама хора за първи път ми е и е доста удивително кат го гледаш тай. Човека не схана ко стаа biggrin2.gif Е на пак зех с на гара graveyard-a rolleyes.gif . Мале тоз гара е мн бугнат ве. Почти няа кулдолн и дере сякакви дефенси. Тоз е мега луд!

Човек,аватара ти в NA e...ъм,нз...малко жалък xD
Повярвай ми с тоя аватар дори и някой да е решил да се предава може да се откаже и да продължи wink.gif
oL1pS
Взех всички S и ся продължавам напред но ми осната Disiples of the Snake - Oro

* Win 5 battles in a row with Sasuke. (5/5)
* Win 5 battles in a row with Kabuto. (5/5)
* Win 7 battles against Naruto with Sasuke or Kabuto in your team. (7/7)
* Win 7 battles against Kakashi with Sasuke or Kabuto in your team. (1/7)
* Win 7 battles against Sakura with Sasuke or Kabuto in your team. (7/7)
* Win 7 battles against Shizune with Sasuke or Kabuto in your team. (5/7)

Тоя Kakashi го няма никакъв днес играх срещу него и го победих, но ми остава още 6 пъти... заради него немога да си взема Оро blink.gif
ViruZzZ
Цитат(oL1pS @ Jun 12 2008, 15:36) *
Взех всички S и ся продължавам напред но ми осната Disiples of the Snake - Oro

Тоя Kakashi го няма никакъв днес играх срещу него и го победих, но ми остава още 6 пъти... заради него немога да си взема Оро blink.gif

При мене е същото само, че със Сакура xD
Cartmans_ass
Forgy признавам че съм мързелив и че искам по фаст да зема мисиите от А ранк ама ко ми има на аватара? Тва че искам малко помощ не ме срами по никакъв начин. Не казвам да ми се предават на ладдер или ако имат мисси. Просто тез дет влизат просто тай да играят ако могат да ми се предадът. И се предават бог да ги благослови. С един играхме 6-7 игри ( падахме се на бърза игра ) и почнахме си пишем той ми помогна за една от мисиите а аз после на него. Тай че плс но комент на аватара ми пък и че е стария ми.
f0rgy
Хах отбелязвам просто,че така щи е много по трудно...така или иначе мисиите А и С повечето не са битки подред ами срещу определен да биеш и е доста лесно.Както и да е,не се впрягай,просто изразявам мнение xD

Я да не се оплаквате biggrin.gif Тея мисии бяха 10000 пъти по трудни аз като ги зимах...аз ги изпълнявах когато бяха :

Win 7 battles against Naruto with Sasuke AND Kabuto in your team. (7/7)

+ тва ся има няква вълна от нови играчи дето и понятие си нямат от НА smile.gif

P.S.Ай щот сте мои хора ше ви кажа супер тиймче току що с него направих :

Ladder games (in the last 24 hours)
June 15, 2008 17:34 forgo773n vs DODO23 Winner forgo773n
June 15, 2008 16:17 forgo773n vs kurincaltat Winner forgo773n
June 15, 2008 16:00 forgo773n vs Athan Winner forgo773n
June 15, 2008 05:15 forgo773n vs SHUKIGIRO Winner forgo773n
June 15, 2008 04:50 forgo773n vs luigiciccone Winner forgo773n
June 15, 2008 04:43 forgo773n vs NARUTO12WIZARD94 Winner forgo773n
June 15, 2008 04:38 forgo773n vs BEAT_YO_ASS Winner forgo773n
June 15, 2008 04:33 forgo773n vs dattebayo23 Winner forgo773n

Както аз го наричам - Team K

Kiba,Kankurou,Kabuto

1вия рунд пригответе Kankurou и се молете за ген.Ако имате на 2рия рунд 2 ген,слагате Temple Of Nirvana и AOE на Kankurou...и са стъннати за 2 рунда + един за 3(на който е подготовката на Kankurou) и вече ако имате и чакра за кучето на киба слагайте и убивайте 1 по 1 с 45/60 dmg на Kankurou smile.gif
BloodWalk
АЕ момчета от къде мога да я изтегля таз игра ? unsure.gif
f0rgy
QUOTE(BloodWalk @ Jun 17 2008, 00:33) *
AE mom4eta ot kade moga daq isteglq taz igra ? unsure.gif

Може да прочетеш 1вия пост на темата dry.gif

П.С.Тука пишем на български wink.gif
BloodWalk
Кои отбор е наи добър за един начинаещ huh.gif
f0rgy
QUOTE(BloodWalk @ Jun 17 2008, 19:21) *
Кои отбор е наи добър за един начинаещ huh.gif

Chouji Sakura Ino , Team 7 , Team 8 , Temari 1010 Zaku
NeLyTka
Мн яка игричкаааааа
BloodWalk
Плз помощ за 2 questa "Sasuke quest of power" и мн мие трудна "a small test" plz help sad.gif
f0rgy
QUOTE(BloodWalk @ Jun 19 2008, 21:59) *
Плз помощ за 2 questa "Sasuke quest of power" и мн мие трудна "a small test" plz help sad.gif

"Sasuke quest of power"

* Defeat 12 Konoha Nin with Sasuke. (12/12)
Е омг...слагаш Naruto,Sasuke,Sakura и побеждаваш 12 нин-а от Коноха

"a small test"

* Win 4 battles in a row with Naruto in your team. (4/4)
* Win 4 battles in a row with Sasuke in your team. (4/4)
* Win 4 battles in a row with Sakura in your team. (4/4)

И пак Naruto,Sasuke,Sakura...На ниво Genin в quick game без проблем се правят по 8+ , пък 4... smile.gif
BloodWalk
Кои е наи подходящ за Kankuro (КиБа) и за Темари
f0rgy
QUOTE(BloodWalk @ Jun 26 2008, 16:55) *
Кои е наи подходящ за Kankuro (КиБа) и за Темари

Kankuro Kabuto Temari
f0rgy
Таака...реших да почна да права видео туторияли за тиймовете...не че е много различно от написаното,но си е друго да се види на практика smile.gif Та ще ги добавям и в първия пост.Ето 1вия туториял smile.gif

Kabuto - Kin - Oro

Chouji - Jiroubou - Shino

Haku - 1010 - Tayuya

BloodWalk
мс за клиповете мн ми помогнаха
ant7pk
хора кажете някои добър отбор. Chuunin съм. smile.gif
f0rgy
Туторияли за мисиите:

Naruto - Arena Missions " Sasukes Quest for Power "

Naruto - Arena Missions " The Search for Jiroubou "

Naruto - Arena Missions " The Search for Kidoumaru "

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.