Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: 28.09.07 Нощ на музеите и галериите
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Потребителски събирания > Неофициални събирания
4i4iba
От няколко години насам в Пловдив и Стара Загора се провежда нощ на музеите и галериите.
Какво значи това? - Това означава че всички музеи и галерии намиращи се в Пловдив и Стара Загора ще работят през ноща като входа им е напълно безплатен.
флаер 1
флаер 2
флаер 3
Ноща свършва в 2 часа сутринта на 29.09.07 като се закрива в.. - виж тази тема smile.gif.
Аз ще ходя smile.gif.Ако искате можете да дойдете с мен smile.gif.
adoration_
Аз,Зуумър и още няколко фр ще ходим също!:)

4i4iba
Цитат(adoration_ @ Sep 19 2007, 20:19) *
Аз,Зуумър и още няколко фр ще ходим също!:)

Якооо ми дайте да се съберем една групичка и да хоим заедно smile.gif (ако искате де).
never_mind
Пфффф... беше злобно... яко да кажа biggrin2.gif  ... после и на караоке ходихме... за малко... много хубава вечер...
tania
Беше наистина страхотно. Даже се засякохме с never mind и melkor. Най- яко беше обаче в галерия с икони. Имаше хор, който пееше църковна музика . Е тия хоря имаха ангелски гласове. Бяха просто божествени. Такъв синхрон че тръпки да те побият. 8.gif Дори на бис ги викнахме.
adoration_
И ние със Зуумър бяхме първо на обиколка на галериите,а след това на караоке! smile.gif

П.П. Видяхме Таня,но в навалицата не можахме да се доберем до нея.
4i4iba
Еммм аз бях на обиколката после на Дому.Партито не беше хаус.Имаше всякаква музика, най вече пускаше няклви джазове smile.gif.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.