Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: ОФИЦИАЛЕН ТРЕЙЛЪР НА СМОЛВИЛ (Обновено)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлъри > Архив
MaHeKeHa
Ето, приятелчета,

Най-после излезе *дългата версия* на този... така очакван трейлър. Наслаждавайте се!

Връзка: Официален трейлър на Смолвил, сезон 7

ЪПДЕЙТ: както знаете, ние си падаме по-хубавото качество.

Ето ви същият трейлър, но с много хубаво качество.

Връзка: Официален трейлър за сезон 7 (този изисква да се свали)
MaHeKeHa
Майко мила, за какво иде реч в предстоящия сезон...

WoW, just WoW...
LiQuIfY
ЩО годи бива като трейлър но не е кой знае какво
MaHeKeHa
Цитат(kunlao @ Sep 12 2007, 06:19) *

ЗА НАС е нещо повече от *що-годе*, млади момко.
smallville_f
Цитат(MaHeKeHa @ Sep 12 2007, 07:22) *
Цитат(kunlao @ Sep 12 2007, 06:19) *

ЗА НАС е нещо повече от *що-годе*, млади момко.

Точно така smile.gif
Иначе трейлърът ми обра точките ... Оня червен кораб не беше ли този на Брейнияк [ако изобщо съм видяла правилно де smile.gif ] ... Боя между Бизаро и Кларк ще бъде уникално изживяване!!! Само не разбрах какво търси в Крепостта unsure.gif Ако и там се бият с Бизаро ... мама-миа blink.gif Много благодаря за трейлърчето. Време му беше и на дългия вариант! 4.gif
vikihill96
Е то е ясно че няма да ни пуснат от всеки от първите седем епизода по нещо в този трейлър mrgreen[1].gif !!! За мен си беше абсолютно достатъчно за момента! Показа вече "нагледно" какво да очакваме в първите един-два епизода- а както всички знаем вече-очаква се "помитащо представление" от страна на любимия сериал. Амм,ама това ми хареса- Лойс вика-"остани с мен Клои",докато братовчедка и в момента поне си е почти или направо "out of line" blush.gif !!! Абе интересно, интересно вече спокойно мога да дочакам премиерата. А браво за честта mrgreen[1].gif тази година Емо happy.gif !!!
lyubenski
Леле супер ще е smile.gif.
Apfh
ЛоЛ...............

Очертава се невероятен сезон! Този път май боя с Бизаро ще надмине дори боя със Зод от миналият сезон. Хах.. всеки сезон започва с голямо меле. Страхотна тенденция.
Лично на мен търпението ми се изчерпа тотално... отивам да си взема един студен душ! biggrin.gif
MaLkIq_MuKi
Лелеее shocking.gif Настръхнах направо! А Кара как полетя 3.gif Майко мила, беше мн яко...Нямам търпение да стане 27. И на мен ми заприлича на кораба на Брейняк, ама защо светеше така shocking.gif Много ще ми хареса ако Кларк и Бизаро се бият в Крепостта. Мисля че това е мястото което най-много заслужава такава битка biggrin2.gif
Victoria
Хахаха, Емо, явно трябвало да го споменем, че да се появи, а? tongue.gif

Ще чакаме... smile.gif
sonofsparda
8.gif

П.П.: Думите са просто излишни. smile.gif
repeto
Цитат(sonofsparda @ Sep 12 2007, 12:02) *
П.П.: Думите са просто излишни. smile.gif

Напълно съм съгласен.
Толкова дългоочаквания трейлер е вече факт. Освен да благодаря за трейлера и да му се насладя, друго нищо не мога да кажа в този момент. worthy.gif rolleyes.gif worthy.gif
sulu
Много добър трейлър, направо нямам търпение за новия сезон.А Клои хич не изглеждаше добре,но на мен ми е най-интересна Кара за момента
tzvetka
Страхоетн трейлър!С нетърпение вече чакам 27-ми!Просто новият сезон ще е страхотен!
free_soul
Уникално ! ! ! Мерси за трейлърчето.

Искам първо да започна с критиките, които майче Емо беше споменал от страна на американците за "дървеното" летене на Кара. Сега след като видях трелъра летенето в "Смолвил" е напреднало на едно много високо ниво(не , че предишните ефекти с летенето на Кларк не бяха добри..дори напротив), което вдига сериозно летвата. Кара "лети" по възможно най-добрия начин. Дори мисля , че е сходно с това от "Супермен: Завръщането".

Видях и Бизаро в тайната стая на Лекс в имението, където се намира огромно количество криптонит. И разбира се това, което лично аз най-много чакам: боят между Кларк и Бизаро!

Вярвам, че 1-ят епизод ще направи фурор. Ще надмине всичките ни очаквания!
Enchanted
Нямам думи невероятен трейлър гледах го три пъти и още не мога да повярвам ,че скоро ще започва 7-ми сезон shocking.gif Супер,найстина ще надмине всички очаквания....
MaHeKeHa
Цитат(Victoria @ Sep 12 2007, 10:45) *
Хахаха, Емо, явно трябвало да го споменем, че да се появи, а? tongue.gif

Ще чакаме... smile.gif

Тъкмо затова си говорехме вчера, Вики :>

П.С. Темата е обновена
solenka
Wow! Боят между Кларк и Бизаро ще е черешката на тортата. smile.gif Супер! Мерси за трейлърчето.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.