Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Naruto movie 4
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Аниме
K_f_R
http://www.dailymotion.com/InfestedArtanis/video/2938115 ми официално излиза на 21 април май ще го чакамае =) а Бту да кажа,както видях расъждения от 1 друг човек това май нее гроба на наруто =0
f0rgy
Нз мяса мако на неговия протектор и тва сичко то тея трейлъри..явно умира...не ми се вярва де...Абе дори и да е гроба на Наруто,се ше се намери някой с някое джутсу да го съживи...говорим за Наруто от Наруто...шанса да бъде убит и то във ФИЛМ е никЪф...
Titan
Точно това ме дразни, но както и да е. Ще се гледа и това. tongue.gif
smallville_f
Така, това което ще ви дам е взето от mangahelpers.com и са спойлери относно филма. Който не иска да не чете. Слагам го в спойлер таг
"An ancient demon has been released and will take over the world unless it's sealed. The demon sends out his subordinates to kill the only person in the world who is capable of sealing the demon. But before this happens Tsunade has got a clue of the demons release and motive and sent Naruto, Sakura, Rock Lee and Neji to protect to girl Shion so that she can seal the demon. The girl Shion can also see the future death of people around her and when Naruto cames to save her from the demons subordinate she sees Naruto's death. How will Naruto handle the fact that he's going to die?"
... С една дума, това което се вижда на трейлърите най-вероятно не е смъртта на Наруто, а видението на момичето. Все пак звучи нелогично да убият главния герой :/

Освен това излезнаха слухове за втори Шипуден филм, фактически Naruto the Movie 5. Историята отново се върти около Саске, но филмът се очаква да излезе 2008 в Япония.
Трейлър
Плакат

Enjoy smile.gif

П.С.Саске е толкова cooooooool на трейлъра happy.gif wub.gif *major fangirling* 3.gif
П.С.Не мисля, че е нужно да се прави нова тема за петия филм, защото още дори не е излезнал и информацията не е много smile.gif
ViruZzZ
Гроба, който се вижда на трейлъра е на Наруто, обаче това е от една ясновидка, която му предрича, че ще умре и вижда гроба.Иначе той няма да умре ...
smallville_f
Цитат(ViruZzZ @ Dec 26 2007, 20:49) *
Гроба, който се вижда на трейлъра е на Наруто, обаче това е от една ясновидка, която му предрича, че ще умре и вижда гроба.Иначе той няма да умре ...

ОМФГ в моя пост кфо пише ве?!!??!!??!!? huh.gif Май същото, ако не съм кьорава де blink.gif
didssy
мда ... обаче сакура и останалите ( просто сакура ми се наби на очи докат проливаше сълзи) ми изглеждаха не особено големи... което ме навява на мисълта,че наруто е разбрал,че ще умре млад => няма да мое да си изпълни мечтата да стане хокаге huh.gif пффффф ужас предтсавям си къф удар ще е за него.
K1llerAngel
Абе почти невъзможно е да умре,ако умре то 100% някой ще го съживи,а иначе тои става хокаге супер много прилича на баща си като по голям само дето ония белези ли чертички на лицето само тфа е разликата м/у него и баща му ако искате като хокаге ша кача снимка
f0rgy
QUOTE(K1llerAngel @ Dec 27 2007, 09:49) *
Абе почти невъзможно е да умре,ако умре то 100% някой ще го съживи,а иначе тои става хокаге супер много прилича на баща си като по голям само дето ония белези ли чертички на лицето само тфа е разликата м/у него и баща му ако искате като хокаге ша кача снимка

Човек кога ше разбереш, че има разлика от снимка от чаптър или епизод и фенмейд...има снимки на Наруто и Гаара като Казе и Хокаге...има снимка на Сакура,Хината,Темари,Тен Тен и Кин в роби на Акатсуки..пък и е малко вероятно Наруто да стане Хокаге...те си го казаха...ако някой от поколението на Наруто ще стане Хокаге това най-вероятно да е Шика...как може да напишеш "той става Хокаге", кой ти каза?!?И нищо странно не виждам в тва син да прилича на баща си...
didssy
хах forgy, току що ми разби отвсякъде мечтите относно naruto biggrin2.gif тка де, винаги съм очаквала че накрая .. след мнооооооого мноооооого години naruto ще успее да се добере и до тфа да стане хокаге... huh.gif наивна съм си, и такаа ще си остана 16.gif
K1llerAngel
Абе и аз вярвам че ще стане хокаге ама има време...Та за филма ще го дават ли на кино ? или само на компа ше си го гледаме
smallville_f
Цитат(K1llerAngel @ Jan 1 2008, 12:03) *
Та за филма ще го дават ли на кино ?

Уахаха кфо кино те гони ве? Освен, ако не литнеш до Япония, няма да го гледаш на кино 5.gif Чак на пролет, на компа и то ако някой благоволи да го преведе 18.gif 16.gif

П.С. Честита нова година biggrin.gif
f0rgy
QUOTE(didssy @ Dec 30 2007, 18:21) *
хах forgy, току що ми разби отвсякъде мечтите относно naruto biggrin2.gif тка де, винаги съм очаквала че накрая .. след мнооооооого мноооооого години naruto ще успее да се добере и до тфа да стане хокаге... huh.gif наивна съм си, и такаа ще си остана 16.gif

Той Асума го каза:
"Ако някой трябва да замени Тсунаде като следващ Хокаге,ти,Шикамару, си най-вероятния и подходящия заместник"
Ама не се знае...блонди може да успее...въпреки, че надали след 20-30 епизода тва ще му е главната цел...

ganiy79
Моля някой да ми разясни повече за филмчето сезони серии и т.н Благодаря предварително rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
K1llerAngel
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=23471 Ето тема за наруто перфектна направена
ganiy79
Цитат(K1llerAngel @ Jan 2 2008, 09:28) *
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=23471 Ето тема за наруто перфектна направена

Благодаря worthy.gif
keeperofthegrove
Нямам търпение на изелезе филма, явно ще е доста интересен, както и епизодите в момента. Въпреки че сега чак след 2 седмици ще има нов епизод...
smallville_f
Преди няколко дена изпитах удоволствието да гледам филма преведен. Много ми хареса. Последната ми мисъл беше Наруто но Бакa biggrin2.gif Но докато не получа знак, че всички сте го гледали, няма да коментирам, за да не спойлвам. Ще кажа само едно: Беше велико biggrin2.gif Останах много доволна ^^

ЕДИТ: И ако все още не сте се информирали. Новият Наруто Шипуден филм излиза на 2 Август 2008. Заглавието е Naruto Shippuuden Movie 2: Kizuna [Bonds].
Малко инфо: Когато мистериозна група Шинобита напада Коноха, селото бива срутено. Едва тогава става ясно, че друга Световна Война м/у шинобитата може да се превърне в реалност. През това време, Саске, който напуска Коноха, за да отмъсти за клана си, убивайки Итачи, отново се изправя пред приятелите си.
Нов трейлър ^^
ViruZzZ
Омг филм беше мноооооооого добър shocking.gif , а за ОСТ-а да не говора blush.gif
didssy
дам дам... Филма си го биваше... ^^ Така си е, Наруто но Бака 18.gif 16.gif но кой знае... Не дадоха продължението... Щеше дами бъде абавно да му видя физиономията като се усети 18.gif
K_f_R
Мда филма беше добър,с историйка със всичко,глей гледа преди кусур време,а чак сега се сещам да пиша : (
f0rgy
Важното е, че на Наруто му се отвори парашута. mrgreen[1].gif Иначе не е лошо филмчето, ама не е нещо особено...
K1llerAngel
Не беше кой знае кво филмчето,но като че ли следващия ще бъде по интересен
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.