MaHeKeHa
Sep 14 2007, 07:32
(Кларк се среща с братовчедка си Кара Кент и двамата посещават Джор-Ел)
Кларк и Лоис откриват космическия кораб на Кара, но преди да го отворят, Кара се появява и събаря Лоис на земята. Кларк е шокиран когато Кара му казва, че е тук за да пази *бебето Кал-Ел* Въпреки появата на Кара, падналият духом Кларк Кент решава, че без Лана Ланг вече нищо не го задържа в Смолвил, след което той се отправя към Крепостта на Уединението за да започне тренировката си на Супергерой.
Обаче, Джор-Ел казва на Кларк, че Зор-Ел (баща на Кара и брат на Джор-Ел) е лош, а Кара опасна, за което Кларк Кент трябва да остане в Смолвил, за да разбере защо Кара е дошла на Земята. В същото време Лекс Лутър прави зашеметяващо откритие относно Лана и проект 33.1.
В епизода участват още: Алисън Мак, Арон Ашмор и Джон Гловър.
Режисьор: Джеймс Конуей
Сценаристи: Тод Славкин и Дарън Сиумър
Enchanted
Sep 14 2007, 08:48
Супер звучи...мерси за инфото
Опа дали Кара не е малко по-лоша отколкото си мислех.Иначе малко ме дразни, че Кларк решава, че щом Лана е мъртва няма причина да остане в Смолвил.Но като цяло този епизод ще е много добър
tzvetka
Sep 14 2007, 10:41
Страхотен епизд ще е!Само малко ме притеснява казаното от Джор-ел!
vikihill96
Sep 14 2007, 10:56
sonofsparda
Sep 14 2007, 11:02
Дам, интересно наистина. И този път не ми се вярва, че Джор-Ел ще иска чрез тези новини, да излъже или подмами Кларк по някакъв начин, защото все пак той от край време иска синът му да започне своето обучение, а изведнъж да му каже така, като е замислил нещо...ами не ми се вярва. Бащата на Кларк не е зъл.

Но енигматичността е една от чертите на този сериал, които най-харесвам.
Така с *Bad Ass* Зор-Ел ще е по-интересно, все пак трябва да има някакво развитие покрай Кара.
free_soul
Sep 14 2007, 18:57
Уоу епизода ще бъде прекрасен. За сега с тези спойлъри се треса направо на стола....
Просто този сезон ше бъде касоразбивач отвсякъде!
MaLkIq_MuKi
Sep 16 2007, 13:42
Ми като се замисля, наистина нищо не го задържа...Джонатан - почина, Марта - замина, Лана - мъртва, Клои повечето време си е в Метрополис, Пит го няма, абе няма за кво верно...И аз мисля че това със злия Зор-Ел и лошата Кара ще е доста интересно

Мерси отново за инфото