Лаура: Бях си във вилата извън Торонто и с навехнат глезен. Когато се прибрах в града, агентът ми беше оставил съобщение, че трябва да отида до Лос Анджелис за тестови снимки. Така че отидох там направих снимките и изчаках седмица. Когато ми казах, че съм получила ролята, се прибрах в нас, починах си за малко и се отправих към Торонто за снимките на Смолвил.
Stuffmagazine: Фенка ли си на Супермен?
Лаура: Фенка съм на филмите с Кристофър Рийв, Смолвил и Супермен се завръща, но не чета комиксите за Супермен.
Stuffmagazine: А Супергърл?
О да, чела съм комикси за Супергърл. Но не знам много за нея, историята й и т.н. Така че много се вълнувам да науча тези неща. Аз съм нова в тази среда, но обичам Супергърл. Плюс, версията на Кара е базирана по обновения и преиздаден герой на Супергърл. Тя е малко с по-остър характер и освободен манталитет, отколкото старата Кара.
Stuffmagazine: А как се разбира тя и Кларк?
Лаура: Кара и Кларк имат няколко разногласия относно криенето на способностите. Тя няма проблем да ги показва на света, така че Кларк и казва, че не може да използва топлинния си поглед само за да си сготви нещо. Принципно, тя се опитва да се нагласи като тийнейджър на Земята - знаете какво искам да кажа: дрехите и такива неща.
Stuffmagazine: О да, облеклото е доста секси.
Лаура: Ами, Кара си пада по музиката и филмите, така че нейните идеи за обличане идват от поп-идоли и това което вижда по телевизията. В момента тя носи къси шортички, но с течение ще смени стила си с този на хората от Канзас.
Stuffmagazine: В истинския живот, какви момчета харесваш? Лоши, или такива със характер като Супермен?
Лаура: Определено с характер като Супермен. Харесват ми момчета, които обичат майките си. Съжалявам, без лоши момчета.
Stuffmagazine: Кара пристига на земята със суперсили и двойнствен живот. Имала ли си затруднения в гимназията?
Лаура: Кара се чувства като аутсайдер, а аз като изгнанник. В училище бях зубрачка. Винаги четях и слушах музика, а през останалото време посещавах уроците по карате. В това отношение аз и Кара имаме много общо. Всъщност, аз съм като един 70 годишен човек. Дори не ходя на купони.