Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Рок фест
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Потребителски събирания > Неофициални събирания
Angel-oF-DeatH
Ами на скоро видях че ще се състой такова нещо в периода от 24 семптеври до 26 ! Та идеята ми ако има навити да се съберем и да ходим. Мястото където ще се провежда е парка " Рибница" район северен
п.п за часа на започването и кой групи ще свират ще добава утре (защото и аз лично не ги знам всичките blush.gif )! Та виесте smile.gif И концертите са БЕЗПЛАТНИ
Mimsey
Цитат(Angel-oF-DeatH @ Sep 15 2007, 00:32) *
Ами на скоро видях че ще се състой такова нещо в периода от 24 семптеври до 26 ! Та идеята ми ако има навити да се съберем и да ходим. Мястото където ще се провежда е парка " Рибница" район северен
п.п за часа на започването и кой групи ще свират ще добава утре (защото и аз лично не ги знам всичките blush.gif )! Та виесте smile.gif И концертите са БЕЗПЛАТНИ

Ох, майкаааа! Само дай детайли за групите и времето и... punk.gif
Mimsey
Цитат(Mimsey @ Sep 15 2007, 16:34) *
Цитат(Angel-oF-DeatH @ Sep 15 2007, 00:32) *

Ох, майкаааа! Само дай детайли за групите и времето и... punk.gif

Елс, времето тече миличък, а тр и комапния да се сформира! rolleyes.gif
ogata
аз съм там smile.gif
Angel-oF-DeatH
Така много съжалявам че не оспях по рано да пиша та по темата! Групите който ще свират ще са от Пловдив и региона не оспях нищо като имена да измъкна!
п.п за срещата ще изкаме още малко да видим колко хора ще се съберем
Mimsey
Ами, добре де и да не идва никой от форума, освен вас двамата, да знаете, че и аз ще съм там, било то с компанията или само с моята приятелка! smile.gif punk.gif
Mimsey
Много изпуснахте!
K_f_R
само на Hell No се изкефих,лично за мен беше боза този фест ;/
ogata
Цитат(K_f_R @ Sep 26 2007, 22:29) *
лично за мен беше боза този фест ;/

4.gif само като чух кои банди ще свирят ... и се ОТдъхах да ходя :/
DcShOeCoUsA
Ем аз бях ма ... небеше кой знае какво ,но все пак си беше яко.Имаше и много добри групи biggrin2.gif
Angel-oF-DeatH
Крос фаяр разтърсиха всичко има клипчета ще ги кача тази вечер biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.