Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Интервю с Ерика Дюранс
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлъри > Интервюта
toho
Ето едно интервю с Ерика от CW Source. В него тя говори за предстоящите събития в живота на Лоис, за първата й среща с Кара, за новата си работа, както и за нарастващата вражда между нея и Лекс Лутър.

LINK: CW Source Exclusive: Erica Durance, Part One

Enjoy it! 3.gif
vikihill96
Хуубаво интервю,още по-хубава Ерика,очаква се най-хубав сезон на Смолвил worthy.gif ! Абе с една дума-перфектно 10.gif !!!
sonofsparda
Дам, изглежда стремежа на сценаристите да изкарат Лоис Лейн курвата на сериала, ще придобие дори още по-голяма дълбочина този сезон. Жалко, много жалко. Иначе мерси, Тедо. smile.gif
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Sep 21 2007, 22:48) *
Дам, изглежда стремежа на сценаристите да изкарат Лоис Лейн курвата на сериала, ще придобие дори още по-голяма дълбочина този сезон. Жалко, много жалко. Иначе мерси, Тедо. smile.gif

Мдааа,абе Ванка тази думичка -"ку.вата" как не ти е била цензурирана бе, явно във форума това не е обидна дума blush.gif !!! А иначе си абсолютно прав да се ядосваш ,ама какво да се прави... mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif !!!
sonofsparda
Ами Вики, като съм ядосан, няма цензура, приятелю. smile.gif
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Sep 21 2007, 23:08) *
Ами Вики, като съм ядосан, няма цензура, приятелю. smile.gif

Абе за тебе ясно, то и аз не съм далеч от това мнение по отношение на Лойс(въпреки че хич не ми се иска да е така blush.gif )-малко прекаляват сценаристите с нея по въпроса с връзките й.. Абе дано нещата между Лойс и Лекс да се "нажежат" повечко, че да поизместят погледа ни от "кур.енските" изпълнения, в които сценаристите явно искат да "вкарват" постоянно мис Лейн blush.gif !!!
toho
Само на мен ли ми се струва, че за две години две гаджета не е никак курвенско, а нещо нормално rolleyes.gif
sonofsparda
Две гаджета ли? Две супергеройски гаджета по-точно. Не можеш да отречеш, че в 80% от случаите, когато има някой нов персонаж било то и за един епизод, винаги го свързват с Лоис. А това че новия редактор на Дейли Планет я взима на работа, защото си я харесал, не смятам да го коментирам.

П.П.: А, Тедо, я си представи, че след време ти примерно ставаш шеф на някоя фирма(Кларк все пак ще е водач на Лигата) и разбираш ли половината ти служители, са минали през жена ти когато сте били на млади години. Ееееее, мама му стара...
toho
Цитат(sonofsparda @ Sep 21 2007, 23:27) *
Две гаджета ли? Две супергеройски гаджета по-точно. Не можеш да отречеш, че в 80% от случаите, когато има някой нов персонаж било то и за един епизод, винаги го свързват с Лоис. А това че новия редактор на Дейли Планет я взима на работа, защото си я харесал, не смятам да го коментирам.

Еми щото си пада по такъв тип (Супермен blush.gif ) бе, Ванка. Инак за назначаването й аз бих изчакал да видя какво точно ще стане, защото ако го направят по този начин (а аз все още се съмнямавам) ще има линчувани сценаристи и обесени режисьори. laugh.gif

Цитат(sonofsparda @ Sep 21 2007, 23:27) *
П.П.: А, Тедо, я си представи, че след време ти примерно ставаш шеф на някоя фирма(Кларк все пак ще е водач на Лигата) и разбираш ли половината ти служители, са минали през жена ти когато сте били още на млади години. Ееееее, мама му стара...

е то само Оливър я е.... нали mrgreen[1].gif . Ей Си нямаше време кога
sonofsparda
Ами сметни го и Брус след време, не за сериала, а по принцип(който пък и на всичкото отгоре е и най-големия приятел на Кларк). Няма значение - относно този подход на сценаристите отдавна си мълча, ама този сезон ник'ви компромиси. Ако има изгъзици особено по този аспект - шат на патката главата.

П.П.: Малии, направо не мога да повярвам, че ги приказвам тия работи. Ами да, на всеки рано или късно му писва от някои работи...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.