Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: 22.09.07 House club Plazma
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Потребителски събирания > Неофициални събирания
4i4iba
Предлагам тази събота да ходим в Plazma.Аз все още не съм ходил от както я отвориха, ако има навитаци да пишат smile.gif.
Hermes
Ако се падна да почивам - идвам. От 2 месеца Инфинити Клуб е затворен поради ремонт и ............ така ми се ................ banana.gif banana.gif banana.gif
krisku
Изтрих всички коментари не по темата, ако има още коментари извън идеята на темата и обидни реплики към даден потребител ще се вземат по-строги мерки.

P.S.: Пак казвам, да пишат тези, които ще ходят, а не кой къде ще бъде и какво ще прави тогава.
4i4iba
Ще ходим аз и две приятелки сме засега.Няма абсолютно никакъв проблем ако някой друг дойде с нас.Единственото условие е да има 18 години (съжалявам условието не го поставям аз).
П.С. Мисляче го казах напълно цивилизовано!
Electrum
Снощното TRIBALERO (Balthazar Birthday Edition),CHRISTIAN DURAN (Spain) парти се получи много добре rolleyes.gif
даже май видях един съфорумник там - @ventzo,ако не се лъжа
ПП - 4и4и,и без 18 минах tongue.gif
ventzo
Цитат(YaHeL`` @ Sep 24 2007, 01:45) *
даже май видях един съфорумник там - @ventzo,ако не се лъжа

A да да biggrin2.gif там бях,ти що не ми се обади?
На мен нещо не ми хареса музиката на Дюран,което разбира се не ми попречи да се веселя .
Бил съм на негово парти и пускаше съвсем различна музика.Явно и тои се е повлиял от Минимала...
4i4iba
Аз пък бях закъсъл с парите и неотидох dry.gif .
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.