Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Интервю със Супергърл (Обновено)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Интервюта
MaHeKeHa
Stuffmagazine: Къде беше когато те извикаха за ролята на Съпергърл?

Лаура: Бях си във вилата извън Торонто и с навехнат глезен. Когато се прибрах в града, агентът ми беше оставил съобщение, че трябва да отида до Лос Анджелис за тестови снимки. Така че отидох там направих снимките и изчаках седмица. Когато ми казах, че съм получила ролята, се прибрах в нас, починах си за малко и се отправих към Торонто за снимките на Смолвил.

Stuffmagazine: Фенка ли си на Супермен?

Лаура: Фенка съм на филмите с Кристофър Рийв, Смолвил и Супермен се завръща, но не чета комиксите за Супермен.

Stuffmagazine: А Супергърл?

О да, чела съм комикси за Супергърл. Но не знам много за нея, историята й и т.н. Така че много се вълнувам да науча тези неща. Аз съм нова в тази среда, но обичам Супергърл. Плюс, версията на Кара е базирана по обновения и преиздаден герой на Супергърл. Тя е малко с по-остър характер и освободен манталитет, отколкото старата Кара.

Stuffmagazine: А как се разбира тя и Кларк?

Лаура: Кара и Кларк имат няколко разногласия относно криенето на способностите. Тя няма проблем да ги показва на света, така че Кларк и казва, че не може да използва топлинния си поглед само за да си сготви нещо. Принципно, тя се опитва да се нагласи като тийнейджър на Земята - знаете какво искам да кажа: дрехите и такива неща.

Stuffmagazine: О да, облеклото е доста секси.

Лаура: Ами, Кара си пада по музиката и филмите, така че нейните идеи за обличане идват от поп-идоли и това което вижда по телевизията. В момента тя носи къси шортички, но с течение ще смени стила си с този на хората от Канзас.

Stuffmagazine: В истинския живот, какви момчета харесваш? Лоши, или такива със характер като Супермен?

Лаура: Определено с характер като Супермен. Харесват ми момчета, които обичат майките си. Съжалявам, без лоши момчета.

Stuffmagazine: Кара пристига на земята със суперсили и двойнствен живот. Имала ли си затруднения в гимназията?

Лаура: Кара се чувства като аутсайдер, а аз като изгнанник. В училище бях зубрачка. Винаги четях и слушах музика, а през останалото време посещавах уроците по карате. В това отношение аз и Кара имаме много общо. Всъщност, аз съм като един 70 годишен човек. Дори не ходя на купони.
sonofsparda
Ами аз смятам, че съм добро момче, така че ЛОра да се приготвя. smile.gif Ама тия снимки... хм biggrin.gif
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Sep 18 2007, 11:04) *
Ами аз смятам, че съм добро момче, така че ЛОра да се приготвя. smile.gif Ама тия снимки... хм biggrin.gif

Какво-"изпадна ли ти е на тебе ченето" Ванка happy.gif ?!?! Защото като ги гледам тези снимки... и аз искам да стана "по-добро момче" 18.gif 18.gif !!!
free_soul
Xaxaxa, на Ванката и Викито им 'утекоха лигите, а на мен какво ми става като я гледам на тези снимки . . . 4potrivam[1].gif
Apfh
Ако това на третата снимка и е костюма определено Смолвил ще бъде най-гледаното шоу този сезон! biggrin.gif wink.gif
Яко интервю и Уааааууууууууууу какви снимки! biggrin.gif
vikihill96
Ами точно така-Всички мацки в Смолвил с "костюмчета" като тези на Лора от третата снимка и сериала ще стане най-ретинговия в момента- гледаемостта му ще се "вдига ли,вдига " 10.gif 10.gif ...Определено сме "готови" за новия сезон-след това интервю и тези снимки,няма начин да е друго happy.gif happy.gif !!!
toho
Цитат(vikihill96 @ Sep 18 2007, 21:21) *
Ами точно така-Всички мацки в Смолвил с "костюмчета" като тези на Лора от третата снимка и сериала ще стане най-ретинговия в момента- гледаемостта му ще се "вдига ли,вдига "

Па ако ги пуснат без дрехи ще е най-добре biggrin2.gif
sonofsparda
Eeeee, много искат(м)е вече. biggrin.gif
vikihill96
Цитат(toho @ Sep 18 2007, 21:44) *
Цитат(vikihill96 @ Sep 18 2007, 21:21) *
Ами точно така-Всички мацки в Смолвил с "костюмчета" като тези на Лора от третата снимка и сериала ще стане най-ретинговия в момента- гледаемостта му ще се "вдига ли,вдига "

Па ако ги пуснат без дрехи ще е най-добре biggrin2.gif

....Е toho ,аз не исках да "изглеждам много нахален" 10.gif ,та затова не го споменах и този вариант-но пък ако решат и такъв вариант.....аз съм широко скроен,въпреки "нежеланието" ми за такива "вулгарности"( 18.gif 18.gif )-ще приема да гледам сериала,дори ако героините останат "по без нищо" 15.gif 15.gif !!! Ще бъда "добър", както обича Лора,само да се решат на такъв вариант 18.gif 18.gif !!!
Mr. Winchester
Трябва да я дадат как каца на Земята гола biggrin.gif
MaHeKeHa
Момчета, айде стига с тези глупости за голотии. Разбирам, че снимките са доста провокативни относно физическата й нагледност, но да си правите толкова мръсни съпоставки, е малко прекалено. Пред 2 дни прочетох биографията на Лаура и трябва да ви кажа, че е била голям зубрач.
Apfh
Умна и хубава... бъдещата ми жена. biggrin.gif

п.п. Я пусни таз биография, че съм любопитен. Има такива "провокативни" снимки за списание,.. вила в Торонто... ще ми е интересно да видя от къде е тръгнала.
MaHeKeHa
Темата е обновена със 3 снимки и част от интервюто
sonofsparda
Damn! Брей, наистина хубава и умна. Това много, много ме радва. smile.gif
vikihill96
Ама какви мръсни съпоставки бе Емо,няма такова нещо... 5angel[1].gif !!! Специално аз отбелязах първо,че "екипчето" на Лора от третата и като гледам и следващите три нови снимки е суупер 0106[1].gif 0106[1].gif ...Другото са си просто невинни шегички. Едва ли някой е имал нещо по-грубичко си езказванията си. Аз винаги съм уважавал хора,които са не само красиви, но и "имат нещо в мозъка", а като гледам Лора си е точно такъв тип...съответно много уважавам Лора-Кара icon_peace.gif !!! Само да добавя и тук ,че темичката ти с Ерика си е доста "садистична",но така си е при истинското изкуство artist.gif !!!
MaLkIq_MuKi
Абе не знам, ама няма забележка! А пък и умна shocking.gif Рядко се среща, доста рядко! Снимките са чудни и мерси и за тях, и за интервюто Емо smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.