sonofsparda
Sep 19 2007, 10:44
Заглавието на епизод 8 е вече известно - той ще се нарича Blue- Един от гост-звездите, които вече са обявени за седми сезон, прави своето завръщане в този епизод(Бел. Иван - Дийн Кейн, Хелън Слейтър, Кевин Сорбо??).
- Кларк се сблъсква с нов цвят криптонит в този епизод.П.П.: Любопитен факт - мисля че Деспина го беше споменала преди и смятам че е добре да го имаме предвид за напред - докато зеленият криптонит го зарежда с нови сили, синият криптонит е смъртоносен за Бизаро.

И ако не се лъжа прави Кларк по-силен.
Ами то Кевин Сорбо още не е сигурен за Смолвил, Хелън Слейтър едва ли ще е щото тя играе Лара, остава единствено Дийн Кейн.
Мерси за инфото, Ванка.
sonofsparda
Sep 19 2007, 11:09
Напротив - за Кевин Сорбо е сигурно, просто не е ясно още каква му е ролята. Той каза, че ще се появи за два-три епизода, така че да не го отписваме. Ама и аз най-си мисля за Дийн Кейн. Пък и какво като Хелън Слейтър е Лара? Нищо не пречи по някакъв начин да участва и в този епизод. Спекулираме все пак.
Цитат(sonofsparda @ Sep 19 2007, 12:09)

Напротив - за Кевин Сорбо е сигурно, просто не е ясно още каква му е ролята. Той каза, че ще се появи за два-три епизода, така че да не го отписваме. Ама и аз най-си мисля за Дийн Кейн. Пък и какво като Хелън Слейтър е Лара? Нищо не пречи по някакъв начин да участва и в този епизод. Спекулираме все пак.

Е да ама в спойлера се набляга на завръщане, Кевин Сорбо не е участвал още, та камо ли да се завръща. А мисълта ми за Лара е, че тя мъртва и трябва да е като спомен от Криптон, а такива сцени са бая скъпички.
sonofsparda
Sep 19 2007, 11:32
Точно за това и аз най-си мисля за Дийн. Заради завръщането. Но ще се види. Нарочно не смятам и Фил Морис, защото той участваше и в миналия сезон, а то се казва за актьорите появяващи се в този.
Тва за синият криптонит е супер интересно.Ще бъде готино да видим Кларк поне веднъж облагоденстван от криптонит, вместо както обикновено ощетен
Enchanted
Sep 20 2007, 12:14
Страхотно интересно извучи..нямам търпение
MaHeKeHa
Sep 20 2007, 20:30
Еми те са няколко версии за този криптонит, Ванка.
sonofsparda
Sep 20 2007, 20:35
Ахъм, известно ми е. Но аз лично с тази съм най-запознат. Иначе ми е любопитно коя ще изберат. Но имайки предвид, че се водят по новите интерпретации, мисля че ще е тази. Ще видим.
MaHeKeHa
Sep 20 2007, 22:28
Напротив. Тази за която си мислиш, се споменава едва в няколко броя на Супермен, докато другата версия фигурира в доста комикси на Супермен - включително и в новата ера Супермен.
sonofsparda
Sep 20 2007, 23:09
И за коя друга версия точно говорим, защото, както ти каза, са няколко?
MaHeKeHa
Sep 21 2007, 04:30
Цитат(sonofsparda @ Sep 20 2007, 23:09)

И за коя друга версия точно говорим, защото, както ти каза, са няколко?
2, ако трябва да сме точни, Ванка. Онази, която отслабва силите на Бизаро (пропорционално на зеления криптонит) и тази, другата версия, която синия Криптонит прави Бизаро интелигентен, добър и политически настроен.
MaLkIq_MuKi
Sep 21 2007, 10:15
Ооооо, политика. Да ги нямаме такива

И на мен ще ми е интересно поне 1 да видя Кларк облагодетелстван от някой криптонит
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.