Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Патрик Флугър
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > The 4400
Gossip Girl

Патрик Флугър е роден на 10 декември 1983г. в Ред Уинг, Минесота. Той завършва гимназия Ред Уинг и се насочва към развлекателния бизнес. Старт в кариерата му е The Princess Diaries(Дневниците на принцесата). Тази роля е последвана от периодични пяви в Law & Order: Special Victims Unit, а в момента Патрик влиза в ролята на Шон Фаръл в The 4400.

Шон Фаръл е роден на 12 декември 1983г. и изчезва на 22 Април 2001г. Неговото отвличане става, тъй като прекъсва отвличането на братовчед си Кайл Боудуин в опит да помогне. След завръщането си той се влюбва в Ники Хъдсън, приятелката на брат си Дани, с когото се скарва. Същевременно Шон развива биокенеза, или способността да отнема човешки живот или да лекува различни болести и наранявания.

Лично Мнение:
Патрик е страхотен. Много го харесвам. Жесток е като актьор, а и на визия е невероятен. Шон също ми е ужасно симпатичен и определено ми е любимия персонаж във филма. wub.gif
nelito0o0
Ммм Браво за темичката blush.gif
Патрик е мнооого готин rolleyes.gif
А за ролята му като Шон да не говорим... просто....... съм влюбена в него tongue.gif rolleyes.gif wub.gif
fai7h
оо,евала тема за моята любоввв wub.gif обожавам го - страхотен актьор и мн мн сладък happy.gif 4.gif

GeRiTo0o
Оо да Патрик е голям сладур. Много ме кефи .. А героят му Шон ми е един най-любимите персонажи в сериала. Супер е като визия и актъор.
PoLiTy'
Готин е,даже доста.Любимец ми е от сериала biggrin.gif
sulu
Oще от серията в която събуди Кайл от кома ми е абсолютен любимец.Шон е единственият герой който от дете се превърна в мъж,просто израстна,което на мен лично много ми харесва.Доста жалко, че брат му и майка му умряха, а и има и голяма ирония-Шон би излекувал всеки, но не можа да спацс семейството си.Както и да е задълбах се. rolleyes.gif
А ако става дума за актъора- разбира се няма съмнение, че е много сладък този Патрик, но за съжаление не съм го гледала никъде другаде освен в The 4400 и не съм особено обективна, така че не съм сигурна дали е много добър актъор, но все пак на мен ми е любимец biggrin.gif wub.gif

А и честито преместване на темата при "големите" сериали 4.gif
!vEt0
Мда и според мен Патрик е голям сладур.Много го харесвам в сериала.Просто Шон ми е любимец сред мъжете от сериала.
sanuvam
Уаааау... какъв красавец!...
dEniChka
Симпатичен е ...нищо повече smile.gif smile.gif
solenka
Патрик е голям сладур! Шон е един от любимците ми, много ми харесва дарбата, която притежава и начина по който я използва.
manchester_united
Супер е!!! Много ми харесва както актьора така и героя му Шон! Всъщност...аз съм влюбена в Шон, не в Патрик 18.gif
pinko_z
Супер е! Но повече харесвам Кайл!
*AdDiCTeD*
Шон е най-якия прекалено добър герой в сериал, хаха. По принцип всички с подобна роля в цялата история са ми супер скучни, досадни и дори изнервящи, но Шон даже си ми е любимеца.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.