Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За тези които играят WOW b.net
GGbit.info > Развлечение > Игри > World of Warcraft
ogata
Това е някакъв генератор , който преизчислява нещо си и го превръща в нещо си . В крайна сметка въвеждате 14 пройзволни цифри , той ги генерира . Влизате в акаута си в сайна на б.нет , избирате плащане с visa електрон , въвеждате получения резултат от генератора и воала ... сметката ви е презаредена с 60 дена още . Само че ... трябва бая да покиснете , щото кода се улучвал 1 на 500 .

Enjoy!

ПП. Номера може би ще се получи и с он-лайн пазаруване , но ако ви хванат ще стане интересно .

Не нося отговорност за последствията . Използването на способностите на дадения линк е напълно на ваша отговорност.
FrAgMaKeR
Предполагам просто генерира някакъв вътрешен код за разплащателната система на играта, защото при плащания с VISA или друга кредитна карта се иска и CVV2 кода, както и допълнителна информация като имена на титуляра на картовата сметка, дата на валидност на картата и тн. Генератори на валидни номера на карти има много, но както казах не са достатъчни само те за онлайн пазаруване. По скоро това е някакъв код който се получава след успешно плащане и с който става самото презареждане на акаунта. smile.gif
ogata
Да но ... виж в самия сайт какво пише

Цитат
Copyright © 1999 PaulLiu (Yiing-Jiunn Liu). All rights reserved.

Wow излезе , преди 2 или 3 години smile.gif
club135
Проблемът е друг. В Близард имат списък на валидните номера и при добро желание могат да въведат проверка, след което ще следват моментални банове на аккаунтите на тези, които са използвали трикчето. Помислете хубаво преди да го използвате, че може да изгорите с доста парички. Ония пичове не си поплюват.
TheUnknown
Ми на мен скоро ми свършва account-а така че ако тва проработи worthy.gif
P.P "Your credit card verification code is the last 3 or 4 digits of the numeric string located on the back (eg. Visa, MasterCard) or front (eg. American Express) of your credit card. On the sample Visa card to the right, the verification code is circled in red. Your credit card may look different depending on the type of card. "
Тоя "PIN" трябва да го научкваш ли?
ogata
Цитат(Dark Phoenix @ Sep 17 2007, 23:08) *
Ми на мен скоро ми свършва account-а така че ако тва проработи worthy.gif

... яко бири за мен smile.gif
K_f_R
според мен никогя няма да направи правилния код това нещице
TheUnknown
Еми ако оцелиш карта с пари и напраиш всичките 9999 комбинации wacko.gif ХАХАХАХХАХАХ НЕ ЗНАМ КАК АМА ИМАМ ACCOUNT НА WOW!!!!
ОГА 10x ИМАШ ЕДНА БИРА ОТ МЕН!!!
Titan
Я обесни как го напрай, че с тоя пин не стаа нещо. :/
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.