Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Откъде разбрахте за GGbit.Info?
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
WarezRu
Любопитно ми е откъде сте разбрали за този форум... 3.gif Аз разбрах от форума на мбокса и се регнах 4.gif
The Shaman
В интерес на истината от нещо не много приятно.От един скандал...
FrAgMaKeR
Ами първо се регнах във форума на ggbit.net, там обаче си беше все същата лудница и напрактика само псуване и оплакване и чат пат някоя друга заплаха към админите smile.gif Тогава viktorshefa, писа че ще прави такъв алтернативен форум във forumer.com и аз отидох и се регнах там, май бях един от първите юсери след него, един kp-studio и още един-двама. След няколко седмици станах модератор там smile.gif После форума се премести на РС-то на Виктор, а аз станах администратор и после се премести на още едно-две места преди да дойде тук и да стане това, което е сега.. 4.gif
vIkToRsHeFa
Аз... няма и какво да обяснявам де то е ясно от къде знам за форума... 18.gif
Иначе мисля да напиша една дъълга история : "историята на GgBiT.InFo" mrgreen[1].gif
the_mouse
Мда, ще е интересно, а иначе аз от къде разбрах..... май беше от линк в на някой поста, но беше в ggbit.net
Freaky
Хехе . Аз когато виктор се регна във ггбит.нет го мислих за някое хлапе , което много си мечтае (е вие какво бихте си помислили , като видите за първи път някой с ник viktorshefa ? biggrin2.gif ) . После там шефа ми помагаше , и ми каза да влезна тук да се разберем като хората , но мен ме мързеше . И после нещо ми прищрака да влезна и намерих някоя друга тема , която ми е беше интересна и ... така открих потенциала в мен - спама ... и warn имах biggrin2.gif . Та така - от самия шеф разбрах rolleyes.gif
g0blin
Първоначално страшно много се зарибих по официалният форум на GGBIT.NET и поствах много там.Бяхме аз и още няколко човека най-активните , в последствие обаче започна да се забелязва Шефа , а след това пое инициативата да направи нещо по-добро и по-чисто от официалната кофа за боклук , където всеки изхвърля душевните си отпадъци , вместо да пита нещо , което наистина го интересува или му трябва.То бяха подписи , банери ... какво ли не!Който имаше въпрос , намираше отговор на него , но не във форума на GGBIT.NET , а биваше пренасочван към форума на Шефа с линк smile.gif Един вид добра реклама wink.gif Накрая си викам : "Брех ма*а му стара значи , дай да се регна и аз там да видя какво толквоа му е по-доброто!".Първоначално беше в forumer.com , но това не му пречеше да е добър разбира се.Намериха се и други редовни и лека - полека разумните се отделиха и дойдоха тук! smile.gif Ей тва е smile.gif
turbo
QUOTE(warezru @ Nov 30 2005, 05:26 PM) *

Любопитно ми е откъде сте разбрали за този форум... 3.gif аз разбрах от форума на мбокса и се регнах 4.gif

от Аренабг.
скоро се регистрирах там(след дълго отсъствие) и в регистрацията дадох регион Пловдив.
и сега като влеза в Аренабг и ми се отваря този форум ЕТО ТАКА
**ASTERIX**
Ми мойто е малко дълга история но нищо.Значи стана така:
Когато изведнъж секнаха уареза аз взех да търся информация какво е станало и защо.Посещавах единствено форума на евроком и форума на м-бох ( стария който беше оште в началото и беше на самата страница ).Там четох четох за тва чудо DC++ и уж всичко точно ма неставаше.Реших да питам някой в мирката и по чиста случайност попаднах на RUF ( в мирката е Omenator ).Та обясни ми той как става ( проблема се оказа в това че бях изтеглил няква бъгната версия дето не бачкаше ) , заговорихме се и стана въпрос за форума ггбит.инфо.Аз влезнах и се ргнах щото ми хареса дизайна ( тогава беше с едни глави на извънземни ), обаче смешното е че до едно време си мислех че това е истинският форум на ггбит ( оест офицялния ) щото изобщо не бях чувал за ггбит.нет biggrin.gif.
Сега единствения форум който посещавам е този защото докато го има този друг едвали ще ми трябва !!!
melkor
От един дълъг и безмислен спор с Виктор. В последствие се регистрирах, а малко по-късно ме направиха и администратор (между другото все още се чудя чия беше тази идея и поради каква причина направихте един напълно непознат админ във форума).

viktorshefa: За заслугите си тогава както и да е бтв като се сетя в спора... ахахахха тогава не ме познаваше и... mrgreen[1].gif спох biggrin2.gif (каква я мислехме, каква стана... 10.gif )
radotooo
хмм ако не греша пътво зех да влизам в канала ггбитнет и там некои говореше за форума та влезнах регнах се и така ..... smile.gif

пс: 1 седмица без пц издивях 14.gif

viktorshefa: shocking.gif Искрено ти съчувствам !!!
Jonny
Моята история е сходна с тези на @RuF и @FrAgMaKeR.
Забавно е да помагам на хората.
В последствие Виктор ме направи модератор (в един ден с RuF) и ето ме wink.gif
botevbeerboys
Ами и аз разбрах за форума Арената и ми допадна много.Мисля,че е по добър от evrocom.info!!
K1llerAngel
аз го знам от първия ден но отскоро почнах да пиша
WarezRu
къф първи ден?от създаването на форума ли?
Veso_PLD
и аз го знам от първите дни даже в най първата версия бях 4 или 5 регнат сега като гледам съм 40 и някой си ама от скоро зех да пиша мислех че ще е същия боламач кто ggbit.net междо другото се радвам че ги има и двата forum - а !!!
Апещ Дзверо
Ами какво да ви кажа... Нашето шефче седеше по 25 от 24 часа на компа и тва почна много да ме дразни... Обикновено се добирах до монитора след "джангьр" и един хубав ден реших да видя с какво всьщност се занимава синчето и наистина бях много приятно изненадана... Така че намалих децибелите, млькнах и... при всяка вьзможност посещавам форума /блажен момент когато шефа е на училище/... Наистина е много интригуващ и полезен. mad.gif 2thum[1].gif icon_peace.gif 3_7_11v.gif
Modjo
QUOTE(the_mouse @ Nov 30 2005, 07:20 PM) *

Мда, ще е интересно, а иначе аз от къде разбрах..... май беше от линк в на някой поста, но беше в ggbit.net

и аз така го научих и след време реших да се регна тук и така до сега...
cook
Аз научих за този форум от WarezRu,който беше дал линк за форума от друг форум... happy.gif
Bellatrix
QUOTE(Апещ Дзверо @ Feb 1 2006, 05:22 PM) *

Ами какво да ви кажа... Нашето шефче седеше по 25 от 24 часа на компа и тва почна много да ме дразни... Обикновено се добирах до монитора след "джангьр" и един хубав ден реших да видя с какво всьщност се занимава синчето и наистина бях много приятно изненадана... Така че намалих децибелите, млькнах и... при всяка вьзможност посещавам форума /блажен момент когато шефа е на училище/... Наистина е много интригуващ и полезен. mad.gif 2thum[1].gif icon_peace.gif 3_7_11v.gif

Ох,майка ми беше по същия начин като теб.Постоянно се карахме,даже веднъж ми изключи компютъра от копчето,а аз го приех като лична обида 18.gif и не си говорихме известно време 16.gifдокато не видя за какво става въпрос във форума( с тази разлика,че тя има много по-малка възможност от теб да се докопа до компа,защото тя пък е учителка и така и двете сме по едно и също време навън.А когато тя се прибере,компа вече е зает biggrin2.gif
А иначе по темата,ами разбрах от Connect.Още първия ден като си пуснах нет вкъщи,той ми прати линк към форума.Каза,че има много неща,които ще ми се сторят интересни(както и се оказа)...Та така разбрах rolleyes.gif
WarezRu
QUOTE(cook @ Feb 2 2006, 10:39 AM) *
Аз научих за този форум от WarezRu,който беше дал линк за форума от друг форум... happy.gif

и в евроком.инфо има линкове към ггбит.инфо които сам дал от многото ми акаунти там wink.gif

поздрави Dreamer 10.gif
Freaky

И ти се обръщаш към него със думите "Шефе" ? 18.gif
illii
Една приятелка ми даде адреса,за да си тегля епизодите, но реших да поразгледам и така smile.gif
Госпожица Вещицата
Аз пък веднъж закъсах с филмите,тогава току-що си бях прекарала нет и не знаех какво е това форум даже...е не баш...и писах в другия на ггбит,който ми го беше дал човека,който ми инсталираше нета...никой не ми отговори,но след ден шефа ми обясни на лс за какво става дума и ми даде линк за тук.Тогава дори не влязох,но 3-4месеца по-късно нямаше акво да вляза и се регнах...после месец не бях влизала...чак след първата среща почнах да пиша малко по-редовно,мака че и сега главно гледам темата "Среща на форума" и чакам да дойде следващата,защото ми е омръзнала компанията в квартала,с кот сме вече 4-5 години...
unvisioble
За форума ме светна Жоро(@The Shaman). smile.gif
The Shaman
QUOTE(unvisioble @ Mar 29 2006, 01:54 AM) *

О-о-о добре дошла.Хора запознайте се с един наистина качествен (в добрия смисъл на думата) човек. wink.gif
OTH_fenka
Аз разбрах от бг сайта на One tree hill. smile.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(unvisioble @ Mar 29 2006, 01:54 AM) *

Добре дошла! 4.gif

ПП. Интересно ми е само буквално ли те светна с нещо или просто включи лампата в килера... mrgreen[1].gif
unvisioble
QUOTE(The Shaman™ @ Mar 29 2006, 05:25 PM) *

О-о-о добре дошла.Хора запознайте се с един наистина качествен (в добрия смисъл на думата) човек. wink.gif

Добре заварил,Жоре!Благодаря ти за хубавите думи. smile.gif

QUOTE(vIkToRsHeFa @ Mar 29 2006, 09:38 PM) *

Добре дошла! 4.gif

Благодаря и на двама ви за гостоприемството! rolleyes.gif
Angel-oF-DeatH
ми разбрах за този форум от приятели ( от damien i jonny walker) те ми казаха smile.gif
AZDEAZ
А аз научих за форума от FrAgMaKeR покрай сериала ОТН.
Баба Вихронрав
QUOTE(Bellatrix @ Feb 2 2006, 05:01 PM) *

Ох,майка ми беше по същия начин като теб.Постоянно се карахме,даже веднъж ми изключи компютъра от копчето,а аз го приех като лична обида 18.gif и не си говорихме известно време 16.gifдокато не видя за какво става въпрос във форума( с тази разлика,че тя има много по-малка възможност от теб да се докопа до компа,защото тя пък е учителка и така и двете сме по едно и също време навън.А когато тя се прибере,компа вече е зает biggrin2.gif
А иначе по темата,ами разбрах от Connect.Още първия ден като си пуснах нет вкъщи,той ми прати линк към форума.Каза,че има много неща,които ще ми се сторят интересни(както и се оказа)...Та така разбрах rolleyes.gif

Безкрайно съм благодарна,че ме "зарибиха",форумът е великолепен!Сега като оставим настрана,че все още се уча на много неща,се боря и за място пред компютъра вкъщи 9.gif .Ура,малката я няма/Bellatrix/ и мама се кефи 18.gif
girl_from_hell
Еми аз питах в коментарите на Аренабг за субтитри на един епизод на One tree hill и ми дадоха този саит така и до форума и се радвам, че го открих защото тука има много фенчета, а преди бях някакво самотно хахаха
Крадец на рози
Пък аз...първо влизах в мбокс (първия форум в моя живот smile.gif ) обаче там админа е с неразбираемо голямо самочувствие,много се караше,видях този форум и от тогава съм тук smile.gif От там и знам Shaman-чо smile.gif и още 4-5 човека които май ще са редовни тук smile.gif
Sondata
На мен k0cet0 ми каза още зимата когато бачках на коледния базар(мара Коце biggrin2.gif ) Интересното се слуши наскоро, когато потърсих в гугъла инфо за Autorun за CD-та и ми изкочи тоя форум (ето тук) 3.gif Та така...
The Shaman
Има интерес за това как аз съм разбрал за форума...Надявам се Виктор да го напише някой ден като го включи към сагата,която е замислил. :Р
vIkToRsHeFa
QUOTE(The Shaman™ @ Apr 29 2006, 01:20 AM) *

Има интерес за това как аз съм разбрал за форума...Надявам се Виктор да го напише някой ден като го включи към сагата,която е замислил. :Р

Започнал съм го но е толкова дълго че... biggrin2.gif blush.gif Иначе аз от къде разбрах за форума... Ами едното е тайна майна а другото е фирмена тайна. Изберете си 8Д.
lamburgini
Аз разбрах за форума като пуснах Гугъл търсачката да търси логически
задачи , за Кенгурото на дъщеря ми . Стана случайно !
Форума много ми харесва ! Супер е !
Йордан™
Аз разбрах от THE SHAMAN! biggrin2.gif
Devil^Rose^^
Май нещо ми имаше ( на пц-то де ) и търсих сайт на ggbit за някаква помощ и попаднах на този форум. Видях че има всякакви теми и за всичко и съответно намерих това което търсех и почнах да разглеждам и да го посещавам по често biggrin.gif
marauder
Аз след като си прекарах ggbit (преди тва бях на visio които са много зле ама няма да ги коментирам болна тема ми е) потърсих офицялния им сайт там с тарифите, видях форума и просто останах "леко" разочарован от него и се почудих как така няма да има един свестен форум на ggbit и след тва говорих с един познат за това и той ми даде лика за тук.
**ASTERIX**
Държа да отбележа че ние не сме форума на доставчика Гигабит 9.gif
Ние сме си независим форум и не сме офицялен форум на никой доставчик
marauder
Да това го знам но все пак доста голяма част от потребителите регистрирани във форума са с този доставчик (или поне с такова впечатление съм останал smile.gif ) И между другото това че не е форум на доставчика е много добре защото преди когато бях на visio просто форума беше абсолютна мазаница и се разваляше густото да пишеш в него след като започнат да се оплакват там от проблемите с този същия доставчик, освен това много повече хора могат да се включат в дискусиите, не само тези които ползват даден разпространител на нет !
Devil^Rose^^
Форума на гигабит има 5 теми накръст. dry.gif
Аз преди си мислех че този е на ggbit но после видях другия. Името е подвеждащо
**ASTERIX**
Да така е. Повечето са на Гигабит.
Просто държах да отбележа, защото си потърсил форума на ггбит и като си видял тяхния wacko.gif а после са те препратили насам.... както и да е - само уточнение
The Black Dragon
QUOTE(OTH_fenka @ Mar 29 2006, 07:46 PM) *

Аз разбрах от бг сайта на One tree hill. smile.gif

me too smile.gif
never_mind
QUOTE(marauder @ May 3 2006, 07:55 PM) *

Аз след като си прекарах ggbit (преди тва бях на visio които са много зле ама няма да ги коментирам болна тема ми е) потърсих офицялния им сайт там с тарифите, видях форума и просто останах "леко" разочарован от него и се почудих как така няма да има един свестен форум на ggbit и след тва говорих с един познат за това и той ми даде лика за тук.

Не е честно... разказваш мойта история smile.gif ...
Stamov
От CrAzYFaN.
Onlyshits
Нямам абсолюта представа .... При положение че от седмица пиша ....
Нямам и спомени да съм се регистрирвал ?!?!?!?!? wacko.gif
Botev1912
аз разбрах от форума на ggbit.net
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.