Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Да почистим тепетата.
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Потребителски събирания > Неофициални събирания
tania
Община Пловдив и сдружение "Зелената къща" провеждат акция за почистване на тепетата.В събота 22.09 на Бунарджика (Алъоша)и в неделя 23.09 на Джендем тепе (младежки хълм). На всеки ще бъдат предоставени чували и ръкавици. Идеята наистина е мн хубава и се надявам да се съберат доста хора. Аз лично ще ходя за почистването на Алъоша в събота. Срещата е в 10 часа на Летния театър. Ако има и други ентусиасти да се обаждат. А за Младежкия хълм срещата е в 10 на гарата за детското влкаче.
ogata
По колко ще плащат ? И за колко часа работа говорим ?
never_mind
Според мен става въпрос за доброволно почистване кой колкото време може да отдели...
ogata
Да бе ... по тепетата ще се изсипва народа да се напива и да си хвърля боклуците (не че не съм го правил и аз де ...) , еко глобул ще седят , ще си барат таш*ците и ще се оправдават че тепетата не им влизат в функцийте и после "послушните мравчици" ще се бъхтат , да събират отпадаците , докато мангалите от компанията по сметоизвозване седят и си пият кафето . Не мерси ...

Аз няма да ходя ...
tania
Нищо не се плаща. Ами това е за който иска. Ами аз постоянно си пълна чантите с боклуци и билетчено на земята сърце не ми дава да си хварля, ама ще ходя да чистя чуждите мизерии, защото мръсотията в града така ме нервира, че няма накъде. Не, че след месец няма да е същото ама.... Докато не се измислят някакви глоби ще е така. Никой не пази чисто и на никой не му пука.

П.П. Да му се невиди - полудявам кат видя някой да си хвърля боклуците на улицата.
4i4iba
Тази тема исках аз да я напиша ама... карай wink.gif.
Таа.... ето флаера - страна 1 / страна 2.
Аз ще ходя в един от двата дена но нз кога.За ся сме аз една приятелка и сестра ми smile.gif.Може да се съберем предварително с вас или да се видим направо там.
tania
Цитат(4i4iba @ Sep 19 2007, 19:30) *
Тази тема исках аз да я напиша ама... карай wink.gif.
Таа.... ето флаера - страна 1 / страна 2.
Аз ще ходя в един от двата дена но нз кога.За ся сме аз една приятелка и сестра ми smile.gif.Може да се съберем предварително с вас или да се видим направо там.

Да. Може да се съберем предварително на някое кафе да ударим по един шот за повече енергия. bigwink[1].gif
sanuvam
Кой беше? smile.gif
the_mouse
Мислех да дойда, но просто след снощното караоке, днеска станах в 1ч следобед biggrin.gif
3pacalypse Now
Какъв е смисълът след като тва е работа на държавата ...ще ходя аз да чистя тама на разни псевдо гъзари дето си хвърят отпадъците по земята щото е много cool и са много готини и показват велик непокизъм пред също толкова отвратителните им приятелчета или на разни тама сбирщини на някви си групировчици да ми се наливат с бира и после да играем на "Хайде да видим кой може да метне тази бутилка по-надалеч" . Ама , ако имаше глоби и хора да следят за нарушенията както в другите големи европейски градове тва нямаше да е така ... но все пак не може да искаме прекалено много от правителството , че са достатачно заети да се занимават с глупости и да си барат .. по цял ден smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.