Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Jivitu
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
jivitu

Име:Живка
Години:16(почти)
Цвят на очите:пъстри
Зодия:Скорпионче smile.gif
Местожителство:Бургас
Музика:Слушам почти всякава...важното е да ми харесва smile.gif
Филми:Гледала съм страшно много филми....няма да ми стигне цяла страница да ги изреждам smile.gif
Спорт:Не тренирам нищо особено...но доста често излизам да тичам в парка smile.gif
Интереси:Главно свързани с кино,телевизия и музика smile.gif
Характер:Голям мързел съм,но когато някаква работа трябва да се свърши-ставам и я върша!Не се доверявам лесно и най-близките ми хора се броят на пръстите на едната ми ръка.Сменям си настроението много бързо и както мога да бъда душата на компанията,така мога да съм и аутсайдер.Супер непридвидима съм и няма човек,който да може да каже за мен-"Познавам я много добре!" smile.gif
Peyton___
Хей как ти викат на галено....
И м/у др си супер сладка на снимката biggrin.gif
fNatic.
Цитат(Peyton___ @ Sep 28 2007, 00:50) *

Много си готина и имаш страшен характер.. Това разбрах след малкото постове в които сме обсъждали филми и т.н. smile.gif 4.gif 4.gif 4.gif
jivitu
Цитат(fNtc. @ Sep 28 2007, 01:02) *
Цитат(Peyton___ @ Sep 28 2007, 00:50) *

Много си готина и имаш страшен характер.. Това разбрах след малкото постове в които сме обсъждали филми и т.н. smile.gif 4.gif 4.gif 4.gif

Ама много ви благодаря blush.gif Направо съм очарована 4.gif
ladysunshine
Оооо скорпионче :Р (и аз съм скорпионче). Наистина си сладка на снимката, а и от постовете ти във форума си ми направила само добро впечатление.
jivitu
Цитат(ladysunshine @ Sep 29 2007, 08:50) *
Оооо скорпионче :Р (и аз съм скорпионче). Наистина си сладка на снимката, а и от постовете ти във форума си ми направила само добро впечатление.

Благодаря ти smile.gif
Peyton___
та....не разбрах как ти викат на галено unsure.gif ?? wink.gif
ogata
биваш smile.gif
ZzoOoMeR
Цитат
Супер непридвидима съм и няма човек,който да може да каже за мен-"Познавам я много добре!"

Аз не познавам много хора , които да казват че познават някой скорпион "много - добре " ... Много сме чалнати , пък и не обичаме да се разкриваме напълно - запазваме мистерията около себе си ( : )
PoLiTy'
Цитат(ZzoOoMeR @ Sep 30 2007, 12:27) *
Цитат
Супер непридвидима съм и няма човек,който да може да каже за мен-"Познавам я много добре!"

Аз не познавам много хора , които да казват че познават някой скорпион "много - добре " ... Много сме чалнати , пък и не обичаме да се разкриваме напълно - запазваме мистерията около себе си ( : )

Много добре го каза.Напълно вярно е smile.gif
jivitu
Цитат(Peyton___ @ Sep 30 2007, 12:14) *
та....не разбрах как ти викат на галено unsure.gif ?? wink.gif

Ми викат ми Живе,Жив,Живке и незнайно защо една приятелка ми вика Жице 16.gif 18.gif

Цитат(PoLiTy @ Sep 30 2007, 13:03) *
Цитат(ZzoOoMeR @ Sep 30 2007, 12:27) *
Цитат

Много добре го каза.Напълно вярно е smile.gif

Напълно съм съгласна 4.gif
ankobanko
Думите са излишни ...Живиту е супер bigarmhug.gif emoticon1 (55).gif
angel_girl
Живито си е супер голяма сладурана. Мноу готина мацка. Затуй много си я обичкам. Какво повече да кажа! bigarmhug.gif emoticon1 (56).gif
jivitu
Цитат(angel_girl @ Oct 3 2007, 14:44) *
Живито си е супер голяма сладурана. Мноу готина мацка. Затуй много си я обичкам. Какво повече да кажа! bigarmhug.gif emoticon1 (56).gif

Цитат(ankobanko @ Oct 2 2007, 13:01) *
Думите са излишни ...Живиту е супер bigarmhug.gif emoticon1 (55).gif

Благодаря ви много и на двечките
brooke_scott
ей кво мога да кажа с-р си, мн си сладка, а и имам слабост към скорпионите (нали и аз съм си скорпион4е) smile.gif
ThePinkDuck
Ама какво само я хвалите!? Я се стегнете. Това е най-ужасното същество на планетата. Не може да е миличък, сладичък или добър човек който 2 поредни пъти най-безскруполно ме бие на НССЧ и не ме би 3тия път, защото такъв нямаше! Не, не! Вие си я обичайте аз ще си и правя вуудуу заклинания! 15.gif
vasinka_{P}
Оп, какво виждат моите очи, момиченце от моя град Бургас. Живи, голяма сладурана си, останала съм с впечатление че си с много готин характер. Я кажи къде учиш?
jivitu
Цитат(ThePinkDuck @ Oct 22 2007, 00:22) *
Ама какво само я хвалите!? Я се стегнете. Това е най-ужасното същество на планетата. Не може да е миличък, сладичък или добър човек който 2 поредни пъти най-безскруполно ме бие на НССЧ и не ме би 3тия път, защото такъв нямаше! Не, не! Вие си я обичайте аз ще си и правя вуудуу заклинания! 15.gif

Ти може да си правиш заклинания ама трябва да ти кажа,че мен такива работи не ме застигат biggrin2.gif wink.gif

Цитат(vasinka_{P} @ Oct 22 2007, 00:30) *
Оп, какво виждат моите очи, момиченце от моя град Бургас. Живи, голяма сладурана си, останала съм с впечатление че си с много готин характер. Я кажи къде учиш?

Ами в "Търговска гимназия"(по известно е икономиката) biggrin2.gif
angel_girl
Цитат(ThePinkDuck @ Oct 22 2007, 00:22) *

Aууу, ще ти връщам заклинанията. ще видиш ти. 15.gif Моето Живе няма да го пипаш. bigarmhug.gif
Катeто
Ей ние с теб сме близо,е почти на половин час път biggrin2.gif Теб съм те запомнила с това,че много често псуакш инфо за Хилъри Дъф,все готини снимки smile.gif Иначе съм останала с впечатлението че си позитивен и весел човек,само така happy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.