Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Официално описание на "Bizarro"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
toho
Цитат
Кларк се изправя срещу Бизаро, последния избягал от Зоната Фантом, което довежда до разрушаването на язовирната стена и хиляди тонове вода заливат земята. Лекс попада на огромната вълна докато е откарван с полицейска кола,след като е бил арестуван за убийството на Лана, но е спасен от мистериозна руса жена. Лоис успява да изведе Клои в безопастност, но в болницата я обявяват за мъртва.

Това с вълната ще е красиво...
vikihill96
Така си е-ще бъде интересно. Но още по-интересно ще ми бъде да перефразирам едно заглавие на филм на ужасите - "Завръщането на живата мъртва" - в лицето на Клои mrgreen[1].gif . Как ще стане номера с оживяването й, това ме гризе biggrin2.gif ! А мистериозната руса жена- всички разбрахме вече коя е тя, само Лекс още няма да е....егати бъдещия президент на САЩ 18.gif 18.gif (шегичка някой да не се засегне 10.gif )!!!
sonofsparda
Go, Bizarro, go! smile.gif

Kent Clark
toho
Цитат(vikihill96 @ Sep 10 2007, 11:32) *
Така си е-ще бъде интересно. Но още по-интересно ще ми бъде да перефразирам едно заглавие на филм на ужасите - "Завръщането на живата мъртва" - в лицето на Клои mrgreen[1].gif . Как ще стане номера с оживяването й, това ме гризе biggrin2.gif ! А мистериозната руса жена- всички разбрахме вече коя е тя, само Лекс още няма да е....егати бъдещия президент на САЩ 18.gif 18.gif (шегичка някой да не се засегне 10.gif )!!!

Ами моята теория е че Клои е нещо като феникс,ако си гледал Хари Потър там имаше един феникс който лекуваше чрез сълзите си.Та може би създателите да са изпозвали тази идея. blush.gif
MaHeKeHa
Темата вече е отключена и може да коментирате. Надявам се, че Тохо си е взел поука. (Нищо лично, Тохо)
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.