Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "One Tree Hill" Чат
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2
FrAgMaKeR
Чат каналите са добър начин да се продължат дискусиите от форумите по един малко по-свободен и динамичен начин. От една страна можете бързо да намерите отговор на интересуващ ви въпрос или просто да си почешите езиците с останалите фенове без да разводнявате форума с глупави мнения. Освен това по-лесно ще завържете нови приятелства с останалите съфорумци или просто чатъри, които не са много активни във форума и предпочитат чатовете. Както и да го погледнете чата е нещо интересно и полезно и ще е добро допълнение за форума.

Skype публичен чат канал

Най-популярният месенджер в момента определено е skype, освен гласови и видео разговори, той предлага и чудесни чат възможности, като освен груповите чатове има възможност и за така наречените публични чатове. Създаден е точно такъв публичен скайп чат канал, в който можете лесно да влезете, като кликнете тук -> skype chat.

IRC чат канал в UniBG

В най-голямата и популярна българска irc чат мрежа UniBG, чат канала за феновете се нарича #TreeHill в него можете да влезете ако ползвате някой от сървърите на мрежата или уеб чата от сайта.

Web Chat

На този адрес - http://onetreehill.tvserials.info/chat.php можете да намерите директни линкове за skype канала, както и уеб чат система за чат в irc канала ни в UniBG.

Мнения, коментари, предложения, проблеми и всичко свързано с него, пишете в тази тема.
ludoto_mimi
QUOTE(FrAgMaKeR @ Nov 30 2005, 08:57 PM) *

#TreeHill е официалният irc канал посветен на сериала, моля заповядайте! smile.gif

Да го полеем biggrin2.gif IPB Image IPB Image
FrAgMaKeR
QUOTE(ludoto_mimi @ Nov 30 2005, 09:07 PM) *

Да го полеем biggrin2.gif IPB Image IPB Image

11.gif 4bira[1].gif icon_peace.gif beer.gif

За краткото си съществуване, канала се понапълни с доста фенове (най вече фенки wink.gif ) и престоят там е доста приятен и интересен..
solenka
ЧЕСТИТО! 4.gif
Заслужава си при толкова много фенове да има и такъв канал.
^ice_kiss^
Честито на всичкиииииииииииииииииии ( и на мене саответно) само че имам една малка забележка...:/ може би заради тъпото време по което влязох ама аз от положин час седя в това супер яко каналче и е супер мълчаливо а и не виждам никои от форума.smile.gifв смисъл аз не знам и всеки от форума как се пише в мИРЦ .Е аз да си кажа моиа ник както сигурно се подразбира е ^ice_kiss^ в каналчето съм вече на аутожойн и много се радвам че го имаsmile.gif worthy.gif айде т'ва е маиsmile.gif
FrAgMaKeR
Зависи кога си влезнала, защото иначе е доста пълен като за канал на 2-3 дена, много фенове.. по точно предимно фенки на сериала има и стават доста оживени дискусии smile.gif
ThePinkDuck
Дамм , канала се понапълни с доста нови хора наскоро , което е супер!!!Дискусиите наистина са много готини , най - вече защото повечето сме момичета ... и ще се избием как да си поделим Frag!!! biggrin2.gif
radotooo
не съм от наи запалените фенове нои и аз ще наминавам чат пат smile.gif....
vIkToRsHeFa
QUOTE(KyPBaPa @ Dec 4 2005, 09:33 PM) *

не съм от наи запалените фенове нои и аз ще наминавам чат пат smile.gif....

Ти пък като чу за... mrgreen[1].gif Базикам се де ; )
Иначе наистина сме малцинство... а фраг горкичкия направо happy.gif
И аз съм на аутоджойн wink.gif mrgreen[1].gif
snowpatrol
:evil:

Екстра е каналчето, момичетата са супер fun.gif
RoXXy_
аз пък имам един въпрс smile.gif
някъде тука във Форума бях чела (а може и да не е тук) че има и някъв друг канал посветен на ОТН, освен TreeHill--официалният.
та странно ми беше как са научили тези хора по принцип за ОтН, та чак и канал са създали, щото няма логика(поне според мен) да са от този форум blink.gif
П.С.може нещо да не съм разбрала както трябва, незнам..ама ми беше чууудно biggrin2.gif и все още ми е
^Disaster^
аммм начиии канала е #One_Tree_Hill,за самия сериал разбрах от приятели,защото напоследък доста се шумеше от тях за този филм и така се зарибих...и покрай мен и други...
а иначе форума го разглеждам от 2-3 месеца,но не поствах до днес biggrin.gif rolleyes.gif smile.gif
Jordan
боже, защо има 100 канала..неможе ли да е смао един...
RoXXy_
QUOTE(Jordan @ Dec 30 2005, 12:46 PM) *

боже, защо има 100 канала..неможе ли да е смао един...

спокоу, само 2 са (май)
а иначе нали #TreeHill е THE OFFiCIAL IRC канал smile.gif ,=> the truth
^Disaster^
амм не искам да водим ненужни спорове,но така наречения (незнам от кого) официален канал беше не толко посещаем,колкото пишехте и така се роди идеаята за др канал,които ние бих казал доста разрастнахме(имало е дни в които за канал на 2 семдици 30 юзерс онлайн не е малко(без никакъв invite)),тъй че който желае може да го посещава,а на когото не му допада идеята нека просто си замълчи за да се запази добрия тон... smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
По Здрави 4.gif 4.gif 4.gif
ludoto_mimi
Че ние да не би да сме инвайтвали някой? Хората си влизат там, защото са го видели от форума. А е наречен официален,защото http://oth.ggbit.info е първия сайт в България за ОТХ -> този форум е към сайта -> канала е към форума, ясно?
FrAgMaKeR
Аз го нарекох официален, защото е такъв за сайта и форума поне, а и едва наскоро разбрах за другият.. Иначе още когато правих сайта бях регистрирал един друг, но след сътресенията на services в UniBG, загубих права в канала, а и не ми се занимаваше, понеже нямаше почти никакви хора, а един трети бях дал на човек който обеща, че щял сериозно да се заеме с него, но така и нищо не направи.. по принцип icq-то го ползвах повече за контакти с феновете.. и понеже никой не беше споменал във форума за съществуването на irc канал, дори и след като в една друга тема някой предложи да се направи канал, поради липсата на такъв, съвсем инцидентно го регнах и още след 5 мин вече имаше 10-15 юзера там.. сега са между 20 и 30 редовни, което не е зле.. Иначе с инвайти и бъгави скриптове не са ползвани за да се популяризира, просто съм го написал на сайта и тук във форума и така хората разбират за него. Забранявам invite-a, spam-a и рекламирането на канала, ако това действие може да се определи като abuse!

Няма значение 2 ли са 3 ли са 100 ли са, нищо не пречи на някой да направи и канал/и на определени персонажи, актьори двойки и тн.. тогава няма и проблем да се спомене за такива канали във форума, не го считам за инвайт или подобно и няма да правя проблем. Просто кой където иска там да влиза, целта от каналите е хората да общуват 4.gif До колкото до #TreeHill, той остава официален за сайта и форума, за официална официалност, може да претендират само WB продуцентите, които държат правата на филма и всичките му сродни права, така че въобще не претендирам за това. wink.gif

Забележка: В тази дискусия, както и в целият форум добрият тон е задължителен!
^Disaster^
съгласен съм с всичко написано,въпреки,че имам една идейка rolleyes.gif rolleyes.gif,а тя е следната:защо не вземем и не обединим и двата канала(пък дори и да трябва единия да се дропи и юзерите от там да влизат в другия) и наистина да се съберем на едно място...

П.П. Това е само предложение... biggrin.gif biggrin.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(^Disaster^ @ Dec 31 2005, 01:05 AM) *

съгласен съм с всичко написано,въпреки,че имам една идейка rolleyes.gif rolleyes.gif,а тя е следната:защо не вземем и не обединим и двата канала(пък дори и да трябва единия да се дропи и юзерите от там да влизат в другия) и наистина да се съберем на едно място...

П.П. Това е само предложение... biggrin.gif biggrin.gif

А аз така мисля... направете канала затворен за потребители със съобщение, че е сменен на #TreeHill, нали е за феновете и за обединението, а права и подобни нямат значение... biggrin2.gif а иначе дори и това че е изписано името на канала тук е инвайт който не сме правили при вас... Така че за коректност е малко трудно да се говори... wink.gif канали може да има 1000 но само #TreeHill e канала на българския фен сайт на серияла ( Oth.GgBiT.InFo ).
Поздрави!

ПП. Мисля че темата е за #TreeHill не за хилядите други канали wink.gif On topic!
^Disaster^
окк извинявам се на всички ако см неволно направил некъв invite-trust me-не е било умишлено
а относно the-ivo-да много добре го познавам,бих казал,но това,че сме от един град и се познаваме не значи че сме един и същи човек....
относно каналите-аз от каквато информация имам нужда за филмчето,си я намирам така,че за мен не е толкова важно ...но мисля(и вярвам),че за много хора би било полезно....От написаното горе си мисля,че сте ме криворазбрали за всичко...Не ми пречи да дропа канала,но мисля,че нещата мн се попромениха вече,тъй че се надявам повече да няма спорове,всеки сам решава къде да влиза(аз см и в двата)и всичко е all right вече
иии пак да подчертая постовете ми нямат цел да споря с някого,да си оправям канала или каквото и да е...
По Здрави на всички и за много години smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif

П.П. Офтопик-чакам с нетърпение 10ти епизод smile.gif

viktorshefa: Подобно иначе и аз чакам с нетърпение дадената серия... mrgreen[1].gif (то кой ли не я чака mrgreen[1].gif )
FrAgMaKeR
^Disaster^, ако имаш конкретно предложение, не се претеснявай да се свържиш с мен в irc да поговорим по темата предложена от теб.. иначе тука наистина не е мястото да се обсъждат такива въпроси най-малкото защото комуникацията не е в реално време и трудно може да се разберем.

Иначе по темата, държа да предопредя всички потребители, да внимават със символа # (диез) в канала, защото публичната му употреба автоматично ще доведе до бан. Също така, ако ви бъде поставен несправедливо бан от оператор или бот, можете да ми се оплачете с лично съобщение.
SmEsHkA`
Евала ви правя 10.gif от много време търсех с кой да си общувам за сериала сега вече ще има с кой biggrin2.gif и аз съм на ауто
girl_from_hell
най-хубавото каналче с най-хубавите хора smile.gif)
^Mim0zKa^
QUOTE(girl_from_hell @ Mar 22 2006, 11:08 PM) *

най-хубавото каналче с най-хубавите хора smile.gif)

Хахаха а така мила smile.gif
SuxLose?
имате още един редовен потребител - wu-slowninja (по-често пребиваващ като wu-ninja\outta , защото рядко е на пц-то) , който няма да мърда от канала ..... tongue.gif т.е. аз , де....
CrAzY_AbOuT_OTH^^
Уау happy.gif предполагам канала ще е препълнен biggrin.gif няма начин да не е.....защото всеки който е гледал One Tree Hill развива....мания...тва е най-якия сериал все пак.. smile.gif
PiToMeN
Плиок, аз съм както тук, така и в irc с име 'PiToMeN'.
smile.gif
pool^babygirl
Моя ник през повечето време в мирк е uf^^f
hilarie
Аз попринцип не влизам честов мИРК,но ще минавам smile.gif
emi
2hi[1].gif Аз съм от варна и съм на 20 години smile.gif много ми хареса сериала и с нетърпение очаквам 4-ти сезон smile.gif
2bye[1].gif
boy_07
НЕ може ли да си създадеме чат канал в скайпа ,защото не всички имат мирка-както съм и аз .
Направете общ чат и аднете всички почитатели на сериала ,койото са се регнали в скайпа-намерте и мен- boy_07 ми е ника
FrAgMaKeR
Това е добра идея. И аз не ползвам irc често.. Просто всеки, който иска да си напише skype ника тук smile.gif
ludoto_mimi
Да, ама нали някои са си ги написали никовете тук и който иска да им пише. В смисъл чак пък цял канал... пък и като всички са аднати и двама да си пишат само изскача прозореца. dry.gif
Не ми харесва идеята. Които искат си казват никовете и си пишат. Аз имам на доста хора.
orhideya
ника ми в скайпа е SophiaBush,който иска с радост ще си пишем smile.gif
FrAgMaKeR
Ако всеки си пише sкype ника в профила още по добре, няма да има нужда от писане тук..
milen4eto
Ехо здравейте и от мен.
Аз също съм много голяма фенка на сериалчето и много ще се радвам ако си пиша с всички останали фенове на филмчето, които посещават този форум... 13.gif
Ludata Julieta
Вътре съм. Хубаво е, че има и официален канал в IRC за феновете. 4.gif
ALeX4e7y^
В skypa се пиша LoF_Chad{P},който иска да си пишем biggrin.gif
Ice^Ice^Baby
аз пак съм си Ice^Ice ^baby
kalin4eto_
Аз съм {P}{KaLi}{P} tongue.gif
FiGhT4iT
Емм вси4ко хубаво-канал,хора,ама си4ки мнн тихи е,просто... rolleyes.gif
girl_from_hell
е така става аз като не влизам
е пак ще взема да се мяркам щом ви лиспвам хаха tongue.gif
borislava
аз съм borislavcheto
Ice^Ice^Baby
Нещо пре мен не става
Tedds
аз съм вътре : )))
`BruKas`
с тедка бебка сме вътре smile.gif
ogata
Ако няма да говорите само за OTH и аз съм там - @BeerStalker smile.gif
Tedds
Цитат(`BruKas` @ Aug 19 2007, 22:51) *
с тедка бебка сме вътре smile.gif

че как,ама аз ще ставам че ще гледам 4400,май-май...
dqvol4eto94
Никой не влиза у тоя канл....
FrAgMaKeR
Цитат(dqvol4eto94 @ Oct 26 2007, 13:24) *
Никой не влиза у тоя канл....

В момента има над 90 човека.. това никой ли е?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.