Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Официалното описание на епизод #02 - "Кара"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
MaHeKeHa
(Кларк се среща с братовчедка си Кара Кент и двамата посещават Джор-Ел)

Кларк и Лоис откриват космическия кораб на Кара, но преди да го отворят, Кара се появява и събаря Лоис на земята. Кларк е шокиран когато Кара му казва, че е тук за да пази *бебето Кал-Ел* Въпреки появата на Кара, падналият духом Кларк Кент решава, че без Лана Ланг вече нищо не го задържа в Смолвил, след което той се отправя към Крепостта на Уединението за да започне тренировката си на Супергерой.

Обаче, Джор-Ел казва на Кларк, че Зор-Ел (баща на Кара и брат на Джор-Ел) е лош, а Кара опасна, за което Кларк Кент трябва да остане в Смолвил, за да разбере защо Кара е дошла на Земята. В същото време Лекс Лутър прави зашеметяващо откритие относно Лана и проект 33.1.

В епизода участват още: Алисън Мак, Арон Ашмор и Джон Гловър.

Режисьор: Джеймс Конуей
Сценаристи: Тод Славкин и Дарън Сиумър
Enchanted
Супер звучи...мерси за инфото 4.gif
sulu
Опа дали Кара не е малко по-лоша отколкото си мислех.Иначе малко ме дразни, че Кларк решава, че щом Лана е мъртва няма причина да остане в Смолвил.Но като цяло този епизод ще е много добър
tzvetka
Страхотен епизд ще е!Само малко ме притеснява казаното от Джор-ел!
vikihill96
The Evil Kara 1.gif 1.gif !!! Ах как би ми харесало това 15.gif 15.gif !!! За съжаление според мен, както и в някои от комиксите-това че Зор-Ел е "бил" лош(евентуално и представен така и в Smallville), това не значи,че Кара е същата като баща си happy.gif happy.gif !!Тъй че дори и да има някои търкания помежду им в началото, Кларк и Кара едва ли ще бъдат врагове(или нещо от сорта). Но пък няколко "опознавателни" битчици между двамата ще ни дойдат доста добре 10.gif !!! Айде малко остана до началотоооо 4.gif 4.gif !!!
sonofsparda
Дам, интересно наистина. И този път не ми се вярва, че Джор-Ел ще иска чрез тези новини, да излъже или подмами Кларк по някакъв начин, защото все пак той от край време иска синът му да започне своето обучение, а изведнъж да му каже така, като е замислил нещо...ами не ми се вярва. Бащата на Кларк не е зъл. smile.gif Но енигматичността е една от чертите на този сериал, които най-харесвам. smile.gif
toho
Така с *Bad Ass* Зор-Ел ще е по-интересно, все пак трябва да има някакво развитие покрай Кара.
free_soul
Уоу епизода ще бъде прекрасен. За сега с тези спойлъри се треса направо на стола....

Просто този сезон ше бъде касоразбивач отвсякъде!
MaLkIq_MuKi
Ми като се замисля, наистина нищо не го задържа...Джонатан - почина, Марта - замина, Лана - мъртва, Клои повечето време си е в Метрополис, Пит го няма, абе няма за кво верно...И аз мисля че това със злия Зор-Ел и лошата Кара ще е доста интересно biggrin2.gif Мерси отново за инфото smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.