Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: In The Land Of Women
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
hristin4e

Режисьор: Jon Kasdan
В ролите: Adam Brody, Elena Anaya, Kelsey Keel, Danielle Savre, Meg Ryan и други
Държава: САЩ
Година: 2006
IMDB

Резюме:
Картър Уеб е ТВ репортер живеещ в Калифорния, току-що е скъсан и напуснат от гаджето си, която е актриса. Сега той решава да си вземе отпуска от работата и жените и да посети баба си в Детройт и същевременно да излекува разбитото си сърце, като се отдалечи от всички познати, но жените които живеят в съседство с баба му имат друга идея за него. Когато Картър се запознава с момичето от съседната врата, по-малката й сестра и майка й, той разбира че те ще променят живота му завинаги!
julia1990
Става филмът,но не бих казала че е нещо кой знае какво .. smile.gif Все пак за феновете на Адам Броуди,като мен,си струва да се гледа 4.gif
CheerFuL-F
Цитат(julia1990 @ Sep 13 2007, 20:40) *
Става филмът,но не бих казала че е нещо кой знае какво .. smile.gif Все пак за феновете на Адам Броуди,като мен,си струва да се гледа 4.gif

мдам права си филма не е кой знае какво...
ladysunshine
Филма въобще не ми хареса. Естествено гледах го заради Адам. От самото начало чаках филма да стане по-интересен, да се случи нещо докато накрая не дадоха надписите. Изключително съм разочарована
tania
Има някои добри моменти, но наистина не е това, което очаквах от Мег Раян.
`BruKas`
на мен пък въобще не ми хареса sad.gif
ludoto_mimi
На мен пък ми хареса. Нищо не знаех за филма преди да го изгледам и не останах разочарована. Не е най-добрият филм на света, но пък не ми беше скучен. rolleyes.gif
Gossip Girl
lol Кристен! Веднага го пускам да се тегли. Надявам се да не е скучен, като гледам всички коментари освен на Мими.
Като го гледам ще едитна с мнение.
vasinka_{P}
Този филм от много време се каня да го гледам, не само заради Адам, а и за заради Мег Райан. Гледам няма много добри отзиви, но аз все пак ще се изтегля. biggrin2.gif
ThePinkDuck
Цитат(ludoto_mimi @ Dec 18 2007, 22:34) *
На мен пък ми хареса. Нищо не знаех за филма преди да го изгледам и не останах разочарована. Не е най-добрият филм на света, но пък не ми беше скучен. rolleyes.gif

И аз съм на същото мнение. Не беше лошо филмчето. Но не трябва да сте с особени очаквания. А и Кристен беше прекрасна както винаги! mrgreen[1].gif
Mr. Winchester
Много глупав филм , изобщо не ми хареса
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.