WarezRu
Nov 30 2005, 17:26
Любопитно ми е откъде сте разбрали за този форум...

Аз разбрах от форума на мбокса и се регнах
The Shaman
Nov 30 2005, 17:31
В интерес на истината от нещо не много приятно.От един скандал...
FrAgMaKeR
Nov 30 2005, 18:09
Ами първо се регнах във форума на ggbit.net, там обаче си беше все същата лудница и напрактика само псуване и оплакване и чат пат някоя друга заплаха към админите

Тогава viktorshefa, писа че ще прави такъв алтернативен форум във forumer.com и аз отидох и се регнах там, май бях един от първите юсери след него, един kp-studio и още един-двама. След няколко седмици станах модератор там

После форума се премести на РС-то на Виктор, а аз станах администратор и после се премести на още едно-две места преди да дойде тук и да стане това, което е сега..
vIkToRsHeFa
Nov 30 2005, 18:57
Аз... няма и какво да обяснявам де то е ясно от къде знам за форума...
Иначе мисля да напиша една дъълга история : "историята на GgBiT.InFo"
the_mouse
Nov 30 2005, 19:20
Мда, ще е интересно, а иначе аз от къде разбрах..... май беше от линк в на някой поста, но беше в ggbit.net
Freaky
Nov 30 2005, 20:09
Хехе . Аз когато виктор се регна във ггбит.нет го мислих за някое хлапе , което много си мечтае (е вие какво бихте си помислили , като видите за първи път някой с ник viktorshefa ?

) . После там шефа ми помагаше , и ми каза да влезна тук да се разберем като хората , но мен ме мързеше . И после нещо ми прищрака да влезна и намерих някоя друга тема , която ми е беше интересна и ... така открих потенциала в мен - спама ... и warn имах

. Та така - от самия шеф разбрах
g0blin
Nov 30 2005, 23:07
Първоначално страшно много се зарибих по официалният форум на GGBIT.NET и поствах много там.Бяхме аз и още няколко човека най-активните , в последствие обаче започна да се забелязва Шефа , а след това пое инициативата да направи нещо по-добро и по-чисто от официалната кофа за боклук , където всеки изхвърля душевните си отпадъци , вместо да пита нещо , което наистина го интересува или му трябва.То бяха подписи , банери ... какво ли не!Който имаше въпрос , намираше отговор на него , но не във форума на GGBIT.NET , а биваше пренасочван към форума на Шефа с линк

Един вид добра реклама

Накрая си викам : "Брех ма*а му стара значи , дай да се регна и аз там да видя какво толквоа му е по-доброто!".Първоначално беше в forumer.com , но това не му пречеше да е добър разбира се.Намериха се и други редовни и лека - полека разумните се отделиха и дойдоха тук!

Ей тва е
QUOTE(warezru @ Nov 30 2005, 05:26 PM)

Любопитно ми е откъде сте разбрали за този форум...

аз разбрах от форума на мбокса и се регнах

от Аренабг.
скоро се регистрирах там(след дълго отсъствие) и в регистрацията дадох регион Пловдив.
и сега като влеза в Аренабг и ми се отваря този форум
ЕТО ТАКА
**ASTERIX**
Dec 1 2005, 23:47
Ми мойто е малко дълга история но нищо.Значи стана така:
Когато изведнъж секнаха уареза аз взех да търся информация какво е станало и защо.Посещавах единствено форума на евроком и форума на м-бох ( стария който беше оште в началото и беше на самата страница ).Там четох четох за тва чудо DC++ и уж всичко точно ма неставаше.Реших да питам някой в мирката и по чиста случайност попаднах на RUF ( в мирката е Omenator ).Та обясни ми той как става ( проблема се оказа в това че бях изтеглил няква бъгната версия дето не бачкаше ) , заговорихме се и стана въпрос за форума ггбит.инфо.Аз влезнах и се ргнах щото ми хареса дизайна ( тогава беше с едни глави на извънземни ), обаче смешното е че до едно време си мислех че това е истинският форум на ггбит ( оест офицялния ) щото изобщо не бях чувал за ггбит.нет

.
Сега единствения форум който посещавам е този защото докато го има този друг едвали ще ми трябва !!!
От един дълъг и безмислен спор с Виктор. В последствие се регистрирах, а малко по-късно ме направиха и администратор (между другото все още се чудя чия беше тази идея и поради каква причина направихте един напълно непознат админ във форума).
viktorshefa: За заслугите си тогава както и да е бтв като се сетя в спора... ахахахха тогава не ме познаваше и...
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
спох

(каква я мислехме, каква стана...

)
radotooo
Dec 3 2005, 22:06
хмм ако не греша пътво зех да влизам в канала ггбитнет и там некои говореше за форума та влезнах регнах се и така .....
пс: 1 седмица без пц издивях
viktorshefa: 
Искрено ти съчувствам !!!
Моята история е сходна с тези на @RuF и @FrAgMaKeR.
Забавно е да помагам на хората.
В последствие Виктор ме направи модератор (в един ден с RuF) и ето ме
botevbeerboys
Dec 4 2005, 18:09
Ами и аз разбрах за форума Арената и ми допадна много.Мисля,че е по добър от evrocom.info!!
K1llerAngel
Jan 5 2006, 20:43
аз го знам от първия ден но отскоро почнах да пиша
WarezRu
Jan 5 2006, 21:20
къф първи ден?от създаването на форума ли?
Veso_PLD
Jan 5 2006, 21:41
и аз го знам от първите дни даже в най първата версия бях 4 или 5 регнат сега като гледам съм 40 и някой си ама от скоро зех да пиша мислех че ще е същия боламач кто ggbit.net междо другото се радвам че ги има и двата forum - а !!!
Апещ Дзверо
Feb 1 2006, 17:22
QUOTE(the_mouse @ Nov 30 2005, 07:20 PM)

Мда, ще е интересно, а иначе аз от къде разбрах..... май беше от линк в на някой поста, но беше в ggbit.net
и аз така го научих и след време реших да се регна тук и така до сега...
Аз научих за този форум от WarezRu,който беше дал линк за форума от друг форум...
Bellatrix
Feb 2 2006, 16:01
QUOTE(Апещ Дзверо @ Feb 1 2006, 05:22 PM)

Ох,майка ми беше по същия начин като теб.Постоянно се карахме,даже веднъж ми изключи компютъра от копчето,а аз го приех като лична обида

и не си говорихме известно време

докато не видя за какво става въпрос във форума( с тази разлика,че тя има много по-малка възможност от теб да се докопа до компа,защото тя пък е учителка и така и двете сме по едно и също време навън.А когато тя се прибере,компа вече е зает
А иначе по темата,ами разбрах от Connect.Още първия ден като си пуснах нет вкъщи,той ми прати линк към форума.Каза,че има много неща,които ще ми се сторят интересни(както и се оказа)...Та така разбрах
WarezRu
Feb 2 2006, 16:03
QUOTE(cook @ Feb 2 2006, 10:39 AM)

Аз научих за този форум от WarezRu,който беше дал линк за форума от друг форум...
и в евроком.инфо има линкове към ггбит.инфо които сам дал от многото ми акаунти там
поздрави Dreamer

И ти се обръщаш към него със думите "Шефе" ?
Една приятелка ми даде адреса,за да си тегля епизодите, но реших да поразгледам и така
Госпожица Вещицата
Feb 11 2006, 22:33
Аз пък веднъж закъсах с филмите,тогава току-що си бях прекарала нет и не знаех какво е това форум даже...е не баш...и писах в другия на ггбит,който ми го беше дал човека,който ми инсталираше нета...никой не ми отговори,но след ден шефа ми обясни на лс за какво става дума и ми даде линк за тук.Тогава дори не влязох,но 3-4месеца по-късно нямаше акво да вляза и се регнах...после месец не бях влизала...чак след първата среща почнах да пиша малко по-редовно,мака че и сега главно гледам темата "Среща на форума" и чакам да дойде следващата,защото ми е омръзнала компанията в квартала,с кот сме вече 4-5 години...
unvisioble
Mar 29 2006, 00:54
За форума ме светна Жоро(@The Shaman).
The Shaman
Mar 29 2006, 17:25
QUOTE(unvisioble @ Mar 29 2006, 01:54 AM)

О-о-о добре дошла.Хора запознайте се с един наистина качествен (в добрия смисъл на думата) човек.
OTH_fenka
Mar 29 2006, 18:46
Аз разбрах от бг сайта на One tree hill.
vIkToRsHeFa
Mar 29 2006, 21:38
QUOTE(unvisioble @ Mar 29 2006, 01:54 AM)

Добре дошла!
ПП. Интересно ми е само буквално ли те светна с нещо или просто включи лампата в килера...
unvisioble
Mar 30 2006, 00:02
QUOTE(The Shaman™ @ Mar 29 2006, 05:25 PM)

О-о-о добре дошла.Хора запознайте се с един наистина качествен (в добрия смисъл на думата) човек.

Добре заварил,Жоре!Благодаря ти за хубавите думи.
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Mar 29 2006, 09:38 PM)

Добре дошла!
Благодаря и на двама ви за гостоприемството!
Angel-oF-DeatH
Apr 24 2006, 13:25
ми разбрах за този форум от приятели ( от damien i jonny walker) те ми казаха
AZDEAZ
Apr 24 2006, 14:44
А аз научих за форума от FrAgMaKeR покрай сериала ОТН.
Баба Вихронрав
Apr 25 2006, 18:07
QUOTE(Bellatrix @ Feb 2 2006, 05:01 PM)

Ох,майка ми беше по същия начин като теб.Постоянно се карахме,даже веднъж ми изключи компютъра от копчето,а аз го приех като лична обида

и не си говорихме известно време

докато не видя за какво става въпрос във форума( с тази разлика,че тя има много по-малка възможност от теб да се докопа до компа,защото тя пък е учителка и така и двете сме по едно и също време навън.А когато тя се прибере,компа вече е зает
А иначе по темата,ами разбрах от Connect.Още първия ден като си пуснах нет вкъщи,той ми прати линк към форума.Каза,че има много неща,които ще ми се сторят интересни(както и се оказа)...Та така разбрах

Безкрайно съм благодарна,че ме "зарибиха",форумът е великолепен!Сега като оставим настрана,че все още се уча на много неща,се боря и за място пред компютъра вкъщи

.Ура,малката я няма/Bellatrix/ и мама се кефи
girl_from_hell
Apr 27 2006, 17:23
Еми аз питах в коментарите на Аренабг за субтитри на един епизод на One tree hill и ми дадоха този саит така и до форума и се радвам, че го открих защото тука има много фенчета, а преди бях някакво самотно хахаха
Крадец на рози
Apr 27 2006, 22:04
Пък аз...първо влизах в мбокс (първия форум в моя живот

) обаче там админа е с неразбираемо голямо самочувствие,много се караше,видях този форум и от тогава съм тук

От там и знам Shaman-чо

и още 4-5 човека които май ще са редовни тук
Sondata
Apr 29 2006, 00:17
На мен k0cet0 ми каза още зимата когато бачках на коледния базар(мара Коце

) Интересното се слуши наскоро, когато потърсих в гугъла инфо за Autorun за CD-та и ми изкочи тоя форум
(ето тук) 
Та така...
The Shaman
Apr 29 2006, 00:20
Има интерес за това как аз съм разбрал за форума...Надявам се Виктор да го напише някой ден като го включи към сагата,която е замислил. :Р
vIkToRsHeFa
Apr 29 2006, 01:18
QUOTE(The Shaman™ @ Apr 29 2006, 01:20 AM)

Има интерес за това как аз съм разбрал за форума...Надявам се Виктор да го напише някой ден като го включи към сагата,която е замислил. :Р
Започнал съм го но е толкова дълго че...

Иначе аз от къде разбрах за форума... Ами едното е тайна майна а другото е фирмена тайна. Изберете си 8Д.
lamburgini
May 3 2006, 16:47
Аз разбрах за форума като пуснах Гугъл търсачката да търси логически
задачи , за Кенгурото на дъщеря ми . Стана случайно !
Форума много ми харесва ! Супер е !
Йордан™
May 3 2006, 16:50
Аз разбрах от THE SHAMAN!
Devil^Rose^^
May 3 2006, 17:57
Май нещо ми имаше ( на пц-то де ) и търсих сайт на ggbit за някаква помощ и попаднах на този форум. Видях че има всякакви теми и за всичко и съответно намерих това което търсех и почнах да разглеждам и да го посещавам по често
marauder
May 3 2006, 18:55
Аз след като си прекарах ggbit (преди тва бях на visio които са много зле ама няма да ги коментирам болна тема ми е) потърсих офицялния им сайт там с тарифите, видях форума и просто останах "леко" разочарован от него и се почудих как така няма да има един свестен форум на ggbit и след тва говорих с един познат за това и той ми даде лика за тук.
**ASTERIX**
May 3 2006, 19:02
Държа да отбележа че ние не сме форума на доставчика Гигабит
Ние сме си независим форум и не сме офицялен форум на никой доставчик
marauder
May 3 2006, 19:06
Да това го знам но все пак доста голяма част от потребителите регистрирани във форума са с този доставчик (или поне с такова впечатление съм останал

) И между другото това че не е форум на доставчика е много добре защото преди когато бях на visio просто форума беше абсолютна мазаница и се разваляше густото да пишеш в него след като започнат да се оплакват там от проблемите с този същия доставчик, освен това много повече хора могат да се включат в дискусиите, не само тези които ползват даден разпространител на нет !
Devil^Rose^^
May 3 2006, 19:09
Форума на гигабит има 5 теми накръст.
Аз преди си мислех че този е на ggbit но после видях другия. Името е подвеждащо
**ASTERIX**
May 3 2006, 19:09
Да така е. Повечето са на Гигабит.
Просто държах да отбележа, защото си потърсил форума на ггбит и като си видял тяхния

а после са те препратили насам.... както и да е - само уточнение
The Black Dragon
May 3 2006, 20:17
QUOTE(OTH_fenka @ Mar 29 2006, 07:46 PM)

Аз разбрах от бг сайта на One tree hill.

me too
never_mind
May 3 2006, 20:34
QUOTE(marauder @ May 3 2006, 07:55 PM)

Аз след като си прекарах ggbit (преди тва бях на visio които са много зле ама няма да ги коментирам болна тема ми е) потърсих офицялния им сайт там с тарифите, видях форума и просто останах "леко" разочарован от него и се почудих как така няма да има един свестен форум на ggbit и след тва говорих с един познат за това и той ми даде лика за тук.
Не е честно... разказваш мойта история

...
Onlyshits
May 3 2006, 22:01
Нямам абсолюта представа .... При положение че от седмица пиша ....
Нямам и спомени да съм се регистрирвал ?!?!?!?!?
Botev1912
May 3 2006, 23:33
аз разбрах от форума на ggbit.net
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.