Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Нови спойлъри за епизод 7 - "Wrath"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
sonofsparda
- Благодарение на инцидент, Лана получава силите на Кларк.

- Кларк научава тайната, която Лана крие от него.

- Лана се държи малко безразсъдно с тази сила и това безпокои и Кларк, и Лекс.

- Не очаквайте от Кара да спасява положението, защото Лора Вандервурт не участва в епизода.

П.П.: Аиииии, искам Лана в червено яке и синя тениска. 18.gif А най-големия та*ак ще е да полети преди Кларк. 18.gif 4.gif
repeto
Това малко напомня на един от епизодите на "Лоис и Кларк: Новите приключения на Супермен". Само дето там Лоис получаваше силите на Кларк. А само не мога да схвана защо Лекс пък е обезпокоен от безрасъдното държане на Лана. Да не би да разбира, че е придобила свръхчовешки сили?
А каква ли ще да е тази тайна която Лана крие от Кларк? Понеже в 6-ти епизод, Клои пък научава за тайната на Лана.
MaHeKeHa
Любопитно, Ванка много любопитно... Нямам търпение да видя този епизод!
Enchanted
Mного много интересно,мерси за инфото!
И аз нямам търпение да дойде епизода,макар че надали има някой biggrin2.gif
Ланчето със силата на Кларк,това ще е много весело,представям си как Кларк тича след нея и и казва по-спокойно Лана не искам да нараниш някого или себе си biggrin2.gif ,но ми е интересно защо ли Лекс се притеснява за безрасъдството и,а тази тайна направо ми човърка мозъкаrolleyes.gif Нямам търпение да започва Смолвил!
toho
Цитат(repeto @ Sep 11 2007, 02:02) *
Това малко напомня на един от епизодите на "Лоис и Кларк: Новите приключения на Супермен". Само дето там Лоис получаваше силите на Кларк. А само не мога да схвана защо Лекс пък е обезпокоен от безрасъдното държане на Лана. Да не би да разбира, че е придобила свръхчовешки сили?
А каква ли ще да е тази тайна която Лана крие от Кларк? Понеже в 6-ти епизод, Клои пък научава за тайната на Лана.

Ами как коя тайна? Тайната че е клонирана ест.blush.gif
Apfh
Любопитно. smile.gif Мерси за новината...
Цитат(sonofsparda @ Sep 11 2007, 01:35) *
А най-големия та*ак ще е да полети преди Кларк. 18.gif 4.gif

18.gif happy.gif
Mr. Winchester
Тоя епизод ще е велик, нямам търпение да го видя!
sonofsparda
Аха, най-накрая Лана собственоръчно ще разбере защо Кларк е трябвало да крие силите си през всичките тези години. wink.gif
vikihill96
Търпение? Тази дума благодарение на екипа на Смолвил беше "изхвърлена позорно" от речника ми 10.gif 10.gif !! Епизода ще е мноого добър естествено. То като се замисля май слаб епизод от първите седем не се очертава happy.gif happy.gif !!!

Цитат(sonofsparda @ Sep 11 2007, 01:35) *
.... А най-големия та*ак ще е да полети преди Кларк. 18.gif 4.gif

Така си е,така си е. Жалко че Кара няма да я има, че да "разцъкат" едно сантасе докато си хвърчат като волни птички 18.gif 18.gif !!!
Enchanted
Mдам сега ми се вързаха нещата biggrin2.gif за клонираната Лана,но все пак истинската трябва да се появи и тогава на Кларк ще му искочат очите rolleyes.gif
free_soul
lol Ванка, супер новина.

Лана ще придобие силите на Кларк. Естествено , че щ енаправи някоя беля. Просто досега всеки , който е придобил някак си силите му е правил големи каши. 1-во имахме едно момче, където с Кларк бяха на един мост и една светкавица удари Кларк(имаше и участие на криптонит); 2-ро в епизода "Transference" Лайнъл използваше един от 3-те камъка за да се размени с Кларк. Тогава отново станаха големи бъркотии. Сега ще имаме и участие на Лана....да видим тя какво ще забърка...
tzvetka
Здравейте на всички от мен smile.gif За срам и позор не съм писала цяло лято biggrin.gif , но ме мързеше да пиша!Разбира се гледах новото инфо и сега вече акто наближава новия сезон манията по Смолвил ме подгони отново! laugh.gif
А по темата, Лана какви ли ще ги върши... все ще успее за един епизод сили да омаже нещата! laugh.gif Е и сигурно Кларк ще и оправя кашите! dry.gif
didssy
безрасъдно ... ще използва силите си безрасъдно ... начи ... ще бъде голямо шоу ... biggrin2.gif как ми се иска вече да почне новия сезооооооооон ohmy.gif
solenka
Лана със силите на Кларк! biggrin2.gif Гооооляяямааааа каша ще забърка! Само чакам да видя каква ще е. 2039[1].gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.