Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "One Tree Hill" Чат
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2
Sharo
фраг има някъв бъг ба скайпа и аз така 1 път гледам 4 дена никой не влиза blink.gif

начи излез от чата и после кажи на някой да те вкара пак
susito
аз пък не мога да вляза в тоя канал о.О
FrAgMaKeR
За да можете да влезете в който и да е публичен скайп канал се нуждаете от последната версия на скайп, защото само последните 2-3 версии ги поддържат. Междувременно за самото влизане не се нуждаете от това, "някой да ви вкара вътре", а просто трябва да кликнете на линковете от сайта - http://oth.ggbit.info или съответно върху линка от първият пост в тази тема съответно ето този тук!

Междувременно адреса на канала се сменя, както и създателя му, защото имах огромното неблагоразумие да го създам, чрез собственият си акаунт, при което съм брутално флуден непрестанно.. просто е нечовешки тормос, затова "създател", ще е служебният акаунт, който и без това не се ползва за друго освен да се правят чат канали от него. smile.gif Всички линкове са променени и всички във вече стария канал ще бъдат уведомени своевременно за местенето, за което още веднъж се извинявам. smile.gif

Приятен чат.. на всички tongue.gif wink.gif
Ne7WoRK
Абе веднъж напуснах чата и сега винаги ми пише вие напуснахте чата а аз искам да вляза пак в тоя чат ама нестаа я кажете как е че сас скайп не се занимавам изобщо ... wink.gif
Никол
Аз съм beni2emo(името е такова,щото скайпа е общ-на мен и на сестра ми,така че питайте кой е)
zori.kupenska
да ви попитам biggrin2.gif biggrin2.gif кога е на линия този канал[font="Arial Black"][/font]
meri_to
и аз не мога да вляза.... mellow.gif dry.gif sleep.gif
Pearly_girl
Аз съм вътре biggrin2.gif
Nornyana
ух и при мен нещо не става :/
FrAgMaKeR
Ако сте със стари версии на скайп ще имате проблеми.
Nornyana
Цитат(FrAgMaKeR @ Mar 15 2008, 21:29) *
Ако сте със стари версии на скайп ще имате проблеми.

не не с предпоследната версия съм rolleyes.gif
Br00ke
Мм когато има някой на линия и успея да вляза винаги никой не пише blush.gif
The_Man_Of_Steel
има ли някой айде ако има да влиза, там съм
(:ive7{}:)
аз и аз не мога нещо да вляза в този каанал ;/
OTH_BrOoke
И аз нещо не мога да влезна ;( Веднъж съм излезнала от чата и винаги ми изписва- Вие напуснахте чата! Моля някой ако може да ми помогна да пише!!!
Ne7WoRK
Ще влизам винаги в канала на ауто джойн ми е ама защо само 14 човека не е ли малко ? smile.gif Във форума толкова много потребители и толкова много мнение се постват във всяка една тема а в канала само 14 човека wink.gif Надявам се да се напълни канала да се пише винаги в него и всеки да е редовен biggrin.gif
rony99
Здравейте аз днес пиша за първи път в този форум иначе съм голям фен на ОТХ гледам го вече две години много се радвам на това филмче майто сакайптче е ronirupona
vesko_oth_fen
ми да ви кажа в скайп канала сме си 3-4 човека който пишене всяка вечер поне е хуваво че си намерих нови приятели smile.gif
PayTon__
Нещо не схванах как става тая работа , скайп нейма ми е sani_43
ZuZka yeah
Аре моля ви се влизайте хора, че сме само няколко човека и говорим простотии като сме малко... Мн ще ни е приятно да влязат нови хора smile.gif
Death.Queen
хора , не мога да вляза unsure.gif unsure.gif mad.gif

Цитат(FrAgMaKeR @ Aug 10 2007, 18:51) *
За тези, които не ползват често или дори изобщо irc, но за сметка на това ползват Skype се сетих да създам публичен скайп канал. Една алтернатива на #TreeHill @ UniBG, която вярвам, че ще бъде полезна за много хора.

За да влезете в чата просто кликнете тук -> skype chat

то хубаво влизам тук , но ми се отваря линка на скайп и там има само "поканете свой приятел в скайп" помогнетее worthy.gif

Някой може ли да ме добави моля , скайпа ми е kri-stin
Мая
Извинявай за невежеството, но защо на този линк се иска име, а също име и мейл на приятел wacko.gif
van Nistelrooy
Бту през Internet explorer има проблеми (поне така си мисля) през firefox няма да имате проблеми.
Bodyguard
Аз пробвах да вляза няколко пъти но ми пише , че админа не е на линия. Може ли някой да ме добави в този чат ? Скайпа ми е niki-fgbmw . Ако не ви дам пълномощно пишете ми лично съобщение за да се разберем smile.gif
moni_hs
Ето от тук трябва да става. Отворете линка и после натиснете "Влезте в skype чата сега!" и готово! Дано да съм ви помогнала. smile.gif
Мая
Цитат(moni_hs @ Aug 7 2008, 19:21) *
Ето от тук трябва да става. Отворете линка и после натиснете "Влезте в skype чата сега!" и готово! Дано да съм ви помогнала. smile.gif

Точно тук пробвах и преди, но според скайп съм напуснала чата
FrAgMaKeR
Търся отговорни хора за домакини на skype канала, тези които имат желание да се занимават, т.е да го наглеждат (модерират) и най-малкото да стоят онлайн, да се свържат с мен. wink.gif

П.П - Първият пост на темата е редактиран и обновен.. всъщност двете теми за irc и skype чатовете са слети в една обща тема.
vesko_oth_fen
Цитат(FrAgMaKeR @ Aug 23 2008, 18:30) *
Търся отговорни хора за домакини на skype канала, тези които имат желание да се занимават, т.е да го наглеждат (модерират) и най-малкото да стоят онлайн, да се свържат с мен. wink.gif

Аз имам желание вися с тоя skype канал нз от колко време и е забавно запознах се с мн хора (кой от кой по голям простак mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif ) То вече има 2ма домакини няма да е лошо и 3ти да има rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Deliana
Имам желание да вляза във скайп канала ви ,съществува ли още ?! Защото нещо не се получава ...
FrAgMaKeR
Вече трябва всичко да е наред, линковете са обновени, пробвайте отново да влезете в skype chat.
FintiFlushka
Мм аз тукощо се присъединих към Отх-а чата в скайп .. има точно 17 абоната като 4 са домакини и един създател tongue.gif ее приятен чат,аз ще пиша винаги когато мога (оххоо тукощо някой ми отговори biggrin.gif

Съжалявам ако този коментар е малко флоод ..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.