Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "How A Resurrection Really Feels"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 3
Страници: 1, 2
Jordan
ох, аз най-сетне се наканих да гледам 9ти. чаках да излязат субтитри ама не издържах и го гледах... blush.gif наистина епизода беше страхотен, просто нямам думи, един от най-яките епизоди този сезон, и май като въобще в целия сериал. всичко беше толкова прекрасно, искаше ми се да го гледам пак и пак и пак...толково яко беше всичко... wub.gif blush.gif wub.gif
но пък от друга страна...струва ми се, че прекалено много хубави неща се събраха в тая серия и....трябва да има нещо, нищо не е толкова хубаво колкото изглежда...ще стане пак някоя мизерия.
и тоя AR15firing.gif Дан... 14.gif 19.gif angry1.gif все имах малката надеждица, че Карън ще спечели...ама то тва пък щеше да дойде много на серията, не може всичко да е хубаво,я...
аууууу Нейтън и Хейли... Copy of wub.gif нямам думи за тях, без малко да ме разреват тея двамата...
ами Брук...милата, такава сладурана беше като отиде да се извини на Лукас и му занесе писмата... blush.gif
asterixs
леле ще изперкам ви казвам кат чета тука как ми пишете колко е интересно smile.gif ,ама искам да изчакам титрите и за тва не го гледам още.ма нищо така с по-голям интерес ще го гледам [bounce]
RoXXy_
asterixs 10.gif ама ти защо въобще четеш тука? то не е интересно като научиш за кво става въпрос.Е не че не е интересно, ама се губи тръпката от неизвестното.А това е едно от основните предимства на ОТН...аиде wink.gif Гледам нов си, а добре дошъл все пак
да се представиш в специалната тема 18.gif хах..
^Mim0zKa^
Хора прави сте 4е много добре не е на добре....вси4ко в този епизод беше перфектно направо0о0о0 blink.gif Само 4е аз поду4ух 4е ГАДНИЯ ДАН 19.gif ште развали работата на Хейли и Нейтан като каже 4е Хейли е замесена в убийството му заедно с Деб и така ще настрои Нейтан срещу нея....което е мн гадну sad.gif а доколкото Брук и Лукас ОБОЖАВАМ ГИ тея двамата само 4е.....и в тяъната история май ше има интриги .............с Пейтън 1crying[1].gif !!Добре 4е остана още много малко и наи накрая ще разберем какво ще стане worthy.gif
angie_baby_bs
Супер сладки бяха Нейтън и Хейли....направо да ги изпапкаш! Адската серийка...изгледах я още няколко пъти и не ми е писнала...много се кефя tongue.gif biggrin.gif
Hazel^eyes
aaaaaaaa страхотна серия!!!Лукас и Брук заедно...и моите любимци Хейли и Нейтън... wub.gif едва ли можеше да е по-перфектно...
affection
Любимият ми епизод... разплаках се докато го гледах blush.gif , а това е наистина рядкост.Може би точно края ми повлия доста емоционално.(Нейтън и Хейли, когато той иска тя да остане за през нощта и когато Брук дава писмата на Лукас.)
Jordan
ай, май бях правил едно клипче с тоя момент. Нейтън беше в леглото и Хейли отиде за нещо да говорят, и после той "хейли, остани", нали? Бегло помня нещата назад в сезоните, но почти съм сигурен.
Има да плачеш още по Нейтън и Хейли, и по други...ех... rolleyes.gif
Cocolino
Невероятен епизод...
mak3-l0ve
Лелее .. накрая колко ревах biggrin.gif Като Нейт каза на Хейли "Остани за тази нощ" ии разговора им преди тва. А накрая беше великоо .. Сцената с Брук и Лукас. Тя милата не можеше да повярва, че й прощава happy.gif Брук и Лукас, Хейли и Нейтън ... какво повече може да се иска от епизода wub.gif
kateto91
една от любимите ми серии от 3 сезон,може би и най-любимата.брук и лукас са мн сладки
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.