Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Women's Murder Club
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи
Gossip Girl

Режисьор: Скот Уинант
Година: 2007-??.?
Резюме:
От носителят на на две награди Еми - режисьорът и продуцент Скот Уинант, по успешните криминални романи на Джеймс Патерсън.
Детективът от Сан Франциско Линдзи Боксер може да анализира местопрестъпление за секунди, но е огорчена, че разследването и процедурите около случая могат да отнемат месеци, че дори и години. На мъжкото бойно поле Линдзи решава да създаде екип изцяло от жени - медицински експерт, журналистка и млада асистентка. Тъй като живота им е преплетен с кариерата, тези жени стават не само колежки, но и приятелки. Решавайки най-заплетените случаи в Сан Франциско, те не могат да разгадаят мистерийте на собственият си романтичен живот.

Каст:
Анджи Хармън
Лейт. Линдзи Боксер
Линда Парк
Юки Кастелано
Лора Харис
Джил Бернхарт
Обри Долар
Синди Томас
Паула Нюсъм
Клер Уошбърн
Роб Естес
Том Хоугън

Промо:
ABC's Women's Murder Club

Лично Мнение:
Струва ми се интересен сериал от рода на "От местопрестъплението". Надявам се да имам време да си го изтегля, че ми станаха много сериали, ако не ще тегля, когато сериалите са в отпуск. Актрисите са симпатични, а и Роб Естес е голям симпатяга. Имам големи очаквания към сериала
sulu
Този сериал ужасно много ми напомня на един сериал на Хормарк(името ми се губи), където шефката на полицията и всички детективи бяха все жени.Имаха само един мъж в целия участък.Както и да е- все пак сигурно е интересен, но като знам ,че сега почват всички сериали едва ли ще имам време и за него
ThePinkDuck
Цитат(sulu @ Sep 17 2007, 08:45) *
Този сериал ужасно много ми напомня на един сериал на Хормарк(името ми се губи), където шефката на полицията и всички детективи бяха все жени.Имаха само един мъж в целия участък.Както и да е- все пак сигурно е интересен, но като знам ,че сега почват всички сериали едва ли ще имам време и за него

За The Division ли говориш?

Иначе идеята на този ми харесва, ама не ми се нрави, че целия екип ще е женски! Едва ли ще го следя, но определено ще видя за какво става въпрос!
sulu
Цитат(ThePinkDuck @ Sep 17 2007, 13:04) *
Цитат(sulu @ Sep 17 2007, 08:45) *

За The Division ли говориш?

Иначе идеята на този ми харесва, ама не ми се нрави, че целия екип ще е женски! Едва ли ще го следя, но определено ще видя за какво става въпрос!

Да точно за него,а знам че е офтопик, но спрях да го гледам след като умря онази русата висока детективка(която беше гадже с единствения мъж) sad.gif

ThePinkDuck: Не ми напомняй. Никога не съм го следяла много, но тоя момент беше супер гаден.
ludoto_mimi
Не са само жени. Освен Роб Естес има още един, който е партньор на Линдзи Боксер, още един, който е гадже на русата и... някакъв адвокат май беше, но не знам дали ще е редовен. smile.gif

Аз току-що го изгледах и ми хареса. Забавно е има интересни случаи, а хубавото тепърва започва според мен. smile.gif

А, епизодът го има в замунда. wink.gif
Gossip Girl
Цитат(ludoto_mimi @ Oct 14 2007, 03:59) *
Аз току-що го изгледах и ми хареса. Забавно е има интересни случаи, а хубавото тепърва започва според мен. smile.gif

Взе ми думите направо от устата.
Аз нямах намерение да го гледам след като дръпна първа серия, но сега определено ще се тегли. Много интересно се заформя.
Nathan_Lee
Ето и линк към първи епизод, че никой не се е сетил да даде Womens Murder Club S01E01 - Zamunda
ludoto_mimi
Втори епизод

Все още не съм го гледала, но се очертава интересен.
Gossip Girl
На мен нещо не ми тръгва от mininova нито една версия. Някъде другаде няма ли го? И защо, по дяволите, не са го качили в замунда? Сериала е много добър.
ludoto_mimi
Ами намирам го само в demonoid.com, но сийдът не е много добър. Не знам защо имаш проблеми с мининова, при мен всичко си беше наред, а и има доста сийдъри.
ludoto_mimi
Трети, четвърти и пети епизод.

Бяха се насъбрали и ги изгледах с удоволствие. Като се почне и няма спиране. rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.