hristin4e
Sep 21 2007, 19:55
Режисьор: Брад Бърд
Озвучават: Пейтън Осуолт, Йън Холм, Лоу Романо, Брайън Денехи, Питър Сон, Питър О'Тул, Брад Гарет
Държава: САЩ
Година: 2007
IMDBРезюме:
Мечтата на плъха Реми е да стане велик френски готвач, въпреки желанията на семейството и очевидните проблеми, който професията би докарала на един гризач. Когато съдбата довежда Реми в Париж, той намира себе си под известния ресторант на кулинарния си герой - Оугъст Гъстоу. Въпреки опастносттите в начинанието да бъдеш нежелан гост в изискан френски ресторант, Реми е воден от страстта си към готвенето и скоро започва едно лудо преследване, което преобръща целия кулинарен свят на Париж.
PoLiTy'
Sep 22 2007, 11:13
Гледах мейкинга на филма по ТВ-то и ми се стори смешно и забавно филмче. Ако имам възможност,бих го гледала с удоволствие
plamy23
Sep 22 2007, 15:18
мНОго сладко филмче и тоя мишок е страшен...Гледах го и си заслужава
$windle
Sep 22 2007, 17:36
Ха, тоя филм е супер смях, уж за деца ама гледах го на кино и много му се смях, супер добре направен, супер идея, гледайте го! Не случайно е номер 81 вwww.imdb.com топ 250 листа.
ThePinkDuck
Sep 24 2007, 23:30
Изключително нещо. Определено един от филмите на годината. Тая анимация вдига мноооого високо летвата в жанра. Ррррреми направо е невероятен, самата история е супер сладка и показва как няма нищо невъзможно. И БГ дублажа е супер, но мисля, че в оригинал е още по-яко. Давам 10/10.
susito
Sep 26 2007, 15:28
ооо аз давам 11/10 за това филмче!Страхотно е,супер забавно и много интересно!
ZzoOoMeR
Oct 1 2007, 11:58
Най-после успяхме с милото да го изгледаме това филмче и сме повече от доволни . Много добре реализирано филмче , Супер Интересно и Забавно , Качеството е на 6+ , Не съм имал честа да чуя Бг дублажа но и това може да се уреди

Заслужава си напълно гледането
ladysunshine
Dec 6 2007, 14:00
Тоя филм ми беше много тъп. Всъщност не го доизгледах до края. Нз дали защото го гледахме в училище или защото беше на английски без субтитри, но не ми хареса. Имаше тук там смешни моменти, но...
Една от най- строхотните анимации. Обожавам го. Три дена направо не можех да се нарадвам на сладурските мишлета. Напвавих и един снапшот , където къпеха мишковците
Цък
vasinka_{P}
Dec 6 2007, 14:47
Гледах го вчера филмчето, нещо не успя много да ме грабне, очаквах повече, на трейлъра изглеждаше по интересен.
Gossip Girl
Dec 6 2007, 15:57
Ауу, любимата ми анимациийка. Обожавам го това филмче. Реми е уникално сладък!
brooke_scott
Dec 6 2007, 18:19
хахаха тоя филм го гледахме по английски и ми беше мн тъп, аз не че го гледах мн мн, ама оттук оттам хвърлях по едно око, та освен плъхчето нищо др неми хареса, само като управляваше готвача като готвеха
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.