"How A Resurrection Really Feels"
Лукас разкрива истината за това кой се е опитал да убие Дан. Брук, Пейтън и Хейли се оказват зад решетките. Крик убеждава Нейтън да участват в игра на покер. Жителите на Три Хил избрат своя кмет.
Дата: 12/7/2005
Сценарист: Mark Schwahn
FEATURED MUSIC:
"Holiday" - Doktor Kosmos
"Funk Lefty" - Mike Datz
"Keohen's Theme" - Luther Russell
"It Dawned On Me" - Calla
"Lights & Sounds" - Yellowcard
"The Fallen" - Franz Ferdinand
"Slumberland" - James William Hindle
"Say Anything" - Dios Marlos
"Disintegration" - Jimmy Eat World
"Halo" - Haley James Scott (Bethany Joy)
"For Blue Skies" - Strays Don't Sleep
Amidala
Dec 1 2005, 21:51
много благодарностииии
ludoto_mimi
Dec 1 2005, 22:07
Мухахахах, тоя какъв му прасна на Келъърр, направо ме изкефи

А тва за Дан дето вика "Значи ти се опита да ме убиеш..." и след тва показват Деб и аз не мисля, че е не е тя, ами някой друг. И Лукас как отряза Брук... абе интересно ще е
QUOTE(ludoto_mimi @ Dec 1 2005, 10:07 PM)

абе интересно ще е

Много при това-добре,че е след седмица -иначе няма да издържа
А за убиеца-може Кийт да се е появил,а Дан просто да го казва като предположение.
Иначе този кораб с Крис и Нейтън ми е голяма мистерия
Да голяма мистерия е дас е чудиш как се озовали двамата, и защо бягаха като дявол от тамян и се метнаха в морето, а нбаистина крушето дето Хейтън заби на Крис обра точките,
Devil^Rose^^
Dec 1 2005, 23:16
Ххаха затвора ме разби
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
нашите любимки до каде стигнаха. На кой ли са видяли сметката

Ще е супер!
Нямам търпение
![7beshake[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/7beshake[1].gif)
P.S.Lucas (Chad Michael Murray) reveals that he knows who tried to kill Dan (Paul Johansson). Brooke (Sophia Bush), Peyton (Hilarie Burton) and Haley (Bethany Joy Lenz) find themselves behind bars. Chris Keller (Tyler Hilton) convinces Nathan (James Lafferty) to be his wingman at a high-stakes poker game. The residents of Tree Hill finally choose a mayor.
Хммм ето защо Нейтън и Крис скачат от кораба ... сигорно ги гонят ядосани играчи на покер
solenka
Dec 2 2005, 00:00
Ооооо! Нямам търпение вече да я гледам тази серия. Наистина много е странен този кораб, но крушето на Нейт срещу Крис ми изпълни душата.

Готина ще е серията! Само не ми харесва, че Нейт е с нова прическа. Така изобщо не ми харесва.
И аз му се нервих за фризурата, ама бутай, косицата ще му порасне, аз си го харесвам всчкакъв
ludoto_mimi
Dec 2 2005, 00:17
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Dec 1 2005, 11:16 PM)

P.S.Lucas (Chad Michael Murray) reveals that he knows who tried to kill Dan (Paul Johansson). Brooke (Sophia Bush), Peyton (Hilarie Burton) and Haley (Bethany Joy Lenz) find themselves behind bars. Chris Keller (Tyler Hilton) convinces Nathan (James Lafferty) to be his wingman at a high-stakes poker game. The residents of Tree Hill finally choose a mayor.
Хммм ето защо Нейтън и Крис скачат от кораба ... сигорно ги гонят ядосани играчи на покер
Ахааа, кой беше казал, че Дан печели? Тука не пише такова нещо. *отдъхва си* Особено след оня запис... тцтц
А тва за покерджиите ще е яко
Да серията ще е супер интересна. Постоянно си пускам трейлара, за да видя отново и отново крушето на Нейтън рущу мазника Крис. Супер!!! Най-после ще си изяде боя
Дано Карън да спечели на изборите.
KiD^ViCiOuS
Dec 2 2005, 09:10
бе...аз не мисля че Дан казва "Значи ти се опита да ме убиеш" според мен казва нещо от рода на "So that's who tried to kill me" така че както бях казала преди и аз мисля че ще има нещо общо с Кихт и завръщането му...
а колкото до затвора...според мен тва е щото откраднаха дрехите в Suburban Filth...и предполагам че са ги оставили в апартамента и затовба и Хейли е намесена

незнам..предполагам че просто ще трябва да почакаме и да видим...
крушето е върхъъъъ
NinaRichi
Dec 2 2005, 10:57
Christina
Dec 2 2005, 14:01
QUOTE(NinaRichi @ Dec 2 2005, 10:57 AM)

Аз затова не гледам трейларите.
И май въобще не трябваше да влизам тук. Предпочитам да не знам какво ще се случи в следващия епизод, пък и 8 епизод не съм гледала, ама сега като прочетох коментарите и треилъра ще си изтегля.
Просто нямам търпение да видя как Неитън удря Крис!
Пожелавам ти успех на изпита.
rusi4kata^
Dec 2 2005, 23:56
хващам бас че за затвора главната виновница е брук,няма начин просто да е друга

а наи-после крис си получи заслуженото
Открих още един трейлър-сцена с Брук и Лукас от следващия епизод.Аз лично не мога да чакам до следващата серия и го изгледах
http://d6.yousendit.com/E/0TELIYN89FF83055...309_BLscene.wmv
QUOTE(Menna @ Dec 3 2005, 07:23 PM)

Открих още един трейлър-сцена с Брук и Лукас от следващия епизод.Аз лично не мога да чакам до следващата серия и го изгледах
http://d6.yousendit.com/E/0TELIYN89FF83055...309_BLscene.wmvМерси много Дарес супер си
ThePinkDuck
Dec 3 2005, 22:59
Kid_Vicious и аз чувам същото като тебе!!!Значи или някой му казва или...охранителни камери ли знам ли!!!Ама за изборите четох че Дан печели и тогава "излиза някаква тайна наяве" ама до колко е вярно това дето съм чела...ако намеря линк ще го пусна!!!Иначе искрено се надявам Нейт да не е свършил само с един тупаник ,а да е ударил 1 здрав пердах на тоя ... на Келър!!!Сега просто ше чакане и ше видим....
абе въпреки , че брук постъпи супер тъпо ми е мъчно за нея .. не , че е оправдание но Лукас и разказа играта първия път а тогава тя се държеше перфектно
slyn4ice```
Dec 4 2005, 13:12
и аз така мисля за Брук....а точно си мислех че нещата между нея и Лукас най-после ще се оправят и ще са заедно....сега кой зане докога ще се карат..
Amidala
Dec 7 2005, 16:09
хора незнам за вас но аз си умирам от нетърпрние!!!Нали днес излиза 9 епизод ( и утре ще го имеме) ааа
още малко
QUOTE(Amidala @ Dec 7 2005, 05:09 PM)

хора незнам за вас но аз си умирам от нетърпрние!!!Нали днес излиза 9 епизод ( и утре ще го имеме) ааа
още малко

Да и аз едва изтрайвам направо ще се побъркам, а и аз няямам регистрация в Арената и трябва да чакма да го качат другаде, направо ужас
QUOTE(Ralna @ Dec 7 2005, 05:21 PM)

Да и аз едва изтрайвам направо ще се побъркам, а и аз няямам регистрация в Арената и трябва да чакма да го качат другаде, направо ужас
В арената още няма сийд,но тук е доста бързо

-на мен вече ми се изтегли
http://nine.cult.bg/tt/details.php?id=243f...aa1f0223f646c74
QUOTE(Menna @ Dec 8 2005, 09:52 AM)

В арената още няма сийд,но тук е доста бързо

-на мен вече ми се изтегли
http://nine.cult.bg/tt/details.php?id=243f...aa1f0223f646c74АААААААААААААААААААААААААААААААААа Даре и аз я мъча ма ми вика час, ужас, дано стане по-бързо, ти гадино вече сигурно я гледаш щото не те засичам никъде, как може, изчакай и нас, гадинка, те са я сложили толкова рано заради теб, щото много я чакаше, цяла нощ, а и днес празнуваш
QUOTE(Ralna @ Dec 8 2005, 09:25 AM)

АААААААААААААААААААААААААААААААААа Даре и аз я мъча ма ми вика час, ужас, дано стане по-бързо, ти гадино вече сигурно я гледаш щото не те засичам никъде, как може, изчакай и нас, гадинка, те са я сложили толкова рано заради теб, щото много я чакаше, цяла нощ, а и днес празнуваш

Дано ти се свали по-бързо-иначе мдам,изгледах я вече-серията е велика просто-много съм доволна

.Сега вече спокойно отивам да празнувам и ще чакаме продължението след празниците
Аууууууу кво стана само ква беше яка серията, направо трепач............ау който не я е гледал нека я гледа........ божке много хубавка серия.....
A на мен Хейли и Нейтън само като си съблече блузата ми изтекоха лигите и получих сърцебиене, а тва с халката беше много сладко
KiD^ViCiOuS
Dec 8 2005, 13:04
олеееееееее....тооооооооооооолкова як еипзоооод....
олееее...не мога още съм толкова развълнувана...простооо...най-якия епизод от новия сезон...
Марк Шван ни направи страхотен коледен подарък!!!!тва определно ще ме държи един месец докъто пуснат новия епизод...
аааааа...супер яко...
Нейтън и Хейли са пак зедно...Лукас и Брук също...честно...просто ное можеше да е по-добре...
ляляля...
много ми е якооооооооооооооооом
QUOTE(KiD^ViCiOuS @ Dec 8 2005, 01:04 PM)

най-якия епизод от новия сезон...
Определено-даже продължавам да го гледам отново и отново

.Аз даже покрай двете двойки не обърнах толкова внимание на това,че се разбра и единия от съучастниците в опита за убийство на Дан,също и че Дан спечели изборите и тн
Абе пука ти за скапания Дан, нали Хейли и Нейтън се събраха, и кво хубаво се събраха, като си свали блузата и отдолу халката много яко супер направо
тая серийка имам чувството, че е коледен подарък от сценаристите. ужасно добра беше.
Найстина това си е коледен подарък.
Днес серията ми се теглише бавно, но си струваше чакането. Не вярвах, че всичко ще стане в тази серия...мслех си, че ще оставят сдобряванията за след Нова година.
Всичко беше супер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Да беше невероятна, а няма ли да има и дно новогодишно подаръче, много ме е яд, че трябва да чакаме цял месец
Amidala
Dec 8 2005, 22:08
олееее хора тая серия няма равнааа!
просто нямам думи , накрая направо щях да се разплача ..
гледаите яяяя
И на мен много ми хареса, заради Хейли и Нейтън накрая беше уникално дето го гепи за синджирчето с халката и го предърпа.
common_sense
Dec 8 2005, 22:13
току що гледах 8и 9 епизод един след друг!

последният беше много доволен според мен!

определено най-интересната серия от този сезон.
ThePinkDuck
Dec 8 2005, 22:22
С риск да прозвуча "оптимистично" ама не ви ли се стори че серията беше твърде положителна!В смисъл всичко изглеждаше прекалено перфектно , което ме кара да си мисля че по нататъка ше става мазало!!!Ама иначе това беше наистина един много хубав Коледен подарък!!!
Да си дойдем на думата, виж за мазалото и аз съм много сигурна, че ще се окьопазави хубавата картинка, то иначе филма ще свърши. Основно проблем ще си има Деб, почти 100% съм сигурна, че тази тема ще се зачепка в 10 епизод, а и на Лукас му е време сърцето да се обади, всепак неможе да си седят щастливи с Брук, някакси нереално е. А и за Пейтън тя сега ще хукне да търси майка си и от там ще извадят нещо драматично, дакажем майката ще умре преди да се видят или тъкмо ще се видят и тя ще се гътне. Само се чудя какво ще попречи на Нейтън и Хейли да са заено, мисля, мисля и нищо не измислям, освен Дан да скалъпи нещо за да ги раздели, да кажем да накара Нейт да я зареже инче ще вкара в затвора Деб или нещо от сорта....
Де да знам вие някакви предположения имате ли за по-нататъчното развитие, имаме месец да си блъскаме главите.........
ThePinkDuck
Dec 8 2005, 22:43
common_sense
Dec 8 2005, 22:47
а дали пък няма да се окаже, че Пейтън не си е паднала по Лукас?! щото нз дали обърнахте внимание, но, когато вътрешният й глас й казваше какви въпроси й се въртят в главата по цял ден - "Дали Лукас би избрал мен вместо Брук?". в смисъл нали и с нея трябва да се случи нещо, а това ще е перфектната възможност да се объркат нещата с Брук и Лукас....и всичко да се започне от начало....

ама всъщност няма смисъл да гадаеме...
Както казва Инчето Очакваите неочакваното.
Със сигурност нещана ще се оплескат отново

Сигурно ще е свързано с болеста на Люк исъщо така с Деб, но може би и още неща ще се случат.
Дан като кмет сигурно ще почне да върши гадости.
Да тва с Пейтън и аз мисля, че тя тайничко още си го харесва, но Люк не............Иначе ако се разбере, че Лукас е болен и Дан му е отказал помощ, нещата ще се нагорещят до червено и съм почти 100% сигурна, че Нейт ще се сдобри с Люк и ще обърне гръб на Дан защото е зарязал бар му с тая гадна болес, кояо е наследил от самоя Дан
s0me0ne
Dec 9 2005, 00:20
Според мен беше перфектния епизод. Най-много ме радва Брук - най-яката женка в целия сериал. Умна за разлика от останалите к***и
QUOTE(s0me0ne @ Dec 9 2005, 12:20 AM)

Умна за разлика от останалите к***и

![0004[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/0004[1].gif)
... /no offence/ ама...
иначе тоя епизод беше дъ бест, особено края...особено Нейтън
и за Лукас и Брук поне нещата се изясниха вече
_HriS_TinA_
Dec 9 2005, 15:15
Лелелей....4ак сега го гледах тва епизод4е ( оу бях мн заета напоследък ) Наистина това е един от най-хубавите им епизоди, и то не само за 3-ти сезон ами воб6те...ммм накрая бе6е много силен момент твa с писмата на Брук и ...как тя най-накрая му ги даде

и аз изклиу4ително много се радвам за хейли и нейтън и..... песни4ката на хейли наистина бе6е разко6на

...както и дре6ките на брук

въй немога да повярвам 4е вси4ко което съм искала - се слу4и в един епизод ....както и 4е накрая ме раз4уства това което крис каза .... аз изоб6то не съм мислила 4е 6те стане понеже винаги съм го смятала някакъв подлец....

абе като цяло наистина съм възхитела от тази серия така за пореден път се убедих 4е ONE TREE HILL няма равен на себе си

.....не 4е изоб6то съм се съмнявала де

хора това е от мен

бай и вси4ко най-най
QUOTE(s0me0ne @ Dec 9 2005, 12:20 AM)

Най-много ме радва Брук - най-яката женка в целия сериал. Умна за разлика от останалите к***и

Е тва не съм го очаквала честно ...най-тъпия коментар във форума досега

... за такива простотии тряя да има санкции ...

просто ме заби ... туй да гледаш 3 сезона и да се изкажеш че др. са к***и ... малко неочаквано ми дойде... аз пък му казвам на тоя "мозък" че Единствената известна с такива номера е неговата любимка - Брук(даже и тя често си го повтаря)

иначе за 9 сериика ... няма какво да добавя

...и още 3,4 пъти ще я гледам пак ще и се радвам

Нейтън и Хейли ...Брук и Лукас ... има ли по - добър вариянт?
rusi4kata^
Dec 10 2005, 00:41
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Dec 9 2005, 03:15 PM)

Лелелей....4ак сега го гледах тва епизод4е ( оу бях мн заета напоследък ) Наистина това е един от най-хубавите им епизоди, и то не само за 3-ти сезон ами воб6те...ммм накрая бе6е много силен момент твa с писмата на Брук и ...как тя най-накрая му ги даде

и аз изклиу4ително много се радвам за хейли и нейтън и..... песни4ката на хейли наистина бе6е разко6на

...както и дре6ките на брук

въй немога да повярвам 4е вси4ко което съм искала - се слу4и в един епизод ....както и 4е накрая ме раз4уства това което крис каза .... аз изоб6то не съм мислила 4е 6те стане понеже винаги съм го смятала някакъв подлец....

абе като цяло наистина съм възхитела от тази серия така за пореден път се убедих 4е ONE TREE HILL няма равен на себе си

.....не 4е изоб6то съм се съмнявала де

хора това е от мен

бай и вси4ко най-най

просто нямам думи да изразя как се чуствам

това със сигурност е най-хубавият епизод досега!!!много се радвам че всичко се изясни.наи се изкефих на нейтън и хейли защото се обичат страшно много и заслужават да са заедно

люк и брук също...абе направо супер

като че ли това че се разкрива какво точно се е случило с дан и че печели изборите някакси бледнее просто пред останалите неща

дано нищо не попречи отсега нататък на нейтън и хейли да бъдат заедно,защото са много сладки

айде тва е за сега
KiD^ViCiOuS
Dec 10 2005, 10:35
верно е обаче че всичко свъши прекалено перфектно

това вещае неприятности според мен...стига да ен засегнат Нейтън и Хейли съм за
ама няма как да не ги засегнат...той Дан не мойе да си седи мирен на дупето и да не прави гадости..
и въпреки че не съм голяма фенка на Лукас и Брук се надявам да не стане и нищо гадно с тях...
въпреки че на промото на сезона казаха че се е случило нещо между Пейтън и Лукас през лятото...а тая нишка още не са я вкарали в интригата...и тва дето вътрешния глас на Пейтън пак го каза за Люк(а колко е яка с тоя костюм на ангела на смърта

)
бе...незнам какво ще става...ама няма как да няма интрига...и като ги знам кви са гадове промото ще го пуснат най-рано след 3 седмици
QUOTE(KiD^ViCiOuS @ Dec 10 2005, 10:35 AM)

Лукас и Брук се надявам да не стане и нищо гадно с тях...
въпреки че на промото на сезона казаха че се е случило нещо между Пейтън и Лукас през лятото...а тая нишка още не са я вкарали в интригата...и тва дето вътрешния глас на Пейтън пак го каза за Люк(а колко е яка с тоя костюм на ангела на смърта

)
Хмм...аз пък ще се радвам да вкарат най-после нишката Пейтън & Лукас ... бяха перфектната двойка, там имаше много повече страст и чувства ...и след 1ви сезон БАМ ... ЛУкас влюбен в Брук

по същото време Чад и София са се сгодили ... и всичко ми се изясни ( въпреги че харесвам Л и Б заедно ... Пейтън е била и винаги ще бъде момичето за Лукас
RoXXy_
Dec 10 2005, 12:49
QUOTE(KiD^ViCiOuS @ Dec 10 2005, 10:35 AM)

верно е обаче че всичко свъши прекалено перфектно

това вещае неприятности според мен...стига да ен засегнат Нейтън и Хейли съм за
ем да...много хубаво нее е на хубаво...
ми незнам дали пак ще има нещо м/у Пейтън и Лукас, мисля че ще е малко по - нататък, то сега нали ще се появи и някво ново момиче, така че 100% нещата между Лъкас и Брук няма да са все пперфекттни...

аа и то вече си беше време Л. и Б. да се съберат, че преди тва се нещо ги разделяше..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.