Аз го нарекох официален, защото е такъв за сайта и форума поне, а и едва наскоро разбрах за другият.. Иначе още когато правих сайта бях регистрирал един друг, но след сътресенията на services в UniBG, загубих права в канала, а и не ми се занимаваше, понеже нямаше почти никакви хора, а един трети бях дал на човек който обеща, че щял сериозно да се заеме с него, но така и нищо не направи.. по принцип icq-то го ползвах повече за контакти с феновете.. и понеже никой не беше споменал във форума за съществуването на irc канал, дори и след като в една друга тема някой предложи да се направи канал, поради липсата на такъв, съвсем инцидентно го регнах и още след 5 мин вече имаше 10-15 юзера там.. сега са между 20 и 30 редовни, което не е зле.. Иначе с инвайти и бъгави скриптове не са ползвани за да се популяризира, просто съм го написал на сайта и тук във форума и така хората разбират за него.
Забранявам invite-a, spam-a и рекламирането на канала, ако това действие може да се определи като abuse!Няма значение 2 ли са 3 ли са 100 ли са, нищо не пречи на някой да направи и канал/и на определени персонажи, актьори двойки и тн.. тогава няма и проблем да се спомене за такива канали във форума, не го считам за инвайт или подобно и няма да правя проблем. Просто кой където иска там да влиза, целта от каналите е хората да общуват

До колкото до #TreeHill, той остава официален за сайта и форума, за официална официалност, може да претендират само WB продуцентите, които държат правата на филма и всичките му сродни права, така че въобще не претендирам за това.
Забележка: В тази дискусия, както и в целият форум добрият тон е задължителен!