Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Новини за участието на Кевин Сорбо в Смолвил
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлъри > Архив
toho
Както стана ясно преди време, създателите на Смолвил искат да привлекат Кевин Сорбо към един от многото Гост-Звезди в предстоящия 7-ми сезон. Първите спекулации бяха, че той ще играе Зор-Ел, бащата на Кара, в 6-ти епизод "Lara". Обаче в интервю г-н Сорбо споделя нещо много интересно : "Нищо официално засега, освен, че нямам ангажименти до края на година и, че от екипа на Смолвил ме искат за 3-4 епизода" . Това почти изключва възможноста той да играе Зор-Ел и остават въпросите "Кой ще играе Зор-Ел?" и "Каква ще е ролята на Кевин?".

smallville_f
Божеееееееееееееееееееее 3.gif 3.gif 3.gif ... 3-4 епизода 3.gif ... тука ще пада страшно слюнко-отделяне от моя страна blush.gif Само да не бъде злодей, че ще ме е яд ... Въпреки че малко bad-ass behavior от негова страна ще ми дойде много добре 15.gif happy.gif И ако е готин колкото беше и в Андромеда... Маааааааайчице 15.gif
Мерси, toho ! Както винаги радостни новини 4.gif
Lois Lane
Ако слюнкоотделянето ще е по адрес на външният му вид, май ще бъдеш разочарована. Не че Кевин не е изключителен мъж и актьор, но преди време бях попадала на негови скорошни снимки и възрастта си е казала думата. Въпреки това, имайки предвид великолепните му представяния във всичко негово, което съм гледала до момента( а то не е никак малко), сигурна съм че каквато и роля да са му отредили от екипа на Смолвил, той ще се справи с нея подобаващо. Лично аз очаквам с нетърпение появата му в сериала.
Apfh
Кевин Сорбо ще бъде голям плюс за Смолвил, независимо от ролята, която ще изиграе.
3-4 епизода с него си е абсолютно радостна новина...

(Андромеда ми е също едно от любимите sci-fi сериалчета. Кевин е една от многото причини за това)
vikihill96
Цитат(Apfh @ Sep 13 2007, 20:55) *
Кевин Сорбо ще бъде голям плюс за Смолвил, независимо от ролята, която ще изиграе.
3-4 епизода с него си е абсолютно радостна новина...

(Андромеда ми е също едно от любимите sci-fi сериалчета. Кевин е една от многото причини за това)

Е на мен причината да ми беше любим "Андромеда" беше едноименната героиня-аватара на кораба Андромеда-тире- Лекса Дойг mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif !! Иначе Кевин си е супер и каквато и роля да ме дадат ще допринесе за успеха на сериала "най-велик" 10.gif 10.gif !!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.